Yahu ne zamandır bir sohbet edemedik
Ben yazsam kimse olmuyor..
Selam demeye elim gitmez oldu..
aslında sen yokken bende yoktum işinn aslı
Vayyyyyyyy baya birrr damardan girdinnn sen varsannn her seybtamammmm der gibiii
Kizzzz hala bebek telesesi varmi sende bakimmm doktora ne zaman gittin
...
Bana slm verrr sana sohbetin kiralini yapaiyimm yavremmmm
Nber cano nassin
...
yooo raamazanı bekliorum
Heyyyy sana selamların anası o zaman bebek :)
İyiyimm çok şükür sen nasılsın bakalım?
Benn hala hastalanmadim kuzum yaa korkuyorum hee arada gene dpktora gidicem ilac versin diye
...
kac gün gectii .. bi test yapsana ..
hamis olmayasın sennnnnnnnnnnnn ..
Ayiptir solemesi ama ben genede solicemmm bildigin essselkkkkk gibi calistim sizlere yazamadim zaman bizim elaman islerin yogunlugundan bunalim gecirdi cikti o yokkrn inan bazen kocamla gece 3 kadar calistik canimiz cikti en sonnn is uerinde kaldik yer yatagi yaptikk sonunda ama gonlumuze gore bir eleman buldukk ama kocamla aram hala limoni gene kavga ediyoruz isin stresinden birbirimizi kemiriyoruz
...
Yokk be kuzum unuttun mu sen kocamla aramizda tik yokk hastalandi doktor yakinlasmamizi yasakladi bir ay daha var nerdeeeeeee o sansi ben bir kere kacirdim elimden umarim Allah bana bir daha nasp eder
...
Eleman bulmanıza sevindim canım çok yorulmuş olmalısın :S
Neyse ki ramazana elemanla giriyorsunuz..
İnşallah stres de son bulur da aranız bal kaymak olur :)
nasip gülüm bu işler bee
Umarim bugun gene kavga ettik sorumsuzsun dedim sen bagardim cagardim ama nafile aramixa soguk yeller girmeye basladi kuzum farkindayim umarim dedigin gibi olur calismak on cok yoruyor butun stresini bbirbirimizden cikartiyoruz
...
İlişki de yasak ya o da kötü etkiliyor olmalı :S
Ne sorumsuzluk yaptı ki yine?
Büyük şeyler değilse üstüne gitmesen, görmezden gelsen şu dönem canım?
Heee yaaa nasip canim benim aanm bu telden girmek nete ne zor kadinlar kulubu programindan giriyorum ama gercekste in yerini tutmuyor be yav alintilanlara bakamiyorum bile
...
Haklisin kuzum yaptigim hatalarin bende farkindayim sabredemiyorum cocuk azarlar gibi azarlaiyorum koca adami yorgunluk bizi ne hale getirdi yaaa
...
öyle kuzum pc den ne rahat demi ..:126:
belim ağrıyo artık kk bağımlısı oldum
Ulynnn sen benim bagimlim olucaksinn sadeceeeeee paylasamam seni bennn yaaa benimsin ya kocanin secimi yap ama benden taraf ol ne olurrrrrrr
...
Herkese olur arada canını sıkma tatlım.
Ama sinirle ağzından kaçıyor madem, gönül almasını bil.
Yazık işe öyle gitmesin..
Bu arada nadiren böyle merhametli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?