evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
şöyleki bana çok benzeyen birinin fotosu..
yani kendi fotomu koymamak için onu koydum..
tek fark benim minik bir benim var yanağımda...
teşekürler canımm...
Anladım canım olsun ben zaten senin yorumlarını beğeniyorum kalbi güzel olanın yüzü de illa ki güzeldir

kayıp balık nerelerdesin ?
krizantem huhuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin eses nerelerdesin bakalım?? Krizantem akşam gelecek

Anladım canım olsun ben zaten senin yorumlarını beğeniyorum kalbi güzel olanın yüzü de illa ki güzeldir

sükür tatlım iyiyim
sen nasılsın ?
nerde bizim kayıpbalık

o senin güzelliğin canım çok sağol..
yorumlar da işte..tamamen yaşantı ürünü..katışıksız..%100 organik gönülden yorumlar..ev arkadaşım sağolsun şair etti beni

kriz gelsin..3 saat nette takılmanın sırrını öğrencem..napıyo o sırada kocasını uyutuyomu artık bilemedim..valla işte olmasam evde hiç giremem bukadar..

Son düzenleme:
canım ben de 3 saatte tüm forumu gezerdim hatta bir yandan takip ettiğim topiklere yazar bir yandan da editörlk yapıp yanlışları düzeltirdim ama şimdi yapamıyorum kafa kalmıyor kkda gezinecek

hm son zamanlardaki en pis tilkiliğimi yazıyorumm malum evlenme teklifi bekliyorum ammaa bunu direkt söylemiyorum napıyorum efenim meselaa iş yerime çiçek geliyor benim adıma ama kimden geldiği yazmıyor ya daa oturmaya komşu gelicek neden durduk yere oturmaya geliyor meselaaaa

hos geldin canim gerdi konuyu ben acsamda baya bi uzun zamandir burda olmadigimdan tanisamadik

Yahu ne zamandır bir sohbet edemedik
Ben yazsam kimse olmuyor..

Selam demeye elim gitmez oldu..

Sen cok guzel yapiypsundur ondan adamcagiz hep cani cekiyodur napsin

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…