Anladım canım olsun ben zaten senin yorumlarını beğeniyorum kalbi güzel olanın yüzü de illa ki güzeldirşöyleki bana çok benzeyen birinin fotosu..
yani kendi fotomu koymamak için onu koydum..
tek fark benim minik bir benim var yanağımda...
teşekürler canımm...
hoşgeldin eses nerelerdesin bakalım?? Krizantem akşam gelecekkayıp balık nerelerdesin ?
krizantem huhuuuuuuuuuuuu
Anladım canım olsun ben zaten senin yorumlarını beğeniyorum kalbi güzel olanın yüzü de illa ki güzeldir
hoşgeldin eses nerelerdesin bakalım?? Krizantem akşam gelecek
Anladım canım olsun ben zaten senin yorumlarını beğeniyorum kalbi güzel olanın yüzü de illa ki güzeldir
hoşgeldin eses nerelerdesin bakalım?? Krizantem akşam gelecek
ben de iyiyim canım bizim kayıp arkadaş iştedir şimdi akşama uğrarsükür tatlım iyiyim
sen nasılsın ?
nerde bizim kayıpbalık
ben de iyiyim canım bizim kayıp arkadaş iştedir şimdi akşama uğrar
canım ben de 3 saatte tüm forumu gezerdim hatta bir yandan takip ettiğim topiklere yazar bir yandan da editörlk yapıp yanlışları düzeltirdim ama şimdi yapamıyorum kafa kalmıyor kkda gezineceko senin güzelliğin canım çok sağol..
yorumlar da işte..tamamen yaşantı ürünü..katışıksız..%100 organik gönülden yorumlar..ev arkadaşım sağolsun şair etti beni
kriz gelsin..3 saat nette takılmanın sırrını öğrencem..napıyo o sırada kocasını uyutuyomu artık bilemedim..valla işte olmasam evde hiç giremem bukadar..
kayıp balık nerelerdesin ?
krizantem huhuuuuuuuuuuuu
Ne yapiyonn bakemm ozledin mi sen beniii
...
napayım acıktım makarna yaptım yicem simdi .. buyur beraber olsun ..
hemde cook ösledim ki seni
sen neler yapıosun kızcemmm
Ooooooo marifetli kuzummm benimmmm yok canokocis bana gozleme ismarladiii karnimi onla doyurdum ben
...
hm son zamanlardaki en pis tilkiliğimi yazıyorumm malum evlenme teklifi bekliyorum ammaa bunu direkt söylemiyorum napıyorum efenim meselaa iş yerime çiçek geliyor benim adıma ama kimden geldiği yazmıyor ya daa oturmaya komşu gelicek neden durduk yere oturmaya geliyor meselaaaa
afiyet olsun kızcem ozmn sanada
Ula ayip be erkekler okusa vayy halinizeben bile aska gelicem az kaldi
saoll yavremm ben yyokkenn buralarda neler oldu anlat bakem
Benim herif de her gün sütlaç istiyo.gecen firin sütlaç yaptim 8kase 2gune bitti yine istiyo.sutlac agaci cikcak.sürekli yenincede bikiyo insan ama adam bıkmıyo.aslında iyi bisey sevdiği şeylerden hic bikmaz .beni de seviyoya yaşadım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?