evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
oldu mu ama lilycim 2dir unutuluyorum listede
şaka şakaa...
naberrr tilkilerrrr!!
günayydııınnnn herkeseee

Nber kuzum nasilsin ben seni listeye eklerim skma canini yoklamalari artik kacirmam canim aksama msj atta unutursam bas sayfaya rklim sbah aksam yoklamalarinda sende gozuk

...

Hayat utansin gardasss

yaaa...kocişler sağolsun deyim..tilki yaptılar bizi sonundaa....

merhabaaaa
bende bir tilkiliğimi yazayım,eğerki bazen istemediğim bir şey olucaksa yani yaptığım bir şeyden ötürü bana kızıcaksa hemen salağa yatıyorum en iyi sen bilirsin ben nerden biliyim ki gibi

afferim kız...sende benim gibisin...
ben aynı zamanda canım bişey yapmak iştemiyosa da salağa yatarım ona yaptırtmak için..
ısrarla tarifini anlamıyoya yatarım gelir kendi yaparrr....

krizcim ben geldim topik boşaldı bilemicem artık.. bi haftadır giriyom çıkıyom kimse yok..başka topiklerle avuttum kendimi...

Nber kuzum nasilsin ben seni listeye eklerim skma canini yoklamalari artik kacirmam canim aksama msj atta unutursam bas sayfaya rklim sbah aksam yoklamalarinda sende gozuk

...

sağol tatlım işteyim noolsun...her yoklamada varım diyemesemde listede adım olsun şaanım yürüsünn
sen napıyosun çalışıyomusun canım?
bu arada akşam 5-8 arası girerim demişsin sahi okadar vakti iyi buluyon canım yaa..
benim koca beni kapıya koyar okadar takılsam nette

Son düzenleme:
şimdi de odaya iş arkadaşım bikiniyle girdi..
köşede oturan baksırlı çocuk ceketini çıkardı...altındaki turuncu pijamayı görmelisin canım...
bu arada jartiyerimin kopçası çıktı bidakka tatlım....

bu böyle gidermişş

arkadaşınala sen her an tehlike altındasınız aman diyim şey mrk ettimde erkekler ne durumda

iyiler noolsun.....
seni de iyii sardı haa muhabbet...
hele gevura helee

Ula ayip be erkekler okusa vayy halinizeben bile aska gelicem az kaldi

okuyan erkeklere ithafen: Allah belanızı vermesin, karı gibi ne geziniyonuz burda bakiimm...
lüzumsuzlaaarr...işiniz gücünüzz yokmu kadın muhabbeti okuyonuz,, defolun gidin hadeee!!!

Son düzenleme:
oldu mu ama lilycim 2dir unutuluyorum listede
şaka şakaa...
naberrr tilkilerrrr!!
günayydııınnnn herkeseee
ay canım benim ben kopyala yapıştır yaptığımdan seni yazmayı unutmuşumdur :26:

ay anacım sen gel yaz ben senle sohbeti seviyorum taktiklerini de

ay kıyamam kuzucuğa - bu arada sen ban yemişin hayırdır??? şimdi cevap da veremezsin son mesajlarına bir göz atayım

kolay gelsin tatlım ben de fuşya saten gecelikle işteyim şimdi

ay okurken koptum yaa yk artık dedim

Ula ayip be erkekler okusa vayy halinizeben bile aska gelicem az kaldi
karnı burnundayken mi

Son düzenleme:
nasıl sayılır ??????? çok güzel bir fotoğraf canım her konuştuğumuzda sorayım diyorum unutuyorum hatta her seferinde şu ümitli de maşallah ne gzel kız diyorum

şöyleki bana çok benzeyen birinin fotosu..
yani kendi fotomu koymamak için onu koydum..
tek fark benim minik bir benim var yanağımda...
teşekürler canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…