evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hakkımızda hayırlı ossun kuzum benimm

ayhhhh gündüzleri burası cok sessiz oliyyy içim bayıldııı busraliaras falan gelmiyomu onlar yavremm tulipa falan bir gittim herkezler pir gitmiş vallaha

benim topikte öyle ..
eskilerden kimse yok ..
firari millett nerde acepp ..

heee bende ceneciyim zatennn ahhh bir boş kalsammm abooooo
hem senin konuna hem buraya yetişirim ama çalışıyom kuzum yavvv
ne yapıyo kız bu kadar seni kıskanclıgın hat safaya vuruyooo

heee bende ceneciyim zatennn ahhh bir boş kalsammm abooooo
hem senin konuna hem buraya yetişirim ama çalışıyom kuzum yavvv
ne yapıyo kız bu kadar seni kıskanclıgın hat safaya vuruyooo

canım benim herif artizdir biraz...yani kaslı maslı kendine bakan seksi yakışıklı bişi...bi de kadınlarla rahat diyalog kurar...yani sizli bizli konuşmaz kimseyle, anasının kızı gibi muhabbet eder herkesle...elli kez söledim yüz bulurlar biraz resmi ol vs diye..benim niyetim kötü değil, beni böyle kabul et vs...
neyseee....
sonra evlendiğimizin ilk haftası buna face'den,telden bi mesajlar..bi aşkı ilanlar...yok evlendinde ben şimdi naparım, benim olacan, aşkından ölüyom vs vs.. diye mesajlar...
soruyom kocişe: ya benim bi alakam yok komşu kızı işte aşıkmış haberim yoktu..vs vs..
sonra öğrencilerinden yılışık mesajlar (üniversitede hoca kendisi)
sonra ünivden arkadaşlarıyla samimi yazışmalar...niye deyince'önceden çok samimiydik şimdi birden irtibatı kesersem ayıp olur' vs vs...
tüm bunlar birikti bende şalterler attı...
şuan hiç biri yok çok şükür ama olan oldu, dengem bozuldu...artık diken üstünde bişi yapamıyo...
yaparsa kıçına şuttt...
kendi bilir valla, elimi sallasam ellisi...

kıscem aslım soyum Alanyaa
yemeklerimiz güzeldir ..
bizim de pişi var ya aynısı dedim hemşerimüyükk hemşeri olmasakda gönül hemşeriyiz biz demi hemşooo

senin kocanın zamanında biyerlerini çok güzel kaldırmıslar
adamm da bundan zamanında memnunca yaşamıs belli hiç yüz verme kuzum sen cok haklısınn

Eklentiler

• $240120141633.webp
    34 KB · Görüntüleme: 18
  • $22042013284.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 18
  • $22042013311.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 19
senin kocanın zamanında biyerlerini çok güzel kaldırmıslar
adamm da bundan zamanında memnunca yaşamıs belli hiç yüz verme kuzum sen cok haklısınn

aynenn canımmm...
herifi herkes şımartmış..evlenince tek bi kadından gelen ilgi yetmedi heralde ki ben kavga edip boşanma raddesine gelene kadar adam olmadı...
şimdi çok şükür hattı değiştirdi, face kapattı daha dikkatli ama....isterse dikkat etmesin canına okurum..
hiiiçç eyvallahım yok...
gencim güzelim kariyerliyim onun gibi 10 tanesini cebimden çıkarırım...
sıkıysa bidaha yapsın...
ayy neyse kuzumm bak yine hatırladım o günleri...
şimdi sırf oyüzden çocuk yapmıyorum..
zaten iş olarak da yoğunum..
biraz daha olgunlaşsın anca ozaman...hayırlısı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…