evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
cepten iyi olmuyo
he ya kk kolik oldum ya
kociş diyo ki kk nı n içine düş

kız benmki bir ara takmıstı yaaa şifremi ögrenecek muneye yazacakmıs diyo baş yetkili kimse ona yazıcammm
karımı benden aldınız diye sana komplo kurucam diyordu ama beni sizden koparamaz halt yemiş benim kociş

valla canım cıktı eses cimm ama iyi para kazandık gene sükür

bu temmuzda iki yıl olucak işte bakalım kocam hatırlıcakmı

ben şimdiden başının etini yiyom..hatırlamaz diye bişi yok..
hatırlamak zorundaaa
yani sakince durup aklına gelmesini beklemicemm..
ikide bir aklına getirerek kendime hediye aldırtma hazırlığı içerisindeyim

dolmammmm dolmaların enzeytinyaglısı en çıtırı nerdesin sen

vay vay bu ne güzel iltifatlar böyle çok mersi o senin çitırlığın :) benim pc pörtledi şu an cepten mecburen girdim ayrı yetten şu aralar pek yoğunluktur gidiyor..sen nasılsın neler yapıyosun ramazana hazırmısın :) gün içerisinde bol bol topiğe giriyim de karnınızı acıktırıyım p

selam lilly :) çok saolasın seni de görmek ne hoş :) ay pcden kkya girmeyi özledim bu ne böyle cepten girmek çok kasıyor

Slm kuzum nber

...

Suanda kocamla ksk de dondurma yemege ciktik bir yandan da size yaziyorum

...

:):) Ay canım konuda değilim aslında.. Öyle takılıyorum.
Film arıyorum izlesem diye sahuru yapıp yatcam da..
Sen ne yaptın?

Biz bubaatte bir hali aldik sonrada dondurma yiyoruz kafenin netinden cepten size baglaniyorum senin koca yokmu buralardasin bu saatte

...

Biz bubaatte bir hali aldik sonrada dondurma yiyoruz kafenin netinden cepten size baglaniyorum senin koca yokmu buralardasin bu saatte

...

Gececi benimki canım.
Bu gece yok..
Yarın var..

Afiyet olsun ben de bir şeyler tıkınayım :)
Oy çok kilo aldım ama yemeden de duramıyorum yemek mutluluk veriyor bana

Slm kuzum nber

...

iyidir cnm senden naber esasında pek iyilikte diyemem hayatımda ilk defa dişimi temizlettim aman allahım o nasıl bişeydir öyle kafam zonkluyor bi de doktoru pek bi uyuzdu ıyy ama herşeye rağmen bu sabahki kahvaltım pek bi değişik oldu pomzamı yedim oturdum :)

Ponza ne ki bilmiyom ben ne cahilim

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…