- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
haklısın canım o kadar da değil yani - kıskanmasından ziyade arkanda dimdik adam gibi dursun istiyorsun gibime geldi ki haklısın yani - yoksa benden ne farkın var gecenin bir köründe yalnız geliyorsan adam dediğin gelir alır kimseyle muhatap ettirmez
hayırdır tatlım noldu?:44:
kız valla gülme ama diyorumki..telime keşke sapık dadansa da şöyle 3 - 5 tane..geceleri falan iki de bi arasa da...benim herif adam olsa
ya da diyorum onun yanında her çarşıya çıktığımızda biri laf atsa ban, ya da dik dik baksa da bi kudursa kociş değmeyin ozaman keyfimeee
seninki de baya bi odunmuş anacım - hem bekarkn başka evlebince başkaayy kaptırdım kendimi ööle yapıyom herbişeyi alıntı
ay nebiliyim yaa erkeği de kadını gibi kıskanç olsa ne güzel olurdu...
yaa ne taktikler yapıyom da kendini kıskandırmaya çalıştığımı anlıyo ve : ee niye anlattın şimdi bunu diyo...
iş yerindekiler asılıyo diyom, yüzüğün var bişi olmaz diyo...
gece gece yalnız taksiye mi bincem diyom, olsun bekarken de mecbur kalınca binmiyomuydun sanki diyo..
oda arkadaşım erkekler şööle böyle iyler şunu yapıyolar diyom, hmm..iyi ne güzel diyo...
kafayı yiceemm yaaa insan bi yorum yapar sen evlisin dikkat et der vs vs..
eee tabi ben ona çok karıştığım için, bana karışırsa sen de kadınların yanında rahatsın dememden korkuyo belkide..
amaaaan neyse anacım yaramı deşmeyinnn...sinir oluyorummm
ay bizimki hiç bişeyde ağlamaz üstüne bi de bana kızar...
ağlayınca gider yanımdan, kendine gelince haber ver der...
kııll herrriiiiiifff....
nasip kısmet....tez zamanda karşına sana asık bi aday çıksın inşallah
kavga etmek yerine güzelce sorsan - sana güveniyorum mu diyor ya da ümitli nasılsa yapmaz mı diyorayynennn tatlım...ee bi işe yaramıcan ne diye evlendim demi...
erkeksen biraz sahiplencen...bostan korkuluu gibi ne o öyle...
kaç kere kavga ettim beni başka erkeklerle yanlız bırakmaktan rahatsız olmuyomusun ,nasıl kocasın sen diye...
tık yokk...
de sende ay bana bugün laf attılar çok sinirlendim falan
yok artık hepten fazla rahatmış oda kuzum ya olur mu öle cık cık benimki ben ay su çocuk atıyorum tarkan çok yakışıklı diyeyim varya gözlerinden ateş çıkarr evde açıkken perdeye yaklaştırmaz falanayy kaptırdım kendimi ööle yapıyom herbişeyi alıntı
ay nebiliyim yaa erkeği de kadını gibi kıskanç olsa ne güzel olurdu...
yaa ne taktikler yapıyom da kendini kıskandırmaya çalıştığımı anlıyo ve : ee niye anlattın şimdi bunu diyo...
iş yerindekiler asılıyo diyom, yüzüğün var bişi olmaz diyo...
gece gece yalnız taksiye mi bincem diyom, olsun bekarken de mecbur kalınca binmiyomuydun sanki diyo..
oda arkadaşım erkekler şööle böyle iyler şunu yapıyolar diyom, hmm..iyi ne güzel diyo...
kafayı yiceemm yaaa insan bi yorum yapar sen evlisin dikkat et der vs vs..
eee tabi ben ona çok karıştığım için, bana karışırsa sen de kadınların yanında rahatsın dememden korkuyo belkide..
amaaaan neyse anacım yaramı deşmeyinnn...sinir oluyorummm
ay bizimki hiç bişeyde ağlamaz üstüne bi de bana kızar...
ağlayınca gider yanımdan, kendine gelince haber ver der...
kııll herrriiiiiifff....
ben de çabuk kırılırım ama belli etmem odunluk var accık bendeevet canıııım biz daha cabuk inciniyoruz o yüzdenn
kim kaldırmış kız???kız valla gülme ama diyorumki..telime keşke sapık dadansa da şöyle 3 - 5 tane..geceleri falan iki de bi arasa da...benim herif adam olsa
ya da diyorum onun yanında her çarşıya çıktığımızda biri laf atsa bana, ya da dik dik baksa da bi kudursa kociş değmeyin ozaman keyfimeee
ay duyanda çirkin bişeyim sancak valla herkes kocana göre kat kat fazlasın, güzelsin diyo ama adamın bitarafını çok kaldırmışlar zamanında indiremiyom anacımm..
anlattığına bakarsan 10 kişi falan var yukarıdauzun hikaye canım üst katta ordu yasıyo kadının boşanmış kardeşi 2 çocuğu kendine 2 çocuk var ikiz iki kardeşi 25 li yaşlarda, annesi orda yasıyorlar beraber tepemizde gelinleri geliyo sık sık bi kaç kez kavga ettik şimdide
bide camdan cama karşı komsuyla konusuyorlar tutttttt boğ sesleri evimde yankılanıyo ya bide rahatsız edici bi sesi varrr
seninki de baya bi odunmuş anacım - hem bekarkn başka evlebince başka
kocacın ne burcuydu bacım senin? bana da bi tane öyle gözü kapalı güvenecek çıksa ne güzel olurdu
kavga etmek yerine güzelce sorsan - sana güveniyorum mu diyor ya da ümitli nasılsa yapmaz mı diyor
ben de örerim aslında ama biraz törpüledim kendimi bu konuda - içimden nasıl gelirse öyle konuşuyorum beğenen böyle beğnsin modundayım yani - ama erkeklerin karşı cinsle öyle rahat konuşması hoş değil yani kıskançlık olmasa bile nasıl ki evli bir kadın kendine dikkat ediyorsa evli bir erkek de etmeliyaa malesef
boğa kuzum benim herif..
inşallah seninki de tam güvenir sana canım...
sana güveniyorum diyo direk...asla yapmıcamı biliyo rahat oyüzden...
çünkü ben erkeklere karşı resmiyimdir genelde...insanlarla arama iy duvar örerim..
onu bildii için rahat...
kendisi de gayet relax bi tip..kadınlarla çok rahat diyalog kurar..
ama kötü bi niyeti yok tarzı oo...
gel gör ki ben yine kıll oluyorummm
12 seneyi dolduracagız severek evlendik canım birazda erken evlendik kör kütük aşıktık yaaaskerliği bile bekleyemedik okul bittikten 1 yıl sonra evlendik 2 çocugumuz var çok şükür bebeğim 10 aylık kendi sıcaktan kaçmıyorda sürekli beni suçluyor bebelerimden dolayı böyleymiş kendi bebesi değil sanki
hoşgeldin beybiiiialüüüüüüüüüüüüüüüü kimse yokmiiiii
ben de çabuk kırılırım ama belli etmem odunluk var accık bende
kim kaldırmış kız???
valla bence bir sapık dadansn en kısa zamanda hani böyle dua mı olur dicen ama ne bileyim senin adamın yola gelmesi şart - hatta ver özelden telini dk başı gecenin bi yarısı çaldırayım seni(kocan sonra beni mahkemeye verirmiş al başına bela )
anlattığına bakarsan 10 kişi falan var yukarıdayani hesaplayamadım tam
aynen canım sen git gel bankaya bende işleri kolaylayayım inşallah burda daha çok kafanızı şişiririm
peki bu konuda konuştun mu rahatsızlığını dile getirdin mi ya da kocana desen o konuşsa? ya da yönetici falan - en olmadı polise şikayet etaynen öle kadın bide camdan cama karsı karsıya bir saat 2 saat abatrtısız konuşuyorlar sesleri evimde yankılanıyor uyuz oluyom ya bide delircem ya ev alsakda surdan gitsem artık
bence de...ohooooooooo burdaki herkezin kendine göre bir derdi var canımm
baş şişirmekmişşş anca hoş sohbetinle bize güzel zamanlar gecirtirsin sen
kim kaldırmış kız???
valla bence bir sapık dadansn en kısa zamanda hani böyle dua mı olur dicen ama ne bileyim senin adamın yola gelmesi şart - hatta ver özelden telini dk başı gecenin bi yarısı çaldırayım seni(kocan sonra beni mahkemeye verirmiş al başına bela )
senn zatii devamsızlıkları doldurdun hele bir gelmeee sınıfta kalanlarıı baş tilki pişirip yiyiorr haberin olaaadün çok sıkıcıydı kuzum bugünde bi kaç konu var tam saldırmalık..konu sahibine pavkırdım geldim işte
korkma kuzu bulcaz sana da bitane iyisinden hava ya da ateş grubu...
yay olsa süper anlaşırsın..
ta da terazi fln...
hayırlısı bakalım kuzum...
ay em hiyıııırrrrrrr
aslaaaaaa.....
kızlar alın size bi tilkilik dahaaaa..
bi kadın asla eşiyle yatağını ayırmamalı..
valla benim herif kendi ağzıyla itiraf etti...
bi erkek karısından ayrı yatarsa suç işlemeye açık hale gelir dedi...evlendiğimiz ilk zamanlar..
şimdi ayrı yatmak için izin vermem gider tepesinde yatarım nerde yatarsa yatsın enemmm...
geçen küstü bana gitti halının üstünde yattı yanında yatmayım diye....
eee ben naaptım???...altıma yorgan serip dibine sıkıştımmmm
hoşbulduk canımcım nasılsınız bakalııımmm lilycim seni görmek ne güzeeellll
peki bu konuda konuştun mu rahatsızlığını dile getirdin mi ya da kocana desen o konuşsa? ya da yönetici falan - en olmadı polise şikayet et
ver ver ben sana musallat olurumtatlım bizimkinin evlenmeden önce çok seveni varmış...
evlendiğimizde bile mesajlar geliyodu bissürü: yok evlendiğine kahroldum, dua ediyorum benim olman için vs vs diye..
yani ilk aylarım bunun kırıklarıyla uğraşmakla geçti...
bi de üniversitede hoca olunca rahat üniv.li kızlar da çok yılışıyodu ilk evlendiğimizde falan..
bişeyleri bahane edip sürekli mesaj atıyolardı hocam şöyle mi böylemi vs..diye gecenin bi yarısı..
kavga ettim faceyi kapattırdım tel nosunu değiştirdim..
hala arada bi gizli nodan arayanlar fln oluyo...
yani bitarafı kalkmasın da noolsun, adamla evlenmemle birlikte tirajı arttı herifin...
sen gör bendeki siniri...
sonra bunla kavga dövüş..şimdi çok şükür iyyiz..
ee bunların üzerine o hiç kıskanma muhabbeti açmaz çünkü laf kendine gelcek biliyo...
ben de sinir oluyorum kıskanmamasına....
olay bu yani kuzumm..
bu arada özelden arama olayını sevdim
verebilirim telimi
canım müstakil ev 3 katlı ama ev sahibi yunanistanda olduğu için böle oluyo kaç kere tartıstık en son kocam bişi yapcak diye susuyorum artık ev alıcaz diye katlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?