evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

kız valla gülme ama diyorumki..telime keşke sapık dadansa da şöyle 3 - 5 tane..geceleri falan iki de bi arasa da...benim herif adam olsa
ya da diyorum onun yanında her çarşıya çıktığımızda biri laf atsa bana, ya da dik dik baksa da bi kudursa kociş değmeyin ozaman keyfimeee
ay duyanda çirkin bişeyim sancak valla herkes kocana göre kat kat fazlasın, güzelsin diyo ama adamın bitarafını çok kaldırmışlar zamanında indiremiyom anacımm..

Son düzenleme:
hayırdır tatlım noldu?:44:

uzun hikaye canım üst katta ordu yasıyo kadının boşanmış kardeşi 2 çocuğu kendine 2 çocuk var ikiz iki kardeşi 25 li yaşlarda, annesi orda yasıyorlar beraber tepemizde gelinleri geliyo sık sık bi kaç kez kavga ettik şimdide
bide camdan cama karşı komsuyla konusuyorlar tutttttt boğ sesleri evimde yankılanıyo ya bide rahatsız edici bi sesi varrr

de sende ay bana bugün laf attılar çok sinirlendim falan

seninki de baya bi odunmuş anacım - hem bekarkn başka evlebince başka
kocacın ne burcuydu bacım senin? bana da bi tane öyle gözü kapalı güvenecek çıksa ne güzel olurdu
tez zamanda karşına sana asık bi aday çıksın inşallah
nasip kısmet....
kavga etmek yerine güzelce sorsan - sana güveniyorum mu diyor ya da ümitli nasılsa yapmaz mı diyor

yok artık hepten fazla rahatmış oda kuzum ya olur mu öle cık cık benimki ben ay su çocuk atıyorum tarkan çok yakışıklı diyeyim varya gözlerinden ateş çıkarr evde açıkken perdeye yaklaştırmaz falan

evet canıııım biz daha cabuk inciniyoruz o yüzdenn
ben de çabuk kırılırım ama belli etmem odunluk var accık bende

kim kaldırmış kız???
valla bence bir sapık dadansn en kısa zamanda hani böyle dua mı olur dicen ama ne bileyim senin adamın yola gelmesi şart - hatta ver özelden telini dk başı gecenin bi yarısı çaldırayım seni (kocan sonra beni mahkemeye verirmiş al başına bela)

anlattığına bakarsan 10 kişi falan var yukarıda yani hesaplayamadım tam

yaa malesef
boğa kuzum benim herif..
inşallah seninki de tam güvenir sana canım...
sana güveniyorum diyo direk...asla yapmıcamı biliyo rahat oyüzden...
çünkü ben erkeklere karşı resmiyimdir genelde...insanlarla arama iy duvar örerim..
onu bildii için rahat...
kendisi de gayet relax bi tip..kadınlarla çok rahat diyalog kurar..
ama kötü bi niyeti yok tarzı oo...
gel gör ki ben yine kıll oluyorummm

ben de örerim aslında ama biraz törpüledim kendimi bu konuda - içimden nasıl gelirse öyle konuşuyorum beğenen böyle beğnsin modundayım yani - ama erkeklerin karşı cinsle öyle rahat konuşması hoş değil yani kıskançlık olmasa bile nasıl ki evli bir kadın kendine dikkat ediyorsa evli bir erkek de etmeli

erkeklerin cogunluk baskın cıkmak için edepsizliğe vurur karsı tarafı suclar mesala beniim kocam ancak dişliysen başa çıkabilirsin susarsan ayvayı yedin demektir ayrıcada en cok hangi konularda seni sucluyo

aynen öle kadın bide camdan cama karsı karsıya bir saat 2 saat abatrtısız konuşuyorlar sesleri evimde yankılanıyor uyuz oluyom ya bide delircem ya ev alsakda surdan gitsem artık

aynen öle kadın bide camdan cama karsı karsıya bir saat 2 saat abatrtısız konuşuyorlar sesleri evimde yankılanıyor uyuz oluyom ya bide delircem ya ev alsakda surdan gitsem artık
peki bu konuda konuştun mu rahatsızlığını dile getirdin mi ya da kocana desen o konuşsa? ya da yönetici falan - en olmadı polise şikayet et

ohooooooooo burdaki herkezin kendine göre bir derdi var canımm
baş şişirmekmişşş anca hoş sohbetinle bize güzel zamanlar gecirtirsin sen
bence de...

tatlım bizimkinin evlenmeden önce çok seveni varmış...
evlendiğimizde bile mesajlar geliyodu bissürü: yok evlendiğine kahroldum, dua ediyorum benim olman için vs vs diye..
yani ilk aylarım bunun kırıklarıyla uğraşmakla geçti...
bi de üniversitede hoca olunca rahat üniv.li kızlar da çok yılışıyodu ilk evlendiğimizde falan..
bişeyleri bahane edip sürekli mesaj atıyolardı hocam şöyle mi böylemi vs..diye gecenin bi yarısı..
kavga ettim faceyi kapattırdım tel nosunu değiştirdim..
hala arada bi gizli nodan arayanlar fln oluyo...
yani bitarafı kalkmasın da noolsun, adamla evlenmemle birlikte tirajı arttı herifin...
sen gör bendeki siniri...
sonra bunla kavga dövüş..şimdi çok şükür iyyiz..
ee bunların üzerine o hiç kıskanma muhabbeti açmaz çünkü laf kendine gelcek biliyo...
ben de sinir oluyorum kıskanmamasına....
olay bu yani kuzumm..
bu arada özelden arama olayını sevdim
verebilirim telimi

senn zatii devamsızlıkları doldurdun hele bir gelmeee sınıfta kalanlarıı baş tilki pişirip yiyiorr haberin olaaa
not benden duymada
hoşbulduk canımcım nasılsınız bakalııımmm lilycim seni görmek ne güzeeellll

beni görmek güzel değilmi kızzz

peki bu konuda konuştun mu rahatsızlığını dile getirdin mi ya da kocana desen o konuşsa? ya da yönetici falan - en olmadı polise şikayet et

canım müstakil ev 3 katlı ama ev sahibi yunanistanda olduğu için böle oluyo kaç kere tartıstık en son kocam bişi yapcak diye susuyorum artık ev alıcaz diye katlanıyorum

ver ver ben sana musallat olurum şu an Allahtan kimse yok odada zaten kaç saattir okurken kendimi zor tutuyorum
bu arada seninki biraz kişi kendinden bilir işi olmuş sen onu dize getirdin ya senden benzer bişey beklemiyor demek ki adama iyi güven aşılamışsın

canım müstakil ev 3 katlı ama ev sahibi yunanistanda olduğu için böle oluyo kaç kere tartıstık en son kocam bişi yapcak diye susuyorum artık ev alıcaz diye katlanıyorum

hımm aile apt. tarzında yani... ay hiç sevmem öylesini bir tanesinde kendim oturuyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…