evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Şu kadarını diyebilirim burçlardan bildiğim kadarıyla - ikiniz de inatçı mısınız???
yengeç erkekleri de aşırı duygusal bee bacım

eveeeet ben çok inadım o bendende inat :) evet duygusal arada ağlaşıyoruzzz

rica ederim tatlım

bende seni severiiiiiiiiim
kocişin burcu yengeççççççççç

oyy oyy...
oğlaklarla boğalar çok ii anlaşırrr...
iy kız kocanla uyumlusunuz ne güzel..
ikinizde evi seversiniz ve aileye çok önem verirsiniz...
oohh ne güzel

Şu kadarını diyebilirim burçlardan bildiğim kadarıyla - ikiniz de inatçı mısınız???
yengeç erkekleri de aşırı duygusal bee bacım

boğanın inadına yengeç yetişemezz

hıh ben bu işi çözüyorum demek ki
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Sağoool bitaneeem sen bekardın demi darısı başınaaaaa

haha demi canımmmm artı boğa kıskanç ve sinirlidir
Oğlak değilki yengeç kuşum evet kocişimde evcimen bitek ava düşkünn tek kavgamız o

Son düzenleme:
kız sen de onun avını hoşgör sonuçta ava gitmek belli ki onun hobisi ve stresini o şekilde atıyor
sormuşsun evet canım bekarım

YOK KIZZZZ o kadar değiilll benim ki bazen ben daha ağlağım :)
yükselenini sormak lazım o halde:44:

kız sen de onun avını hoşgör sonuçta ava gitmek belli ki onun hobisi ve stresini o şekilde atıyor
sormuşsun evet canım bekarım

yükselenini sormak lazım o halde:44:

yok mu aday kuşummmm hobiden daha fazla canım hastalık derecesinde kim gecenin 4 ünde sıcacık yatağını bırakıp kış günü ava gider

eveeeet ben çok inadım o bendende inat :) evet duygusal arada ağlaşıyoruzzz

ne güzell...
hep benim için ağlayabilen bi koca isterdiiimm....
ben bizimkini henüz ağlatamadıımm

kızlar namaz kılıp geliyorum cevaplıcam sonra

Allah kabul etsin tatlım..

yengeç daha ağlak ondan olabiler mi ki acep

olabilirr

haha demi canımmmm artı boğa kıskanç ve sinirlidir
Oğlak değilki yengeç kuşum evet kocişimde evcimen bitek ava düşkünn tek kavgamız o

yaa işte takıldığım nokta buu...
benim kociş boğa ve hiiiçç kıskanmıyo beniii....
sinir oluyooruumm..
ya insan karısını kıskanmaz mıı....
ben onu kıskancam diye bi hal oluyom..bizimki beniii hiiiççç kıskanmıyoo..malesef fazla güveniyo...
tabi ben ona okadar güvenmediğim için kıskanıyorum...

bu arada oğlak benim tatlım..
sen boğasınya ondan dedim oğlaklarla iyi anlaşır boğalar diye...

YOK KIZZZZ o kadar değiilll benim ki bazen ben daha ağlağım :)

ohh nee güzeell...kavga anında sarılıp ağlaşırsınız ne romantik...
ben zırıl zırıl ağlıyom benim herif de bakıyo boş boş.....

yok mu aday kuşummmm hobiden daha fazla canım hastalık derecesinde kim gecenin 4 ünde sıcacık yatağını bırakıp kış günü ava gider

ayy aynı benimkinin maç hastalığı gibii......
her tarafını incitiyo yaralıyo yine gidiyo..

hımmm ölçüyü tutturamıyor belli ki yok canım aday adayı bile yok

ay kıyamam sen ağlayan seni kıskanan birini istiyorsun demek - valla ben ağlamasına birşey demem insan sonuçta duygusuz olamaz ama öyle romantik tiplere gelemiyorum hele kıskançlık mı almayım bana olduğum gibi güvensin neden öyle baktın vs demesin

ee yani aptal aşık olmasın tabi ama biraz kıskansın yaa kendimi kocişin erkek arkadaşı gibi hissediyorum bazen..
yani okadar süsleniyorum ve gıcıklığına dediği şey: amaan sana kim baksın
inadına yapıyo biliyorum...
bi de ben kıskanıyorum ve malesef belli ediyorumya ondan dolayı şımardı hiiç kıskanmıyoo..
çok güvenmesi de iyi değil..yani gecenin bi vakti taksiyle eve gelsem bişi demez..
insan kendini sahipsiz zannediyo

kıııııız ne uzun alıntılar yapmısın konunun altına cevaplayamıyorum ya paylasınca siliniyor o yuzden böle yazayım boğa erkeği ile kadını farklıymış kuşum aynı değillermiş ben bunu çok kişiden duydum sende kıskandır ara ara ay de bugün beni bi kadın bekar sandı oğluna istedi falan gibisine bende oğlaklarla iyi anllaşırım kiiiii ondan sevdim seni çok demekki Sorma ya adam 2. Tüfeğini aldı gözü gibi bakıyor bi görsen oda avlak forumda takılıyo Kavga ettiğimizde o ağlamaz ben ağlarım o genelde bebek konusunda ve ailerde falan dertleşince ağlaşırız

şu üst kat komuşumu öldürsem kaç yıl yerim acaba ?

haklısın canım o kadar da değil yani - kıskanmasından ziyade arkanda dimdik adam gibi dursun istiyorsun gibime geldi ki haklısın yani - yoksa benden ne farkın var gecenin bir köründe yalnız geliyorsan adam dediğin gelir alır kimseyle muhatap ettirmez

erkekler bizim kadar duygusal değiller ya belki ondandır

ayy kaptırdım kendimi ööle yapıyom herbişeyi alıntı
ay nebiliyim yaa erkeği de kadını gibi kıskanç olsa ne güzel olurdu...
yaa ne taktikler yapıyom da kendini kıskandırmaya çalıştığımı anlıyo ve : ee niye anlattın şimdi bunu diyo...
iş yerindekiler asılıyo diyom, yüzüğün var bişi olmaz diyo...
gece gece yalnız taksiye mi bincem diyom, olsun bekarken de mecbur kalınca binmiyomuydun sanki diyo..
oda arkadaşım erkekler şööle böyle iyler şunu yapıyolar diyom, hmm..iyi ne güzel diyo...
kafayı yiceemm yaaa insan bi yorum yapar sen evlisin dikkat et der vs vs..
eee tabi ben ona çok karıştığım için, bana karışırsa sen de kadınların yanında rahatsın dememden korkuyo belkide..
amaaaan neyse anacım yaramı deşmeyinnn...sinir oluyorummm

ay bizimki hiç bişeyde ağlamaz üstüne bi de bana kızar...
ağlayınca gider yanımdan, kendine gelince haber ver der...
kııll herrriiiiiifff....

ayynennn tatlım...ee bi işe yaramıcan ne diye evlendim demi...
erkeksen biraz sahiplencen...bostan korkuluu gibi ne o öyle...
kaç kere kavga ettim beni başka erkeklerle yanlız bırakmaktan rahatsız olmuyomusun ,nasıl kocasın sen diye...
tık yokk...

evet canıııım biz daha cabuk inciniyoruz o yüzdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…