Şu kadarını diyebilirim burçlardan bildiğim kadarıyla - ikiniz de inatçı mısınız???
yengeç erkekleri de aşırı duygusal bee bacım
hıh ben bu işi çözüyorum demek kieveeeet ben çok inadım o bendende inat :) evet duygusal arada ağlaşıyoruzzz
rica ederim tatlımtabikide ben daha mantıklıyım
ilgili eşim ama ben ilgili değilim canım aslında taklitciyim diyelim orjinal birşey yaratamıyorum ondan kopya çekiyorum hep..
evet çok titiz temizliğe felan yardım eder ama dağınıklığıda çok oluyor bazı zamanlarda..
sağ ol canım
bende seni severiiiiiiiiim
kocişin burcu yengeççççççççç
Şu kadarını diyebilirim burçlardan bildiğim kadarıyla - ikiniz de inatçı mısınız???
yengeç erkekleri de aşırı duygusal bee bacım
yengeç daha ağlak ondan olabiler mi ki acepboğanın inadına yengeç yetişemezz
hıh ben bu işi çözüyorum demek ki
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
rica ederim tatlım
oyy oyy...
Oğlaklarla boğalar çok ii anlaşırrr...
Iy kız kocanla uyumlusunuz ne güzel..
Ikinizde evi seversiniz ve aileye çok önem verirsiniz...
Oohh ne güzel
Boğanın inadına yengeç yetişemezz
yengeç daha ağlak ondan olabiler mi ki acep
kız sen de onun avını hoşgör sonuçta ava gitmek belli ki onun hobisi ve stresini o şekilde atıyorSağoool bitaneeem sen bekardın demi darısı başınaaaaa
haha demi canımmmm artı boğa kıskanç ve sinirlidir
Oğlak değilki yengeç kuşum evet kocişimde evcimen bitek ava düşkünn tek kavgamız o
yükselenini sormak lazım o halde:44:YOK KIZZZZ o kadar değiilll benim ki bazen ben daha ağlağım :)
kız sen de onun avını hoşgör sonuçta ava gitmek belli ki onun hobisi ve stresini o şekilde atıyor
sormuşsun evet canım bekarım
yükselenini sormak lazım o halde:44:
eveeeet ben çok inadım o bendende inat :) evet duygusal arada ağlaşıyoruzzz
kızlar namaz kılıp geliyorum cevaplıcam sonra
yengeç daha ağlak ondan olabiler mi ki acep
haha demi canımmmm artı boğa kıskanç ve sinirlidir
Oğlak değilki yengeç kuşum evet kocişimde evcimen bitek ava düşkünn tek kavgamız o
YOK KIZZZZ o kadar değiilll benim ki bazen ben daha ağlağım :)
yok mu aday kuşummmmhobiden daha fazla canım hastalık derecesinde kim gecenin 4 ünde sıcacık yatağını bırakıp kış günü ava gider
hımmm ölçüyü tutturamıyor belli kiyok mu aday kuşummmmhobiden daha fazla canım hastalık derecesinde kim gecenin 4 ünde sıcacık yatağını bırakıp kış günü ava gider
ay kıyamam sen ağlayan seni kıskanan birini istiyorsun demek - valla ben ağlamasına birşey demem insan sonuçta duygusuz olamaz ama öyle romantik tiplere gelemiyorum hele kıskançlık mı almayımne güzell...
hep benim için ağlayabilen bi koca isterdiiimm....
ben bizimkini henüz ağlatamadıımm
Allah kabul etsin tatlım..
olabilirr
yaa işte takıldığım nokta buu...
benim kociş boğa ve hiiiçç kıskanmıyo beniii....
sinir oluyooruumm..
ya insan karısını kıskanmaz mıı....
ben onu kıskancam diye bi hal oluyom..bizimki beniii hiiiççç kıskanmıyoo..malesef fazla güveniyo...
tabi ben ona okadar güvenmediğim için kıskanıyorum...
bu arada oğlak benim tatlım..
sen boğasınya ondan dedim oğlaklarla iyi anlaşır boğalar diye...
ohh nee güzeell...kavga anında sarılıp ağlaşırsınız ne romantik...
ben zırıl zırıl ağlıyom benim herif de bakıyo boş boş.....
ayy aynı benimkinin maç hastalığı gibii......
her tarafını incitiyo yaralıyo yine gidiyo..
hımmm ölçüyü tutturamıyor belli kiyok canım aday adayı bile yok
ay kıyamam sen ağlayan seni kıskanan birini istiyorsun demek - valla ben ağlamasına birşey demem insan sonuçta duygusuz olamaz ama öyle romantik tiplere gelemiyorum hele kıskançlık mı almayımbana olduğum gibi güvensin neden öyle baktın vs demesin
ne güzell...
Hep benim için ağlayabilen bi koca isterdiiimm....
Ben bizimkini henüz ağlatamadıımm
Allah kabul etsin tatlım..
Olabilirr
Yaa işte takıldığım nokta buu...
Benim kociş boğa ve hiiiçç kıskanmıyo beniii....
Sinir oluyooruumm..
Ya insan karısını kıskanmaz mıı....
Ben onu kıskancam diye bi hal oluyom..bizimki beniii hiiiççç kıskanmıyoo..malesef fazla güveniyo...
Tabi ben ona okadar güvenmediğim için kıskanıyorum...
Bu arada oğlak benim tatlım..
Sen boğasınya ondan dedim oğlaklarla iyi anlaşır boğalar diye...
Ohh nee güzeell...kavga anında sarılıp ağlaşırsınız ne romantik...
Ben zırıl zırıl ağlıyom benim herif de bakıyo boş boş.....
Ayy aynı benimkinin maç hastalığı gibii......
Her tarafını incitiyo yaralıyo yine gidiyo..
haklısın canım o kadar da değil yani - kıskanmasından ziyade arkanda dimdik adam gibi dursun istiyorsun gibime geldi ki haklısın yani - yoksa benden ne farkın var gecenin bir köründe yalnız geliyorsan adam dediğin gelir alır kimseyle muhatap ettirmezee yani aptal aşık olmasın tabi ama biraz kıskansın yaa kendimi kocişin erkek arkadaşı gibi hissediyorum bazen..
yani okadar süsleniyorum ve gıcıklığına dediği şey: amaan sana kim baksın
inadına yapıyo biliyorum...
bi de ben kıskanıyorum ve malesef belli ediyorumya ondan dolayı şımardı hiiç kıskanmıyoo..
çok güvenmesi de iyi değil..yani gecenin bi vakti taksiyle eve gelsem bişi demez..
insan kendini sahipsiz zannediyo
erkekler bizim kadar duygusal değiller ya belki ondandırkıııııız ne uzun alıntılar yapmısın konunun altına cevaplayamıyorum ya paylasınca siliniyor o yuzden böle yazayım boğa erkeği ile kadını farklıymış kuşum aynı değillermiş ben bunu çok kişiden duydum sende kıskandır ara ara ay de bugün beni bi kadın bekar sandı oğluna istedi falan gibisine bende oğlaklarla iyi anllaşırım kiiiii ondan sevdim seni çok demekkiSorma ya adam 2. Tüfeğini aldı gözü gibi bakıyor bi görsen oda avlak forumda takılıyo Kavga ettiğimizde o ağlamaz ben ağlarım o genelde bebek konusunda ve ailerde falan dertleşince ağlaşırız
hayırdır tatlım noldu?:44:şu üst kat komuşumu öldürsem kaç yıl yerim acaba ?
kıııııız ne uzun alıntılar yapmısın konunun altına cevaplayamıyorum ya paylasınca siliniyor o yuzden böle yazayım boğa erkeği ile kadını farklıymış kuşum aynı değillermiş ben bunu çok kişiden duydum sende kıskandır ara ara ay de bugün beni bi kadın bekar sandı oğluna istedi falan gibisine bende oğlaklarla iyi anllaşırım kiiiii ondan sevdim seni çok demekkiSorma ya adam 2. Tüfeğini aldı gözü gibi bakıyor bi görsen oda avlak forumda takılıyo Kavga ettiğimizde o ağlamaz ben ağlarım o genelde bebek konusunda ve ailerde falan dertleşince ağlaşırız
hımmm ölçüyü tutturamıyor belli kiyok canım aday adayı bile yok
haklısın canım o kadar da değil yani - kıskanmasından ziyade arkanda dimdik adam gibi dursun istiyorsun gibime geldi ki haklısın yani - yoksa benden ne farkın var gecenin bir köründe yalnız geliyorsan adam dediğin gelir alır kimseyle muhatap ettirmez
haklısın canım o kadar da değil yani - kıskanmasından ziyade arkanda dimdik adam gibi dursun istiyorsun gibime geldi ki haklısın yani - yoksa benden ne farkın var gecenin bir köründe yalnız geliyorsan adam dediğin gelir alır kimseyle muhatap ettirmez
erkekler bizim kadar duygusal değiller ya belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?