canım ben de özledim de bu aralar kafam yerinde değil - yaa ben pekmez yemiyorum şekerim çıkıyor daha önce denemiştim bir de zaten gün içinde kuru meyve falan yiyorum yetiyor zaten kilo da almışım diyete başlamam lazım içimden gelmiyor - bu arada pekmezle kansızlığı gidermek için en az 20 lt içmek gerekirmiş bir tabletin yerine - ki dr sabah akşam al ilacı dedililycim özlettin kendini yahubu aradageçmiş olsun canım hemen dut pekmezi içiyosun kansızlığın düzeliyoooo
tatlımmm sen genede fedakarlık yap biraz daha güzel bi sofra hazırla yemekde konuş kocanla daha önce böle değildik falande tatile gidelim de eminim iyi gelecektir güzel basbasa herseyden uzak bi tatil belki duygularınızı değiştirir yoksa gidişat iyi değil gibi
1 - canım artık ben birini bulma derdinde değilim ya Rabbime bıraktım olursa olur olmazsa da nasip diyorum - yaylar da özgürlüğüne düşkündür canım bir ipte iki cambaz oynamaz sanırsam:44:
2 - daha önce de sormuştum sanırım ing.öğrt. sin öyle mi????
3 - ben de okumuştum her ne olursa olsun eşler ayrı uyumamalı diye - eskiler bile dememiş mi küs de olsanız yatağa küs girmeyin diye
________
dün de vardı böyle bir tane - adam resmen harem kurmuş 1. karıdan ayrılmadan 2. ile nişanlanıyor o arada bir de sevgili yapıyor sonra boşanıp diğeriyle evleniyor çocuk yapıyor ama sevgili de elinin altında falan - ay yazarken kafam karıştı
Aleyküm selam sayın güzellik uzmanımnasılsınnnnn???
seni de görmek çok güzel canımeee naptın kumbaraya atabilion mu bişeyler
dün de vardı böyle bir tane - adam resmen harem kurmuş 1. karıdan ayrılmadan 2. ile nişanlanıyor o arada bir de sevgili yapıyor sonra boşanıp diğeriyle evleniyor çocuk yapıyor ama sevgili de elinin altında falan - ay yazarken kafam karıştı
canım yeni doğum yapmışsın acaba hamilelik ve lohusalık mı sizi biraz uzaklaştırdı???
:
oyyyy bi balık daaaa..yerim sizi beeennn...
balıkları çok severim...
yükseleni gıcık değilse genelde nalaşırımm
bi de bennn...
oğlağa dair merak ettiğiniz her soru cevaplandırılır...
pek gıcııızdır biz oğlaklar...
ama yanlış anlaşıldığımız da çok olur...
sadık bir eşizdir anacım öyle kullanışlı yanlarımız da yok değil ama...
hiiiççç yüz verme kuzum...
nası alışırsa öyle gider..
sana yıkmasın hep çocukların sorumluluğunu...
babalık sadece başını okşamak değil..
var var...
sen diyalog ya da olaylarınızı söööle ben sana tiyo vercemmm kuzummm...
biz oğlaklar ezmeyi severiz biraz pis bi yanımız maalesef..
o yüzden hiç ezdirmeyin kuzular kendiniziii....
hmm..o durum farklıymış..ama başka çözüm bulun kuzum..çocuğu sana atıp kaçmasın senin de canım var..vantilatör alın mesela sadece ona doğru çalıştırın..çocuk senden tarafta bişi olmaz...
:
1- canım lafın gelişi dedim Allah en hayırlı insanla en hayırlı zamanda nasib etsin...inşallahh..yaylar özgürlüğe düşkündür yani sana özgürlük noktasında baskı yapmaz oyüzden dedimm...ama diyorumya Allah iki dünya mutluluğu olacak bi eş versin sana dostum..burç vs laf işte..ööle muhabbet olsun diye yazıyom..
2- canım herkese öğretmenim diyorum ama üniversitede öğretmenin..araştırma görevlisi diye yazmaya üşendim...argör yani
3- aynen...küslükler yatakta bitmeli......bunu bilir bunu söylerimmmm
yazık konu sahibine...
ama çok kızdım...bizim de kocamız var neticdede
canım ben de özledim de bu aralar kafam yerinde değil - yaa ben pekmez yemiyorum şekerim çıkıyor daha önce denemiştim bir de zaten gün içinde kuru meyve falan yiyorum yetiyor zaten kilo da almışım diyete başlamam lazım içimden gelmiyor - bu arada pekmezle kansızlığı gidermek için en az 20 lt içmek gerekirmiş bir tabletin yerine - ki dr sabah akşam al ilacı dedibakalım anacım inşallah düzelir- sıcakların da etkisi çok
canım yaa birkaç ay önce tatile çıktık tabiki çocuklarımızla başbaşa çıkma sansımız yok çünkü değişen bişey olmadı maalesefki ben uzun zaman oldu konuşmayı bırakalı ama adam 2 kelime etsem offluyor okadar yogunki gözü beni hiçbir şekilde görmüyor
bi de bennn...
oğlağa dair merak ettiğiniz her soru cevaplandırılır...
pek gıcııızdır biz oğlaklar...
ama yanlış anlaşıldığımız da çok olur...
sadık bir eşizdir anacım öyle kullanışlı yanlarımız da yok değil ama...
:
canım evet uzaklaştırdı ama sorun bende değil eşim maalesefki bu hamileliğimde lohusa bunalımına o girdi adamda her tür ilgi alaka bitti anlatabilmişimdir umarım cinsel soğuklukla beraber dahada uzaklaştık birbirimizden
yükselenimi bilmiyorum canım ama ögrenirim valla eşimin ilgisi ve alakası için resmen çıldırmak noktasına gelmem gerekiyor ancak ozaman durumun ciddiyetini farkediyor o bu dünyaya çalışmaya gelmiş eger çalışmak denilen şey olmasaymış eşimi düşünemiyorum bu arada eşimin yükseleni yaydı sanırım çocuklar ev tüm sorumluluk bende eger yardım istersem tut bir kadın diyor her hafta gelsinmiş 1 gün gelen yardımcıyla evmi döner ev işindende geçtim sorunumuz ev işi değil zaten bebege gelen yardımcı iyi kötü bişeyler yapıyor evim tertemiz ama bazen duş almak için bile bebekle birinin ilgilenmesi gerekiyor offf kızlar ne çok dert yandım şimdi nefret ettim kendimden yaaa ne çok mızmızlandım
canım slm nasılsın?
şu burç yorumlarından bende alabilir miyim..
ben kova 19 şubat.
eşim başak 27 ağustos.
hoşbuldum kuzum aynen öle ya şimdidi 17 yaşındaki kız lily yazdım okursun ne günlere kaldık yahu okullar tatil oldu kk ergen doldu
amin canım benim - valla zor yaa hani gönle söz geçmez tamam ama bir de hayatın gerçekleri var keşke duygularımız kadar mantığımızı da devrede tutsak1- canım lafın gelişi dedim Allah en hayırlı insanla en hayırlı zamanda nasib etsin...inşallahh..yaylar özgürlüğe düşkündür yani sana özgürlük noktasında baskı yapmaz oyüzden dedimm...ama diyorumya Allah iki dünya mutluluğu olacak bi eş versin sana dostum..burç vs laf işte..ööle muhabbet olsun diye yazıyom..
2- canım herkese öğretmenim diyorum ama üniversitede öğretmenin..araştırma görevlisi diye yazmaya üşendim...argör yani
3- aynen...küslükler yatakta bitmeli......bunu bilir bunu söylerimmmm
naz niyaz mı istiyosun ya da laf arasında mı diyosun?
yada ne biliym trip mi yapıyosun?
net bir biçimde mi istiyosun?
normalde eşinle diyalogun nasıldı bebek olana kadar?
herşey yolunda zannederler..
eleştiriye hiç gelemezler..ya susarak ya da savunmaya geçerek tepki verirler ve genelde hatalarını kabul etmezler...
sana tiyo: en çok ilgisizlik dikkatini çeker bi oğlağın...
yani düşme üstüne ve soğuk davran..
konuşmak isterse de eleştirmeden sadece üzüntünü anlat ve asla suçlayarak değil..
mesela: şunları şöyle yapınca şööle hissediyorum (tam o anda iki göz yaşı)
en gıcık oğlak bile yola gelir..
hmm...kova ve başaaakk...:44:
bir başağa göre kova biraz disiplinsiz ve rahat gibi gelebilir..
başağın kadını ilgiyi çok sever, erkeği de muhtemelen öyledir..
işin gıcık tarafı kendisi sevgisini çok belli etmiyodur..
kovalar sevdiği insana karşı fedakarlığı abartabilir..
başak da bunu suistimal edebilir..
başaklar net duruşlu olu genelde ama perdelerini kaldırınca içlerindeki duygusallık ortaya çıkar..
başak mantıklı görünse de kova daha mantıklıdır genelde.....
hee yaaa...
ay korkuyorum bişi demeye yazık onların anne babalarına..
ne zor bi durum..
kınamayım yahu...Allah vermesin...
canım nasıl diyaloglar geçiyo aranızda?
yani yardım talep ederken mesela?
naz niyaz mı istiyosun ya da laf arasında mı diyosun?
yada ne biliym trip mi yapıyosun?
net bir biçimde mi istiyosun?
normalde eşinle diyalogun nasıldı bebek olana kadar?
herşey yolunda zannederler..
eleştiriye hiç gelemezler..ya susarak ya da savunmaya geçerek tepki verirler ve genelde hatalarını kabul etmezler...
sana tiyo: en çok ilgisizlik dikkatini çeker bi oğlağın...
yani düşme üstüne ve soğuk davran..
konuşmak isterse de eleştirmeden sadece üzüntünü anlat ve asla suçlayarak değil..
mesela: şunları şöyle yapınca şööle hissediyorum (tam o anda iki göz yaşı)
en gıcık oğlak bile yola gelir..
hmm...kova ve başaaakk...:44:
bir başağa göre kova biraz disiplinsiz ve rahat gibi gelebilir..
başağın kadını ilgiyi çok sever, erkeği de muhtemelen öyledir..
işin gıcık tarafı kendisi sevgisini çok belli etmiyodur..
kovalar sevdiği insana karşı fedakarlığı abartabilir..
başak da bunu suistimal edebilir..
başaklar net duruşlu olu genelde ama perdelerini kaldırınca içlerindeki duygusallık ortaya çıkar..
başak mantıklı görünse de kova daha mantıklıdır genelde.....
hee yaaa...
ay korkuyorum bişi demeye yazık onların anne babalarına..
ne zor bi durum..
kınamayım yahu...Allah vermesin...
pişman olma sonrabıktırmayayım seni sadıklık konusuna hiç girmeyeyim evet öyleydi bir zamanlar bir hatası oldu bir daha da olurmu bilemem o konuda asla güvenmiyorum
ben erken eve gideceğim bugün çıkmalıyım eve gidince fırsat buldukça yazar kafanızı şişiririm kızlar inşallah kovmazsınız beni :26:
amin canım benim - valla zor yaa hani gönle söz geçmez tamam ama bir de hayatın gerçekleri var keşke duygularımız kadar mantığımızı da devrede tutsak
kızzzz fake dir o hesap yalandır o beeeesen burç yorumu yapıyorsun beni es geçiyorsun öle miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 29 nisan BOĞAAA
yok artıkiyiyim tatlım seni gördüm daha iyi oldum çok şükürkumbara vasat ne saçma sapan insanlar var bu dünyada biride 17 yaşındaymış sevgilisiyle çocuk yapcaklarmış günde 4 keere ilişkiye giriyormuş acaba hamileymişymiş
canım bir psikoloğa gitsen ya da eşinle birlikte terapiste gitseniz?canım evet uzaklaştırdı ama sorun bende değil eşim maalesefki bu hamileliğimde lohusa bunalımına o girdi adamda her tür ilgi alaka bitti anlatabilmişimdir umarım cinsel soğuklukla beraber dahada uzaklaştık birbirimizden
yükselenimi bilmiyorum canım ama ögrenirim valla eşimin ilgisi ve alakası için resmen çıldırmak noktasına gelmem gerekiyor ancak ozaman durumun ciddiyetini farkediyor o bu dünyaya çalışmaya gelmiş eger çalışmak denilen şey olmasaymış eşimi düşünemiyorum bu arada eşimin yükseleni yaydı sanırım çocuklar ev tüm sorumluluk bende eger yardım istersem tut bir kadın diyor her hafta gelsinmiş 1 gün gelen yardımcıyla evmi döner ev işindende geçtim sorunumuz ev işi değil zaten bebege gelen yardımcı iyi kötü bişeyler yapıyor evim tertemiz ama bazen duş almak için bile bebekle birinin ilgilenmesi gerekiyor offf kızlar ne çok dert yandım şimdi nefret ettim kendimden yaaa ne çok mızmızlandım
yaaa kilo aldım diyet yapmam lazım zaten benim diyetim normalin tam tersi - yediklerimi arttırıyorum ben diyetteyken - normalde az yiyen biriyimdir diyet yapınca daha düzgün besleniyorum bahaneylekız saçmalama zaten halsizsin bide ne diyeti bu arada üzüm pekmezi değil dut olacak o zamn keçi boynuzu ye
merak etme bıkmayız tam tersi aslında - bilgi alışverişini seven bir grubuzdurpişman olma sonrabıktırmayayım seni sadıklık konusuna hiç girmeyeyim evet öyleydi bir zamanlar bir hatası oldu bir daha da olurmu bilemem o konuda asla güvenmiyorum
ben erken eve gideceğim bugün çıkmalıyım eve gidince fırsat buldukça yazar kafanızı şişiririm kızlar inşallah kovmazsınız beni :26:
yok artıktövbe bismillah ne hallere geldik yaaaa o yaşta çocuk yaparsan seneye de hamileyken eşim aldattı yazarsın hey Allahım ne günlere kaldık
yaaa kilo aldım diyet yapmam lazım zaten benim diyetim normalin tam tersi - yediklerimi arttırıyorum ben diyetteyken - normalde az yiyen biriyimdir diyet yapınca daha düzgün besleniyorum bahaneyledut pekmezini de severim aslında - ay alıyım bari yaa gaza geldim şimdi
tatlııımmmm sen boğamısınnn???
boğaları çooook severiiimm..
benim herif de boğa
kocişinin burcu ne kuzuuu???
Şu kadarını diyebilirim burçlardan bildiğim kadarıyla - ikiniz de inatçı mısınız???bende seni severiiiiiiiiim
kocişin burcu yengeççççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?