evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
lilycim özlettin kendini yahu bu aradageçmiş olsun canım hemen dut pekmezi içiyosun kansızlığın düzeliyoooo
canım ben de özledim de bu aralar kafam yerinde değil - yaa ben pekmez yemiyorum şekerim çıkıyor daha önce denemiştim bir de zaten gün içinde kuru meyve falan yiyorum yetiyor zaten kilo da almışım diyete başlamam lazım içimden gelmiyor - bu arada pekmezle kansızlığı gidermek için en az 20 lt içmek gerekirmiş bir tabletin yerine - ki dr sabah akşam al ilacı dedi bakalım anacım inşallah düzelir- sıcakların da etkisi çok

canım yaa birkaç ay önce tatile çıktık tabiki çocuklarımızla başbaşa çıkma sansımız yok çünkü değişen bişey olmadı maalesefki ben uzun zaman oldu konuşmayı bırakalı ama adam 2 kelime etsem offluyor okadar yogunki gözü beni hiçbir şekilde görmüyor

1- canım lafın gelişi dedim Allah en hayırlı insanla en hayırlı zamanda nasib etsin...inşallahh..yaylar özgürlüğe düşkündür yani sana özgürlük noktasında baskı yapmaz oyüzden dedimm...ama diyorumya Allah iki dünya mutluluğu olacak bi eş versin sana dostum..burç vs laf işte..ööle muhabbet olsun diye yazıyom..
2- canım herkese öğretmenim diyorum ama üniversitede öğretmenin..araştırma görevlisi diye yazmaya üşendim...argör yani
3- aynen...küslükler yatakta bitmeli......bunu bilir bunu söylerimmmm

heeyaaa...insanlar dizileri geçti..Allah hepimizi doğru yoldan ayırmasın enemmm...

iyiyim tatlım seni gördüm daha iyi oldum çok şükür kumbara vasat ne saçma sapan insanlar var bu dünyada biride 17 yaşındaymış sevgilisiyle çocuk yapcaklarmış günde 4 keere ilişkiye giriyormuş acaba hamileymişymiş

canım yeni doğum yapmışsın acaba hamilelik ve lohusalık mı sizi biraz uzaklaştırdı???
:

canım evet uzaklaştırdı ama sorun bende değil eşim maalesefki bu hamileliğimde lohusa bunalımına o girdi adamda her tür ilgi alaka bitti anlatabilmişimdir umarım cinsel soğuklukla beraber dahada uzaklaştık birbirimizden

yükselenimi bilmiyorum canım ama ögrenirim valla eşimin ilgisi ve alakası için resmen çıldırmak noktasına gelmem gerekiyor ancak ozaman durumun ciddiyetini farkediyor o bu dünyaya çalışmaya gelmiş eger çalışmak denilen şey olmasaymış eşimi düşünemiyorum bu arada eşimin yükseleni yaydı sanırım çocuklar ev tüm sorumluluk bende eger yardım istersem tut bir kadın diyor her hafta gelsinmiş 1 gün gelen yardımcıyla evmi döner ev işindende geçtim sorunumuz ev işi değil zaten bebege gelen yardımcı iyi kötü bişeyler yapıyor evim tertemiz ama bazen duş almak için bile bebekle birinin ilgilenmesi gerekiyor offf kızlar ne çok dert yandım şimdi nefret ettim kendimden yaaa ne çok mızmızlandım

canım slm nasılsın?
şu burç yorumlarından bende alabilir miyim..
ben kova 19 şubat.
eşim başak 27 ağustos.

hoşgeldiiiinnn taattlııımmmmm...

hee yaaa millet toplu saldırıya geçti....
yazık konu sahibine...
ama çok kızdım...bizim de kocamız var neticdede

hoşbuldum kuzum aynen öle ya şimdidi 17 yaşındaki kız lily yazdım okursun ne günlere kaldık yahu okullar tatil oldu kk ergen doldu

kız saçmalama zaten halsizsin bide ne diyeti bu arada üzüm pekmezi değil dut olacak o zamn keçi boynuzu ye

hadi ya üzüldüm bak şimdi cık cık neden böle oldunuz ki ?

pişman olma sonra bıktırmayayım seni sadıklık konusuna hiç girmeyeyim evet öyleydi bir zamanlar bir hatası oldu bir daha da olurmu bilemem o konuda asla güvenmiyorum

ben erken eve gideceğim bugün çıkmalıyım eve gidince fırsat buldukça yazar kafanızı şişiririm kızlar inşallah kovmazsınız beni :26:

canım nasıl diyaloglar geçiyo aranızda?
yani yardım talep ederken mesela?
naz niyaz mı istiyosun ya da laf arasında mı diyosun?
yada ne biliym trip mi yapıyosun?
net bir biçimde mi istiyosun?
normalde eşinle diyalogun nasıldı bebek olana kadar?
herşey yolunda zannederler..
eleştiriye hiç gelemezler..ya susarak ya da savunmaya geçerek tepki verirler ve genelde hatalarını kabul etmezler...
sana tiyo: en çok ilgisizlik dikkatini çeker bi oğlağın...
yani düşme üstüne ve soğuk davran..
konuşmak isterse de eleştirmeden sadece üzüntünü anlat ve asla suçlayarak değil..
mesela: şunları şöyle yapınca şööle hissediyorum (tam o anda iki göz yaşı)
en gıcık oğlak bile yola gelir..

canım slm nasılsın?
şu burç yorumlarından bende alabilir miyim..
ben kova 19 şubat.
eşim başak 27 ağustos.

hmm...kova ve başaaakk...:44:
bir başağa göre kova biraz disiplinsiz ve rahat gibi gelebilir..
başağın kadını ilgiyi çok sever, erkeği de muhtemelen öyledir..
işin gıcık tarafı kendisi sevgisini çok belli etmiyodur..
kovalar sevdiği insana karşı fedakarlığı abartabilir..
başak da bunu suistimal edebilir..
başaklar net duruşlu olu genelde ama perdelerini kaldırınca içlerindeki duygusallık ortaya çıkar..
başak mantıklı görünse de kova daha mantıklıdır genelde.....

hoşbuldum kuzum aynen öle ya şimdidi 17 yaşındaki kız lily yazdım okursun ne günlere kaldık yahu okullar tatil oldu kk ergen doldu

hee yaaa...
ay korkuyorum bişi demeye yazık onların anne babalarına..
ne zor bi durum..
kınamayım yahu...Allah vermesin...

amin canım benim - valla zor yaa hani gönle söz geçmez tamam ama bir de hayatın gerçekleri var keşke duygularımız kadar mantığımızı da devrede tutsak

tabikide ben daha mantıklıyım
ilgili eşim ama ben ilgili değilim canım aslında taklitciyim diyelim orjinal birşey yaratamıyorum ondan kopya çekiyorum hep..
evet çok titiz temizliğe felan yardım eder ama dağınıklığıda çok oluyor bazı zamanlarda..
sağ ol canım

kızzzz fake dir o hesap yalandır o beeee sen burç yorumu yapıyorsun beni es geçiyorsun öle miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 29 nisan BOĞAAA

estağfurullah tatlım herzaman...
sadıklık konusunda benim herif de bi hata yaptı..
güya boğalar da sadık derler..
ama ondan beri diken üstünde...
doğduğuna pişman ederim çünkü..
ben de güvenmem ve bilir güvenmediimi..

yine gel canım..kolay gelsiiinn..Allah yardımcın olsun

amin canım benim - valla zor yaa hani gönle söz geçmez tamam ama bir de hayatın gerçekleri var keşke duygularımız kadar mantığımızı da devrede tutsak

Aynen..canım...
Zaten insanı evleneceği kişi kaderinde yazılı...
sadece duayla karakterini değiştirebiliyomuşuz..
oyüzden çok dua etmek lazımm...
ben hala üzülürüm keşke çoook daha fazla dua edeydim diye...

kızzzz fake dir o hesap yalandır o beeee sen burç yorumu yapıyorsun beni es geçiyorsun öle miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 29 nisan BOĞAAA

tatlııımmmm sen boğamısınnn???
boğaları çooook severiiimm..
benim herif de boğa
kocişinin burcu ne kuzuuu???

yok artık tövbe bismillah ne hallere geldik yaaaa o yaşta çocuk yaparsan seneye de hamileyken eşim aldattı yazarsın hey Allahım ne günlere kaldık

canım bir psikoloğa gitsen ya da eşinle birlikte terapiste gitseniz?

kız saçmalama zaten halsizsin bide ne diyeti bu arada üzüm pekmezi değil dut olacak o zamn keçi boynuzu ye
yaaa kilo aldım diyet yapmam lazım zaten benim diyetim normalin tam tersi - yediklerimi arttırıyorum ben diyetteyken - normalde az yiyen biriyimdir diyet yapınca daha düzgün besleniyorum bahaneyle dut pekmezini de severim aslında - ay alıyım bari yaa gaza geldim şimdi

merak etme bıkmayız tam tersi aslında - bilgi alışverişini seven bir grubuzdur burası sadece sorunlara çare olmak için yok muhabbet etmek, kafa dağıtmak için dahi olsa gel yaz en azından stresini atmış olursun

kızlar birkaç işim vardı - bir de bağlantım koptu yazamadım size

öle valla ama fakedir o hesap yahu yeye canım valla çok kan yapıyormşşş aslında aynen öle canım normalde saçma sapan yiyoruz diyette sağlıklı düzenli beslenip almamız gerekenleri yiyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…