evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben çıktım herkesler gelmiş ben yokkenn
neydiyim ben siziii...
kimse yok diye bdv'de ota çöpe yorum yazdım...
iki alıntı yapaydınızda burda olduunuzu anlayaydık anacımmm...
hıhhh

Aslında ikisi de değil
Ya sabahtan beri yatıyorum zaten geç kalkıyorum.
Gece de iyi yedim neden böyle anlamadım canım.

Senle tanışmadık bu arada?
Evli misin?
Evliyim canim sen yeni katildin heralde aramiza gormedim hic hosgeldin sen evli misin ?

Canım konuşmalarına bayıldım yaa :sly:
Aslında o kadar abartmamak lazım benim bi değişik versiyonumsun ya resmen kiskanilmak istedikce kiskanan durumuna düşüyoruz çok cabalama yani önce kendindeki bitirmek lazım kiskaninca belli etmemekten başla işe başka bisee sinirlenmis süsü ver...tlfnla uğraş dikkat cekicek kadar ve arama günlüğünu faln hp tmizle bi d ne giyinmeni istemiyosa onu giyin spontane gelissin yani :sly:
Bn d çok sinir oluyorum ya ama inan biz kıskanç oldgmuz icin böle yaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:

:113:sarihperi :113:

:113:umitli:113:
[/CENTER][/QUOTE]

Günaydın kizlaaaarrr....
Kimse yok muuu.....

günaydın tilki hatunlar

Gunaydin kizcelerrrr aboooo bugun hic uylumu alamadim yahuuuu gozlerim kocaman kocaman sistiii
Kuafordeyim simdi obun netinden giriyorum cepten

...

ben çıktım herkesler gelmiş ben yokkenn
neydiyim ben siziii...
kimse yok diye bdv'de ota çöpe yorum yazdım...
iki alıntı yapaydınızda burda olduunuzu anlayaydık anacımmm...
hıhhh

Alllll seni alintiliyorummm bebemmmm sindikk gelmede goreyimmm

...

Yokk be kizce uyuyamadim, yaaaa benimm kocaaa usutmus sanirim sureklii istifar ettii gece uyumadii bende basinda brkledimm butunn geceeee

...

çok geçmiş olsun canım midesini üşütmüş olabilir dikkat etmek lazım..
sen çalışıyordun değil mi canım ne işle meşgulsün?

Evettt calisiyorumm kuzumm hali yikaciyiz bizz esimle dukkanimizi ilerletiyoruz isyte kavga dovussss

...

aa ne güzel kendi işinizi yapıyorsunuz zamanla büyütürsünüz makina ile mi yıkıyorsunuz canım tazikli suyla felan yoksa normal siz mi yıkıyorsunuz?

aa ne güzel kendi işinizi yapıyorsunuz zamanla büyütürsünüz makina ile mi yıkıyorsunuz canım tazikli suyla felan yoksa normal siz mi yıkıyorsunuz?

Makineyle yikaniyor canimm yaaa biz yikamaya kalksak altindan kalkamayizz inan cok grliypr cunku

...

Gunaydin kizcelerrrr aboooo bugun hic uylumu alamadim yahuuuu gozlerim kocaman kocaman sistiii
Kuafordeyim simdi obun netinden giriyorum cepten

...

Ya bana uyku demeee....sabaha kadar hiiiiccc uyumadim sipam benim uyutmadi hiç yatiriyorum maximum 20dk sonra tkrar kalkio...hala da uyumuyooo...bebe faln doğurma kıs... hamileliğimin son 3ayindan itibaren 8aydir hiiiiccc uyumuyorum dinlenemiyorum vücudum iflas etti valla gözlerimin alti mosmor oldu...
Hayirdir sn kuaför de naapiosun...bni d goturseydin kız dibim ağzıma kadar geldi :sly:

Makineyle yikaniyor canimm yaaa biz yikamaya kalksak altindan kalkamayizz inan cok grliypr cunku

...

tam sezonu zaten sizin işlerin canım yoğunluk çoktur Allah daha çok müşteri getirsin..
bende vermeyi düşünüyorum yıkamaya fakat zarar görür mü diyede düşünmeden edemiyorum bide bi halıma eşim azcık çay damlatmış ama ne yaptıksak çıkmadı onun için yıkamaya vermek istiyorum lekeli olmasa atarım eşimin önüne yıkasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…