evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
dün akşam gelemedim buralara hiç oğlumla ugraşmaktan vakit kalmadı telefondan nasıl girilir öğrenmem lazım.dün hepinizden Allah razı olsun sizlerle paylaşmak çok iyi geldi en azından akşamı daha sakin geçirdim.gerçi sonu fazlasıyla canımı sıktı da herneyse eşim işteydi bende iftardan sonra biraz yürüyüş yapıp arkadaşa geçtim sonra eşim geldi aldı eve gelir gelmez çocuklar uyudu bende yatacaktım eşim yatıyormusun zaten ne kaldı sahura falan diyip durmamı istedi tabi bişey olmamış gibi samimi davranmaya falan çalışıyor bende hiçbir sorunumuz yok gibi davranmamız saglıklı değil dedim oda geçmişi tamamen unutalım hatalarımız var birbirimizi ihmal ettik konuşmayalım bunları dedi bu eşimin dilinde hiç konuşacak halim yok uzatma manasına gelir herneyse ben bıktıgım için zaten pek fazla bişey söylemedim ama kırgınlığımı belli ettim sonra yemek yedik tvde bişey izlerken bu yine salondaki yatagına uzandı o an cinnet geçirecektim ama gayet sakin gittim yastık getirdim belkide öylesine uzanıyordur umidiyle aldı yastıgı kapattı gözlerini o an o ev resmen başıma geçti adamın hiçbir çabası yok yok yok neyse odama gittim tabiki fazlasıyla üzgünüm arkadaşım derdi hep yaz hislerini diye 2 tane mesaj yazdım birisinde ne kadar üzgün oldugumu daha yarım saat önce geçmişi unutalım önümüze bakalım demesine ragmen salonda yattığını yazdım digeride artık birbirimiz için bişey yapmak içimizden gelmediğini açıkça gördüğümü kalktı yanıma geldi ama bende de biçok şey bitti artık

herkese merhabalar krizantem geçmiş olsun eşine canım
Saoll canimm yaaa dun cok kotude simdi iyi butun gun klimaninn dibine krerse olcagi buydu
Yaaaa simdiki cocuklarin hepsi bole sanirim kuzum yaaaa herkezde bir uykusuzluk sikayetii

Halinin cinsi ne kuxumm makinami yunmuu

...

canım ilk çay damlatıldıgında üzerine limon sıkıp silince geçiyorda sonradan biraz zor benim yeni halımdada maalesef geçmiyor çay lekesi yıkatacagın yeri iyi seçmen lazım canım benim halımın 2 tanesinin yanlarını nasıl yıkadılarsa yanlarından iplikler çıkmıştı ovarlak çektirdim sonra

Saoll canimm yaaa dun cok kotude simdi iyi butun gun klimaninn dibine krerse olcagi buydu

Yaaaa simdiki cocuklarin hepsi bole sanirim kuzum yaaaa herkezde bir uykusuzluk sikayetii

...

Bilmiyorum bnimki piyangodan çıkmış gbi valla...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaramaz bi bebem var tam yatıyorum o uyanio sabaha kadar kirpiklerim birbirine degmedi :)

benimkide erkenden kalkıyor cumartesi niyetlendim orucu sabahın köründen akşama kadar peşinde bittim resmen 2-3 günde anca geldim kendime bugünde niyetlendim bakalım nasıl olacak Allahtan haftaiçi işteyim yoksa enerjisine yetişemiyorum yaşlanmışım ben

Yaaa yatagi neden ayiriyosun bu is kotu ye gidiyor diye niye konudmadin canim benimm yaaa neden hic bisey yokmus gibi davraniyorsunuz birbirinixe
Selam kızlar nasılsınız?

Gunaydin kuxummmmmmm

...

...

yün canımmmmmmmmm...

çok gözüm korktu tanıdık yıkamacılar var ama biizmde başımıza ne geliyorsa hep tanıdıklardan geliyor tırsıyorum o yüzden:18::18:

tanıştığımıza memnun oldum kelebek hayat yorucu yaaa sen ne güzel genç yaşta müdüre olmuşsun maşallah

hoş buldum evet doğru söylüyorsun benim hatam
ricaederim canım her zaman
estağfirullah canım benim ne hatası biz burada aile gibi olduk herkese de kapımız açık zaten merak edip sorarız kimsin necisin diye

eee gittim verdilerrr ama gene aynııı işte benden diyorum yaa haftaneye gene gidicem diyee
heee arada bir manyaklıgım tutuyo valla
canım tekrardan git kadın doğum dr.una bari onca ay regl olmamak çok olası normal birşey değil dimi?

ay izmir de öyle yani tabii ist. kadar değildir ama ben de üni.den sonra sessiz sakin bir ilçeye gitmek sıkıcı gelmişti o keşmekeş hayatın ardından
Ay bu erkekler ne fena yaaaa
Hadi gözleri anladık ben de ilk göze bakarım, gülümsemeyi de anlarım güler yüz kadın erkek herkesin ilgisini çeker
Burun nedir yaaa - estetik algıları ne hassasmış anacım bunların:44:
göğüs-dudak-basen beynin başka alanına hitap ediyor zaten belli
saçların güzelliği de herkesi etkiler haliyle, benim de saçım fena değil de erkekler göremez hehe

vay anam vayyyyyyy alıntılarını yesinler anacım benim de alıntım uzun oluyor hatta bu da öyle ama ben yarıya kadarını kes yapıştır yapıyorum göz yormasn diye tabii telde zor olur
bence sen kocanı kıskandırma çabalarına sevmediği yerlerden olaya girerek yap mesela pencere önlerinde daha sık gezinmelisin gibime geldi

Valla ben d keşke calissam diyorum yaa daa az yorucudur eminim mahvetti beni resmen canım yaa kac yasindasin bu arada ne yaslanmasi.¿

ay kıyamam ama olsun bebek olunca öyle olur zaten keşke benimde olsaydı

Yaa yaa tabi tabi uzaktan hoş davulun sesi...benim bünye kaldirmiyo artik hamilelikten önce 53kiloydum şimdi 48
Şaka bir yana hayırlısı olsun cnm n kadarlik evlisin daa yenisin sanırım. ..

Yaaa yatagi neden ayiriyosun bu is kotu ye gidiyor diye niye konudmadin canim benimm yaaa neden hic bisey yokmus gibi davraniyorsunuz birbirinixe

...

canım konuşmaz olurmuyum eskiden ima ederdim çok fazla üzmemek için lafı dolandırıp söylemeye çalışırdım şimdi açıkça söylüyorum daha önce mutlu değilimde dedim bu böyle gitmezde dedim artık bıktımda dedim yok adam taş kafa anlamış numarası yapıyor yine aynı.dün akşam ne desem ona göre bu sorun değil dedimki eger bana sen desenki bundan rahatsızım şundan rahatsızım mutsuzum ben hakikaten oturup düşünür eger varsa hatalarım düzeltmeye çabalardım dedim hiç empati yapmıyor onun açısından herşey normal.bana sen niye gelmiyorsun burda yatmaya diyor dedimki yatak odamız orası yatagımızda orda dedim salonda niye yatmıyorum diye savunma yapmanın nesi mantıklı ki zaten gerçektende salonda yatmamı istemiyor bunuda biliyorum laf olsun işte beni suçlayıp susturacak derdi o.bilmiyorum haftasonu annemleremi gidip kalsam biraz uzakmı dursam annemlerinde anlamasını istemiyorum sıkıştım kızlar yaa bi akıl verin

işten ayrılmayı planlıyorum uzun zamandır..
şu 2 gündür kpss ye hazırlanmaya başladım memur olmak istiyorum artık..
trafikten midem bulanır oldu artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…