Saoll canimm yaaa dun cok kotude simdi iyi butun gun klimaninn dibine krerse olcagi buyduherkese merhabalarkrizantem geçmiş olsun eşine canım
Yaaaa simdiki cocuklarin hepsi bole sanirim kuzum yaaaa herkezde bir uykusuzluk sikayetiiYa bana uyku demeee....sabaha kadar hiiiiccc uyumadim sipam benim uyutmadi hiç yatiriyorum maximum 20dk sonra tkrar kalkio...hala da uyumuyooo...bebe faln doğurma kıs... hamileliğimin son 3ayindan itibaren 8aydir hiiiiccc uyumuyorum dinlenemiyorum vücudum iflas etti valla gözlerimin alti mosmor oldu...
Hayirdir sn kuaför de naapiosun...bni d goturseydin kız dibim ağzıma kadar geldi :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tam sezonu zaten sizin işlerin canım yoğunluk çoktur Allah daha çok müşteri getirsin..
bende vermeyi düşünüyorum yıkamaya fakat zarar görür mü diyede düşünmeden edemiyorum bide bi halıma eşim azcık çay damlatmış ama ne yaptıksak çıkmadı onun için yıkamaya vermek istiyorum lekeli olmasa atarım eşimin önüne yıkasın
sen gözümden kaçmadın zaten gece gündüz burdasın hayrola neden uyuyamadın acaba gece
Selam kızlar nasılsınız?
tam sezonu zaten sizin işlerin canım yoğunluk çoktur Allah daha çok müşteri getirsin..
bende vermeyi düşünüyorum yıkamaya fakat zarar görür mü diyede düşünmeden edemiyorum bide bi halıma eşim azcık çay damlatmış ama ne yaptıksak çıkmadı onun için yıkamaya vermek istiyorum lekeli olmasa atarım eşimin önüne yıkasın
Saoll canimm yaaa dun cok kotude simdi iyi butun gun klimaninn dibine krerse olcagi buydu
Yaaaa simdiki cocuklarin hepsi bole sanirim kuzum yaaaa herkezde bir uykusuzluk sikayetii
Halinin cinsi ne kuxumm makinami yunmuu
...
Yaramaz bi bebem var tam yatıyorum o uyanio sabaha kadar kirpiklerim birbirine degmedi :)
Yaaa yatagi neden ayiriyosun bu is kotu ye gidiyor diye niye konudmadin canim benimm yaaa neden hic bisey yokmus gibi davraniyorsunuz birbirinixedün akşam gelemedim buralara hiç oğlumla ugraşmaktan vakit kalmadı telefondan nasıl girilir öğrenmem lazım.dün hepinizden Allah razı olsun sizlerle paylaşmak çok iyi geldi en azından akşamı daha sakin geçirdim.gerçi sonu fazlasıyla canımı sıktı da herneyse eşim işteydi bende iftardan sonra biraz yürüyüş yapıp arkadaşa geçtim sonra eşim geldi aldı eve gelir gelmez çocuklar uyudu bende yatacaktım eşim yatıyormusun zaten ne kaldı sahura falan diyip durmamı istedi tabi bişey olmamış gibi samimi davranmaya falan çalışıyor bende hiçbir sorunumuz yok gibi davranmamız saglıklı değil dedim oda geçmişi tamamen unutalım hatalarımız var birbirimizi ihmal ettik konuşmayalım bunları dedi bu eşimin dilinde hiç konuşacak halim yok uzatma manasına gelir herneyse ben bıktıgım için zaten pek fazla bişey söylemedim ama kırgınlığımı belli ettim sonra yemek yedik tvde bişey izlerken bu yine salondaki yatagına uzandı o an cinnet geçirecektim ama gayet sakin gittim yastık getirdim belkide öylesine uzanıyordur umidiyle aldı yastıgı kapattı gözlerini o an o ev resmen başıma geçti adamın hiçbir çabası yok yok yok neyse odama gittim tabiki fazlasıyla üzgünüm arkadaşım derdi hep yaz hislerini diye 2 tane mesaj yazdım birisinde ne kadar üzgün oldugumu daha yarım saat önce geçmişi unutalım önümüze bakalım demesine ragmen salonda yattığını yazdım digeride artık birbirimiz için bişey yapmak içimizden gelmediğini açıkça gördüğümü kalktı yanıma geldi ama bende de biçok şey bitti artık
Selam kızlar nasılsınız?
Saoll canimm yaaa dun cok kotude simdi iyi butun gun klimaninn dibine krerse olcagi buydu
Yaaaa simdiki cocuklarin hepsi bole sanirim kuzum yaaaa herkezde bir uykusuzluk sikayetii
Halinin cinsi ne kuxumm makinami yunmuu
...
Yaramaz bi bebem var tam yatıyorum o uyanio sabaha kadar kirpiklerim birbirine degmedi :)
canım ilk çay damlatıldıgında üzerine limon sıkıp silince geçiyorda sonradan biraz zor benim yeni halımdada maalesef geçmiyor çay lekesi yıkatacagın yeri iyi seçmen lazım canım benim halımın 2 tanesinin yanlarını nasıl yıkadılarsa yanlarından iplikler çıkmıştı ovarlak çektirdim sonra
çok gözüm korktu tanıdık yıkamacılar var ama biizmde başımıza ne geliyorsa hep tanıdıklardan geliyor tırsıyorum o yüzden:18::18:
eger sonra şikayetini dile getiremeyeceğin birileriyse yabancıya ver canım
tanıştığımıza memnun oldum kelebeksağ ol canım hadi hayırlısı o zaman gazamız mübarek ola
efenim kendimi tanıtayım;
24 yaşında taze bir gelinim..
istanbulda yaşıyorum.
kurumsal bi gayrimenkul firmasinda bölge satış müdüresiyim.
evim anadolu işim avrupa yakasında her gün köprü trafiği çekiyorum.
akşam 9 da anca evde oluyorum..
off hayat çok yorucu..
estağfirullah canım benim ne hatasıhoş buldum evet doğru söylüyorsun benim hatam
ricaederim canım her zaman
canım tekrardan git kadın doğum dr.una bari onca ay regl olmamak çok olası normal birşey değil dimi?eee gittim verdilerrr ama gene aynııı işte benden diyorum yaa haftaneye gene gidicem diyee
heee arada bir manyaklıgım tutuyo valla
ay izmir de öyle yani tabii ist. kadar değildir ama ben de üni.den sonra sessiz sakin bir ilçeye gitmek sıkıcı gelmişti o keşmekeş hayatın ardındangezme tozma olarak çok iyi çok güzel ama trafiği bitiriyor..
ama 4 yıl istanbuldan uzak kalmıştım ufak bi şehirde üniv okuyordum istanbulun trafiğini bile özlemiştim arada gelmek güzel yaşamak zor malesef..
Ay bu erkekler ne fena yaaaaKadınların bedenlerinde erkeklerin dikkatini çeken şeyler nelerdir öğrenmek istermisiniz.
O zaman Erkeklerin Kadınlarda İlk Baktıkları Yerler yazımızı okumanızı öneririz.
Erkeklerin Kadınlarda İlk Baktıkları Yerler
Gözler-----------
Gülümsemeniz---------------
Burun----------------
Göğüsler-------------
Dudaklar--------------
Basenler--------------
Saç-----------------
vay anam vayyyyyyyoyyyşşşş...okadar birikmişş..alıntının alasını görün siz şimdiiiii....:))
perde olayında benimki de öyle kuzum...tek hassas olduu konu..ben de inatla yarı çıplak yaklaşıyom cama (tabi görünmeyeceğimden eminsem) sırf tepkisini ölçmek için..
hoşgeldin bacımmm..ben de işten geldim yattığım yerden devam ediyomm
aynen yaa..insan dikkat etmeli..
sanki evliyim ama müsaitim der gibi o ne öyle..
öğrencilerinden bile kıskanırım..
ayaanı denk alsın alırım paçasını yoksaaa
aşşkk olllssuuunnn...hep buralardayımkiiiii...
gizlice izliyom haberinizz yokkk..
tam üstüne bastın tatlım...benim hassasiyetimi bildiii içinn ohhh miss...hiç sallamıyooo...
ama göstercem ona gününü...
dur sana atıyım özelden telimi..
kızlar başka bana sapıklık yapmak isteyen varsa gizli no dan tel verilir...
ayynenn kuzumm..
bazen diyorum nerden evlendim şunla, bas k.çına tekmeyi...
sonra diyorum yazıııkk kıyamammm..
kociş de anlam veremiyo bi iyyim bi cadı
bu dengesizlikle bakalım napcazz
iii herkeste varsa normal hissettim kendimi...
ben de acaba benim gibi birden kocasına sinir olup tüm gemileri yakıp ertesi güne balkaymak olan varmı diye merak ediyodumm
benimkide erkenden kalkıyor cumartesi niyetlendim orucu sabahın köründen akşama kadar peşinde bittim resmen 2-3 günde anca geldim kendime bugünde niyetlendim bakalım nasıl olacak Allahtan haftaiçi işteyim yoksa enerjisine yetişemiyorum yaşlanmışım ben
ay kıyamam ama olsun bebek olunca öyle olur zaten keşke benimde olsaydı
Yaaa yatagi neden ayiriyosun bu is kotu ye gidiyor diye niye konudmadin canim benimm yaaa neden hic bisey yokmus gibi davraniyorsunuz birbirinixe
...
Kahvalti yapayim gelicem
...
tanıştığımıza memnun oldum kelebekhayat yorucu yaaa sen ne güzel genç yaşta müdüre olmuşsun maşallah
estağfirullah canım benim ne hatasıbiz burada aile gibi olduk herkese de kapımız açık zaten merak edip sorarız kimsin necisin diye
canım tekrardan git kadın doğum dr.una bari onca ay regl olmamak çok olası normal birşey değil dimi?
ay izmir de öyle yani tabii ist. kadar değildir ama ben de üni.den sonra sessiz sakin bir ilçeye gitmek sıkıcı gelmişti o keşmekeş hayatın ardından
Ay bu erkekler ne fena yaaaa
Hadi gözleri anladık ben de ilk göze bakarım, gülümsemeyi de anlarım güler yüz kadın erkek herkesin ilgisini çeker
Burun nedir yaaa - estetik algıları ne hassasmış anacım bunların:44:
göğüs-dudak-basen beynin başka alanına hitap ediyor zaten belli
saçların güzelliği de herkesi etkiler haliyle, benim de saçım fena değil de erkekler göremez hehe
vay anam vayyyyyyyalıntılarını yesinler anacım benim de alıntım uzun oluyor hatta bu da öyle ama ben yarıya kadarını kes yapıştır yapıyorum göz yormasn diye tabii telde zor olur
bence sen kocanı kıskandırma çabalarına sevmediği yerlerden olaya girerek yap mesela pencere önlerinde daha sık gezinmelisin gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?