Valla ben d keşke calissam diyorum yaa daa az yorucudur eminim mahvetti beni resmen canım yaa kac yasindasin bu arada ne yaslanmasi.¿
Yaa yaa tabi tabi uzaktan hoş davulun sesi...benim bünye kaldirmiyo artik hamilelikten önce 53kiloydum şimdi 48
Şaka bir yana hayırlısı olsun cnm n kadarlik evlisin daa yenisin sanırım. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8 buçuk aylığım canım bu ay denedik ama olmadı sanırım regli olacağım 2-3 güne kadra.
dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm..
yavrunu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
uzun süre denemeyeceğim artık çocuk yapmayı
Afiyet olsun kuzum sen de mi tutmuyosun oruç. ? Tutamıyorum yaa mahvoldum resmen bi de emziriyorum tüm takatsiz kalıyorum...
Amiinn cnm benim çok saol yaa...
Ay çok erken bence d bekle bi tadını çıkar...
Bnm 4 olck bu yıl eskidi yanii... 8aylik da bebisim işte...
canım nekadarlık bebeğin benimkisi 10 aylık bende emziriyorum ama benimki artık ek gıdada yediği için emme sıklıgı azaldı zaten çalıştıgım içinde akşama kadar ememiyor bu arada ben 33 yaşındayım 9 yaşında bir tanede kızım var
8 buçuk aylığım canım bu ay denedik ama olmadı sanırım regli olacağım 2-3 güne kadra.
dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm..
yavrunu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
uzun süre denemeyeceğim artık çocuk yapmayı
tanıştığımıza memnun oldum kelebekhayat yorucu yaaa sen ne güzel genç yaşta müdüre olmuşsun maşallah
estağfirullah canım benim ne hatasıbiz burada aile gibi olduk herkese de kapımız açık zaten merak edip sorarız kimsin necisin diye
canım tekrardan git kadın doğum dr.una bari onca ay regl olmamak çok olası normal birşey değil dimi?
ay izmir de öyle yani tabii ist. kadar değildir ama ben de üni.den sonra sessiz sakin bir ilçeye gitmek sıkıcı gelmişti o keşmekeş hayatın ardından
Ay bu erkekler ne fena yaaaa
Hadi gözleri anladık ben de ilk göze bakarım, gülümsemeyi de anlarım güler yüz kadın erkek herkesin ilgisini çeker
Burun nedir yaaa - estetik algıları ne hassasmış anacım bunların:44:
göğüs-dudak-basen beynin başka alanına hitap ediyor zaten belli
saçların güzelliği de herkesi etkiler haliyle, benim de saçım fena değil de erkekler göremez hehe
Kıs sen bna niye yazmion bu iki oldu hee seemion mu bni...
Nie erkekler göremez canım anlamadım kiii.¿
tanıştığımıza memnun oldum kelebekhayat yorucu yaaa sen ne güzel genç yaşta müdüre olmuşsun maşallah
estağfirullah canım benim ne hatasıbiz burada aile gibi olduk herkese de kapımız açık zaten merak edip sorarız kimsin necisin diye
canım tekrardan git kadın doğum dr.una bari onca ay regl olmamak çok olası normal birşey değil dimi?
ay izmir de öyle yani tabii ist. kadar değildir ama ben de üni.den sonra sessiz sakin bir ilçeye gitmek sıkıcı gelmişti o keşmekeş hayatın ardından
Ay bu erkekler ne fena yaaaa
Hadi gözleri anladık ben de ilk göze bakarım, gülümsemeyi de anlarım güler yüz kadın erkek herkesin ilgisini çeker
Burun nedir yaaa - estetik algıları ne hassasmış anacım bunların:44:
göğüs-dudak-basen beynin başka alanına hitap ediyor zaten belli
saçların güzelliği de herkesi etkiler haliyle, benim de saçım fena değil de erkekler göremez hehe
Kıs sen bna niye yazmion bu iki oldu hee seemion mu bni...
Nie erkekler göremez canım anlamadım kiii.¿
sanırım kapalı arkadaş o yüzden dedi
allah bağışlasın canım..
peki çocuğuna kim bakıyor sen işteyken?
erken değilmi canım yaa bebek oldumu birçok şey değişiyor ama bir daha bu günlerede dönülmüyor keyfini çıkarın
sağol canım Rabbim sanada versin isteyen herkese inşallah çok yakın bir arkadaşım var sagolsun o bakıyor beni ellere bırakmadı annem zaten bakamaz kayınvalidemde uzakta inşallah arkadaşım enazından kreşlik zamana kadar bakarda benimde aklım kalmaz oğlumda
amin canım inşallah..
ahh ne güzel arkadaşmış o öyle canım..
sanırım kapalı arkadaş o yüzden dedi
Uykusuzluk boolee algı kapatıyo istee :)
sağolsun valla hakkını nasıl öderim bilemiyorum tamam ücretini veriyorum ama onun bana verdiği o güven duygusunun hakkını hiçbirşeyle ödeyemem Allah razı olsun.inşallah herşey yolunda giderde devam eder bakmaya
Uykusuzluk boolee algı kapatıyo istee :)
canım nekadarlık bebeğin benimkisi 10 aylık bende emziriyorum ama benimki artık ek gıdada yediği için emme sıklıgı azaldı zaten çalıştıgım içinde akşama kadar ememiyor bu arada ben 33 yaşındayım 9 yaşında bir tanede kızım var
Selam şekercim nasılsınnnngiyinip arkadaşa gitcez iftara ..
görüşrüz kızçeler ..
Selam canım nasılsın görüşmeyeli naptınız tayin işini?Hoşgeldin tatlım nasılsın?
ben akşam gireyim dedim ama net bağlantısı gittiben çıktım herkesler gelmiş ben yokkenn
neydiyim ben siziii...
kimse yok diye bdv'de ota çöpe yorum yazdım...
iki alıntı yapaydınızda burda olduunuzu anlayaydık anacımmm...
hıhhh
Selam canım nasılsın? ümitlinin yorumlarını ben de çok sevdim geldiğinden beri sağolsun hep yazıyorCanım konuşmalarına bayıldım yaa :sly:
Aslında o kadar abartmamak lazım benim bi değişik versiyonumsun ya resmen kiskanilmak istedikce kiskanan durumuna düşüyoruz çok cabalama yani önce kendindeki bitirmek lazım kiskaninca belli etmemekten başla işe başka bisee sinirlenmis süsü ver...tlfnla uğraş dikkat cekicek kadar ve arama günlüğünu faln hp tmizle bi d ne giyinmeni istemiyosa onu giyin spontane gelissin yani :sly:
Bn d çok sinir oluyorum ya ama inan biz kıskanç oldgmuz icin böle yaa...
BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:
YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:
:113:deniz_1988:113:
:113:busraliaras:113:
:113:dorugunannesi:113:
:113oLmA:113:
:113:34ist:113:
:113:isyan123:113:
:113:lily86:113:
:113:ezgii2535:113:
:113:AYSHE9388:113:
:113:faat:113:
:113:Y_klbk:113:
:113:ecmel1987:113:
:113:balbocegi35:113:
:113:LiLyaNa_ :113:
:113: efuli_:113:
:113:eses07 :113:
:113:Hkmt_Krkya01 :113:
:113: bitirim :113:
:113:sarihperi :113:
:113:umitli:113:
[/CENTER]
Selam canım - ben de sabah 7de girdim ama krizi alıyor yoklama diye yazmadım işe gelicem diye de oyalanmadım zatenGünaydın kizlaaaarrr....
Kimse yok muuu.....
Günaydın canımgünaydın tilki hatunlar
ohhh maşallahGunaydin kizcelerrrr aboooo bugun hic uylumu alamadim yahuuuu gozlerim kocaman kocaman sistiii
Kuafordeyim simdi obun netinden giriyorum cepten
...
canım çok geçmiş olsun eşine - aman da aman kıyamaz da kocacığınaYokk be kizce uyuyamadim, yaaaa benimm kocaaa usutmus sanirim sureklii istifar ettii gece uyumadii bende basinda brkledimm butunn geceeee
...
cnım yaa kıyamam bebekle de zor oluyordur sana yardım edecek kimse yok mu annen falan biraz yardım alsan? kendine de zaman ayırırsın hemYa bana uyku demeee....sabaha kadar hiiiiccc uyumadim sipam benim uyutmadi hiç yatiriyorum maximum 20dk sonra tkrar kalkio...hala da uyumuyooo...bebe faln doğurma kıs... hamileliğimin son 3ayindan itibaren 8aydir hiiiiccc uyumuyorum dinlenemiyorum vücudum iflas etti valla gözlerimin alti mosmor oldu...
Hayirdir sn kuaför de naapiosun...bni d goturseydin kız dibim ağzıma kadar geldi :sly:
Selam günaydın canım sana dadün akşam gelemedim buralara hiç oğlumla ugraşmaktan vakit kalmadı telefondan nasıl girilir öğrenmem lazım.dün hepinizden Allah razı olsun sizlerle paylaşmak çok iyi geldi en azından akşamı daha sakin geçirdim.gerçi sonu fazlasıyla canımı sıktı da herneyse eşim işteydi bende iftardan sonra biraz yürüyüş yapıp arkadaşa geçtim sonra eşim geldi aldı eve gelir gelmez çocuklar uyudu bende yatacaktım eşim yatıyormusun zaten ne kaldı sahura falan diyip durmamı istedi tabi bişey olmamış gibi samimi davranmaya falan çalışıyor bende hiçbir sorunumuz yok gibi davranmamız saglıklı değil dedim oda geçmişi tamamen unutalım hatalarımız var birbirimizi ihmal ettik konuşmayalım bunları dedi bu eşimin dilinde hiç konuşacak halim yok uzatma manasına gelir herneyse ben bıktıgım için zaten pek fazla bişey söylemedim ama kırgınlığımı belli ettim sonra yemek yedik tvde bişey izlerken bu yine salondaki yatagına uzandı o an cinnet geçirecektim ama gayet sakin gittim yastık getirdim belkide öylesine uzanıyordur umidiyle aldı yastıgı kapattı gözlerini o an o ev resmen başıma geçti adamın hiçbir çabası yok yok yok neyse odama gittim tabiki fazlasıyla üzgünüm arkadaşım derdi hep yaz hislerini diye 2 tane mesaj yazdım birisinde ne kadar üzgün oldugumu daha yarım saat önce geçmişi unutalım önümüze bakalım demesine ragmen salonda yattığını yazdım digeride artık birbirimiz için bişey yapmak içimizden gelmediğini açıkça gördüğümü kalktı yanıma geldi ama bende de biçok şey bitti artık
ne değişiyor mesela canım?
Selam canım - ben de sabah 7de girdim ama krizi alıyor yoklama diye yazmadım işe gelicem diye de oyalanmadım zatenSelam şekercim nasılsınnnn
Selam canım nasılsın görüşmeyeli naptınız tayin işini?
ben akşam gireyim dedim ama net bağlantısı gittibdvde de yeni konular var mı şöyle en reytinglisinden ?
Selam canım nasılsın? ümitlinin yorumlarını ben de çok sevdim geldiğinden beri sağolsun hep yazıyor
Günaydın kizlaaaarrr....
Kimse yok muuu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?