evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

8 buçuk aylığım canım bu ay denedik ama olmadı sanırım regli olacağım 2-3 güne kadra.
dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm..
yavrunu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
uzun süre denemeyeceğim artık çocuk yapmayı

Amiinn cnm benim çok saol yaa...
Ay çok erken bence d bekle bi tadını çıkar...
Bnm 4 olck bu yıl eskidi yanii... 8aylik da bebisim işte...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun kuzum sen de mi tutmuyosun oruç. ? Tutamıyorum yaa mahvoldum resmen bi de emziriyorum tüm takatsiz kalıyorum...

canım nekadarlık bebeğin benimkisi 10 aylık bende emziriyorum ama benimki artık ek gıdada yediği için emme sıklıgı azaldı zaten çalıştıgım içinde akşama kadar ememiyor bu arada ben 33 yaşındayım 9 yaşında bir tanede kızım var

Amiinn cnm benim çok saol yaa...
Ay çok erken bence d bekle bi tadını çıkar...
Bnm 4 olck bu yıl eskidi yanii... 8aylik da bebisim işte...

1 ay denedik öyle şimdi vaz geçtik uzun sürede düşünmüyoruz canım..

allah bağışlasın canım..
peki çocuğuna kim bakıyor sen işteyken?

erken değilmi canım yaa bebek oldumu birçok şey değişiyor ama bir daha bu günlerede dönülmüyor keyfini çıkarın

allah bağışlasın canım..
peki çocuğuna kim bakıyor sen işteyken?

sağol canım Rabbim sanada versin isteyen herkese inşallah çok yakın bir arkadaşım var sagolsun o bakıyor beni ellere bırakmadı annem zaten bakamaz kayınvalidemde uzakta inşallah arkadaşım enazından kreşlik zamana kadar bakarda benimde aklım kalmaz oğlumda

amin canım inşallah..
ahh ne güzel arkadaşmış o öyle canım..

amin canım inşallah..
ahh ne güzel arkadaşmış o öyle canım..

sağolsun valla hakkını nasıl öderim bilemiyorum tamam ücretini veriyorum ama onun bana verdiği o güven duygusunun hakkını hiçbirşeyle ödeyemem Allah razı olsun.inşallah herşey yolunda giderde devam eder bakmaya

önemli olan gözünün arkada kalmaması zaten canım için rahatsa sıkıntı yok ..

Diğer yorumlarıni okuyodum canım ben de yardım edin demişsin de noldugnu tam anlayamadım ama ilgisizlik ise sorun aynı tepkiyi vercksin...
Biz d 8.aydayiz ek gıdaya geçtik de bişe yemio diş huzursuzlugmuz var sünnet olduk derken memeye yapışık geziyoz sakinleştirici gbi yanii :)
Ben dayanamiyorum cnm yaa 48kiloya düştüm resmen olmuyo yani...

giyinip arkadaşa gitcez iftara ..
görüşrüz kızçeler ..
Selam şekercim nasılsınnnn

Hoşgeldin tatlım nasılsın?
Selam canım nasılsın görüşmeyeli naptınız tayin işini?

ben çıktım herkesler gelmiş ben yokkenn
neydiyim ben siziii...
kimse yok diye bdv'de ota çöpe yorum yazdım...
iki alıntı yapaydınızda burda olduunuzu anlayaydık anacımmm...
hıhhh
ben akşam gireyim dedim ama net bağlantısı gitti bdvde de yeni konular var mı şöyle en reytinglisinden ?

Selam canım nasılsın? ümitlinin yorumlarını ben de çok sevdim geldiğinden beri sağolsun hep yazıyor

Günaydın kizlaaaarrr....
Kimse yok muuu.....

Selam canım - ben de sabah 7de girdim ama krizi alıyor yoklama diye yazmadım işe gelicem diye de oyalanmadım zaten

günaydın tilki hatunlar
Günaydın canım

Gunaydin kizcelerrrr aboooo bugun hic uylumu alamadim yahuuuu gozlerim kocaman kocaman sistiii
Kuafordeyim simdi obun netinden giriyorum cepten

...
ohhh maşallah kuzuma bak sen bakımını da ihmal etmiyor
Yokk be kizce uyuyamadim, yaaaa benimm kocaaa usutmus sanirim sureklii istifar ettii gece uyumadii bende basinda brkledimm butunn geceeee

...
canım çok geçmiş olsun eşine - aman da aman kıyamaz da kocacığına

cnım yaa kıyamam bebekle de zor oluyordur sana yardım edecek kimse yok mu annen falan biraz yardım alsan? kendine de zaman ayırırsın hem

Selam günaydın canım sana da eşin yazdığın mesajları dikkate almış sanırım - bence acele etme, zamanla seninle ve eviyle ilgilenmesi gerektiğini fark edecektir.

Son düzenleme:
Selam canım - ben de sabah 7de girdim ama krizi alıyor yoklama diye yazmadım işe gelicem diye de oyalanmadım zaten

Günaydın canım

ohhh maşallah kuzuma bak sen bakımını da ihmal etmiyor
canım çok geçmiş olsun eşine - aman da aman kıyamaz da kocacığına

cnım yaa kıyamam bebekle de zor oluyordur sana yardım edecek kimse yok mu annen falan biraz yardım alsan? kendine de zaman ayırırsın hem

Selam günaydın canım sana da eşin yazdığın mesajları dikkate almış sanırım - bence acele etme, zamanla seninle ve eviyle ilgilenmesi gerektiğini fark edecektir.[/QUOTE]

alıntıya bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…