evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben soslu makarna hiç sevmem ama kremalı mantarlı yapabilirsin
benim yemek derdim yok bugün çok şükür

bende yapıcam makarna da dometesli yaparım belki..güllaç var onunda sütü az geldi biraz daha ilave yapıcam..

bende yapıcam makarna da dometesli yaparım belki..güllaç var onunda sütü az geldi biraz daha ilave yapıcam..

bende makarnayı domates ve salçalı seviyorum başka sosla hiç sevmem bide peynirlisini yemem
güllaçmı yaptın ellerine sağlık

11 ama eşim kaprisli olan taaraf:44:

erkeğinde nazlısı hiç çekilmez ya benim kide arada tirip atıyor diyorum cinsiyetin erkek erkek gibi davran tiribi ben atarım sen dur..
hiç sevmem kimsenin nazını tiribini ama ben çok güzel atarım hayatım tirip atarak geçiyo anama babama erkek kardeşime bile atarım ama tatlı tiripler

eve gelir gelmez fenayım vs diyo adam..
fırsat vermiyor vallahi

sende kendine iyi bak oruclu orucluu okadar kendini yemek yapmaya adama

eve gelir gelmez fenayım vs diyo adam..
fırsat vermiyor vallahi

sen çalışmıyorsun sanırım o zamn yap kız masaj nolcak ki hele bide işi masa başıysa yoğunsa yazık adamada..
maşallah 11 yıllık evliliğiniz varmış daha nice uzun yıllara inşallah canım

daha önce yapmadım hiç tarif verirsen denerim canım

size sekiz yaprak yeter kalanı sonra için saklayabilirsin..
8 yaprağa 1 litre süt..2 bardak şeker..az şekerli diyorsan bir buçuk bardakşeker..
sütü geniş bir tencerede ısıt,şekeri bir adet vanilyayı sade vanilya ilave et..bir taşım kaynat..
borcam temsiye biraz şekerli sütten koy..
sonra şekerli süt karışımına güllaç yapraklarını ortadan kırarak batır..çıkar tepsiye diz..börek gibi aynı tarzda..4 yaprak bitince araya ne varsa ceviz yada fındık içi ilave et..sonra diğer 4 yaprağı süte batırp yerleştir..üstünü yine fındık veyaa ceviz kırıntısıyla süsleye bilirsin..süslemeden önce kalan süt karışımını yavaşça güllaça ilave et..süsle dolaba koy..2 saat sonra dilimlersin gerçekte çok hafif.

Hoşbuldum, hoşgördüm :)
Böyle enerjik bi konuyu nasıl kaçırmışım hayret ettim bunca zaman

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konumuzz yeni acıldı sayılırr
ayhhh bol sohbet bol kocaların arkasından konusma varr
buyur herzaman
daa senlen şindik cok tanışamadık yarına beklerim bugün işim varı hemencecik cıktım

anemmmm kimler gelmiş kimler gelmiş efenimm
de niye geç geldin oyal okadar agardım şindikk beni bu güne kadar niye beklettin bakemmm
canım benim

canım benim vallahi bir rehavet bende bir derdim vara çok giriyorum canımeklenebiliyorsa benide ekle kanka listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…