yok canım yuvarlak bu yufka büyüklüğünde içinde 10 tane var mesela..pakette..güllaç yazıyo yaygın artık canım..
mecbur kalmasan eleman almazdın canım..neyse işleriniz olsunda hayırlısıyla..Of off hemde nasil yogundum sorma canim yaaa calismaktan kafami kaldiramadim eleman aldikta rahatladim inan simdi ara simdi konusabilme firsatim oluyorr
...
krema güzel oluyo diyolar bende deniycem
amin canim benim aminnn senin kocayla aran nasil bakalimmecbur kalmasan eleman almazdın canım..neyse işleriniz olsunda hayırlısıyla..
Agzim sulandi beaaaaa
cidden güzel oluyor ben ki mantardan hiç haz etmezdim şimdi hergün yerim krema sayesinde bide karabiber
biz hep aynı işte canım ..bizim kayınvalide kayın peder rahmetli oldu..biraz taş fırın erkeğidir..onun haricinde evcimen biri..masa toplamaya yardım eder mesela..ben lavoboyu tıkarım diye bulaşıkları sıyırır..:44:kirlisini falan atmaz ortaya temiz titiz..orta halli bir koca..amin canim benim aminnn senin kocayla aran nasil bakalim
Agzim sulandi beaaaaa
...
biz hep aynı işte canım ..bizim kayınvalide kayın peder rahmetli oldu..biraz taş fırın erkeğidir..onun haricinde evcimen biri..masa toplamaya yardım eder mesela..ben lavoboyu tıkarım diye bulaşıkları sıyırır..:44:kirlisini falan atmaz ortaya temiz titiz..orta halli bir koca..
ama ialesine oda çok karşı gelmezdi..Faat arkadaşın kocası gibi..beni teskinde etmezdi pek
kuzum senlen uzun zamandan beri kakra yapamadık yavv
Ne yapmaktasın canım?
Ya basit bir makarna yapmak istiyorum iftara ama farklı bir sos düşünüyorum.
Öneriniz var mı?
Çok şükür canım :)
ekledim canım senide artık listemize sende bizdensin kuzum
sen yanlıs hatırlamıyorsam monotonluktan sıkılmıstın önceki konusmalarımızda yanlısım varsa lütfen beni düzelt
kuzum senlen uzun zamandan beri kakra yapamadık yavv
aynennnnn öyleeeeeeeeee
aynen monotonuz vallahi..ee faturalar,kredi vs..derken kıpırdayamıyosun pek..birde geçmişteki kayıplar işte onun annesi babası benim annem ,cümlesi nur içinde yatsın..ilk heyecanı bırakmıyor yıpranıyor biraz evlilik..
aynennnnn öyleeeeeeeeee [/FONT]
birbirimizi cok ihmal ediyoruz eses olmazz böleeee aksama yemekte ne var hele anlat bakem
taze fasülye
türlü
pilaw
cacık
salata
karpuz
dondurma
cay
kayınvalidemde
sarma dolma yapmıs
oraya davetliyiz bugün
kız bunlar ne resmen ordu doyurur
7 kişiyiizzzzzzz
obez ailesiyiz yenirrr
sen birde bizim aleyi görr hepsi yer yer kocaman göbekle gezerler sonrada bayanlarcak kilo yarısına girerlerr
bugün bensiz iyi kaynatmısınız ben yoktum yaaa yarım günnn yoklugumdan istifade ettiniz demiii doru söleyinnnnnnn
ya gene midem bulanıyo başım dönüyo ne oluyo bana böyle yaaa
hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?