evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Of off hemde nasil yogundum sorma canim yaaa calismaktan kafami kaldiramadim eleman aldikta rahatladim inan simdi ara simdi konusabilme firsatim oluyorr

...
mecbur kalmasan eleman almazdın canım..neyse işleriniz olsunda hayırlısıyla..

amin canim benim aminnn senin kocayla aran nasil bakalim

Agzim sulandi beaaaaa

...
biz hep aynı işte canım ..bizim kayınvalide kayın peder rahmetli oldu..biraz taş fırın erkeğidir..onun haricinde evcimen biri..masa toplamaya yardım eder mesela..ben lavoboyu tıkarım diye bulaşıkları sıyırır..:44:kirlisini falan atmaz ortaya temiz titiz..orta halli bir koca..
ama ialesine oda çok karşı gelmezdi..Faat arkadaşın kocası gibi..beni teskinde etmezdi pek

ekledim canım senide artık listemize sende bizdensin kuzum
sen yanlıs hatırlamıyorsam monotonluktan sıkılmıstın önceki konusmalarımızda yanlısım varsa lütfen beni düzelt

ekledim canım senide artık listemize sende bizdensin kuzum
sen yanlıs hatırlamıyorsam monotonluktan sıkılmıstın önceki konusmalarımızda yanlısım varsa lütfen beni düzelt

aynen monotonuz vallahi..ee faturalar,kredi vs..derken kıpırdayamıyosun pek..birde geçmişteki kayıplar işte onun annesi babası benim annem ,cümlesi nur içinde yatsın..ilk heyecanı bırakmıyor yıpranıyor biraz evlilik..

sendemi kuzum kocanın ailesinden muzdaripttin yaaa ben yaşlı tayfayı melek zannediyordum sen hiç yakınmıyorsun diye

7 kişiyiizzzzzzz
obez ailesiyiz yenirrr

sen birde bizim aleyi görr hepsi yer yer kocaman göbekle gezerler sonrada bayanlarcak kilo yarısına girerlerr
bugün bensiz iyi kaynatmısınız ben yoktum yaaa yarım günnn yoklugumdan istifade ettiniz demiii doru söleyinnnnnnn

aynı demekki ..
koca göbekli kocisin ailesi obez ..
sende uydun dio herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…