sen çalışmıyorsun sanırım o zamn yap kız masaj nolcak ki hele bide işi masa başıysa yoğunsa yazık adamada..
maşallah 11 yıllık evliliğiniz varmış daha nice uzun yıllara inşallah canım
canım benim vallahi bir rehavet bende bir derdim vara çok giriyorum canım eklenebiliyorsa benide ekle kanka listeye
hemen ekliyorum canooo kız ne cok bdv ye takılıyonuzzz içiniz depresnona girmiyomusunuz yaavvv tek ben mi bu kadar etkileniyorum acep :26::26::26:
size sekiz yaprak yeter kalanı sonra için saklayabilirsin..
8 yaprağa 1 litre süt..2 bardak şeker..az şekerli diyorsan bir buçuk bardakşeker..
sütü geniş bir tencerede ısıt,şekeri bir adet vanilyayı sade vanilya ilave et..bir taşım kaynat..
borcam temsiye biraz şekerli sütten koy..
sonra şekerli süt karışımına güllaç yapraklarını ortadan kırarak batır..çıkar tepsiye diz..börek gibi aynı tarzda..4 yaprak bitince araya ne varsa ceviz yada fındık içi ilave et..sonra diğer 4 yaprağı süte batırp yerleştir..üstünü yine fındık veyaa ceviz kırıntısıyla süsleye bilirsin..süslemeden önce kalan süt karışımını yavaşça güllaça ilave et..süsle dolaba koy..2 saat sonra dilimlersin gerçekte çok hafif.
sen mantar sever misin yani onu de önce bana..
eğer seversen illa sadece makarna yapmak zorundada değilsen sana makarnanın yanı enfes bi tarif verebilirim canım yemek olarak..
yani biz çok seviyoruz sizde seversiniz belki..
bak işte sende ona acıdın
erkek milleti işte..
ben alıştım eşime şimdi o bana çok yumuşak davransa garip gelir..severek aldım onu zaten
kız umursamadam niye yazım deliii
bak bak bak hele tribini yerim senin nazlı çöreğim benim
sende takıl arada atraksyon iyidir
canım benden tilki olmazz olsa olsa kedi olur kedi
Ben mntar çok severim canım.
Alayım tarifi bulunsun :)
inşallah hadi hayırlısı
tüm marketlerde var şimdi..tansaş Migros varmı orada bimdede var..sağ ol canım
eşim çok sever yapacağım..
yaprağı nereden alayım peki..
haftasonu yapayım ben şeker kulanmadığım için sadece çikolu pastaları seviyorum sütlü tatlı pek sevmem pek yapmam o yüzden canım..
ben anca pasta kek arada sütlaç kurabiye felan yapıyorum..
tüm marketlerde var şimdi..tansaş Migros varmı orada bimdede var..
Kiz sanki ben kurbaxligin kitabini yazdim ayhh burda hep beraber orencezz sen uzun zamandan beri neydeydin bana onu anlat hic goremedim senii meraklandim
...
malzemeler:
2 parça tavuk göğsü
iki paket mantar
1 paket hazır krema
tuz
karabiber
pul biber
tere yağı
yapılışı;
mantarların kabuklarını soy(ben soymadan yapmam ama istersen soyma canım)
mantarları 4e felan böl ne ufak nede büyük olsun .
teflon yayvan bi tencereye al içine 1 buçuk su bardağı su ekle tuzunu karabiber ve pul biberini koy 2-3 yemek kaşığıda tereyağı koy mantarların üzerine altını kıs ve kısık ateşte mantarlar pişene kadar pişir.
tavuk göğsünü düdükleye at et pişene kadar pişir.
sonra etleri kare kare irice doğra pişen mantarlara ekle azda öyle pişir etle mantar kıvamını bulunca paket kremanı ekle azda öyle pşir ve yemek hazır ımmm bayılıyorum yanına makarnada çok yakışıyor..
var canım dolu
ama alırken ne diyeceğim bana yaprak mı ver dicem :44:
Tavukla mantar ikilisini ben de çok yakıştırıyorum canım.
Ellerine sağlıkHazır kremalardan kullanmadım hiç bir ara deneyeyim..
bi ara istanbula gittiydim canım ,ssonra seni göremedim bir süre yoğunmuşsun sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?