evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
sen çalışmıyorsun sanırım o zamn yap kız masaj nolcak ki hele bide işi masa başıysa yoğunsa yazık adamada..
maşallah 11 yıllık evliliğiniz varmış daha nice uzun yıllara inşallah canım

bak işte sende ona acıdın
erkek milleti işte..
ben alıştım eşime şimdi o bana çok yumuşak davransa garip gelir..severek aldım onu zaten

canım benim vallahi bir rehavet bende bir derdim vara çok giriyorum canımeklenebiliyorsa benide ekle kanka listeye

hemen ekliyorum canooo kız ne cok bdv ye takılıyonuzzz içiniz depresnona girmiyomusunuz yaavvv tek ben mi bu kadar etkileniyorum acep :26::26::26:

hemen ekliyorum canooo kız ne cok bdv ye takılıyonuzzz içiniz depresnona girmiyomusunuz yaavvv tek ben mi bu kadar etkileniyorum acep :26::26::26:

sende takıl arada atraksyon iyidir
canım benden tilki olmazz olsa olsa kedi olur kedi

sağ ol canım
eşim çok sever yapacağım..
yaprağı nereden alayım peki..
haftasonu yapayım ben şeker kulanmadığım için sadece çikolu pastaları seviyorum sütlü tatlı pek sevmem pek yapmam o yüzden canım..
ben anca pasta kek arada sütlaç kurabiye felan yapıyorum..

sen mantar sever misin yani onu de önce bana..
eğer seversen illa sadece makarna yapmak zorundada değilsen sana makarnanın yanı enfes bi tarif verebilirim canım yemek olarak..
yani biz çok seviyoruz sizde seversiniz belki..

Ben mntar çok severim canım.
Alayım tarifi bulunsun :)

Son düzenleme:
Ben mntar çok severim canım.
Alayım tarifi bulunsun :)

malzemeler:
2 parça tavuk göğsü
iki paket mantar
1 paket hazır krema
tuz
karabiber
pul biber
tere yağı

yapılışı;
mantarların kabuklarını soy(ben soymadan yapmam ama istersen soyma canım)
mantarları 4e felan böl ne ufak nede büyük olsun .
teflon yayvan bi tencereye al içine 1 buçuk su bardağı su ekle tuzunu karabiber ve pul biberini koy 2-3 yemek kaşığıda tereyağı koy mantarların üzerine altını kıs ve kısık ateşte mantarlar pişene kadar pişir.
tavuk göğsünü düdükleye at et pişene kadar pişir.
sonra etleri kare kare irice doğra pişen mantarlara ekle azda öyle pişir etle mantar kıvamını bulunca paket kremanı ekle azda öyle pşir ve yemek hazır ımmm bayılıyorum yanına makarnada çok yakışıyor..

tüm marketlerde var şimdi..tansaş Migros varmı orada bimdede var..

Kiz sanki ben kurbaxligin kitabini yazdim ayhh burda hep beraber orencezz sen uzun zamandan beri neydeydin bana onu anlat hic goremedim senii meraklandim

...

bi ara istanbula gittiydim canım ,ssonra seni göremedim bir süre yoğunmuşsun sanırsam

Tavukla mantar ikilisini ben de çok yakıştırıyorum canım.
Ellerine sağlıkHazır kremalardan kullanmadım hiç bir ara deneyeyim..

var canım dolu
ama alırken ne diyeceğim bana yaprak mı ver dicem :44:

yok canım yuvarlak bu yufka büyüklüğünde içinde 10 tane var mesela..pakette..güllaç yazıyo yaygın artık canım..

dene dene ben çok bayılıyorum canım çok çekti bu gün evde olsam kesin akşam onu yapardım

krema güzel oluyo diyolar bende deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…