evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Bu arada sevgili tecrübeli anneler...hamilelik ilk haftadan anlaşılır mı? Yani ilk belirtiler ortalama kaçıncı gün başlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2
3
4
5,hafta şeklinde gider anlaşılması..adet dönemi gecikmesi ilk belirti ,halsizlik,,çok uyuma vs..

dönme bacım sözünden dönenin kaşığı kırılıyor

ben hiç ban yemedim ama son 1 aydır pek takılmıyorum eskisi kadar - onun yerine film izliyorum internetten

kaç yaşınadasın,e sevdiğin film?

var sende bişey bak yazdım birz önce

Geçen sanırım duştan sonra soğuk aldım...bu gece de yediğim karpuz soğuktu sanırım midemi üşütmüşüm...:-(

Bu arada sevgili tecrübeli anneler...hamilelik ilk haftadan anlaşılır mı? Yani ilk belirtiler ortalama kaçıncı gün başlar?

ya bir yerde okudum mu gördüm mü biri mi dedi emin değilim ama bulantılar 5. haftadan itibaren başlarmış

ben bu günlerde çok takılıyorum bir kaç kez haksızlığa uğradığımı düşündüğüm oldu banla ilgili ozamanlar ara vermiştim bir süre..
ben siyasetten anlamam o yuzden kkda da pek siyasette takılmıyorum ama arada gündemle ilgili başlıklara göz atarım bir de ben her konuda kkdan bilgi alıyorum yani gündem olsun yemek kitap sağlık diyet ne varsa hep kk

,

benimde bulanıyo ya kaç gündür bugün regli olmam lazım belirti yok henüz..

dün gece bende oldu..iftardan sonra..yattım dayanamayıp yatınca geçti,,
rabbim ümitli ve sana nasib etsin bebiş sağlıkla inşallah..bir tane yeter bize ben düşünmüyorum başka..

takılma daha iyi sinirlerin bozulmaz

dün gece bende oldu..iftardan sonra..yattım dayanamayıp yatınca geçti,,
rabbim ümitli ve sana nasib etsin bebiş sağlıkla inşallah..bir tane yeter bize ben düşünmüyorum başka..

bide kardeş lazım bence canım..
eses07 ye de nasip etsin allah canım oda çok istior

kaç yaşınadasın,e sevdiğin film?
28 - en sevdiğim film şu diyemem bu ara yabancı bir dizi izliyorum birkaç haftada 3. sezona geldim heyecanla izlemeye devam ediyorum

Geçen sanırım duştan sonra soğuk aldım...bu gece de yediğim karpuz soğuktu sanırım midemi üşütmüşüm...:-(

olabilir canım mideni de üşütmüş olabilirsin dikkat et soğuk şeyler yeme yaz da olsa insan etkileniyor hemen

cnbce deki popiler olan dizimi aklıma gelmedi adı şimdi..
benim scarface
leon izledinmi bilmiyorum ama mutlaka izlenilmeli dedğim çok var aslında

ben sarı yazmıyom ki zaten :44::44::44:

renk körü dicem olamaz onlar moru sarı görmüyodu
a.slm canım ..
evet düştüm kazana kurtardın beni

Hayır renk körü diilim çok şükür ben d sarı olarak görünüyo hatta görünmüyo yazdıkların... tlfnda da gözümde de bi sıkıntı oldgnu sanmıyorum...

ben sadece şaka yaptım kırdıysam özür dilerim

1. foto bana bdvdeki bir konuyu hatırlattı - kadın tüm sorumluluğu üzerine almış adam hep uyuyormuş falan çok üzülmüştüm o arkadaşa

bende yazmıştım okonuya..bende baktıkça o hanımı hatırlıyorum,herşeyi kırp dökeceksen tutma dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…