Bu arada sevgili tecrübeli anneler...hamilelik ilk haftadan anlaşılır mı? Yani ilk belirtiler ortalama kaçıncı gün başlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dönme bacım sözünden dönenin kaşığı kırılıyor
ben hiç ban yemedim ama son 1 aydır pek takılmıyorum eskisi kadar - onun yerine film izliyorum internetten
var sende bişey bak yazdım birz önce
ya bir yerde okudum mu gördüm mü biri mi dedi emin değilim ama bulantılar 5. haftadan itibaren başlarmışBu arada sevgili tecrübeli anneler...hamilelik ilk haftadan anlaşılır mı? Yani ilk belirtiler ortalama kaçıncı gün başlar?
ben siyasetten anlamam o yuzden kkda da pek siyasette takılmıyorum ama arada gündemle ilgili başlıklara göz atarım bir de ben her konuda kkdan bilgi alıyorum yani gündem olsun yemek kitap sağlık diyet ne varsa hep kkben bu günlerde çok takılıyorum bir kaç kez haksızlığa uğradığımı düşündüğüm oldu banla ilgili ozamanlar ara vermiştim bir süre..
,
benimde bulanıyo ya kaç gündür bugün regli olmam lazım belirti yok henüz..
ya bir yerde okudum mu gördüm mü biri mi dedi emin değilim ama bulantılar 5. haftadan itibaren başlarmış
ben siyasetten anlamam o yuzden kkda da pek siyasette takılmıyorum ama arada gündemle ilgili başlıklara göz atarım bir de ben her konuda kkdan bilgi alıyorum yani gündem olsun yemek kitap sağlık diyet ne varsa hep kk
dün gece bende oldu..iftardan sonra..yattım dayanamayıp yatınca geçti,,
rabbim ümitli ve sana nasib etsin bebiş sağlıkla inşallah..bir tane yeter bize ben düşünmüyorum başka..
28 - en sevdiğim film şu diyemem bu ara yabancı bir dizi izliyorum birkaç haftada 3. sezona geldim heyecanla izlemeye devam ediyorumkaç yaşınadasın,e sevdiğin film?
olabilir canım mideni de üşütmüş olabilirsin dikkat et soğuk şeyler yeme yaz da olsa insan etkileniyor hemenGeçen sanırım duştan sonra soğuk aldım...bu gece de yediğim karpuz soğuktu sanırım midemi üşütmüşüm...:-(
bide kardeş lazım bence canım..
eses07 ye de nasip etsin allah canım oda çok istior
28 - en sevdiğim film şu diyemem bu ara yabancı bir dizi izliyorum birkaç haftada 3. sezona geldim heyecanla izlemeye devam ediyorum
olabilir canım mideni de üşütmüş olabilirsin dikkat et soğuk şeyler yeme yaz da olsa insan etkileniyor hemen
sorumluluk çok fazla canım
inşallah tüm isteyenlere rabbim sağlıkla nasib etsin..
amin canım inşallah
saol fıstık,krizantemin ban yediği konuya girdim..okonu çok kişinin başını yedi
selamm tatlııımmmm
hayırlı cumalar kuzumm
amin amiiinn...
yeni yeni sayfalaraaa
naabiiiymm..kaşınıyolarr...
hep beni mi umursamıcaklar bi kez de sen kazana düşş..
kıyamammm...
sarı nerde eneemmm
ben sarı yazmıyom ki zaten :44::44::44:
renk körü dicem olamaz onlar moru sarı görmüyodu
a.slm canım ..
evet düştüm kazana kurtardın beni
hoşgeldin canımgörmemişimdir geçmiş sayfalara bakmadım
dolmadan ses seda çıkmadı ne zamandır - açıkçası dün bile kaç sayfa konuşmuşlar işlerden takip edemedim ben de...
Bn d giremedim canım benim okuyamiyorum son sayfaları gözden geçiriorm bi o kadr da onu göremedim evet...
Selam canım hoşgeldin
hoşgeldin aramıza
krizantemin son mesajlarına bak az çok belli olur hangisinden ban yediği:44:
Hayır renk körü diilim çok şükür ben d sarı olarak görünüyo hatta görünmüyo yazdıkların... tlfnda da gözümde de bi sıkıntı oldgnu sanmıyorum...
1. foto bana bdvdeki bir konuyu hatırlattı - kadın tüm sorumluluğu üzerine almış adam hep uyuyormuş falan çok üzülmüştüm o arkadaşa
ben sadece şaka yaptım kırdıysam özür dilerim
1. foto bana bdvdeki bir konuyu hatırlattı - kadın tüm sorumluluğu üzerine almış adam hep uyuyormuş falan çok üzülmüştüm o arkadaşa
Olsun canım sorun diil...şu an mor olarak görebiliorm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?