- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
ya bir yerde okudum mu gördüm mü biri mi dedi emin değilim ama bulantılar 5. haftadan itibaren başlarmış
Evt cnm yaa 5 ya da 6.dan sonra başlıyo(((
ben siyasetten anlamam o yuzden kkda da pek siyasette takılmıyorum ama arada gündemle ilgili başlıklara göz atarım bir de ben her konuda kkdan bilgi alıyorum yani gündem olsun yemek kitap sağlık diyet ne varsa hep kk
aynen öyle - ama orada sorun oruç değildi olayın kökeninde sorun vardıbende yazmıştım okonuya..bende baktıkça o hanımı hatırlıyorum,herşeyi kırp dökeceksen tutma dimi
işte sarı renkli yorumtamam o zaman sorun yok
kk biraz karışık bu konulardaSiyasetten anlarım cnm yaa çok da seviyorum takip etmeyi ama inan kk.da siyaset konusuna girilmezmiş yani ne dediğini anlamayanindan tut başkasının yazdığını sen zannedip sana satasanlar bile var bi d belli bi grup var hiç çıkmıyo maşallah birbirine arka oluyo ne diyosun arkadaşıma heeyytt faln tuhaflar yani en son lafı koyup çıktım o oldu bi daa girmiyorum anlayanla konuscaksin ne gerek var...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen öyle - ama orada sorun oruç değildi olayın kökeninde sorun vardı
işte sarı renkli yorum
kk biraz karışık bu konularda
M sanmiyorum canim o halinden memnun tek sorun benm uykum agirmis gece biraz daynsam uykuszluga biticekmis herseyslm cnm hg. öncelikle. evlilik tabiki böyle değil sende biliyorsun. eminim eşinde rahatsızdır ama yapacak bişey yokmuş bu durumda.eşin bir an önce ayrı eve çıkmanın yollarını aramalı.üzüzntünü çok iyi hissettim Allah kolaylık versin sana sabret.
2
3
4
5,hafta şeklinde gider anlaşılması..adet dönemi gecikmesi ilk belirti ,halsizlik,,çok uyuma vs..
ya bir yerde okudum mu gördüm mü biri mi dedi emin değilim ama bulantılar 5. haftadan itibaren başlarmış
28 - olabilir canım mideni de üşütmüş olabilirsin dikkat et soğuk şeyler yeme yaz da olsa insan etkileniyor hemen
Hayır renk körü diilim çok şükür ben d sarı olarak görünüyo hatta görünmüyo yazdıkların... tlfnda da gözümde de bi sıkıntı oldgnu
Yok cnm kapandi o konu yaa..
günaydın millettt
Siyasetten anlarım cnm yaa çok da seviyorum takip etmeyi ama inan kk.da siyaset konusuna girilmezmiş yani ne dediğini anlamayanindan tut başkasının yazdığını sen zannedip sana satasanlar bile var bi d belli bi grup var hiç çıkmıyo maşallah birbirine arka oluyo ne diyosun arkadaşıma heeyytt faln tuhaflar yani en son lafı koyup çıktım o oldu bi daa girmiyorum anlayanla konuscaksin ne gerek var...
gunaydınn kuzumm oohhh be mapusluk zamanım sona erdi
kızzz ne lazım olduu emme bigün yatarım vardı hemen cıktımm yahhh içim kıyıldı siz burda yazarken ben ordaaa aval avala ancak sizi uyordumm anemmm cok kötüüükrizantemde banı yemiş
baktım önceki mesajlarına
bir mesajında yazı yok ifade kullanmış ondan yedi sanırsam:44:
buraları merak etme krizantem bacı..bir ihtiyaç olursa haber gönder mapısta
hee kuzum accık uslu durmadım daaaa ban yemişsin
saol kuzum sanada gecmiş hayırlı cumalarGünaydın bacılar
Nasılsınız?
Hepinize hayırlı Cumalar
uslu durmadım şeker ondanAa yni gördüm kriz niye banlı kızlar. ..?
ben seni hep umurmuyorum kuzumbeni gene kimse umursamamış
krizantem bacı buralardaysan işaret ver
evet canım ondan yedimmm hala aklıma geldikce sinirlerim getiriliyo kız sende afiyegibisin hee nasılda buldunhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=732622
bu konudan yediğine eminim
ümitlimmmm bende seni seviyoreee canımmkrizzz bizi okuduunu biliyozzz...
şuan bi köşeden bizi izliyosun...
biz de seni seviyozzz dostummm...
geldm kuzum burdayımmmkriiiiizzzz....
huu huuuuuu
nerdesinn beyaaa???enemmm...
ayhhh sorma şimdi valla hıncını cıkarıcam bugün cenemden korkun benden 2 kAT DAHA fazla konusucam ona görekriz çok zor değimi görüp de yazamamak
Allah kurtarsın bacım
beni hortlak ettilerrr kuzummmgeldi krizantem bacı :2:kız bembeyaz olmuşsunallah kurtarsın bacım
hoş geldin ne tez çıktın bacım
nasıldı oralar gedin içtin sana kalsın volta attığın yerleri anlat bizee
artık kilo vermeye başlamalısın..şu karbonhitratı kes bak vallahi vericeksin görürsün
kızzz ne lazım olduu emme bigün yatarım vardı hemen cıktımm yahhh içim kıyıldı siz burda yazarken ben ordaaa aval avala ancak sizi uyordumm anemmm cok kötüüü
hee kuzum accık uslu durmadım da
saol kuzum sanada gecmiş hayırlı cumalar
uslu durmadım şeker ondan
ben seni hep umurmuyorum kuzum
bu yeterlimi kuzummm
evet canım ondan yedimmm hala aklıma geldikce sinirlerim getiriliyo kız sende afiyegibisin hee nasılda buldun
ümitlimmmm bende seni seviyoreee canımm
geldm kuzum burdayımmm
ayhhh sorma şimdi valla hıncını cıkarıcam bugün cenemden korkun benden 2 kAT DAHA fazla konusucam ona göre
beni hortlak ettilerrr kuzummm
büroo volta attııgım yerler kız diyer kızlar nede hala uykularını alamamıslar zaarr
ayhhh kelebek fenaydı yaa sizi yazarken görüyorum hakkımda yazıyosunuz ama ben cevap veremiyorum rüyanda seni karabasan basarda bagıramazsın ya aynen öleydi
ben kelebek holmes im canım bilmiyomuydun
konuş canım konuş dinlerim ben senii
Allah iyiliğini versin canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?