kız öle deme valla fenaymıss ya sizi sevmesem hergün sizinle konusmaktan keyif olmasam inan umrumda olmazdı
ama burdaki arkadaşlık dostluk inan hiç bir yerde yok ondan insan ister istemez üzülüyor
sen benim psikologummu olcann şimdi canım
doğru diyon ben banlıyken canım çeker yazamam diye girmiyodum kk e
sen gene iyi girmişsin
olurum tabi canım sen isteee
kız senin gibi şekeri neden banlıyorlardı beee
sen hiç banlancak bir tipe benzemiyonn
evett ozaman sana küçüklüğümden başlımm anlatmayaaaa
küçükken içime cok kaanık bir cocuktum cok utangactım ........ devamı reklamlardan sonra
siyasettende yemişliğim var ama en çok bdv den
sonra af çıktı benim cezalar silindi çok yğkselmişti çünkü..
bende artıkın tövbeliyim
hımm demek içine kapanık bir çocuktun..
bunun sebebi neydi acaba ?
bi baskı mı vardı korktuğunuz birşeyler?
valla benim yeme zamanlarım düzensiz kuzum yaa bazen kahvaltı etmediğim oluyor bazenn öple yemeklerini cok gec yiyorum bazende inan aksam yemeklerini 12 de yediğim oluyor ben böle düzensiz yemek saatleriyle ben nasıl kilo vericemki :26::26::26:
hilafsız söylüyorum canım yüzün çok güzel..yakışmaz o kilo sana..
hilafsız söylüyorum canım yüzün çok güzel..yakışmaz o kilo sana..
bu arada günaydın yokmu bize bacım
canım geçmiş olsunhayırlı sabahların olsun... verdiğine çok sevindim canım bir beden bir bedendir..40 beden olsan bile yeter..sağlık içinde canım benim..
kız benim yüzüm neresi güzel şimdi görr yeminle gözlerim altı mosmor yorgunluktan haklısın canım benim zatiii verdimm bir beden küçüldüm pantolonlarımdan ama bedenimi sölemem istediğim beden de değilim hala çünkü
kuzum zaten şu o anda o bedenim
kız sen beni kaç kilo sanmıstın
canım salata falaan tüket muz süt..bak ben sahurda sadece muz ve sütle yaptım..ikiside tok tutan şeyler..haşlanmış yumurtada çok tok tutar..çalıştığın için vitaminli şeyler yiyemiyor olabilirsin canım ondanda olur biraz morluk
ayy niye söylemek isstemiyosunki 40 bedensen çok kilolu değilsindir..göze batan kilon yoktur..ozaman 38 hedefimiz olabilir canım..fıstık olursun vallahi..
canım geçmiş olsunhayırlı sabahların olsun... verdiğine çok sevindim canım bir beden bir bedendir..40 beden olsan bile yeter..sağlık içinde canım benim..
onu bunu bırak şimdi asıl soruunnnn
sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun
yok kız ne baskı ne dayak Allah tan aile konusunda cok sanslı br cocuk olarak büyüdümm
ben nedense kılmıydım neydim usluydum sonradann
cıvıttım yaramaz oldum
heee o puan meselesi nedir yaa bana 10 puan verdiler puanlar cogalınca ne oluyo :26::26:
ogün benide kocam karşıyakaya götürdü bankta oturduk ona sarıldım denizi izledim ayhhh ne kadar huzurlu oldum bir bilsenaman hafif göbek bendede var canım bir şey olmaz bende bir gün evde başlıycam biraz spor yapmaya..işte akşam eşim bizi çaarşıya götürecekmiş..seviniyoruz oğlanla..
onun dışında allah bu günümüzü aratmasın canım...
uı oluyorsun sanırım 100 olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?