evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kız öle deme valla fenaymıss ya sizi sevmesem hergün sizinle konusmaktan keyif olmasam inan umrumda olmazdı
ama burdaki arkadaşlık dostluk inan hiç bir yerde yok ondan insan ister istemez üzülüyor

doğru diyon ben banlıyken canım çeker yazamam diye girmiyodum kk e
sen gene iyi girmişsin

kız senin gibi şekeri neden banlıyorlardı beee
sen hiç banlancak bir tipe benzemiyonn

evett ozaman sana küçüklüğümden başlımm anlatmayaaaa
küçükken içime cok kaanık bir cocuktum cok utangactım ........ devamı reklamlardan sonra

siyasettende yemişliğim var ama en çok bdv den
sonra af çıktı benim cezalar silindi çok yğkselmişti çünkü..
bende artıkın tövbeliyim

hımm demek içine kapanık bir çocuktun..
bunun sebebi neydi acaba ?
bi baskı mı vardı korktuğunuz birşeyler?

yok kız ne baskı ne dayak Allah tan aile konusunda cok sanslı br cocuk olarak büyüdümm
ben nedense kılmıydım neydim usluydum sonradann
cıvıttım yaramaz oldum

heee o puan meselesi nedir yaa bana 10 puan verdiler puanlar cogalınca ne oluyo :26::26:

hilafsız söylüyorum canım yüzün çok güzel..yakışmaz o kilo sana..

hilafsız söylüyorum canım yüzün çok güzel..yakışmaz o kilo sana..

kız benim yüzüm neresi güzel şimdi görr yeminle gözlerim altı mosmor yorgunluktan haklısın canım benim zatiii verdimm bir beden küçüldüm pantolonlarımdan ama bedenimi sölemem istediğim beden de değilim hala çünkü

bu arada günaydın yokmu bize bacım

canım geçmiş olsunhayırlı sabahların olsun...verdiğine çok sevindim canım bir beden bir bedendir..40 beden olsan bile yeter..sağlık içinde canım benim..

canım salata falaan tüket muz süt..bak ben sahurda sadece muz ve sütle yaptım..ikiside tok tutan şeyler..haşlanmış yumurtada çok tok tutar..çalıştığın için vitaminli şeyler yiyemiyor olabilirsin canım ondanda olur biraz morluk

kuzum zaten şu o anda o bedenim
kız sen beni kaç kilo sanmıstın

ayy niye söylemek isstemiyosunki 40 bedensen çok kilolu değilsindir..göze batan kilon yoktur..ozaman 38 hedefimiz olabilir canım..fıstık olursun vallahi..

yumurtayı sevmem de muzla süt iyi fikirmiş

ayy niye söylemek isstemiyosunki 40 bedensen çok kilolu değilsindir..göze batan kilon yoktur..ozaman 38 hedefimiz olabilir canım..fıstık olursun vallahi..

zatii ona cabalıyorum ya canımm giydiğim yakışsın istiyorum yaaa göbek var benim ona gıcık oluyorum mekik cekmem lazım
ne bilim utanıyorum ya sölemeye :18:

onu bunu bırak şimdi asıl soruunnnn
sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun

aman hafif göbek bendede var canım bir şey olmaz bende bir gün evde başlıycam biraz spor yapmaya..işte akşam eşim bizi çaarşıya götürecekmiş..seviniyoruz oğlanla..
onun dışında allah bu günümüzü aratmasın canım...

uı oluyorsun sanırım 100 olunca

ogün benide kocam karşıyakaya götürdü bankta oturduk ona sarıldım denizi izledim ayhhh ne kadar huzurlu oldum bir bilsen
uı oluyorsun sanırım 100 olunca

o ne demek kız bir daha giremiyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…