evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Benim kocamin ahmakligi gibi sozde beni dusunup ek kart cikartmis odemeleri yapmamis onun yuzunden simdi bankalara bende eksi puandayim

...

KART İŞİNE DADANINCA ÇOK ZOR KUZUM YA laptop al tatil tut falan dertken bi yığıın borç olmuş anlamamışız bin ytl falan kaldı ama zorluyo inswanı bende ek kaert var ama açmdım bile zarfı

Selam kızlar nasılsınızz
kriztanem nasılsın canım ne var ne yok

KART İŞİNE DADANINCA ÇOK ZOR KUZUM YA laptop al tatil tut falan dertken bi yığıın borç olmuş anlamamışız bin ytl falan kaldı ama zorluyo inswanı bende ek kaert var ama açmdım bile zarfı

Ben ek kartimi kirdirip ettim ve hemen iptal ettirdim benide etkiliyor diye

...

Hoş buldum canım. Gerçekten tek gelin olmak güzel.
Şahsen şanslıyım KV ve görümceler konusunda maşallah

aman aman nazarlardan saklasın seni ozaman Allah
çünkü burdak coğunun asıl derdi kocadan öte kocanın yakın akrabaları okadar hayatlarına burunlarnı sokuyolarki

bendede dünden beri iç sıkıntısı var..
Allah hayra çevirsin inşallah..

slm canım bende girmiyorum hafta sonları bunlar çok konuşmuşlar

eltilerinlede mi sorunun var kıız:44:

yok kız benim eltim daha yok ama olucak
kaynım daha evlenmedii
ama kaynım maşşallah görümceden de eltiden de beter

kız gene az var bizimki 10 bin tl birde benim koc amında uyuz bir huyu var kesinlikle taksit yatırmayı sevmezz peşin vermeyi sever bende taksidei sevmem elinde para var gidip yatırmyıyor adam sonunda kabak bana patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…