Günaydın kızlar
Bugün işler yoğun beynim durdu artık
hafta sonu da evle ilgilenince pc açmadım zaten internet bağlantısı da bir var bir yoktu
nasılsınz kızçeler görüşmeyeli? anacım kaç sayfa yazışmışsınız öyle
Ay canım kıyamam yaaa şimdi kv acılı teselli etmek lazım tabii - peki görümce ya da elti flan var mı?
Canım seninki her an emrine amade hazır asker gibi ol istiyor yani ne istediğini de bilmiyor da kafasına nasıl eserse ümitli yapsın mantığı güdüyor bence
canım bence sen ona onun isteklerini çok umursayan kadınmış gibi davranma baksana bunu kullanıyor belli ki - hatta bu kadın nasılsa ne desem yapacak diye şımarmış boşver kendi dünyana takıl klasik anadolu erkeği olmak bir matah değil ki lafı edilsin
ben işyerinde erkeklerle iç içe çalışan tek bayanım ve her tip ve görüşten adam var burada, anadolu erkeği modunda takılan adam bile teşekkür etmeyi bilir üstelik ben odunum der (hiç odunluğunu görmedim ki iş harici halini de görmüşümdür) bence karakterle ilgili seninki çok şımartılmış pohpohlanmış ama sen onun annesi değil eşisin ona göre davranması gerekir
katılıyorum canım sana
o da bilmiyor ki ne istediğini sırf sana eziyet olsun
boşver sen kendi hayatına odaklan onu takma ne laf derse desin sen bi laf bulursun karşılığında
Yeni ise başladım giremiyorum siteye çok. Kusura bakma anca cevap verebildim.
2 gorumcem var elti yok. Tek oğlanı aldım
Anammm sansli hatunsun ozaman brnim annemde derdi bir evin bir ogluna gir diyr ama bendeki esek kafa iste hos grldin tatlim aramiza
...
ayhh bugün pek bir içim sıkışoyorr yaaa canım sıkılıyor :44::44::44::44:
Günaydın kızlar
Bugün işler yoğun beynim durdu artık
hafta sonu da evle ilgilenince pc açmadım zaten internet bağlantısı da bir var bir yoktu
nasılsınz kızçeler görüşmeyeli? anacım kaç sayfa yazışmışsınız öyle
Anammm sansli hatunsun ozaman brnim annemde derdi bir evin bir ogluna gir diyr ama bendeki esek kafa iste hos grldin tatlim aramiza
...
Kizlarr film ariyorumm onerebilecginiz sole guzel bir film varmi
...
günaydınnn iyi haftalar olsun
Günaydın cnm... ii bi hafta olacağını sanmıyorum ama nasl baslarsan öyle gidiyo...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
niye ne oldu ki hayrola canım?
Eşim eşim eşim. ...
Ya bu hayatta bana kendimi değersiz hissettiren tek insan...
Onun yüzünden kendimden nefret ediyorum ya...
Kendi başına iş yapmasindan bıktım artık yine bi kredi kartı istemiş benim hiç haberim yok Allah büyük işte yanımda aradılar sormasam yine bise demiyo sen kullanırsın diye istedim diyo gözüme baka baka niye benim haberim yok diyorum unuttum diyo....
Sinirden catliyorum şu an...
sakin ol canım belli ki sen birikmişsin patlamışsın..
yoksa tek kredi kartı istedi diye bu hale gelinmez..
belli ki seni bu noktaya getirmeden önce başka şeyler olmuş içinde biriken..
Oooo neler olmadı ki...boş zamanın olursa ilk 2. 3.4.sayfada faln yorumlarim var çarşaf gibi tam cinnetlik onları okursan anlarsın....
Oooo neler olmadı ki...boş zamanın olursa ilk 2. 3.4.sayfada faln yorumlarim var çarşaf gibi tam cinnetlik onları okursan anlarsın....
Eşim eşim eşim. ...
Ya bu hayatta bana kendimi değersiz hissettiren tek insan...
Onun yüzünden kendimden nefret ediyorum ya...
Kendi başına iş yapmasindan bıktım artık yine bi kredi kartı istemiş benim hiç haberim yok Allah büyük işte yanımda aradılar sormasam yine bise demiyo sen kullanırsın diye istedim diyo gözüme baka baka niye benim haberim yok diyorum unuttum diyo....
Sinirden catliyorum şu an...
bakıcam hepsine birazdan canım iki dk. patronun yanına gitmem gerekiyor
Kiz valla ajan gibisin heeee hemende okumus
...
Benim kocamin ahmakligi gibi sozde beni dusunup ek kart cikartmis odemeleri yapmamis onun yuzunden simdi bankalara bende eksi puandayim
ben kart borcundan çok korkuyorum üniw okurken babam zorla vermişti kart onun dışında hiç kart kullanmadım o kartıda okul biter bitmez kapattırdım ama eşimin maşşallahı var kar konusunda fakat ve lakin tüm kartlar bende herşeyini ben kontrol ediyorum ödemelerinide ben yapıyorum..
eşimde bu konuda sorumluluk sahibi ama bne daha rahatım gün içinde istediğim zaman çıkıp bankaya gidebilirim..
...
slm kuzum nber
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?