yok kız benim eltim daha yok ama olucak
kaynım daha evlenmedii
ama kaynım maşşallah görümceden de eltiden de beter
seninde karşına iyi birileri çıkmamış hiç canım
hatalar hiçbi zaman tek taraflı olmaz zaten canımYaa belkide ben kendi kendime yaptim diyede dusunmuyor deilim bazen canim benim
...
hatalar hiçbi zaman tek taraflı olmaz zaten canım
ya unutmaya çalışacaksın ya da böyle devam edecek herşey canımAynen canimm esimde sucluydu evet ama bende onu cenemle cok kiskirttims isteklerim oldugunda onun isteklerini gormexden geldim bir nevionu yok saydimm banaolan ilgisizligini bu sekilde bastirmaya calistim onu ezmeye calistim bende hataliydim hala bazen bana karsi konusmasina thammul edemem direk incitici laflar solemeye basliyorum bilmiyorum kelebek aslinda gercekten kocam iyi biri her istedigime deger veren gozumu hic biseyden eksik olmasini istemeyen biro hala dusunuyorum bunu bana nasil yapti zamaninda diye cubku hali bambaska
...
BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:
YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:
:113:deniz_1988:113:
:113:busraliaras:113:
:113:dorugunannesi:113:
:113oLmA:113:
:113:34ist:113:
:113:isyan123:113:
:113:lily86:113:
:113:ezgii2535:113:
:113:AYSHE9388:113:
:113:faat:113:
:113:Y_klbk:113:
:113:ecmel1987:113:
:113:balbocegi35:113:
:113:LiLyaNa_ :113:
:113: efuli_:113:
:113:eses07 :113:
:113:Hkmt_Krkya01 :113:
:113: bitirim :113:
:113:sarihperi :113:
:113:umitli:113:
:113:3kelebek3 :113:
:113: hallac:113:
:113:cryptic :113:
[/CENTER]
günaydın canım
Günaydın tatlım. ...
keşke olsam hala regli olamadım ama dün test yaptık evde malesef gene negatif çıktı
ya unutmaya çalışacaksın ya da böyle devam edecek herşey canım
Aynen canim benimm sen hala test yaptinda negatifmi cijtiya unutmaya çalışacaksın ya da böyle devam edecek herşey canım
Burdayım krizcim Günaydın :*
Bazen çok erken yapilan test doğru sonuç vermiyo canım ama ilk defa korunmayi biraktiysan zor tabi bebek hmen olmuyo...hayırlısı olsun canım stres falan da etkili oluyodur...
Çok doğru... ben unutamadgm için aynen devam ediyo işte. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canim benimm sen hala test yaptinda negatifmi cijti
Hos geldin balimmm nber kizz senlen bir denk gelemedik
...
Aynen canim benimm sen hala test yaptinda negatifmi cijti
Hos geldin balimmm nber kizz senlen bir denk gelemedik
...
Burdayım krizcim Günaydın :*
Bazen çok erken yapilan test doğru sonuç vermiyo canım ama ilk defa korunmayi biraktiysan zor tabi bebek hmen olmuyo...hayırlısı olsun canım stres falan da etkili oluyodur...
Çok doğru... ben unutamadgm için aynen devam ediyo işte. ...
ama canım benim 4 gün gecikti reglim..
artık hayırlııs olsun ya..
sen unutmaya çalışsanda zor çünkü çok birikmiş ve tekraralayan hatalar var canım senin ki şu saatten sonra unutmak değil görmemezlikten gelmek olur..
Regl olur musun bilmiyorum da 1hafta dolsun bekle kan testi yaptirirsin en kesin sonuç yne d o...yumurtaların çatlama döneminde de böyle gecikmeler olabiliyo...evde yapılan test bi gün sonra bile olsa farkediyo sen yine d yap :)
Ben ikinci çizgi yok denecek kadar silikti negatif saniodum onu iki gün üst üste yaptm o da belirdi:)
konuşmayı deneseniz sakin sakin kırmadan sen yaşadıklarını üzüntülerini hayal kırıklıklarını anlatsan ondan beklentilerini söylesen oda aynı şekilde yapsa düzelmezmisiniz ki acaba..Evet canım maalesef coooooookkkk birikti unutulmuyo da görmezden de gelinmiyo bazen napicagni bilememek kadar zor bişe yok İşte.....
benim içimdeki buhramlar topiğe vurdu yavrum ondan dır
bende hiç 2. çizginin izi bilene yok malesef canım c.tesi günüde yaptım dünde yaptım olmadı malesef..
hafta sonuna kadar regli olmazsam c.tesi günü hastaneye gideceğim canım..
konuşmayı deneseniz sakin sakin kırmadan sen yaşadıklarını üzüntülerini hayal kırıklıklarını anlatsan ondan beklentilerini söylesen oda aynı şekilde yapsa düzelmezmisiniz ki acaba..
Neyin var canım kötü bir şey mi oldu?
Selam diğer kızlara da bu arada:)
amin canım inşallah..Canım benim yaa bu kadar heveslenmisken olur inşallah yaa Rabbim gönlüne göre versin inş. Bnce d bi git hastneye...
Çok zor ya denedim normal bi şekilde konuşmayı ama olmuyo nasıl yol izlemek lazım onu da bildiğim yok da...benimle bi alıp veremediği var galiba bazen kıskançlıktan yaptığını düşünüyorum ya ne bilim hırsini mi alıyo napiosa anlamıyorum ki...ya ben sevdiğimi belli eden kiskancligimi bastiramayan biriyim e haliyle bunun da toto kalktı...şimdi de hic umrumda diil ilgilenmiyorm bile bunu mu hazmedemiyo nedir...nyse öle işte. ..
Selam canım nasılsın. ¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?