evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:

:113:sarihperi :113:

:113:umitli:113:

:113:3kelebek3 :113:

:113: hallac:113:

:113:cryptic :113:
[/CENTER]

hatalar hiçbi zaman tek taraflı olmaz zaten canım

Aynen canimm esimde sucluydu evet ama bende onu cenemle cok kiskirttims isteklerim oldugunda onun isteklerini gormexden geldim bir nevionu yok saydimm banaolan ilgisizligini bu sekilde bastirmaya calistim onu ezmeye calistim bende hataliydim hala bazen bana karsi konusmasina thammul edemem direk incitici laflar solemeye basliyorum bilmiyorum kelebek aslinda gercekten kocam iyi biri her istedigime deger veren gozumu hic biseyden eksik olmasini istemeyen biro hala dusunuyorum bunu bana nasil yapti zamaninda diye cubku hali bambaska

...

ya unutmaya çalışacaksın ya da böyle devam edecek herşey canım

Burdayım krizcim Günaydın :*

günaydın canım

Günaydın tatlım. ...

keşke olsam hala regli olamadım ama dün test yaptık evde malesef gene negatif çıktı

Bazen çok erken yapilan test doğru sonuç vermiyo canım ama ilk defa korunmayi biraktiysan zor tabi bebek hmen olmuyo...hayırlısı olsun canım stres falan da etkili oluyodur...

Çok doğru... ben unutamadgm için aynen devam ediyo işte. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim benimm sen hala test yaptinda negatifmi cijti

Hos geldin balimmm nber kizz senlen bir denk gelemedik

...

Aynen canim benimm sen hala test yaptinda negatifmi cijti

Hos geldin balimmm nber kizz senlen bir denk gelemedik

...

H yaa zaten ben bi yazamıyorum ki gözümü açamıyorum valla bi tembellik bi uyuşukluk hakim bebisime mi bakiim kendime mi bakiim eve mi bakiim yetisemiyorm bu ara yaa...sn napiosun bidenem...

ama canım benim 4 gün gecikti reglim..
artık hayırlııs olsun ya..
sen unutmaya çalışsanda zor çünkü çok birikmiş ve tekraralayan hatalar var canım senin ki şu saatten sonra unutmak değil görmemezlikten gelmek olur..

Regl olur musun bilmiyorum da 1hafta dolsun bekle kan testi yaptirirsin en kesin sonuç yne d o...yumurtaların çatlama döneminde de böyle gecikmeler olabiliyo...evde yapılan test bi gün sonra bile olsa farkediyo sen yine d yap :)
Ben ikinci çizgi yok denecek kadar silikti negatif saniodum onu iki gün üst üste yaptm o da belirdi:)

Evet canım maalesef coooooookkkk birikti unutulmuyo da görmezden de gelinmiyo bazen napicagni bilememek kadar zor bişe yok İşte.....

bende hiç 2. çizginin izi bilene yok malesef canım c.tesi günüde yaptım dünde yaptım olmadı malesef..
hafta sonuna kadar regli olmazsam c.tesi günü hastaneye gideceğim canım..

Evet canım maalesef coooooookkkk birikti unutulmuyo da görmezden de gelinmiyo bazen napicagni bilememek kadar zor bişe yok İşte.....

konuşmayı deneseniz sakin sakin kırmadan sen yaşadıklarını üzüntülerini hayal kırıklıklarını anlatsan ondan beklentilerini söylesen oda aynı şekilde yapsa düzelmezmisiniz ki acaba..

kızlaarrrr malumunuz ctesi gecesi faat'imle azcık bi muhabbetin ardından giremedim...
geçerli mazeretlerim var...
açıklayabilirimm

kuzucuklarım pazar malum evlilik yıldönümümüzdü...
benim herif hediye almayı bile unutmuşşşş...
ben de ne hayaller kuruyırum yok bilmem başka şehre kaçamak yaparız orda bana hediyemi verir vs vs...
Ama şükürki toparladı...
Tam ben pazar sabah ot gibi bi gün geçirecez diye düşünürken hazırlan seni almaya geliyorum dedi..
sonra Amasraya gittik..
gezdik tozduk bi gün otelde kaldık vee minik bi alışverişten soora ertesi gün döndük..
ee tabi toparlamaya çalıştı..ama yine doğumgünümde de bi gün sonra hediyeyele gelmesi gibi, bunda da gereğini yaptı ve hediyesiz bi yıldönümünü bıraktık geride
neyse gezdiğimi kar bilip susuyorum...
ben ona kaç gün önceden almıştım bi hediye..
mahcup oldu oyüzden götürdü zaten amasraya da..
burdan da bi tilkilik çıkarıyorum hemen: ben bu herifi şımartmışımki bööle bi günü bile sallamıyo..doğaçlama takılıyo...demekki neymiş anacım şımartmaya gelmiyomuşş...
neyseee...dün işten çıktığımda 2 günlük yorgunluk ve uykusuzluk üstüne yatağa düştüm...iftarı zor edip tekrar yattım yatış o yatış...işe öğleden sonra gelebildim..
veeee burdaaayımmm...
şükürrr.....
ben yokkenki konuşmalarınızı okudum ancak tepki veremedim..
net çok az çekiyodu bulunduğum yerde..
tabletin de paketi bitmiş...
şimdi okuyup dönüyorum anacımmm...
cümleten öpüldünüüüzzzz..

Son düzenleme:
bende hiç 2. çizginin izi bilene yok malesef canım c.tesi günüde yaptım dünde yaptım olmadı malesef..
hafta sonuna kadar regli olmazsam c.tesi günü hastaneye gideceğim canım..

Canım benim yaa bu kadar heveslenmisken olur inşallah yaa Rabbim gönlüne göre versin inş. Bnce d bi git hastneye...

konuşmayı deneseniz sakin sakin kırmadan sen yaşadıklarını üzüntülerini hayal kırıklıklarını anlatsan ondan beklentilerini söylesen oda aynı şekilde yapsa düzelmezmisiniz ki acaba..

Çok zor ya denedim normal bi şekilde konuşmayı ama olmuyo nasıl yol izlemek lazım onu da bildiğim yok da...benimle bi alıp veremediği var galiba bazen kıskançlıktan yaptığını düşünüyorum ya ne bilim hırsini mi alıyo napiosa anlamıyorum ki...ya ben sevdiğimi belli eden kiskancligimi bastiramayan biriyim e haliyle bunun da toto kalktı...şimdi de hic umrumda diil ilgilenmiyorm bile bunu mu hazmedemiyo nedir...nyse öle işte. ..

Neyin var canım kötü bir şey mi oldu?

Selam diğer kızlara da bu arada:)

Selam canım nasılsın. ¿

amin canım inşallah..

iyi ama bi insan rahatsız olduğu şeyi sorup konuşmaz mı ki bence sen al eşini karşına dobra dobra konuş dökün eteğinizde ki taşları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…