evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
çünkü hep negatif düşünüyorsun merak ettim müzik dinler misin gün içinde ya da ne yapıyorsun yani?
müzik dinliyorsan ne tarz dinliyorsun canım..

Genelde pop bu aralar canım ya slov falan hic cekemiyorum zirlak zirlak rock da ağır geliyo artık hard rock dinlerdim önceden şimdi sanat müziği bile okeydir modundayim :)
Merak ettiğin klasik muzikse bazen dinliyorum bebisim de seviyo karnimda alistirdim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel bebeişte alışmış bende alıştıracağım Allah nasip ederse

sen zaten slovdan felan uzak dur..
hareketli sana kendini iyi hissettiren müzikler dinle..
ve her gün sadece kendin için bir şey yap..
bugün ne yaptın mesela?
ben daha hiç bir şey yapmadım ama akşam eve gidince yapacağım..
mesela sen hiç kendi kendine hediye aldın mı ben zamanında almıştım bide onu bi güzel paketleyip kendi kendime hediye etmiştim iyi gelmişti
bugün belki kendim için pasta yaparım hımm ya da saçlarıma güzel bi şekil veririm karar veremedim..
sen ne yapacaksın peki?

bulmuş senin gibi hatunu bırakır mııııı yapamaz bidaha

o da dedi bunu canım..
senden iyisini bulamam ben dedi..
keşke hareketleri de aynı şeyi söyleseymiş..
neyse geçti gitti ama izleri kaldı..
hayırlısı bakalım...

nekadar benzer şeyler yaşamışız tatlım..senin burcun ve eşinin burcunu merak ettim bak şimdi..
bizim ilişkimize benzettim çünkü..
ben olsam büyüyü eşime gösteriridim..
benimki başta inanmadı ama sonra durdu düşündü kabul etti..
bilmiyorum tüm yaşadıklarım bunun etkisimiydi ama mutlaka kısmen etkilemiştir..
ben sizin de hala etkisinde olduğunuzu düşünüyorum,,aranızdaki soğukluk,,sendeki negatiflik bunları çağrıştırdı bana canım..evini bi sirkeli suyla silip heryere felak nas ayetel kursu okuyup üflesen şu mubarek günlerde inşallah faydası olur...

sen ne pozitif bişeysin öyle..
biz takılalaım senle...
benim negatifliğime ilaç olursun..
işte insanın yaşanmışlıkları olunca böyle..pozitif enerjimizi emince millet posamız kalıyo sadece...
senin eşinle bi sıkıntın yok sanki..maşallah Allah bozmasın tatlım..
bu arada senin burcun eydi meak ettim??

ufak tefek oluyor arada bir ama genel olarak iyiyim eşimle çok şükür..
rabbim herkesin evine huzur sağlık mutluluk versin inşallah..
ben kovayım eşimde başak çok zıtız değil mi

Ben de rengarenk ojelerimi sürüp sacimi faln yapinca mutlu oluyorum kulagmda müzik uzun yürüyüşler...ama malum ogluş var...

Ben de rengarenk ojelerimi sürüp sacimi faln yapinca mutlu oluyorum kulagmda müzik uzun yürüyüşler...ama malum ogluş var...

al oğluşuda kuçağına anakucağı mı ne diyorlar ondan yok mu ohh mis analı oğullu spor

sana da günaydın canım güzel bir gün diliyorum ben ağlayarak başladım herşeye ağlıyorum iyi hissetmiyorum hiç kendimi şapşal gibi oldum

Hayırdır cnm ya noldu kii...
Ya regl olamadn ya onun gerginliği olabilir kuzum...

Gunaydin kizlar herkezeee

...

Günaydın krizcim....

ufak tefek oluyor arada bir ama genel olarak iyiyim eşimle çok şükür..
rabbim herkesin evine huzur sağlık mutluluk versin inşallah..
ben kovayım eşimde başak çok zıtız değil mi

yoo kuzum uyumlusınuz aslında..
ama bu ilişkide kazançlı taraf kovadır onu söyleyim
ben çok severim kovaları..
2 yakın arkadaşım kova..
seni de eklersek
çok vefalı oluyosunuz siz...

ayy canım benim yaa bence bu konunun üstüne düş derim kuzum çünkü bize 3 ayrı yerden yapılmış ve inanırmısın eşimi tanıyamaz olmuştum, öyle yani...
ha şuan çok iyimiyiz, tam istediğim gibi değil ama en azından şiddeti düştü çok şükür...
benim de yükselenim akrep bu arada
kıskanç olmamasına bişi demiyorum zaten o konuya hiç girmeyim adam sanki pazardan aldığı karpuz muamelesi yapıyo bana...bol nasıl olsa herkes nasiplensin modunda...
peki eşin hiç bi adım atmıyo mu bu konuda?
yoksa benimki gibi elinden geleni yaptığını düşünüp senin mi değişmeni bekliyo???

Gunaydin kizlar herkezeee ...
günaydın tatlımmm hoşgeldinnn

sana da günaydın canım güzel bir gün diliyorum ben ağlayarak başladım herşeye ağlıyorum iyi hissetmiyorum hiç kendimi şapşal gibi oldum

hayırdır inşallah kız..pozitifsin diye nazar mı değdim yoksa sana???

günaydııın canım

güüünaaayydııııınn dostumm

Son düzenleme:

slm canım ..
uyumluyuz birazcık
kazanç nasıl kazanç mesela canım
sağ ol canım evet vefalıyızdır biz kovalar
benide o statüye koyduğun için teşekkür ederim
yok yok nazar değil canım duygusallık diyelim ne okusam ne izlesem ağlıyorum zaten duygusaldım ama şu sıra iyice şapşallaştım

neden küstün kocişine canımmmm :26::26::26:

yaa dün gece konuşuyoruz taammı..(yani ben yine yatarken zorla onun elini belime koydum şirinlik yaparak ilgi bekliyorum vs..)
ben: kocişim sen sevgini göstersen ben sürekli senden ilgi bekliyo gibi davranmam..
o: e gösteriyoz okadar yol çektim sırf senin için (hala evlilik yıldönümümüzde şehir dışına gitmemizden bahsediyo)
ben: birlikte zaman geçirmek ayrı bişey..öpmek, sarılmak sevdiğini göstermek ayrı şey..
o: amaan seninde ne istediğin belli değil..önceden de birlikte zaman geçirmiyoz diye yakınırdın..zamanla olcak hepsini birden bekleme..
ben: zamana ne gerek var...insan severse zaman geçmesini mi bekler, zaten içinden gelir öpüp koklamak..
o: ben alışkın değilim öyle şeylere..
(ben de diyorum içimden:nişanlıyken niye tenhada ikide bi kıstırıyodun ozaman )
ben: ben çok alışkınım sanki.. içimden geldiği için yapıyorum..alışkanlıkla ne ilgisi var bunun...
o: senle ben farklıyız neyse uzatma....

kafasının üstğne oturasım geldi o anda...sinir şeyyy..

ikinci olay bu sabah saatleri....
şimdi anacım biz arabayı sattık yeni araba bakıyoz taammı...
geçici olarak kendine manuel bi araba kiralamış..ben manuel kullanamıyom..dolmuşlarda geziyom..o da manueli ucuza kiraladığı için otomatik kiralamıyo altında araba ziv ziv geziyo...
neyse malum ramazan yoruluyorum ben...
işten çıkışta pert oluyoyum...dün eve girdiğimde ayaklarımı hissetmiyodum okadar...(ev iş arası 20 km)
beyfendi sabah aramış o işteyken ben de uyyakalmışım..zaten bünyem zayıf uykuyu istiyo..bi de yoruluyorum yollarda dolmuşlarda...
tel diyaloğu#
o: sen hala uyyonmu?
ben: uyyakalmışım..
o: kendine bi gel altık uyuycam diye salladın herşeyi iyce bu aralar..
ben: ya nolcak biraz geç giderim zaten herkes yıllık izinde..
o: iy alıştın haa..hemen hazırlancaksan bırakıyım(hemenden kastı 10 dk, halbuki yarım saatten az sürmiceni biliyo bilerek laf olsun diye teklif ediyo..teklif etmemeiş olmamak için)
ben: neyse kapat hazırlanıyım....

sonra o sinirle msj attım..: dolmuşlarda gezinen benim laf yiyen yine benim..
o: e bırakayım dedimya...
(2 saat sonra arıyo beyefendi, şuan aramaya devam ediyo açmadım)

be adam madem içinden gelerek bırakayım dedin niye 2 saat sonra arıyon demi...
ben işe geldikten 1 saat sonra arayınca neyi çözmüş olcan anlamadım ki?
biraz önce de msj attı: neden cevap vermediğini öğrenebilir miyim? diye..
çatla öyle meraktam işte...müstehak sana...hıhh.....

kısacası kuzum yine biriktirdim biriktirdim patladım.....

Son düzenleme:

pardon canım bişi sorcam kocan sana sarılıp öpmüyo mu paç paç felan böyle gel otur yanıma işi sonra hallederiz demiyo mu canım hep sen mi öpüyon?
niye öpüyon ki o öpmüyosa?
birde bacım pardon ama sen ne iş yapıyon ya istediğin saatte gidiyon ohhh missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…