evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Canimsinn bak gene burtek sen ozlemisinnn iste. Falan ciktimm evden de giremiorumm ole kaldi kimseninde aklina gelmemisimm hele krizantemm ona pess yanii..
Napim canim evde yatmaktayimm bebisimin tekmeleri basladi arada vurup duruoo cok ii masallah bende iste baya karnim belirginlestii baskada degisiklik yokk iste sen naptin sende ne var me yok...

Evlenince ara verdim canim daha dogrusu kapandigim icin kendi meslegimi yapamiyorum diyelim

günaydın kızlar harika bir gün geçirin inşallah

ümitli valla bnece sebep olarak onu söyleme çünkü ağır yani adam cidden bozulur..
bide daha iyi daha dikkatli daha özenli olsun diye henüz bu evliliğe çocuk yapacak kadar çok güvenmiyorum yaşadıklarımı atlatamadım de bence ben olsam öyle derdim

ayşe canım dün mesai bitince çıkmak zorunda kaldım kusura bakma emi..
mesleğin neydi canım acaba merak ettim

bana mı pess burda dillendirmiyo olusumm aklıma gelmediğin anlamına gelmez canımm
çünkü biliyorum hamilesin cok fazla giremiceni sölemiştin birden pat diye kaybolup gitmedin ayrıcada calısmaktan eskisi kadar buralara giremez oldum kırdıysam özür dilerim ama seni sakın umursamadıgımı sanma bir cok derdimi ben seninle paylaştım kuzum

kız nerelerdesin sen

kız nerelerdesin sen

inanılmaz younum kuzum kafamı kaldıramıyorum ve inan moralim okadar bozukkii anlatamam sana kocamla artık aramıza cözülemez bir sogukluk giriyor unu hissediyorum ne kadar bana sarılsada artık onunla aramızda bir duvar var ben artık onunla bir sonumuz olduguna inanmıyorum
bana dün hayvan gibi davrandı gece 4 de eve geldi canım cok sıkkın kelebek cok sıkkın

gece dörtte mi eve geldi..
sana hayvan gibi davrandıysa kusura bakma ama asıl hayvan o demektir..
adama bakya karısını evde tek bırakıp gecenin dördünde mi eve geliyo ne yapmış o saate kadar sıkma sen canını bi anlat hele ne oldu dün..
neden böyle düşünüyon artık..

Cnm benim şimdi senin en hassas zamanın yaa iyi olmuş evde dinlen bol bol sakın iş güç derdine düşme sonra kosturup durcan zaten:)
Bebisin icin küçük sürprizler yapabilirsin odasiyla hediylikleriyle faln ilgilen bi d bol bol kitap oku canım dıştan duyar artık o seni annesi klasik müzik dinlet Kuğu gölü Balesi faln çok seviyolar...
Bi d karnına sarıl tatlım ara ara konuşurken...
Bi d mümkünse stresten uzak dur mecburen yaniii...

Hayırdır tatlım yaa noldu size yine...ben sana dedim ya zamn geçtikçe çözümler daha zorlaşıyor bulduğun alternatifler yetmio...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

büşra kafayı yıcemm moralim cok bozuk ve cok yogunuz her zamanki gibii
offfffffff inan kötüyümm ama şimdi yazamam bazım ck kalabalık aksama doru tekrar giricem ozaman burda olursan konusuruz

neden 4 te eve geldi ve sana naptı canımmm

GÜNAYDIIIN CANIMMMM NASILSINNNN ben güzellik uzmanıyım tatlım

CANIM YA ÜZÜLME KIYAMAMMMM bu erkekler neden böleler ya anları anlarına uymuyo boşver ya kendini üzmeye değmez gece 4 de gelmesindeki sebep iş mi ? ya bu kadar parcalama iş için kendini olduğu kadar

hamiş misin sen canım yaaaaaa ne güzel bana da dua et hamişlerin duası kabul olur derler benim olmuyo

Cepten girdigimden dolayi cogu alintilanlara bakamiyorum kizlar bu uzuntulu zamanlarimda birde siz bana kirilmayin daha cok uzuyorum kendimi

...

En son yazdidimdan bu yana 2 hafta gecti konustuk aglaya aglaya anlattim derdimi gecen haftada bi hamilelik suphesi yasadim ama kimyasal gebelkk dedikleri seymis. ayni tas ayni hamam bi degisiklik yok telefonda baba olucan test pozitif cikti diyorum iyiii iftara salata yaptin mi dedi ya. artik guluyorum bayrama kadar gidiyim ankaraya bayramda geliyim beraber olalim dedim ramazabda birakma beni bayramda gidersin dedi son dkka sürpriz yapipta gelirmi benimlr bilmiyorum ama daha 26 yasinda olgunlasamadi dicem ama evlenmeyi de en cok isteyen oydu aslina bakarsaniz ciddi sorunlarimiz yok bunlarin haricinde. Evli erkekler nasil davranir farkinda degil sanırım ben ona evden cikma etme demiyorum ama benim ist. Ondan baska kimsem yok biraz ilgilen ya nisanliyken yada ondan once coook farkliydi ben bunalirdim ilgisinden simdide soguk nevale oldu anlamıyorum ya.

evet kızlar anlatıyorum sıkı durun
benim kocamla daha önceden de sorunlarım vardı şimdide bu bir haftadan beridir sürmektee ve işlerimizi cok yogun kocam isterki yemek yapayım evim temiz olsn ben isterimki evimde uzanp dinlenmek neden mi çünkü aksamları 10 a kadar işteyim ve acyip yorucu işimiz var 10 bucuk gibi ayrılıp evde oluyorum
tabi müstakbel eşimle birliktee
neyse benim kocam uzun zamandan beri szinle sohbet etmeme ve internete girmeme neden se takık kitap okkumama
vesayree neden se bunlardan bu aralar cok gözüne batıyor ve rahatsız oluyor bunun yüzünden bir cok kere kavga ettik ama ben genede sizden kopmak istemedim çünkü gercekten sizleri seviyorum ve burdaki canlılık bir başka işin özü birbirimize girdik kocamda inat etti sen öğlenleyin girersen nete bende aksamları gec saat olsa bile giricem takılıcam dedi bende ozaman eve net al dedim fuzili masraf diyor hastamm ki okadar abuk subuk şeylere para harcarki
herneyse kızlarr
dün ama beni cok kırdı eve gelmeden önce bana kasanın hesabını sordu
bende söledim bir 10 liralık acık cıktı bende bir yere vermişimdir muhakkak ama unutmusumdur yazmayı dedim
tabii dedi girersen nete kadınlarla boş boş buhabbet edersen unutursun dedi bende ne alakası var dedim o rası benim iç dünyam gibi bişi oldu orayı seviyorum bende orda huzu buluyorum dedim
vay o bana huzur veremiyomuymus bende vermiyosun dedim agza alıncak bana küfür etti kızlar beni hırsızlıkla sucladı
ben yediğim kaba tüküren bir insanmısım nankörmüşüm ben
bütün gece agladım beni eve bıraltı bastı gitti
bir haftadan beri eve gec geliyordu zaten aldatılmaktan süphe etmiyorum çünkü gece yarısıda gelde nerde oldundan eminim
ama of kızlarrr sanırım benim artık sabrım tükendi
buraya sabah yazmıstım ya kocamla sonumuz oldunu düşünmüyorum diye pc acık bırakmısım oda okumus bune dedi iç dünyamla tanıs senden ne kadar tiksindiğimi gör dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…