Ayy canım benim yaa ne zamandır aklimdaydin valla ama ben de giremedim kaç gün beni de hiç ozleyen merak eden olmamış
Zorla tekrar katıldım sohbetlere :)))
Ya konu çok çabuk ilerliyo arada kaynıyo yeniler geldikçe yeni konular oldukça onlara yorum yapılıyo faln derken baksana kaç sayfa olduk...
Naptin fıstığm nasılsın nadl gidiyo tatlim hamilelik yuvarlanmya başladın mı :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evlenince ara verdim canim daha dogrusu kapandigim icin kendi meslegimi yapamiyorum diyelim
Kuzucuklarim alıntı yapamadım son gelişmeleri aktarıyorum..
Şimdi telini açmadim ya bunun 15 kere falan aramış..
Sonra hüngür foşurt açtım telefonu saydım saydım...
O da bana saydı bissürü kapadı teli...
Sonra msj attım uzuunca..
İşte sevmiyosun değer vermiyosun haksızlık ediyorsun vs vs..
Sonra mesai bitmeden gelmiş odama tabi gözler şiş benim..
Öyle görünce dayanamadı teselli etti..Özür diledi (ki hiç dilemek huyu yoktur) vee bende her saf kadın gibi o anda eridim Güle oynaya döndük eve..
Yolda bu kez de bebek konusu açıldı...o çok istiyo ben istemiyom hamile kalmak hemen...
Bi de onun için kavga ettik..
Sonra beni görümceme bıraktı kendisi de arkadaşlarıyla iftara gitti..Şimdi msj atmış.."Canım seni anlıyorum sen de beni anla lütfen ikimiz için de uygun zamanda anlaşalim çocuk için" ben de "olur :-*" dedim...
Amaa şöyle bi durum var kii benim eb erken ocakta hamile kalmam lazım lazere gittiğim için..herif bunu duyarsa çıldırır...napcamm enemmm? ??
Canimsinn bak gene burtek sen ozlemisinnn iste. Falan ciktimm evden de giremiorumm ole kaldi kimseninde aklina gelmemisimm hele krizantemm ona pess yanii..
Napim canim evde yatmaktayimm bebisimin tekmeleri basladi arada vurup duruoo cok ii masallah bende iste baya karnim belirginlestii baskada degisiklik yokk iste sen naptin sende ne var me yok...
bana mı pess burda dillendirmiyo olusumm aklıma gelmediğin anlamına gelmez canımm
çünkü biliyorum hamilesin cok fazla giremiceni sölemiştin birden pat diye kaybolup gitmedin ayrıcada calısmaktan eskisi kadar buralara giremez oldum kırdıysam özür dilerim ama seni sakın umursamadıgımı sanma bir cok derdimi ben seninle paylaştım kuzum
kız nerelerdesin sen
inanılmaz younum kuzum kafamı kaldıramıyorum ve inan moralim okadar bozukkii anlatamam sana kocamla artık aramıza cözülemez bir sogukluk giriyor unu hissediyorum ne kadar bana sarılsada artık onunla aramızda bir duvar var ben artık onunla bir sonumuz olduguna inanmıyorum
bana dün hayvan gibi davrandı gece 4 de eve geldi canım cok sıkkın kelebek cok sıkkın
Canimsinn bak gene burtek sen ozlemisinnn iste. Falan ciktimm evden de giremiorumm ole kaldi kimseninde aklina gelmemisimm hele krizantemm ona pess yanii..
Napim canim evde yatmaktayimm bebisimin tekmeleri basladi arada vurup duruoo cok ii masallah bende iste baya karnim belirginlestii baskada degisiklik yokk iste sen naptin sende ne var me yok...
inanılmaz younum kuzum kafamı kaldıramıyorum ve inan moralim okadar bozukkii anlatamam sana kocamla artık aramıza cözülemez bir sogukluk giriyor unu hissediyorum ne kadar bana sarılsada artık onunla aramızda bir duvar var ben artık onunla bir sonumuz olduguna inanmıyorum
bana dün hayvan gibi davrandı gece 4 de eve geldi canım cok sıkkın kelebek cok sıkkın
Cnm benim şimdi senin en hassas zamanın yaa iyi olmuş evde dinlen bol bol sakın iş güç derdine düşme sonra kosturup durcan zaten:)
Bebisin icin küçük sürprizler yapabilirsin odasiyla hediylikleriyle faln ilgilen bi d bol bol kitap oku canım dıştan duyar artık o seni annesi klasik müzik dinlet Kuğu gölü Balesi faln çok seviyolar...
Bi d karnına sarıl tatlım ara ara konuşurken...
Bi d mümkünse stresten uzak dur mecburen yaniii...
Hayırdır tatlım yaa noldu size yine...ben sana dedim ya zamn geçtikçe çözümler daha zorlaşıyor bulduğun alternatifler yetmio...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
büşra kafayı yıcemm moralim cok bozuk ve cok yogunuz her zamanki gibii
offfffffff inan kötüyümm ama şimdi yazamam bazım ck kalabalık aksama doru tekrar giricem ozaman burda olursan konusuruz
büşra kafayı yıcemm moralim cok bozuk ve cok yogunuz her zamanki gibii
offfffffff inan kötüyümm ama şimdi yazamam bazım ck kalabalık aksama doru tekrar giricem ozaman burda olursan konusuruz
bizde yazdık ama neyse
günaydın kızlar harika bir gün geçirin inşallah
ümitli valla bnece sebep olarak onu söyleme çünkü ağır yani adam cidden bozulur..
bide daha iyi daha dikkatli daha özenli olsun diye henüz bu evliliğe çocuk yapacak kadar çok güvenmiyorum yaşadıklarımı atlatamadım de bence ben olsam öyle derdim
ayşe canım dün mesai bitince çıkmak zorunda kaldım kusura bakma emi..
mesleğin neydi canım acaba merak ettim
hamiş misin sen canım yaaaaaa ne güzel bana da dua et hamişlerin duası kabul olur derler benim olmuyo
GÜNAYDIIIN CANIMMMM NASILSINNNN ben güzellik uzmanıyım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?