- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
slm canım ..
uyumluyuz birazcık
kazanç nasıl kazanç mesela canım
sağ ol canım evet vefalıyızdır biz kovalar
benide o statüye koyduğun için teşekkür ederim
yok yok nazar değil canım duygusallık diyelim ne okusam ne izlesem ağlıyorum zaten duygusaldım ama şu sıra iyice şapşallaştım
kazanç derken yani kova daha çok sevilen ve istediği olan taraftır bu ilişkide demek istedim..
rica ederim nedemek canım...şurda tatlı tatlı sohbet ediyoruz tabiki arkadaşım olarak görüyorum..
iy sevindim nazar depmediğime
pardon canım bişi sorcam kocan sana sarılıp öpmüyo mu paç paç felan böyle gel otur yanıma işi sonra hallederiz demiyo mu canım hep sen mi öpüyon?
niye öpüyon ki o öpmüyosa?
birde bacım pardon ama sen ne iş yapıyon ya istediğin saatte gidiyon ohhh missss
yoo...çooookk naadir öper...yapısı böyleymiş beyefendinin...
nebileyim niye öptüğümü..hani insan mutlu değilse mutlu ederek bu duyguyu bastırırya..benimki de o hesap..
yani öpülme ihtiyacımı öperek bastırıyorum..
aptalım ben aptal..
bu arada araş. görevlsym canım..
yaz olduğu için esnek mesai..
yaa dün gece konuşuyoruz taammı..(yani ben yine yatarken zorla onun elini belime koydum şirinlik yaparak ilgi bekliyorum vs..)
ben: kocişim sen sevgini göstersen ben sürekli senden ilgi bekliyo gibi davranmam..
o: e gösteriyoz okadar yol çektim sırf senin için (hala evlilik yıldönümümüzde şehir dışına gitmemizden bahsediyo)
ben: birlikte zaman geçirmek ayrı bişey..öpmek, sarılmak sevdiğini göstermek ayrı şey..
o: amaan seninde ne istediğin belli değil..önceden de birlikte zaman geçirmiyoz diye yakınırdın..zamanla olcak hepsini birden bekleme..
ben: zamana ne gerek var...insan severse zaman geçmesini mi bekler, zaten içinden gelir öpüp koklamak..
o: ben alışkın değilim öyle şeylere..
(ben de diyorum içimden:nişanlıyken niye tenhada ikide bi kıstırıyodun ozaman)
ben: ben çok alışkınım sanki.. içimden geldiği için yapıyorum..alışkanlıkla ne ilgisi var bunun...
o: senle ben farklıyız neyse uzatma....
kafasının üstğne oturasım geldi o anda...sinir şeyyy..
ikinci olay bu sabah saatleri....
şimdi anacım biz arabayı sattık yeni araba bakıyoz taammı...
geçici olarak kendine manuel bi araba kiralamış..ben manuel kullanamıyom..dolmuşlarda geziyom..o da manueli ucuza kiraladığı için otomatik kiralamıyo altında araba ziv ziv geziyo...
neyse malum ramazan yoruluyorum ben...
işten çıkışta pert oluyoyum...dün eve girdiğimde ayaklarımı hissetmiyodum okadar...(ev iş arası 20 km)
beyfendi sabah aramış o işteyken ben de uyyakalmışım..zaten bünyem zayıf uykuyu istiyo..bi de yoruluyorum yollarda dolmuşlarda...
tel diyaloğu#
o: sen hala uyyonmu?
ben: uyyakalmışım..
o: kendine bi gel altık uyuycam diye salladın herşeyi iyce bu aralar..
ben: ya nolcak biraz geç giderim zaten herkes yıllık izinde..
o: iy alıştın haa..hemen hazırlancaksan bırakıyım(hemenden kastı 10 dk, halbuki yarım saatten az sürmiceni biliyo bilerek laf olsun diye teklif ediyo..teklif etmemeiş olmamak için)
ben: neyse kapat hazırlanıyım....
sonra o sinirle msj attım..: dolmuşlarda gezinen benim laf yiyen yine benim..
o: e bırakayım dedimya...
(2 saat sonra arıyo beyefendi, şuan aramaya devam ediyo açmadım)
be adam madem içinden gelerek bırakayım dedin niye 2 saat sonra arıyon demi...
ben işe geldikten 1 saat sonra arayınca neyi çözmüş olcan anlamadım ki?
biraz önce de msj attı: neden cevap vermediğini öğrenebilir miyim? diye..
çatla öyle meraktam işte...müstehak sana...hıhh.....
kısacası kuzum yine biriktirdim biriktirdim patladım.....
yoo kuzum uyumlusınuz aslında..
ama bu ilişkide kazançlı taraf kovadır onu söyleyim
ben çok severim kovaları..
2 yakın arkadaşım kova..
seni de eklersek
çok vefalı oluyosunuz siz...
ayy canım benim yaa bence bu konunun üstüne düş derim kuzum çünkü bize 3 ayrı yerden yapılmış ve inanırmısın eşimi tanıyamaz olmuştum, öyle yani...
ha şuan çok iyimiyiz, tam istediğim gibi değil ama en azından şiddeti düştü çok şükür...
benim de yükselenim akrep bu arada
kıskanç olmamasına bişi demiyorum zaten o konuya hiç girmeyim adam sanki pazardan aldığı karpuz muamelesi yapıyo bana...bol nasıl olsa herkes nasiplensin modunda...
peki eşin hiç bi adım atmıyo mu bu konuda?
yoksa benimki gibi elinden geleni yaptığını düşünüp senin mi değişmeni bekliyo???
günaydın tatlımmm hoşgeldinnn
hayırdır inşallah kız..pozitifsin diye nazar mı değdim yoksa sana???
güüünaaayydııııınn dostumm
ya kk de acıklı ne okursam ağlıyorum
yaa dün gece konuşuyoruz taammı..(yani ben yine yatarken zorla onun elini belime koydum şirinlik yaparak ilgi bekliyorum vs..)
ben: kocişim sen sevgini göstersen ben sürekli senden ilgi bekliyo gibi davranmam..
o: e gösteriyoz okadar yol çektim sırf senin için (hala evlilik yıldönümümüzde şehir dışına gitmemizden bahsediyo)
ben: birlikte zaman geçirmek ayrı bişey..öpmek, sarılmak sevdiğini göstermek ayrı şey..
o: amaan seninde ne istediğin belli değil..önceden de birlikte zaman geçirmiyoz diye yakınırdın..zamanla olcak hepsini birden bekleme..
ben: zamana ne gerek var...insan severse zaman geçmesini mi bekler, zaten içinden gelir öpüp koklamak..
o: ben alışkın değilim öyle şeylere..
(ben de diyorum içimden:nişanlıyken niye tenhada ikide bi kıstırıyodun ozaman)
ben: ben çok alışkınım sanki.. içimden geldiği için yapıyorum..alışkanlıkla ne ilgisi var bunun...
o: senle ben farklıyız neyse uzatma....
kafasının üstğne oturasım geldi o anda...sinir şeyyy..
ikinci olay bu sabah saatleri....
şimdi anacım biz arabayı sattık yeni araba bakıyoz taammı...
geçici olarak kendine manuel bi araba kiralamış..ben manuel kullanamıyom..dolmuşlarda geziyom..o da manueli ucuza kiraladığı için otomatik kiralamıyo altında araba ziv ziv geziyo...
neyse malum ramazan yoruluyorum ben...
işten çıkışta pert oluyoyum...dün eve girdiğimde ayaklarımı hissetmiyodum okadar...(ev iş arası 20 km)
beyfendi sabah aramış o işteyken ben de uyyakalmışım..zaten bünyem zayıf uykuyu istiyo..bi de yoruluyorum yollarda dolmuşlarda...
tel diyaloğu#
o: sen hala uyyonmu?
ben: uyyakalmışım..
o: kendine bi gel altık uyuycam diye salladın herşeyi iyce bu aralar..
ben: ya nolcak biraz geç giderim zaten herkes yıllık izinde..
o: iy alıştın haa..hemen hazırlancaksan bırakıyım(hemenden kastı 10 dk, halbuki yarım saatten az sürmiceni biliyo bilerek laf olsun diye teklif ediyo..teklif etmemeiş olmamak için)
ben: neyse kapat hazırlanıyım....
sonra o sinirle msj attım..: dolmuşlarda gezinen benim laf yiyen yine benim..
o: e bırakayım dedimya...
(2 saat sonra arıyo beyefendi, şuan aramaya devam ediyo açmadım)
be adam madem içinden gelerek bırakayım dedin niye 2 saat sonra arıyon demi...
ben işe geldikten 1 saat sonra arayınca neyi çözmüş olcan anlamadım ki?
biraz önce de msj attı: neden cevap vermediğini öğrenebilir miyim? diye..
çatla öyle meraktam işte...müstehak sana...hıhh.....
kısacası kuzum yine biriktirdim biriktirdim patladım.....
Kiz ben de şirinler i izlerken bile agliodum sonradan ogrendimki hamileymisim o aralar :)))
Sopa verin valla ya tam dayakliklar ha bi d anlamaz ayagina sormalari yok mu tlfna nie cvp vermiosun...ebeninki... dicen bunlara da olmuyo işte. ...anlamiyo sanki niye kizdigni...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ANAAAAAMMMM KIZ BUDA VARYAAAA SENİN GİBİ HATUNU BULMUŞŞŞ KAÇIRMAYA UĞRASIYOR SANIRSAM İNSAN KARISINI SARILIP ÖPMEZ Mİ CIK CIK CIK YABU KIZ HEM ÇALIŞIYO HEM YORULUYO HEM EV İŞLERİ DEMİYO CIK CIK ( bu arada bende pazar ehliyet sınavına giricem son hakkım çok korkuyorum ) BENDE DÜN BENİMKİYLE KAVGA ETTİM BU ARALAR HEP TERS DAVRANIYO KALK BULAŞIKLARI YIKA BULASIK DEDİĞİ İKİ BARDAK TAMAM DİYORUM HADİ HADİ HADİ SİNİR ETTİ BENİ ONUNLA KAVG EDERKEN SU İÇEMEDİM EZAN OKUNDU
yoo...çooookk naadir öper...yapısı böyleymiş beyefendinin...
nebileyim niye öptüğümü..hani insan mutlu değilse mutlu ederek bu duyguyu bastırırya..benimki de o hesap..
yani öpülme ihtiyacımı öperek bastırıyorum..
aptalım ben aptal..
bu arada araş. görevlsym canım..
yaz olduğu için esnek mesai..
Kiz ben de şirinler i izlerken bile agliodum sonradan ogrendimki hamileymisim o aralar :)))
Sopa verin valla ya tam dayakliklar ha bi d anlamaz ayagina sormalari yok mu tlfna nie cvp vermiosun...ebeninki... dicen bunlara da olmuyo işte. ...anlamiyo sanki niye kizdigni...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ona ne ki bulaşıkları yıkaymış o ne karışıyo o yıkasın çok konuşmasın onada gıcık oldum ben söyleyeyim yani
Ben daha cok sinir oldum tut boh diyo seytan anasi kilikli temizlil hastasi kendileri anca dagitir sabah konusmadim ama
Ben daha cok sinir oldum tut boh diyo seytan anasi kilikli temizlil hastasi kendileri anca dagitir sabah konusmadim ama
benimkide temizlik hastası çok titiz ama dönüpte kalk bulaşıkları yıka bide üstüne ben bişey diyince hadi hadiiii diyemez yani en nefret ettiğimşeydir var ya konuşmaya çalışırsın hadi hadiii derler ya ağzının ortasına terliği geçireceksin işte o zaman
sen çalışıyo musun canım?
Kuzucuklarim alıntı yapamadım son gelişmeleri aktarıyorum..
Şimdi telini açmadim ya bunun 15 kere falan aramış..
Sonra hüngür foşurt açtım telefonu saydım saydım...
O da bana saydı bissürü kapadı teli...
Sonra msj attım uzuunca..
İşte sevmiyosun değer vermiyosun haksızlık ediyorsun vs vs..
Sonra mesai bitmeden gelmiş odama tabi gözler şiş benim..
Öyle görünce dayanamadı teselli etti..Özür diledi (ki hiç dilemek huyu yoktur) vee bende her saf kadın gibi o anda eridim Güle oynaya döndük eve..
Yolda bu kez de bebek konusu açıldı...o çok istiyo ben istemiyom hamile kalmak hemen...
Bi de onun için kavga ettik..
Sonra beni görümceme bıraktı kendisi de arkadaşlarıyla iftara gitti..Şimdi msj atmış.."Canım seni anlıyorum sen de beni anla lütfen ikimiz için de uygun zamanda anlaşalim çocuk için" ben de "olur :-*" dedim...
Amaa şöyle bi durum var kii benim eb erken ocakta hamile kalmam lazım lazere gittiğim için..herif bunu duyarsa çıldırır...napcamm enemmm? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?