evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

kazanç derken yani kova daha çok sevilen ve istediği olan taraftır bu ilişkide demek istedim..
rica ederim nedemek canım...şurda tatlı tatlı sohbet ediyoruz tabiki arkadaşım olarak görüyorum..
iy sevindim nazar depmediğime

hıı evet haklısın canım çok şükür istediklerim oluyorda bende çok şey istemem öyle..
aman ister yapsın ister yapmasın kendi kazanır kendi kaybeder canım yani..
hep derim gen ediyorum ne kadar değer o kadar değer senden iyi olmasın çok iyi bir arkadaşımdan öğrenmiştim bende

yoo...çooookk naadir öper...yapısı böyleymiş beyefendinin...
nebileyim niye öptüğümü..hani insan mutlu değilse mutlu ederek bu duyguyu bastırırya..benimki de o hesap..
yani öpülme ihtiyacımı öperek bastırıyorum..
aptalım ben aptal..
bu arada araş. görevlsym canım..
yaz olduğu için esnek mesai..

hımm anladım canım..

ANAAAAAMMMM KIZ BUDA VARYAAAA SENİN GİBİ HATUNU BULMUŞŞŞ KAÇIRMAYA UĞRASIYOR SANIRSAM İNSAN KARISINI SARILIP ÖPMEZ Mİ CIK CIK CIK YA BU KIZ HEM ÇALIŞIYO HEM YORULUYO HEM EV İŞLERİ DEMİYO CIK CIK ( bu arada bende pazar ehliyet sınavına giricem son hakkım çok korkuyorum ) BENDE DÜN BENİMKİYLE KAVGA ETTİM BU ARALAR HEP TERS DAVRANIYO KALK BULAŞIKLARI YIKA BULASIK DEDİĞİ İKİ BARDAK TAMAM DİYORUM HADİ HADİ HADİ SİNİR ETTİ BENİ ONUNLA KAVG EDERKEN SU İÇEMEDİM EZAN OKUNDU

Aynen öyle canım benim sen değiştin diyo bana ve bnden anlayış bekliyo kendi bişe yapmamış ki nie adım atsın benim de kılımı kipirdatmak gelmiyo içimden ona karşı ne yalan soyliim sogudum da zaten ama evliyim ve bebeğim var kiyamiyorum işte...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya kk de acıklı ne okursam ağlıyorum

Kiz ben de şirinler i izlerken bile agliodum sonradan ogrendimki hamileymisim o aralar :)))

Sopa verin valla ya tam dayakliklar ha bi d anlamaz ayagina sormalari yok mu tlfna nie cvp vermiosun...ebeninki... dicen bunlara da olmuyo işte. ...anlamiyo sanki niye kizdigni...

şirinleri izlerken ağladın mı
bende şirinleri izlerken ağlamak istiyommmmm

kocalarınıza zaten çok pis gıcığım ben sizin

ona ne ki bulaşıkları yıkaymış o ne karışıyo o yıkasın çok konuşmasın onada gıcık oldum ben söyleyeyim yani

Yok yok çok doğru yapiosun canım bulaş bulasabildigin kadar sarıl öp kokla...
Valla ben sarilirdim uff bunaldim derdi sarilmiyosun die tartisir kuserdim sana sarılmak zorundamiyim derdi o derece yaniii...
1.5yil sürdü bu durum sonra bi çektim elimi etegmi...
Ama şimdi ektiğimi biciyorum resmen eve gelir peşimde dolanir öper skistirir şimdi de ben itiyorum içimde bise yok çünkü...
Sen de once alıştır alışkın diilmiş madem ))

ebenin kiiiiii mii dede valla dee

ona ne ki bulaşıkları yıkaymış o ne karışıyo o yıkasın çok konuşmasın onada gıcık oldum ben söyleyeyim yani

Ben daha cok sinir oldum tut boh diyo seytan anasi kilikli temizlil hastasi kendileri anca dagitir sabah konusmadim ama

Ben daha cok sinir oldum tut boh diyo seytan anasi kilikli temizlil hastasi kendileri anca dagitir sabah konusmadim ama

benimkide temizlik hastası çok titiz ama dönüpte kalk bulaşıkları yıka bide üstüne ben bişey diyince hadi hadiiii diyemez yani en nefret ettiğimşeydir var ya konuşmaya çalışırsın hadi hadiii derler ya ağzının ortasına terliği geçireceksin işte o zaman

Bazen tutuyo bole damari iste bende ona bagiriyom ama uzamasin hadi diye susuyorum bezeen

Kuzucuklarim alıntı yapamadım son gelişmeleri aktarıyorum..
Şimdi telini açmadim ya bunun 15 kere falan aramış..
Sonra hüngür foşurt açtım telefonu saydım saydım...
O da bana saydı bissürü kapadı teli...
Sonra msj attım uzuunca..
İşte sevmiyosun değer vermiyosun haksızlık ediyorsun vs vs..
Sonra mesai bitmeden gelmiş odama tabi gözler şiş benim..
Öyle görünce dayanamadı teselli etti..Özür diledi (ki hiç dilemek huyu yoktur) vee bende her saf kadın gibi o anda eridim Güle oynaya döndük eve..
Yolda bu kez de bebek konusu açıldı...o çok istiyo ben istemiyom hamile kalmak hemen...
Bi de onun için kavga ettik..
Sonra beni görümceme bıraktı kendisi de arkadaşlarıyla iftara gitti..Şimdi msj atmış.."Canım seni anlıyorum sen de beni anla lütfen ikimiz için de uygun zamanda anlaşalim çocuk için" ben de "olur :-*" dedim...
Amaa şöyle bi durum var kii benim eb erken ocakta hamile kalmam lazım lazere gittiğim için..herif bunu duyarsa çıldırır...napcamm enemmm? ??

canım yapacak bişi yok söliceksin o konuda yalan söleme benceee bu arada çok sevindim bebiş istemenize bakarsın aynı anda kalırızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…