Rabbim sana sabır ve güç versin canım..
Allah böyle insanları ıslah etsin..
dışarda bir dolu bekar erkek var yapıştı millet evli erkeklere ya dayanamıyorum bunlara boğasım geliyor..
lazıklar olsun bunlarda insan evladı olacaklar sözde..
sen üzülme eşinin bi günahı yok gibi..
bide gerçekten çok sabırlısın iyi dayanıyorsun..
Allah kimseye yaşatmasın bende büyük konuşmayayım ama senin yaşadıklarını kaldıramazdım diye düşünüyorum..
rabbim kimseyi şaşırtmasın..
yuvana mutluluk huzur sağlık versin kuzum
Canım yaa ne kadar zor şeyler yasamisin Allah kimseyi kendini bilmezlerle karşılaştırmasin yuva nasıl kurulur bilmiyolar o yüzden bozmak dağıtmak kolay geliyo e tabi bekar erkek de yok ki napsinlar..?
Herkes layık olduğunu yaşar umarım...
Nasıl öğrendin canım ya eşin mi söyledi kızdan mi duydun kendin mi buldun..? Bu kısım da önemli...
Ama iyi yapmışsın canım ayrılmak için her zaman fırsatın olck da düşünmek kurtarmak için pek fırsat verilmiyo...
Önce iyice araştır derim sonrasında da eşinle son kez adam akıllı konuş masum bile olsa bi daha seni bu durumlara düşürmesin...
Allah yar ve yardımcınız olsun bitanem....
Canım benim iyki varsınız...Canım benim yazının sonuna doğru ben bile duygulandım yaaa Allahım yuvanızı sevgi dolu kılsın, sorunları halletmenize yardım etsin
benim okuduklarımdan anladığım kadarıyla aslında eşin seni seviyor ve kaybetmek istemiyor sen bence onunla konuşarak çabalaması gerektiğini aşılayabilirsin çünkü ayrı yatmama konusunda bile adım atan sensin ve bu da evliliğini bir çırpıda bitirmek istemediğini, elinden geleni yaptığını gösteriyor
Dualarım seninle canım inşallah sonucu hayırlı olur yuvanızı yıkmazsınız çünkü arada sevgi var, emek var hakkınızda hayırlısını diliyorum Rabbimden
Allah razı olsun tüm duaların için canım..
ben de eşimin günahı olmadığına kendimi inandırmaya çalışıyorum..
inşallah düşündüğüm gibidir yoksa aksini düşünmeyi ne zihnim ne bedenim kaldıramıyo...
2 gündür iftarda sahurda sadece su içtim..2 günde 2 kiloya yakın vermişim..
Allah korusun öylelerin şerrinden cümlemizi..
çok sağol canımm..
bende inanırmısın öyle beddua ettim ki hayır günde..
ayrılmaktan başka çözüm göremedim önce..
çünkü eşimin bana anlattığından fazlası var eminim..
yani eşimden yana çok ileri gittiğini düşünmüyorum..
ama en azından kızın sayfalarca msjlarını ve dakikalarca konuşmasını kestirip atmamış dinlemiş bu bile canımı yakıyo..
ve konuşma sonrası kızın nosunu engellemiş..
neden silmedin deyince bi farkı yok dedi..
ama ben çok şüpheyle yaklaştığım için engellemesine bile kudurdum..tamamen silmediği için..
sonra da düşündüm..belki silse, kız tekrar benim yanımda falan arar da o da noyu bilemez açar ve haberim olursa çıldırrım diye mi düşündü..bilmiyorum..
ama şükürki görümcem ve kv bana güveniyo..onlara gizlice anlatcam ki bilsinler en azından destek olurlar..
geçenkinde de anlattım çok üzüldüler..
Eşime dedim zaten bidaha böyle bişey olursa ya direk sil ve noyu engelle yada benim yanımda cevap ver...
İnşallah bidaha olmaz canımm çok sağol desteğin için..
Canım benim iyki varsınız...
Eşimi seviyorum canım Allah muhabbetimizi artırır inşallah..
Onun da beni sevdiğinden eminim..Yanlız ben üzülmeyim diye gizlice böyle şeyler yapıyo ve yaparken de karşı tarafı pişman etmiyo malesef..
Kızı sonuna kadar dinlemiş, sanki teselli eder gibi, yani kestirip atmamış beni yıkan oydu zaten..
yani pozitif bişey dememiş ama konuşmasına fırsat vermiş..
Ayrı yatma konusunda da o anda boşanmaktan vazgeçtiğim için öyle bişey yaptım..bi şans daha vereyim dedim..
yoksa boşanma düşüncem olsa eve bile almazdım..Allah korusun..
ee bi kere taviz verince devamı gelir diye bi kez bile ayrı yatamayacağını görsün istedim..
Amin canım Allah hepimize huzurlu bir yuva nasip etsin..
Ümitliiiiiiii
Hoşgeldin şekerim nasılsın bugün?
Ümitli allah kolaylik versin. Sana da bana da cumlemize de düzelir araniz insallah cekiniyodur ondan yaklasmiyodur.
Canım benimmmm sen de iyi ki varsın
Eşin iyi bir adam anladığım kadarıyla, yani insanları önemsiyor, onların kendilerini açıklamasına izin veriyor ön yargıyla yaklaşıp kestirip atmıyor. Bu her ne kadar bir kız öğrencisini uzunca dinlediği için senin kıskanmana yol açıyor da olsa ki haklısın sonuna kadar, onun açısından baktığımda da birşeyleri dinleyip ona göre karar vermekten yana olduğunu ve öğrencisine de bunu anlatmaya çalıştığını düşünüyorum. Çünkü karşısndaki kız yaşça yetişkin de olsa sanırım 20li yaşlarının başında. Şimdiki gençlerin aklı bir karış havalarda ve onlarla iletişim kurarken de eşin bence bir hoca olarak yaklaştığı kadar, bir abi gibi de yaklaşmaya çalışıyordur. Biraz psikologluk yapıp "bak kızım ben evliyim sen böyle hissediyor olabilirsin ama ben senin hocanım bu tür şeyler hoş değil, kendn kadar beni de hem eşime hem işime karşı zor durumda bırakıyorsun" gibi olayı detaylıca anlayacağı şekilde izah ediyor olabilir
Gerçekten bu tür şeyler onun kariyerinde de büyük yıkımlara sebebiyet verecek şeyler, sonuçta boş yere itibarı zedelenebilir. Sen sonuna kadar haklısın ama onun seni sevdiğini, boşanmayı da seni kaybetmek istemese de kararına saygı duyduğu için önerdiğini ve kabul ettiğini düşünüyorum.
Rabbim yuvanızı korusun, mutluluğunuzu daim etsin, bu imtihanı da başarıyla atlatmayı nasip etsin canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Canım benim Allah'ım seni korusun kıyamam yaaa hasta düşmüşsün yapma bunu kendine dikkat et olur mucanlarım son durumu aktarıyorum..
malesef aramız mesafeli eşimle..
o benden ters bi tepki görmemek için uzak davranıyo..
onun uzak davrandığını görünce ben de adım atmıyorum..
bugün oruç tutamadım..2 gündür bişey yiyemediğim için fenalaştım..
bi gün ara verdim..
sabah kahvaltı hazırlamış..geceden dağıtmıştım mutfağı oturma odasını, oraları toplamış..
yani bişeyler yapıyo beni mutlu etmek için ama gelip sarılmıyo, çok konuşmuyo..vs vs..
Dualarınızı bekliyorum dostlarım..
Allah hiçbirinize yaşatmasın böyle imtihanlar..
Hayırlı iftarlar..
Her kadının kompleksleri vardır kayınvalidenin de demek ki yaş ya da yaşlılık kompleksi var onu da öyle hoş görOkudum Lilly alinti yapamiyorum sadece bu topicte :)
Simdi esim 26 yasinda kendince olgun ancak benim icin daha cocuk kafali hatta evlenmeyi cok istemesine ragmeb daha adapte olamamış biri gibi geliyo bana cunku pazarlari kv evine gittigimizde beni evde bırakır kuzeninib yanina gider. Daha 1 aylik evliydik kv dede kaldik 15 gün gereksiz yere sesimide cikarmadim yeni evlendik diye ama tak etti.
Kv ozunde iyi ancak patavatsizca konusmalari olan biri nisan alisverisinde bana senin vucudunda bir anormalmis dedi şok oldum ondan sonra da sogumalar basladi daha neler varda fazla ayrintiya girmeyim. Omrum okumakla gecti yemek yapma gibi bi derdim de hic olmadi acikcasi yrni yeni adapte oluyorum neyse kv benim yaptiklarimi yemez evinden yemek getirir bende inadina iftara cagirdim bi sutlac yaptim ama pirincleri tam pismemis gibi bana gore pismisti ama :) dedigi laf su oldu kafa yarar bu pismemis cok kati olmus dedi. Sinirlendim gene ses etmedim. Dünde olanlar anlattigim gibi.
Bu anlattiklarimin hic birini esime anlatmamistim cunku annesi nede olsa yanlis olur diye düşünmüştüm ama dunku olaydan sonra döktüm icimdekileri bende.
Ne yapicam bilmiyorum esim arada kaldığını soyluyo. Annemlr senin yildiziniz barismadi bir türlü dedi. Zaten annesi beni cok seven biri degil sevgisinide kolay belli eden biri degil varsa yoksa kendisi yok genc gosteriyorum yok minyonum arkadas gibi duruyoruz aramizda 25 yas var ama :) sinir bozucu durumlar bunlar bence.
Rica ederim canım biraz olsun katkım oluyorsa ne mutlu banacanımmm...
şimdi gördüm bu yazını kusura bakma..
yazdığım gibi işte..çok sağol tatlımmm..
sağolasın tatlım..sen de hoşgeldin bu arada kendi derdime düştüm tepki veremedim canım kusura bakma...
sağol canım içimi rahatlattın..
zaten olayın hemen sabahında terapiye geldi benle..
ordaki kadın da öyle söyledi..
sen de psikolog gibisin maşallah kızz
çok teşekkürler balım seviliyosunnn
Ben kadının 25inden erkeğin de 30undan önce evlenmemesi gerektiğini savunur ve söylerim buna annem bile karşı çıkar işte üni okumuş ve askerliğini yapıp eli ekmek tutan bir erkek evliliğe hazırdır falan derler ama 26-27 yaş bana erken geliyor erkek açısından çünkü erkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyorlar (tabii istisnalar var onları ayrı tutuyorumCok dogru yazdiklarin bende düşünüyorum söylüyorum geliyo Özür diliyo ama zaman geciyo aradan gene ayni. Gene konusucsm aramiz iyi simdi ama alicam karsima konusucam adam akilli. Benim annrm esimi cok sever hep nasihat eder olumlu yaklasir kirmamaya calisir bende yetistigim ailemden gördüğüm seyleri bekliyorum belki yanlis ama kabullenemedim bazi seyleri 23 yasinda evlendim iste ama dusunuyorum şimdi acele etmisim 30 a kadar yolu varmis.
Canım mızıkçılık yapmıyorsun ben seni anlıyorum zaten dedim ya eşinle konuşurken anlayış ve hoşgörü bekliyorum de diyeMizikcilik yapiyomus gibi olcak ama :))) hep ben mi anlayis gostericem ailem 500km uzakta bayramda beni tek gonderiyo belki kendince sebebleri var ama 1. Senede cok yanlis bence. Dedigin gibi ailem uni. Bitirmemis olabilirler ama kendilerini yetistirmis insanlardir birinin suratina karsi " bu- şu " denilmez derler en basiti ama esimin tarafi "hosgeldin kiz" diye hitap ediyo nereden geliyo bu samimiyet? Ki ben oldukca mesafeli dururum insanlara karsi kırılmak tan korkarim ama beni kirip döktüler inan ki.
Son vaziyette sunu yapicam her hafta gitmicem kv. Biraz kendime vakit ayiricam artik ama dr meselesinde oldugu gibi onuda laf ederler biliyorum.
Soylediklerin icin cok Sağol cok dogru seyler benimde eksiklerim olmustur illa ki ben 4-4 luk biriyim demem ama kendimi lafimi sözümü bilirim.
Olaylarin gidisatini gozlemlicem bakalim akibetimiz ne olacak nereye kadar sabredicem. :)
Selam kızlarHerkese iyi, mutlu bir hafta sonu dilerim
selam canım nasılsın görüşmeyeli?
canlarım son durumu aktarıyorum..
malesef aramız mesafeli eşimle..
o benden ters bi tepki görmemek için uzak davranıyo..
onun uzak davrandığını görünce ben de adım atmıyorum..
bugün oruç tutamadım..2 gündür bişey yiyemediğim için fenalaştım..
bi gün ara verdim..
sabah kahvaltı hazırlamış..geceden dağıtmıştım mutfağı oturma odasını, oraları toplamış..
yani bişeyler yapıyo beni mutlu etmek için ama gelip sarılmıyo, çok konuşmuyo..vs vs..
Dualarınızı bekliyorum dostlarım..
Allah hiçbirinize yaşatmasın böyle imtihanlar..
Hayırlı iftarlar..
Allah iyilik versin canım ben de iyiyim şükür bugün çok sıcak normalde burası karasaldır ama yağmur yağacak nemli bugunSelam tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Selam diğer hatunlara da
Rica ederim canım biraz olsun katkım oluyorsa ne mutlu bana
Psikolog gibisin cümlesini ilk kullanan değilsin ama elimden geldiğince insanları dinlemeye çalışırım çünkü herkesten birşeyler öğreniyoruz değil mi?
terapideki kadın ne dedi peki?
Canım selam..
Uğramadım az biraz.
Neler olmuş?
İyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?