evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Kiz kocandan pirlanta yuzuk istemistin hani o pahali olmuyormu ama bende hep halaim bir pirlanta yuzuk ilk alyansimiz bozdukdumda cok aglamistim

...

ne pırlantası canım ya yuhh ben öyle hediyeler istemem tek taş istiyom kenarları taşlı pırlanta değil yaniii..

canım zor günler yaşamışsınız mecbur kalmışsın..
aldınmı tekrardan alyans

anaaa benim aklimda pirlanta nerden kaldiysa artikk mazur gorrr ole kalmis aklimdaaaa
Aldik ama ilk alyansimi cok begenerek almistim daha sonra satinca cok uzuldumm agladim kocam eli acica cikinca gidip bir alyans almis ama cok ince durumumux ona el veriyodu o oldu hala onu takiyorum beni dusunur hep istediklerimi yapar goxum biseyde kalmasin ister ama istee odunluklarida var bu bayram tatole gidicektik olmadi annesi gelicek bende uzuldum soz sana suprizim olucak seni artik uxulmeni istemiyorum dedi boynuna sarildim bir agladimm ben kolay kolay aglamam ama ne bilimm bazen beni cok kiriyor ama hep kotu gunumdede o var di yanimda

ah canım benimmm ya kıyamma sana kiiiii

ah canım benimmm ya kıyamma sana kiiiii

Valla krlebek etrafimdaki insanlara bakiyorum hep bir mutsuzluk hep bir somurtkan yuzlerr bence viz nankor varliklariz ben bu kadar cilemi yasantimi surekli kendimi acindirmak icin yazmiyorum sadexe ornek olsun bak bunlarda car bunlarda yasaniyor demek istiyorum insanlar okadar korlerki ayy kiyafetim yok yada bunun la takas oldum diyenyanimda aglayan doku insan var ben kac gun kuru ekmege gercekten muhtac oldugumu bilirim ama gam yemem gurumda incilmezz umarim size iyi ornek olabiliyorumdur evet benim esim yeri geldiginde hoduk ama ben biliyorum altin gibi kalbi var ve o kalp beni seviyor ikimizde yiprandik kelebek hemde cok ne o eskisi gibi bana sen sakrak nede ben aramizdaki sogukluk anca zamanla duzelirr ama bana kotu davranmiyor sadece gozlemliyor acaba ona nasilim diye bende farkinda olmadan ona bagiriyorum hakaret ediyorum cunku artik sabredemiyorum bazi seylere sanirim zamaninda cektigimiz onca aci bizi yipratti
O gun bana ne dedi biliyomusun dunyaya bir daha grlsen benimle evlebirmiydin dedi bende bilmem ama kesinlikle dusunurdum dedim
Sen dedim sonra keainlikle seninle evlenirdim arar bulurdum bir daha seninle evlebirdim dedi icimin yaglari eridi

...

ben geldimmmm kızlar kusura bakmayın gelemedim bir türlü hem iş yerinde hemde evde işler yogundu ilk fırsatta geleyim dedim inşallah herkesin keyfi yerindedir

ayy canım geçmişe bir bakayım dedim ilk sayfada olanları gördüm çok üzüldüm eşin sana haksızlık yapmış inşallah en kısa sürede yaptıgı hatayı anlayacak senden özür dileceyecektir inanıyorum buna canım yaaa ben bunları yazasıya kadar bile inşallah geçmiştir aranızdaki gerginlik

Bu aradabkocanla aran nasil oldu

...

canı hoşbulduk aklım sizlerdeydi.kocam çok yogun ramazan girdiğinden beri arada ben delleniyorumda onunla tartışacak takatim yok bugün daha da halsizim sanırım yarın niyetlenemeyeceğim oğluma kızıma işe yetişeyim derken oruç tutarken çok bitkinleştim emzirdiğim için sanırım daha da halsizim Rabbim affetsin içimde rahat değil ama böylede devam edemeyeceğim sanırım

Hatasini anlasa bile bunu dillendirp oxzur diliceni zennetmiyorum

...

yok kız ben yaptım onu böyle ilk zaman çok böyle değildi..
bide ben trip atarsam çok çekilmez oluyom huyuma suyuma gidiyor mecbur ama anlayışlıdır benim öküsüm
yok yok anlayışsız olsa ne yaparsan yap suyuna gitmezdi maşallah size

Bende de hic bi belirtisi yokki bende onu anlamadim asiri killanma yok adetimde duzenli anlamadim gitti :-\
canım selam nasılsın görüşmeyeli?

canım adam seni seviyor da işte incelik yok odunluk var maalesef
yazdıklarını okudum aslında onun şunu anlaması lazım ki sen çok yıpranmışsın ve bağırıp kızmaların da bunların bir sonucu yani aslında öfken tek başına kocana değil tüm yaşatılanlara ama onun da seni anlayışla karşılaması lazım - bence başbaşa birşeyler yapmaya ihtiyacınız var sinema olur tatil olur ikinizin eş olarak iş haricinde de aktivite yapmaya sosyalleşmeye ihtiyacınız var

canım bende de yoktu belirtisi ama hamile kalamadım 8 ay sonra doktor bana klomen verdi ve o ay hamile kaldım şekerim
geçmiş olsun sana da canım nasılsın görüşmeyeli?

ben geldimmmm kızlar kusura bakmayın gelemedim bir türlü hem iş yerinde hemde evde işler yogundu ilk fırsatta geleyim dedim inşallah herkesin keyfi yerindedir
hoşgeldin canım nasılsın eşinle durumlar nasıl oldu?

Özür bile dilemedi mi?
Sorsana ona ölmek mi istiyormuş canım?

Oruc basina vurmus benimkinin girtagina sokucam o telefonh sonunda sjnirden gozum dondu ya iki saat hastanede sira bekle geber canin ciksin doktor yerinde olmasin sonra neymis efendim sen naaptinki bugun bosuna gittin geldin. Zaten ultrason randevum vardi onu hallettim kadin doguma gittim. Yok neymis kimseden fikir almiyomusum kendimi yanliz birakmisim ben yalnızlığa alışılmışım ama ona yanlizim dersem kafami kircakmis falan filan son sözüm bende hataki senin gibi ok.... den cocuk istiyorum bunun icinde hastane hastane geziyorum dedim kapattim telefonu suratina. Sanki orucu bana tutuyo ya ben neyle ugrasiyorum o neler diyo dengesiz ya.

canlarımmmmm....
çok özledim siziiiii...
2 gündür çook sıkıntılı bir süreç atlattım..
eşimle ayrılma noktasına geldik..
bu sabah avukata gidecektik ki gece geri adım attım..
o da vazgeçti..
detaylarını uzuuun uzun anlatıyorum anacım..
şimdi eşimi yıldönümümüzde bi öğrencisi aradı..
eşim kızın napıyosunuz hocam sorusuna: eşimle geziyoruz, hayırdır ayşe dedi?
oda önemli değil rahatsız etmeyim dedi kapattı..
sonrasında kız bunu aramış aşkını ilan etmiş, biliyorum evlisiniz ama söylemeden edemedim vs vs..
eşim de saçmalama ben evliyim sana hayatında başarılar demiş...bu eşimin anlattığı kısım..
ama konuşma ve mesajlaşma süresine baktım..bundan daha uzun şeyler konuştuklarını düşünüyorum..
eşim kesinlikle ben bişey demedim uzun bi müddet onun ne demek istediğini anlamaya çalıştım vs dedi..
malumunuz önceki açtığım konulardan birinde anlattım, eşime bu şekilde yapılan tacizler çok fazla ve evlendikten sonra bu 4-5 kez oldu..
ben tabi eşime açtım ağzımı yumdum gözümü: sen yüz veriyosun demekki..yoksa nasıl cesaret edecek?insanlarla resmi olmayı beceremiyosun..
bundan sonra ben de herkese kırıtıcam senden gizli mesajlaşcam..zilli olmak lazımmış sana layık olmak için..aptalmışım ki senin ne olduğunu zamanında görememişim..vs vs..dedim..ve ardından uzun bi süre saydım saydım döktüm tüm içimdekilerini..
'artık parçala yapıştır olacak halim kalmadı, zerre güvenim yok sana dedim..bidaha toparlanmamı bekleme benden' dedim..
o da ' bu teklifimi sana saygımdan yapıyorum, ben senden iyisini bulamam, ayrılmak hiç istemedim ve istemem de ama sen benle mutlu değilsin, ozaman daha fazla yıpranma istersen direk avukata gidelim'
ben de 'olur' dedim..dün gece böyle konuştuk..
sonra eve geldik..birlikte namaz kılalımmı dedi? olur dedim kıldık..
ardından elini açtı dua etti ağlayarak 'Allahım sen beni de yaptıklarımı da bilensin, nolur yardım et 'dedi
ben de o arada ağlıyorum tabi...
sonra seccade üzerine uyumuşum...uyandırdı..sodalı ayran yapmış getirmiş..
hadi gel tv izleyelim dedi..ikimizin dizisini açtı ama ben hala çok sinirliydim..izlemedim tv karşısında uyudum..üstümü örttü..
ben de aldım yorganı y.odasına geçtim yattım..
ardımdan geldi yattı yanıma..sahurda uyandırdı beni..yemek yemedim, su içtim sadede...soğuktum hala ona karşı..
o artık soğukluğumu kıramadığı için gitti oturma odasına yattı..
ben de gittim yanına: burda mı yatacaksın dedim?
o: sen uyyamazsın diye geldim dedi..
ben: hayır asıl yalnız uyyamam dedim..
geldi odaya yattık..'hala evli olduğumuza göre aile kuralları geçerli,ayrı yatamayız'dedim..
o: boşanmayı düşünüyoruz ama dedi..
ve uzuuuun bi sessizlik...
ben tabi yine dayanamadım girdim kollarının arasına: ben seni özlerim ki dedim..
o: sen güçlü bi kadınsın, güzelsin, kariyerin var..sana bişey olmaz boşanınca..ama ben.. dedi sustu..
ben: sen de öylesin dedim..
o: ama senin gibisini bulamam ki dedi..
sonra uzuuunnca konuştuk en baştan tüm olayları...
son olarak eşim: yanı lafın kısası bizim temelde sorunumuz var...güvensiz evlilik olmaz..sen bana inanmıyosun güvenmiyosun, sen bunu yıkmadıkça ben kendimi hep eksik hissedicem dedi..
ben sustumm...
öylece uyuduk.....
sabah buruk bi haldeydik..evet avukata gitmekten vazgeçtik ama ikimizde de hüzün hakimdi..
sonra ben işten izin aldım..
temizlik yaptım rahatlamak için..
o alışveriş yaptı geldi..
şimdi sevdiği yemekleri yaptım gelmesini bekliyorum..
gözlerim dolu yazıyorum bu satırları..
lütfen dua edin bizim için..iftarınızda,sahurunuzda...
aklınıza gelirsek çok sevinirim..
ahımı aldılar, aramıza girdiler...yuvaya fitne soktular..
mübarek vakit Allaha havale ediyorum o kız ve onun gibileri..

güzel günlerde görüşmek üzere canlarımm, hayırlı iftarlar....

günaydın kuzum..
çok zor zamanlar geçirmişsin..
belliki güçlüsün..
dirayetin sağlam..
umarım bundan sonra hep mutlu olursun canım benim..

günaydınnnnn
hoş geldin canım nasılsın

günaydın canımcımmmm
sağ ol darısı senin başına çok daha iyisi denk gelir inşallahh

günaydın canımm
oruçtan mı böyle yoksa normaldede böyle gıcık mııı
çok geçmiş olsun

Rabbim sana sabır ve güç versin canım..
Allah böyle insanları ıslah etsin..
dışarda bir dolu bekar erkek var yapıştı millet evli erkeklere ya dayanamıyorum bunlara boğasım geliyor..
lazıklar olsun bunlarda insan evladı olacaklar sözde..
sen üzülme eşinin bi günahı yok gibi..
bide gerçekten çok sabırlısın iyi dayanıyorsun..
Allah kimseye yaşatmasın bende büyük konuşmayayım ama senin yaşadıklarını kaldıramazdım diye düşünüyorum..
rabbim kimseyi şaşırtmasın..
yuvana mutluluk huzur sağlık versin kuzum

Canım yaa ne kadar zor şeyler yasamisin Allah kimseyi kendini bilmezlerle karşılaştırmasin yuva nasıl kurulur bilmiyolar o yüzden bozmak dağıtmak kolay geliyo e tabi bekar erkek de yok ki napsinlar..?
Herkes layık olduğunu yaşar umarım...
Nasıl öğrendin canım ya eşin mi söyledi kızdan mi duydun kendin mi buldun..? Bu kısım da önemli...
Ama iyi yapmışsın canım ayrılmak için her zaman fırsatın olck da düşünmek kurtarmak için pek fırsat verilmiyo...
Önce iyice araştır derim sonrasında da eşinle son kez adam akıllı konuş masum bile olsa bi daha seni bu durumlara düşürmesin...
Allah yar ve yardımcınız olsun bitanem....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar
....♡♥♡♥♡....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…