evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Dün bdv.de bi konu vardı yine...
Hatun sormuş birlikte olmayan bi kadın ve bi erkek daha ne kadar evli kalabilir 6 yaşında da çocuk var diee denk geldi mi bilmem umitlinin yazısına yorum yaparken aklıma geldi meğer bi kadın ve bi erkekten kastı sevgilisi ve onun karisiymis....
6 yaşındaki çocuk da arada kaynıyo masumum...
Kıza ne söylenir. .?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ağza gelen söylenir tabii...o kadınla o erkek kimin yüzünden birlikte olamıyo acba...yuva yıkmayi marifet sanıyorlar sanki bütün erkekler bunları arzuluyo karısını bırakıp buna gidio ya bu da bişe saniyo neyse ben inanılmaz sinirlendim safin biri de çıkmış diyo ki ama pişman lütfen üstüne gitmeyin kırıcı olmayın....
Kafalarıni kırmak lazım da zihniyet bu işte...

Selam kızlar Herkese iyi, mutlu bir hafta sonu dilerim
Özür bile dilemedi mi?
Sorsana ona ölmek mi istiyormuş canım?
selam canım nasılsın görüşmeyeli?

hoşgeldin aramıza sanırım senin eşinle biraz daha yol alman gerekiyor buradaki evli arkadaşlar sana daha doğru çıkış yolu göstereceklerdir Allah kolaylık versin

Canım benim yazının sonuna doğru ben bile duygulandım yaaa Allahım yuvanızı sevgi dolu kılsın, sorunları halletmenize yardım etsin
benim okuduklarımdan anladığım kadarıyla aslında eşin seni seviyor ve kaybetmek istemiyor sen bence onunla konuşarak çabalaması gerektiğini aşılayabilirsin çünkü ayrı yatmama konusunda bile adım atan sensin ve bu da evliliğini bir çırpıda bitirmek istemediğini, elinden geleni yaptığını gösteriyor
Dualarım seninle canım inşallah sonucu hayırlı olur yuvanızı yıkmazsınız çünkü arada sevgi var, emek var hakkınızda hayırlısını diliyorum Rabbimden

günaydın canımcımmmm
sağ ol darısı senin başına çok daha iyisi denk gelir inşallahh
Selam canım
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum artık ben herşeyi Rabbime bıraktım nasip kısmet diyorum pek evlenmeye de niyetim yok açıkçası, odun yontamam varsa kendini bilen evliliğin sorumluluğunu alacak belki düşünebilirim ama kimsenin nazı kaprisiyle uğraşamam valla, tahammülüm yoktur.
Günaydın kızlar
....♡♥♡♥♡....

Selam canım

dün okumuştum aslında 2. kadın olmayı kabul etmiş ama ben ondan çok adama kızıyorum çünkü bunu ne karısına ne çocuğuna ne de başka bir kadına yapmaya hakkı var tabii ki yuva yıkanın yuvası olmaz ve evli bir adamla ilişkinin sonu yoktur ama en çok adama kızıyorum nedense bu erkekler neden bu kadar sadakatsiz yaaa, neden bir kadınla yetinemiyorlar neden elindekinin kıymetini bilmiyorlar ??????????? karısı birine aşık olsa yani adamı fiziksel olarak aldatmasa sadece aşık olsa bile dünyayı yıkarlar hatta tvde gördüğüne yakışıklı dese canlarına okurlar da kendilerine gelince neden başka kadınlara gitmeyi hak görürler anlamıyorum anlayamayacağım da... işte sırf bu yüzden erkeklerden soğuyorum

allah hayırlıısını nasip etsin canım benim hakkında hayırlııs ne ise o olsun inşallah..
bendede kimseyi nazlayamama gibi bir huy var bende yapamam sakin ben gider cadı gelir öyle durumlarda..

allah hayırlıısını nasip etsin canım benim hakkında hayırlııs ne ise o olsun inşallah..
bendede kimseyi nazlayamama gibi bir huy var bende yapamam sakin ben gider cadı gelir öyle durumlarda..
hehe benim de cadı yönüm çıkar ortaya aslında sabırlıyım ama naza tribe tahammül edemiyorum hele ki erkek nazı hiç çekilmiyor
güzel dileklerin için tekrardan teşekkürler canım

kızlar ponpondan kilim yapmak istiyorum becerebilir miyim acaba:44:
maalesef yardımcı olamayacağım örgüden el işinden anlamıyorum cahilim bu konuda

Dun eve geldi surat bi karis bana patladi kafa atarim diyo ya babamda sana kafa atar dene istersen dedim mesele su dr isleriyle ugrasiyorum bir haftadir hamile kaldim dusurdum filan kimse ilgilenmedi dr periontoloji ye gidiceksin dedi hastane soyledi filan bunlari anlattim oda annesine anlatmis anneside bu kiz niye kafasina gore dr gidiyo bi yerini yaptirirken bi tarafını bozacak bilmem ne demis buda gaza geldi bana cikisti annemle niye paylasmiyosun niye sornuyosun diye halbuki sordum herseyden haberi var kendisi dicek seni su dr a goturucem bide ona gostericem diye ben mi yalvarcam ki buyutucek birsey yok ortada. Aileme kadar yansıdı olay annem konustu bununla bide sen haksizsin dedi halbuki simdiye kadar hep aramiz iyi olsun diye onu alttan alirlardi ama dun patlak verdi.

ben ilişkinizin boyutunu ve evliliktki sorunlarınızı detaylıca bilmiyorum ama bu yazdıklarından çıkardığım kadarıyla yorum yapacak olursam eğer:
1- kayınvalide olaya neden dahil ki ya da eşin niye onu dahil ediyor?
2- sen dr.a gitmişsin o da seni başka yere yönlendirmiş saatlerce beklemiş ve yorulmuşsun ki bu hepimizin başına gelir, illa ki kocanla paylaşacaksın sonuçta hayat arkadaşın ama illa kv ile gitmek zornda değilsin ona danışmak zorunda da değilsin yalnız gitmende de sorun yok elin ayağın tutuyor değil mi çok şükür? ben 22 yaşından beri dr.a kontrole kendim gidiyorum hem de şehir dışına, sağlık ocağı ya da hastaneye ise lise bittikten sonra hep kendim gittim ailemi sürüklemedim (ki ailem aşırı korumacıdır) yani burada yalnız gitmenin problem olmasına şaşırdım
3 - olaylar neden ailelere yansıyor? evli ve ayrı bir yuvası olan eşlerin, bazı problemleri ikisi arasında çözümlemesi gerektiğine inanıyorum hele ki dr.a gitmek kadar basit bir durumun bu kadar dallanıp budaklanması garip doğrusu:44:
4- sizin aranızda bir saygı eksikliği sezdim bir de "ikinize ait yuvanızın" sınırlarını henüz oluşturamadığınızı henüz yeterince olgun davranmadığınızı hissettim kusura bakma
yaşlarınız kaç ?

Alinti yapamiyorum maalesef :) ben 24 o 25 yasinda 1 yillik evliyiz. Ben elimden geldiğince saygi gostermeye calisiyorum ama esimin tarafinda kayinpederim haric ( onu cok seviyorum) bi patavaysizlik var. 8 yillik iliskinin bize meyvesi bu oldu. Cok sasiriyorum bende artik 1 senede ne degisti hemen evlenmeyide o istedi halbuki ben beklerdim okul bitene kadar.

rica ederim canım
bugün ip alıp deneyeceğim başarabileceğimi düşünüyorum..
ne erkek nede kız kendim dışında kimsenin tribini çekip nazlayamıyorum

rica ederim canım
bugün ip alıp deneyeceğim başarabileceğimi düşünüyorum..
ne erkek nede kız kendim dışında kimsenin tribini çekip nazlayamıyorum
işte ben de gelemiyorm ki kimseye nazlanmamış olmama rağmen ailem çok nazlısın der onlara bile nazlanmam sadece hasta olduğumda halim olmaz su vs isterim yani en fazla nazım budur ama nedense etrafımda çok nazlı insanlarla uğraşıyorum ve bu kişiler de çok sevdiim değer verdiğim kıramadığım kişiler ama zorlanmıyorum desem yalan olur

ben geçmişte yaşanan geçmişte kalır mantığındayım..
kimsenin benden önceki hayatı benim önüme çıkmadığı sürece umurumda olmaz..
eşimin bile benden önce ne yaşayıp ne yaşamadığını bilmiyorum hiç sorma gereği duymadım ona saygısızlık olur diye düşünmüş olabilirim..
eşimde benim ondan önceki hayatımı bilmez sormadı o biraz kıskanç olduğu için sormamış olabilir ama ben merak etmediğim için sormadım..
hıı olurda önüme çıkarsa oyarım o ayrıı

ben eşimin bile nazını çekemem canım.
geriliyorum..
bence her işin bi kolay yolu vardır ve kestirmeden gitmek her zaman daha mantıklı naz niyaz yacağına anlat derdini çözelim ya da sorununu..
ama bayanın erkeğe nazlanmasında sıkıntı yok..
ben herkese nazlana bilirim aileme eşime arkadaşlarıma ama onlar bana nazlanmasınlar..
aaa bencilmiyim neyim ben

yani ben insanlara özeliyle ilgili sorular sormayı sevmem yani merak etmem sadece sevgili anlamında değil ailesi ya da başka sorunlarıyla ilgili neden canın sıkkın bile demem sadece mesela karşımdakini üzgün mü gördüm "iyi misin bir sorun yoktur inşallah?" derim iyiyim derse tamam der geçerim ne oldu demem detay sormam ama anlatmaya ihtiyacı olduğunda dinlemeye hazır olduğumu da belirtirim. Kendime ypılmasını istemediğim şeyi kimseye yapmamaya çalışırım mesela komşumun nerden geliyorsun lafına bile kızabilirim sana ne deme gibi bir potansiyele sahibim çünkü nasıl ki ben kimseyi hesaba çekmiyorsam kimsenin de bana hesap sormasını doğru bulmam.
Son görüştüğüm kişi bana geçmişimde sevgililerim olup olmadığını sormuştu ben de anlatmak istemediğimi söylediğimde ısrar etmişti yani ben ısrardan da hoşlanmıyorum
haha o da güzelmiş ben insanları dinlemeyi severim ama naza niyaza gelemiyorum çünkü kimse bugune kadar benim nazımı çekmedi ki ben neden çekeyim??? yanlış mı düşünüyorum acaba?

Son düzenleme:

bence gayet doğru düşünüyorsun..
çekme kimsenin nazını bi alışıyorlar sonra var yaa ooof diyorum sana..
benim kayın babam çok nazlıdır 3 gün aramasan trip atar ..
gçen c.tesi günü aradım ne yapıyorsun dedi ne yapayım eşimle pazara gittik şimdi eve geldik yemek yapıyoruz dedim..
size çok imreniyorum dedi..
hayırdır baba pazara gittik diyemi dedim yok kızım ne güzel birlikte alış veriş yapmışsınız şimdide yemek yapıyorsunuz yiyeceksiniz dedi..
içim sızladı..
hemen sizde gelin bekliyoruz dedim tamam dedi..
bu konuşma olduğunda saat 7 buçuktu.
ben c.tesi günüde çalışıyorum 4de çıkıyorum ee pazar felan derken eve geç geldik..
söylemesi ayıptır kremalı mantar yemeği yapıyordum kayın babam sevmiyor o yemeği etcil o biraz o yüzden hemen onun sevbdiği yemeklerden yaptım pilav çorba salata 8 buçuktada onlar geldi herşey hazırdı..
salı günü eşimi arayıp beni şikayet etmiş beni aramıyo diye..
bende cinlendim eşime patladım..
1 baban beni ne hakla sana şikayet eder
2 bir derdi varsa arasın bana söylesin
3 ben babanı nazlamakla mı uğraşacağım bütün hayatım boyunca.
4 ben aramadıysam o arasın
5 sen nasıl müsade ediyorsun bu tarz konuşmalara
6 daha geçen c.tesi gece yarısına kadar beraber değilmiydik her allahın günü nasıl arayayım dedim..
eşim bişey demedi haklıyım çünkü gırtlağıma kadar geldi adamın ilgi merakı..
kp iyi adamdır sever değer verir bende severim ama bi yere kadar sabrım taşıyor bir noktadan sonra..

özele girmeme olayında seninle aynı fikirdeyim..
geçmiş beni ilgilendirmez fakat bugün evliliğim ile ilgili olarak eşimle ilgili beni ilgilendirir..

Bu yazdiklarinizi okudukca ben nerede hata yaptim diye düşünüyorum. Daha yolun basinda tokezlemeye basladik.

İşte bak her noktada haklısın bir de bu anlattığın olaya bakınca gerçekten erkek nazı çekmek daha fena
benzer durum benim başıma geldi - yıllık izne çıkmıştım ki 10 saat otobüs yolculuğu çile benim için - önüne gelen eee bize neden gelmiyorsun dedim özleyen gelsin görsün napayım normalde biraz alttan alırım bahaneler sunarım gönül kırmamak için ama yani yetti artık kimse benim kapımı çalıp telefonumu arayıp halimi hatrımı sormuyor da neden hep ben adım atayım
işte yllık izindeyim ev sahibim babamı aradı işte lily sizde mi bize giderken haber vermedi bizimkiler de bana söylüyor keşke haber verseydin merak etmezlerdi diye ben de kızdım keşke önce beni arasalarmış ya ben burada değil de başka yerde olsaydım sizi de telaşlandırmış olacaklardı diye. babam da bişey demedi ama normalde sert mizaçlı biridir neyse geldim ben evime (ki yıllık izin de burnumdan geldi zaten hasta falan oldum izin günlerim boşa geçti) - aslında bu konuyu dönünce açmayacaktım ama kadın soruyor da soruyor ben de patladım
1- siz ne hakla ailemi arıyorsunuz neden önce beni aramadınız? ben orada olmayabilirdim başka işlerim de olabilirdi ne hakla onları telaş ettiriyorsunuz?
2- sizin yüzünüzden aileme mahcup oldum ben nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bir insanım lütfen benim hakkımda bir karar almadan önce bana danışın böyle yapmamış olmanız bana saygı duymadığınız, beni kaale almadığınız anlamına geliyor benim için dedim ama biraz sesimi yükselttim çünkü çok sinirliydim yoldan gelmişim uykusuzum bir de sınava girmiştim ardından böyle soru yağmuruna tutulunca cinlerim tepeme çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…