evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Allah hayırlısıyla nasib etsin bebek canım..
Evet malesef çözemedik..
Sorunun %70i bende yani adama takığım..
Taktığım şeylerden bi kurtulabilsem..
Ben aradaki soğukluğu kırmadıkça tam olarak "biz" olamıyoruz..
O da yanaşamııyo bana...o yanaşmayınca da ilgisiz diye kıl oluyorum..
Artık gerçekten nazar büyü vs var diye düşünüyorum ciddi ciddi....
Allah korusun..

bencede Allah korusun çnce hocaya sonra da bi psikoloğa git en iyisi canım

merhaba arkadaşlar internette ne yapmam gerektiğini aratştırırken buldum burayı 50 gün oldu bende evleneli. malum evliliğe alışma süreci zor geçiyor. herkesin eşi farklı desek de erkek kişilikleri aynı oluyo genelde bi yerde. bizim çözemediğimiz en büyük sorun biz olamama sanırım. ben ne kadar uğraşsamda tek taraflı hiçbişey olmuyor. bi baktım bütün planlar beyfendinin onayı altında gerçekleşiyor eski ben yok olmaya başlıyor son anda çektim resti... madem cicim günleri bitti bende nasıl mutluysam öyle yaşamalıyım dedim. il işim iş aramak oldu yakında bulacağım inşallah. bide artık onu mutlu etmek için bi tarafımı yırtmaktan vazgeçtim. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama meyvelerini almaya başladım sanki... başta nasıl olursa öyle devam ediyor kendimi ezdiriyordum az kalsın.

nasıl baslarsa öyle gider ..
cok yeni evlisin daha cnm ..
sorun nedir ?

nasıl baslarsa öyle gider ..
cok yeni evlisin daha cnm ..
sorun nedir ?
sorun eş kişisinin kuralları... o öyle olmaz yok bu çok saçma, aman ne olcak, hayır izin vermiyorum vs şeklindeki cümleleri bolca kullanmaya başlaması. e ben normalde pasif birisi değilim beni bu şekilde yönlendirmeye çalışması fikrimi sormaması filan hepsini yapınca çekildim kendi kabuğuma. akşam eve geliyo yemeği hazır güler yüzü yine esirgemiyorum ama artık ben onunla değilde o benimle sohbet etmeye çalışıyor. gözünün içine bakıyordum aman mutlu olsun filan diye totoşu çabuk kalkmıştı neyse niye böyle ruhsuz olsun diyo bende onun gibi aa hadi ama sevgili değiliz artık evliliğe alışmak lazım dimi diyorum bakalım neler yaşıcam daha

ooo bismillah masallah ..
daim olsun cnm ..
kaçan kovalanır

ooo bismillah masallah ..
daim olsun cnm ..
kaçan kovalanır
teşekür ederim cnm. evet haklısın erkeklerin %95 nasılsa benim diyip kırıp geçiriyo bizi. en iyisi dediğimizi bile yaşamadan göremiyoruz. en büyük avantaj karakterimizden ödün vermemek sanırım inşallah düzelir iyice düzelir benim odunceğizim

düzelir düzelir .. daha oturmasına zaman var evliliğiniz çok yeni .. nerden yas kac cnm

hayır işte. istanbuldan gelin geldim buraya şehre alışamadım insanları çok yobaz çalışmana izin vermiyorum diyordu başta şimdi uygun bi iş bulursak çalış diyor en azından.
anladım cnm .. farklı ortama alısmak zor ..
umarım bulursun istediğin gibi bir işş ..

huhuuuu ben geldim hatunlar kim var ses to sesyahu ne olmuş bu raya sistem komple değişmiş en son yazılanları göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…