- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
selam canımmmmmm bi çözemediniz aranızdaki buzları yahubende bebek için uğraşıyorum hala birazdanda kaynanama gidicem eşim gecci orada kalıcam bölee bu arada kk değişti hala tam çözemediğimden kimler açık sayfada anlamıyorum
bencede Allah korusun çnce hocaya sonra da bi psikoloğa git en iyisi canımAllah hayırlısıyla nasib etsin bebek canım..
Evet malesef çözemedik..
Sorunun %70i bende yani adama takığım..
Taktığım şeylerden bi kurtulabilsem..
Ben aradaki soğukluğu kırmadıkça tam olarak "biz" olamıyoruz..
O da yanaşamııyo bana...o yanaşmayınca da ilgisiz diye kıl oluyorum..
Artık gerçekten nazar büyü vs var diye düşünüyorum ciddi ciddi....
Allah korusun..
selam kızlar kk değişti konuyu bulana kadar canım çıktı nerelerdesiniz yahu hiç sesiniz çıkmıyorrrr
iyi canım senden naber nasılsınnnslm canım naber
selammmmmm
iyi canım senden naber nasılsınnn
sükür , siteye alısamadım , eski arkadasları özledim ..iyi canım sağ ol sen nasılsın?
selam canım
sükür , siteye alısamadım , eski arkadasları özledim ..
sizler nasılsınız bakalımmmmm .
ooff eski halini cok özledimmmmmmmmiyi bende çok şükür..
bende hiç alışamadım sitenin bu haline
nasıl baslarsa öyle gider ..merhaba arkadaşlar internette ne yapmam gerektiğini aratştırırken buldum burayı 50 gün oldu bende evleneli. malum evliliğe alışma süreci zor geçiyor. herkesin eşi farklı desek de erkek kişilikleri aynı oluyo genelde bi yerde. bizim çözemediğimiz en büyük sorun biz olamama sanırım. ben ne kadar uğraşsamda tek taraflı hiçbişey olmuyor. bi baktım bütün planlar beyfendinin onayı altında gerçekleşiyor eski ben yok olmaya başlıyor son anda çektim resti... madem cicim günleri bitti bende nasıl mutluysam öyle yaşamalıyım dedim. il işim iş aramak oldu yakında bulacağım inşallah. bide artık onu mutlu etmek için bi tarafımı yırtmaktan vazgeçtim. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama meyvelerini almaya başladım sanki... başta nasıl olursa öyle devam ediyor kendimi ezdiriyordum az kalsın.
sorun eş kişisinin kuralları... o öyle olmaz yok bu çok saçma, aman ne olcak, hayır izin vermiyorum vs şeklindeki cümleleri bolca kullanmaya başlaması. e ben normalde pasif birisi değilim beni bu şekilde yönlendirmeye çalışması fikrimi sormaması filan hepsini yapınca çekildim kendi kabuğuma. akşam eve geliyo yemeği hazır güler yüzü yine esirgemiyorum ama artık ben onunla değilde o benimle sohbet etmeye çalışıyor. gözünün içine bakıyordum aman mutlu olsun filan diye totoşu çabuk kalkmıştınasıl baslarsa öyle gider ..
cok yeni evlisin daha cnm ..
sorun nedir ?
ooo bismillah masallah ..sorun eş kişisinin kuralları... o öyle olmaz yok bu çok saçma, aman ne olcak, hayır izin vermiyorum vs şeklindeki cümleleri bolca kullanmaya başlaması. e ben normalde pasif birisi değilim beni bu şekilde yönlendirmeye çalışması fikrimi sormaması filan hepsini yapınca çekildim kendi kabuğuma. akşam eve geliyo yemeği hazır güler yüzü yine esirgemiyorum ama artık ben onunla değilde o benimle sohbet etmeye çalışıyor. gözünün içine bakıyordum aman mutlu olsun filan diye totoşu çabuk kalkmıştıneyse niye böyle ruhsuz olsun diyo bende onun gibi aa hadi ama sevgili değiliz artık evliliğe alışmak lazım dimi diyorum bakalım neler yaşıcam daha
teşekür ederim cnm. evet haklısın erkeklerin %95 nasılsa benim diyip kırıp geçiriyo bizi. en iyisi dediğimizi bile yaşamadan göremiyoruz. en büyük avantaj karakterimizden ödün vermemek sanırım inşallah düzelir iyice düzelir benim odunceğizimooo bismillah masallah ..
daim olsun cnm ..
kaçan kovalanır
teşekür ederim cnm. evet haklısın erkeklerin %95 nasılsa benim diyip kırıp geçiriyo bizi. en iyisi dediğimizi bile yaşamadan göremiyoruz. en büyük avantaj karakterimizden ödün vermemek sanırım inşallah düzelir iyice düzelir benim odunceğizim
balıkesir. 26 yaşındayımdüzelir düzelir .. daha oturmasına zaman var evliliğiniz çok yeni .. nerden yas kac cnm
calısıyor musun cnmbalıkesir. 26 yaşındayım
hayır işte. istanbuldan gelin geldim buraya şehre alışamadım insanları çok yobaz çalışmana izin vermiyorum diyordu başta şimdi uygun bi iş bulursak çalış diyor en azından.calısıyor musun cnm
anladım cnm .. farklı ortama alısmak zor ..hayır işte. istanbuldan gelin geldim buraya şehre alışamadım insanları çok yobaz çalışmana izin vermiyorum diyordu başta şimdi uygun bi iş bulursak çalış diyor en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?