evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

oyoyyy kuzum özledim seni. senin kv arsız ondan sallamz seni ölene kadar bekle :) en iyi kv ölü olan hayatım bebeim ben misafirden başımı alamadım tr dışı içi misafir yatır kaldır gezdir anam ağladı. neyse en sonun cuları 2 gun önce postaladım ev temizliğine başladım 1 haftadan önce bitmez. bayram bir felaketti. misafirden kaçıyım dıye eşimin memlekete gittik başımıza gelmeyen kalmadı büyük bir kaza atlattık. ben ve oğlan da ezik çürük var ama buna şükür dedim . kendime geleyim dua okutturacam. hemen saga sola sadaka verdim. neyse bugüne geldim ama tadım yok anlayacağın. eşim tekrar ankaraya taşınma derdine düştü. tabi bizde birbirimize düştük. bıktım taşınmakdan daha 1 sene oldu yahu buraya geleli pişman oldu. cinlerim tepemde canım dese canın çıksın diyor sanıyorum adam gözüme bi tuhaf gözüküyor ayhhh yazarken bile bunaldım seni özledim kısaca diğer kızlarıda. tabii öptüm yavrum

canım büyük geçmiş olsun..
çok sevindim seni gördüğüme..
yahu bi okutturun kendinize bi de sadaka verin..
dağılsın belalar başınızdan..
bende az önce kocamla kavga ettim..
hem sinir, hem vicdan azabı iç içe...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ben bu kocaların jsdhfskdjfsl

kuzum zati içime atmadım ortalığı yıktım
inan ben bile kendime şaşırdım bu kadar nasıl tepki verdime
cok kırıcı konuşum ama hala kv le konuşmuyorum arada alo alo slm nber bu kadar yeterli
o artık bu kadarını hak etti
yeter ....
kocam laa aramız nasıl oldu biliyomusun bal bal balll
oda sanırım annesinin ne olduğunu anladı sonrada bana döndü tamamen artık

ya bu yazı tipleri düzenli olarak pro üyeleri nasıl ayarlıyor arkadaş ara ara bulamadım anaaa
bu yeni siteye alışmam baya zaman alacak
neden profilimde sadece kendi etkinlikleri görüyorum önceden kim nereye yazmış herkez görünüyorudu

tatlım maaşlhh de nazar etme kendine. iyim deme hiç tepiyor biliyorsun. siteye alışmak zor oldu evet görünmüyr kim nereye ne yorum yapmış. iyimi olmuş bilmemedim şahsen ben sağır kör gibi oldum arkdş lar nerde napıyor göremiyrumya sanki kendi kendime takılıyorum buraya girince. biraz geziyorum bu ara pek giremiyorum biraz ders çalışıyorum. oğlan dan kalan zamanda tabii. eşin ve işinle iyi ol burada brbrimiizn iyi hbrlerini almak ytiyor bize.

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
En son ümitlinin konusunu okudum da sizden de yazan olmamış
nerelerdesiniz????

valla eskisini bu açıdan özlüyorum yeni halinde daha çok kendin takılıyor gibisin ama şimdilerde düzenlemeler yapıldı biraz mesela konu altında kaç kişi okuyor bunu göremiyorduk şimdi görünüyor
bir de yazı tipi sabitlenemiyor her seferinde seçmek zorundasın maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…