SELAM CANIM BENDE ÖZLEDİM AMA NE ZAMAN GİRSEM KİMSE YOKSelam kızlar.. Özlemişim nerelerdesiniz? :)
ya bu yazı tipleri düzenli olarak pro üyeleri nasıl ayarlıyor arkadaş ara ara bulamadım anaaa
bu yeni siteye alışmam baya zaman alacak
neden profilimde sadece kendi etkinlikleri görüyorum önceden kim nereye yazmış herkez görünüyorudu
Walla millet kayıp. Yaz tatili bitmeden dolmaz burası. Sen nasılsınSelam kızlar.. Özlemişim nerelerdesiniz? :)
SELAM CANIM BENDE ÖZLEDİM AMA NE ZAMAN GİRSEM KİMSE YOK
Walla millet kayıp. Yaz tatili bitmeden dolmaz burası. Sen nasılsın
Herkez mi tatilde yahuEvet yaa ben de denk gelemiyorum
Ama bitmedi mi ki? Bitti sanki :)
İyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
Bende seni özledim krizi bayağı bi zaman oldu konuşmayalı..sahalardan çok uzak kaldımkizlar sizi cok ozledim,m
Kizlar size kotu bir haberim var ben aldatildim ve ondan baya birayyy bu hazmedemidim icin sizden uzak ta kaldimBende seni özledim krizi bayağı bi zaman oldu konuşmayalı..sahalardan çok uzak kaldım
ama ama nerelerdesin tutturamadık mı yine
inan suanda ben kotuyum aslinda utandim ilk ama sonra ben niye utaniyorum diye kendime kizdim hic bir erkegin biryerlerini kaldirmicaksinÖzele de yazmıştım ama pek uğramamışsın galiba oralara..
canım çok ama çok üzüldüm başka anlamda problemleriniz vardı onun üstüne böyle bir problem çıkartarak daha da bi düşürmüş kendini.
o kadar emeğinin karşılığı olarak bilemiyorum ne diyeceğimi..
allahım sana daima yardım etsin söyleyecek bişey bulamıyorum inanki
Ben geldim ama hatunlardan kimse yok
Kizlar size kotu bir haberim var ben aldatildim ve ondan baya birayyy bu hazmedemidim icin sizden uzak ta kaldim
Yoktum kuzum cunku kocam tarafindan akdatildigimi orendim pc yi kirdi bende netr giremez oldum beni bir sene once aldatmis megersemCanım hoşgeldin çoktandır yoktun.
Nasılsın?
Faceden kixkarla yazisiyomus evet gercek ondan yoktum uzun zamandir telefonunu sakkiyodu benden face sifresinide bir kere acik unutms bir baktim konusuyo babamlarin evine gittim. Sonrada olmadiCanımmm ben bunu yeni okudum yaaa!!
Gerçek mi bu?
Nasıl yani nasıl oldu?
Yoktum kuzum cunku kocam tarafindan akdatildigimi orendim pc yi kirdi bende netr giremez oldum beni bir sene once aldatmis megersem
Faceden kixkarla yazisiyomus evet gercek ondan yoktum uzun zamandir telefonunu sakkiyodu benden face sifresinide bir kere acik unutms bir baktim konusuyo babamlarin evine gittim. Sonrada olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?