evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Slmmm canimm napiosunn ozledin mi benii giremedim ya cok oldu valla ne var ne yok bakayimm...

Bende seni özledim krizi bayağı bi zaman oldu konuşmayalı..sahalardan çok uzak kaldım
ama ama nerelerdesin tutturamadık mı yine
Kizlar size kotu bir haberim var ben aldatildim ve ondan baya birayyy bu hazmedemidim icin sizden uzak ta kaldim

Özele de yazmıştım ama pek uğramamışsın galiba oralara..
canım çok ama çok üzüldüm başka anlamda problemleriniz vardı onun üstüne böyle bir problem çıkartarak daha da bi düşürmüş kendini.
o kadar emeğinin karşılığı olarak bilemiyorum ne diyeceğimi..
allahım sana daima yardım etsin söyleyecek bişey bulamıyorum inanki

inan suanda ben kotuyum aslinda utandim ilk ama sonra ben niye utaniyorum diye kendime kizdim hic bir erkegin biryerlerini kaldirmicaksin

Canımmm ben bunu yeni okudum yaaa!!
Gerçek mi bu?
Nasıl yani nasıl oldu?
Faceden kixkarla yazisiyomus evet gercek ondan yoktum uzun zamandir telefonunu sakkiyodu benden face sifresinide bir kere acik unutms bir baktim konusuyo babamlarin evine gittim. Sonrada olmadi

Yoktum kuzum cunku kocam tarafindan akdatildigimi orendim pc yi kirdi bende netr giremez oldum beni bir sene once aldatmis megersem

Faceden kixkarla yazisiyomus evet gercek ondan yoktum uzun zamandir telefonunu sakkiyodu benden face sifresinide bir kere acik unutms bir baktim konusuyo babamlarin evine gittim. Sonrada olmadi

Canım çok üzüldüm şimdi daha iyi misin?
İnanamıyorum senin fedakarlıklarına karşılık nasıl yapar bunu!!
Şimdi ne durumdasınız?

Bir sene oncesinden konusuyomus brlki burda yazdiklarima bu kadar normal yazmama insanlar inanamayabikir ama bunalimdaydim brlli bir donrm yapamadim olmadi babamlara gittim olmadi bana git demediler ama kalamadim geldi beni aldi ama tiksindim faat bana dokunmasini dahi istemiyorum netten baktim ya gizliden ne hakla bakarmisim diye kaldirdi pc yere vurdu yanj canli kanli biri olmasada face kizlarla cinsel anlamda konusuyomus brn taaa hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…