Annesi kac yasinda canim esinin birde sen nerde turuysunuz ben izmiriyimBenim esimle sorunum yok aslinda ta ki annesi karisana kadar hayatımıza mudahale ediyor bana hakim olmaya calisiyo ben yapmayınca esimi dolduruyo oyle basliyo kavgalarmiz
Hatayliyim canim kaynnm 48 yasinda.Yan sokakta oturuyor. Ben ise kaynnmin tum sulalesinin ortasinda oturuyorum. Burasi aile mahallesi. Ne yaptin ne ettin bana kim geldi kim gitti, evden cikarsam hep yetistiriyo kaynnma. Yan apartmanim esimin anneanne tarafi hepsi. Karsi apartman da halalari. Gozler hep benim uzerimde. Beni hala benimsemediler cunku kaynnm yegenini almak istemis ogluna gelin olarak, esim istememis. Anlayacagin hala ici yaniyo kaynnmin.Annesi kac yasinda canim esinin birde sen nerde turuysunuz ben izmiriyim
Kendi torununa bunasil yapar bilmiyoru ki ya insan da ilk basta vicdan olucak be vicdanSurekli sutumu helal etmem diyo. Bizimki de git birkac saat idare et diyo. Evinde gunu olunca mecbur birakiyo gitmeme gelinim misafirlerimi agirliyo gorun çabasında. Bu ailedeki tum gelinlerin anasini aglatmis kaynanalari. Tum isleri gelinler yapiyo. Ben yaomiyorum diye deki oluyo kaynnm. Bana sozu gecmeyince oglunu dolduruyo hastayim misafir gelecek karini yolla diyo. Gidiyorum gitmesine ama anam agliyo o gun. 25 kadin geliyo herşeye ben kosuyorum kaynanam kicini kaldirmiyo koltuktan ustelik bulasiklarin hepsine elimde yikatiyo neymis servis tabaklarinin kahve bardaklarinin deseni siliniyormus makinede yikayinca. Sadece kasik catallari koyuyo makineye ve gunluk tabaklarini. Dusunssene oyle bir vicdani var ki tum bunlarin ustune cocuklarima bile bakmiyo o gun. Kizim yazik acliktan uykusuzluktan mizmizlanmaya basliyo. Kucugu ölüyor aglamaktan hic bakmiyo kaynanam. Once kizini uyut sonra bulasiklari yikarsin diyor utanmadan. Ne isteyim boyle kaynanayi ben söyler misiniz kizlar
Kocan la aranizi bu yuzden hic bozulmadimi canim kocan hep topu senin ustune atmis masallah hic hayir demedinSurekli sutumu helal etmem diyo. Bizimki de git birkac saat idare et diyo. Evinde gunu olunca mecbur birakiyo gitmeme gelinim misafirlerimi agirliyo gorun çabasında. Bu ailedeki tum gelinlerin anasini aglatmis kaynanalari. Tum isleri gelinler yapiyo. Ben yaomiyorum diye deki oluyo kaynnm. Bana sozu gecmeyince oglunu dolduruyo hastayim misafir gelecek karini yolla diyo. Gidiyorum gitmesine ama anam agliyo o gun. 25 kadin geliyo herşeye ben kosuyorum kaynanam kicini kaldirmiyo koltuktan ustelik bulasiklarin hepsine elimde yikatiyo neymis servis tabaklarinin kahve bardaklarinin deseni siliniyormus makinede yikayinca. Sadece kasik catallari koyuyo makineye ve gunluk tabaklarini. Dusunssene oyle bir vicdani var ki tum bunlarin ustune cocuklarima bile bakmiyo o gun. Kizim yazik acliktan uykusuzluktan mizmizlanmaya basliyo. Kucugu ölüyor aglamaktan hic bakmiyo kaynanam. Once kizini uyut sonra bulasiklari yikarsin diyor utanmadan. Ne isteyim boyle kaynanayi ben söyler misiniz kizlar
Kocan la aranizi bu yuzden hic bozulmadimi canim kocan hep topu senin ustune atmis masallah hic hayir demedin
Allah kolaylik versin sana canim yaa ne umutlarla askla sevgiyle evleniyor insan bitmeyecekmis gibi. Bir gun tum yasananlari birliktelikleri silip atmak ne zor bunu atlatabilmek hic yasanmsmis gibi hayata devam edebilmek icin yurek lazim. Yuregini tebrik ediyorum arkadasim helal olsn sana. 24 yasindayim ben 7yil once nisanlanip ucbucuk yil once de evlendim allah bozmasin insallah sevgimizi.. iki kizim var buyugu iki bucuk yasinda kucugu ucbucuk aylik..
Bende cok dustum hatta en son dususum kocamin beni aldatmasi oldu uzun zamandir bunu kendime yediremedim kendimi her seyden soyutladim her sey o kadar kotuydiki anlatamam sana just ama benim salakligim olsu her zaman burdaki insalar beni cok uyarsi yapma kensine bunu birak biraz soeumluluklari o alsin diye sinlememdim sozde yardi ci okucam diye gecen donemlerde bizim az buz deil tamm ikiyuz bin borcumuz vardi bu sene onu yirmi bin yaprik bu tabi benim destegimlede o,du ama
Evliligim gitti o donem
Kendime bakma kadinlik yapamadim hep kavga esimi malasef disariya ben ittim o okuzunde isine geldi
Ayrildim dedim babamlara gittim bir suru tantana simdi son bir sans verdim ama si di farkinda bir daha gole bisey oldumu benim olmicamin farkinda
Internetten konusmus bulusmamis ama aldatmak aldatmaktir onun uzuntusunun yuzunden bir dusuk yaptim olan bana simdi sagligima oldu kendime yazik etti kimseye hic bisey olmadi esim duzeldimi duzeldi simdilik ama okadar kotu gunler gecirdimki anlatamam
Kac gun evimde elektiriksiz kaldim yiyek ekmegimiz yoktu gercekten ben bunlarin hepsi i yasadim kv deden neler gordum gik demedim keske ozamanlar simdiki gibi sesimi cikartsaydim ama iste yasanmadan bilinemiyor
Belkide ole hala kafam bazen kafam karisik kuzum hala etkisini atamadim bazen onu bogasim geliyor bazen onu cok seviyorum bazende kendimi sucluyorum isteamanın ben de 24 yaşındayım ama sende iki melek varmış. birkaç yıla birbirlerini yiyebilirler ama büyüyünce çok iyi arkadaş oluyorlar benim de kız kardeşim var oradan biliyorum :) canım ciğerim o benim
mecburdum öyle yapmaya şiddet gördüm çünkü ayık gezdiği gün yoktu artık. el oğlunun andropozunu ben mi taşıayacağım şu genç yaşımda
şimdi daha iyi hoşlandığım biri var ama...
şimdi öncelikle bana kızma ama çok natural bir şekilde çarpıtıyorsun durumları bunu asla yargılamıyorum ama gerçekten uzaklaştırma kendini çünkü daha sonra birden yüzleştiğinde tepkin daha ağır olur birbirinizi daha çok yer hale gelebilirsiniz o yüzden durum neyse onu öyle kabullenmek affetmektir. sen eşin sana erkek gibi davranmadığında dışarı bakıyor muydun ya da o seni itti mi başkalarına öyle davranırken, eşinin suçunu yüklenme, yapacak olan adam her koşulda yapar. yapmak istemeyen de yapmaz. bu eşinin seçimiydi ve hatasıydı. sen bunu affettin bu kadar
Slm canimjustim kimsen hoşlanıyosun sen bakim :)
selamlar :)Sl
Slm canim
justim kimsen hoşlanıyosun sen bakim :)
Belkide ole hala kafam bazen kafam karisik kuzum hala etkisini atamadim bazen onu bogasim geliyor bazen onu cok seviyorum bazende kendimi sucluyorum iste
just sen kimden hoslaniyosun bakim
Ayhh omu yaaa hee bende gordum hatta yoru yamistim ne komik haa kizaeni duvarlara skstriyomu geneya sormayın son konumu görmediniz mi şu italyan hoca muhabbeti of off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?