evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Annesi kac yasinda canim esinin birde sen nerde turuysunuz ben izmiriyim
Hatayliyim canim kaynnm 48 yasinda.Yan sokakta oturuyor. Ben ise kaynnmin tum sulalesinin ortasinda oturuyorum. Burasi aile mahallesi. Ne yaptin ne ettin bana kim geldi kim gitti, evden cikarsam hep yetistiriyo kaynnma. Yan apartmanim esimin anneanne tarafi hepsi. Karsi apartman da halalari. Gozler hep benim uzerimde. Beni hala benimsemediler cunku kaynnm yegenini almak istemis ogluna gelin olarak, esim istememis. Anlayacagin hala ici yaniyo kaynnmin.

Hele bunlara yaaa hala istemiyomu yani hangi vicdanla bu kadar baski uygiluyolar akil mantik isi deil yeminle kac sene gecmis canim
Oglunu dolduruyo ama kocan annesine inaniyomu canim simdi sen ses cikarsan demedimmi oglum dicek bak anne sozu dinlemesin diycek

benim kocam ankarali iyiki izmire tasinmis uzaktan yetisen kv yakin olsak bize kim bilir neler yapardi
Uzagiz diye pek karisamiyo canim ama yeni evliyken her gun arayip ogluma ne yemek yaptin ac birakma derdi simdi umrunda deil benle ole bir kavga ettik ki sonunda agzini acip karisamiyor uzuldum ama aileme hirsizlar diyince artik alttan alamadim zaten cogu arkadasimda nasil bu zamana kadar sustumu sasirdilar

Surekli sutumu helal etmem diyo. Bizimki de git birkac saat idare et diyo. Evinde gunu olunca mecbur birakiyo gitmeme gelinim misafirlerimi agirliyo gorun çabasında. Bu ailedeki tum gelinlerin anasini aglatmis kaynanalari. Tum isleri gelinler yapiyo. Ben yaomiyorum diye deki oluyo kaynnm. Bana sozu gecmeyince oglunu dolduruyo hastayim misafir gelecek karini yolla diyo. Gidiyorum gitmesine ama anam agliyo o gun. 25 kadin geliyo herşeye ben kosuyorum kaynanam kicini kaldirmiyo koltuktan ustelik bulasiklarin hepsine elimde yikatiyo neymis servis tabaklarinin kahve bardaklarinin deseni siliniyormus makinede yikayinca. Sadece kasik catallari koyuyo makineye ve gunluk tabaklarini. Dusunssene oyle bir vicdani var ki tum bunlarin ustune cocuklarima bile bakmiyo o gun. Kizim yazik acliktan uykusuzluktan mizmizlanmaya basliyo. Kucugu ölüyor aglamaktan hic bakmiyo kaynanam. Once kizini uyut sonra bulasiklari yikarsin diyor utanmadan. Ne isteyim boyle kaynanayi ben söyler misiniz kizlar

Kendi torununa bunasil yapar bilmiyoru ki ya insan da ilk basta vicdan olucak be vicdan

dolmaa can tanem gel burdan konusalim ozel msjda nedense cok fazla kasiyoo ordan yazamiyorum kiz sana yazmasam senin banayazican yok demi uyuss kuzu ne olcakk hic mi merak etmedin beni bakimmm heeee :----(

Kocan la aranizi bu yuzden hic bozulmadimi canim kocan hep topu senin ustune atmis masallah hic hayir demedin

amanın ben de 24 yaşındayım ama sende iki melek varmış. birkaç yıla birbirlerini yiyebilirler ama büyüyünce çok iyi arkadaş oluyorlar benim de kız kardeşim var oradan biliyorum :) canım ciğerim o benim

mecburdum öyle yapmaya şiddet gördüm çünkü ayık gezdiği gün yoktu artık. el oğlunun andropozunu ben mi taşıayacağım şu genç yaşımda

şimdi daha iyi hoşlandığım biri var ama...

şimdi öncelikle bana kızma ama çok natural bir şekilde çarpıtıyorsun durumları bunu asla yargılamıyorum ama gerçekten uzaklaştırma kendini çünkü daha sonra birden yüzleştiğinde tepkin daha ağır olur birbirinizi daha çok yer hale gelebilirsiniz o yüzden durum neyse onu öyle kabullenmek affetmektir. sen eşin sana erkek gibi davranmadığında dışarı bakıyor muydun ya da o seni itti mi başkalarına öyle davranırken, eşinin suçunu yüklenme, yapacak olan adam her koşulda yapar. yapmak istemeyen de yapmaz. bu eşinin seçimiydi ve hatasıydı. sen bunu affettin bu kadar

Belkide ole hala kafam bazen kafam karisik kuzum hala etkisini atamadim bazen onu bogasim geliyor bazen onu cok seviyorum bazende kendimi sucluyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…