evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Tabii ben yokum yaaa bixi kixlar kus olup ucmuss onca zaman nerdesi iz diyee sorucaksi iz ama catir catir catlaticamm sizi anlatmicam ama sizi com ozlesimm yaaaaa gercekten burasiii sizzz bir baska

ayyy aşk olsun ya nerdesin cadııı...
ya gerçekten hepinizi çok özlüyorum yazın lütfen fırsat buldukça...
noldu aneem bizeee...?

masallah canim benim bende cocuk istiyorum ama bakalim nasip ben cikiyorum canlar herkeze iyi aksamlar
iyi geceler kuzum iyi ki döndün valla özlemişim seninle muhabbeti

Selam, ben geldim
Beni de aranıza alır mısınız
hoşgeldin just aramıza almak da ne demek istediğin zaman gel yaz biz buralardayız
nasılsın? uzun zamandır topiklerde de görmüyorum seni nasıl oldun?

Iyi geceler gule gule
sen de mi çıkıyorsun kız?

ayyy aşk olsun ya nerdesin cadııı...
ya gerçekten hepinizi çok özlüyorum yazın lütfen fırsat buldukça...
noldu aneem bizeee...?
hoşgeldin sen de canım nasılsın görüşmeyeli?
valla krizi öyle zamanda aktive etti ki konuyu tam ben de işleri halletmiştim hatta geçen hafta aklıma geldi ne zamandır yazışmıyoruz diye ama malum yıl sonu, Allahım nasıl bir dönemdi ya son 2 ay hiç boş durmadık işte artık eve gelince kafa kalmıyordu neyse ki atlattık
ben artık kkya işten giremiyorum akşamları vakit buldukça artık ne kadar girebilirsem

s bulduk bacim bende ye i geldim sayilirr eee artikin hele gormeyeyim sizi bak neler yapiyorum ulynnn
haha sen de pcni al da daha rahat yazışır lak lak ederiz

valla artık tlfndan giremiyorum o yüzden çok sık olmasa da arada yazıyorum işte bn d...
napıosun nerelerdeydin anlatmican mı daaa...???

çalışıyorum canım ondan kendimi işe verdim hep koşuşturuyorum boş zaman bırakmıyorum kendime
ben kendimi böyle tedavi ettim
ama artık bomba gibiyim
sen nasılsın

ya bn d tlfna öyle alısmısım ki nefret ediyorum bilgisayarla uğraşmaktan...daa çözemiorum valla ne nedir anlamıyorum gördüğüme yazıyorum :) siteyi yeni keşfetcem ay...
nası gidio hayat iş yoğunluğu dışında :)

gunaydin milet her nerde ysaniliyor ve yasaniyorsaniz beni unutmayin haaaa:
Bugun esimle konustum bana ya notbook alicak yada ofise pc alirken banada lattop alicak tabletten girmek ole zorkii ama sohbette tatli geciyo insanin birakasi gelmiyo
Neyse uzun lafin kisasi bugun aksama kadar kosturmacdayiz esimle ben ordan oraya muhasebe ticaret odalari bizi bekler gacilar
Islere kosturmaktan bide bir suru sira beklemekten nefret ediyorum ama yapacak bisey yokk

B
valla artık tlfndan giremiyorum o yüzden çok sık olmasa da arada yazıyorum işte bn d...
napıosun nerelerdeydin anlatmican mı daaa...???
Busrakuzum baristik ama ole baya bir zaman aldi o zaman icerisindede ben zaten buralara girmeye mecaim yoktu tabletten giriyorum canim o yzden uzun uzadiya anlatamiyorum bile rahat bir zamanimda her seyi yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…