yok canım sormadım :)Evet okudum onu. Bana soru falan sormussun da cevap bekliyorsun sandim bi an.
kuzum dinlen sen de yarın sabah yine sabah maratonun başlayacaktırbirazdan sizden ayrilicam hic ayrilasim yokk hee
Biri ikibucuk yasinda gayet guzel konusuyo oburu ucbucuk aylik canimLiliyden rica ette kzum yollasin tekrar
Ohoooo kiz senin cocuklar daha bebekmi kac yasinda ee sen biri konusuyo demedinmi
Tabii ben yokum yaaa bixi kixlar kus olup ucmuss onca zaman nerdesi iz diyee sorucaksi iz ama catir catir catlaticamm sizi anlatmicam ama sizi com ozlesimm yaaaaa gercekten burasiii sizzz bir baska
s bulduk bacim bende ye i geldim sayilirr eee artikin hele gormeyeyim sizi bak neler yapiyorum ulynnnayyy aşk olsun ya nerdesin cadııı...
ya gerçekten hepinizi çok özlüyorum yazın lütfen fırsat buldukça...
noldu aneem bizeee...?
hos geldin canoo ben tam cikarkene sen gelmisin hos geldin demeden cikmak istemedimSelam, ben geldim
Beni de aranıza alır mısınız
hos geldin canoo ben tam cikarkene sen gelmisin hos geldin demeden cikmak istemedim
iyi geceler kuzum iyi ki döndün valla özlemişim seninle muhabbetimasallah canim benim bende cocuk istiyorum ama bakalim nasip ben cikiyorum canlar herkeze iyi aksamlar
hoşgeldin justSelam, ben geldim
Beni de aranıza alır mısınız
sen de mi çıkıyorsun kız?Iyi geceler gule gule
hoşgeldin sen de canım nasılsın görüşmeyeli?ayyy aşk olsun ya nerdesin cadııı...
ya gerçekten hepinizi çok özlüyorum yazın lütfen fırsat buldukça...
noldu aneem bizeee...?
haha sen de pcni al da daha rahat yazışır lak lak ederizs bulduk bacim bende ye i geldim sayilirr eee artikin hele gormeyeyim sizi bak neler yapiyorum ulynnn
iyi geceler kuzum iyi ki döndün valla özlemişim seninle muhabbeti
hoşgeldin justaramıza almak da ne demek istediğin zaman gel yaz biz buralardayız
nasılsın? uzun zamandır topiklerde de görmüyorum seni nasıl oldun?
sen de mi çıkıyorsun kız?
hoşgeldin sen de canım nasılsın görüşmeyeli?
valla krizi öyle zamanda aktive etti ki konuyu tam ben de işleri halletmiştim hatta geçen hafta aklıma geldi ne zamandır yazışmıyoruz diye ama malum yıl sonu, Allahım nasıl bir dönemdi ya son 2 ay hiç boş durmadık işte artık eve gelince kafa kalmıyordu neyse ki atlattık
ben artık kkya işten giremiyorum akşamları vakit buldukça artık ne kadar girebilirsem
haha sen de pcni al da daha rahat yazışır lak lak ederiz
iyi geceler kuzum iyi ki döndün valla özlemişim seninle muhabbeti
hoşgeldin justaramıza almak da ne demek istediğin zaman gel yaz biz buralardayız
nasılsın? uzun zamandır topiklerde de görmüyorum seni nasıl oldun?
sen de mi çıkıyorsun kız?
hoşgeldin sen de canım nasılsın görüşmeyeli?
valla krizi öyle zamanda aktive etti ki konuyu tam ben de işleri halletmiştim hatta geçen hafta aklıma geldi ne zamandır yazışmıyoruz diye ama malum yıl sonu, Allahım nasıl bir dönemdi ya son 2 ay hiç boş durmadık işte artık eve gelince kafa kalmıyordu neyse ki atlattık
ben artık kkya işten giremiyorum akşamları vakit buldukça artık ne kadar girebilirsem
haha sen de pcni al da daha rahat yazışır lak lak ederiz
Allah nasip eder insallah canimmasallah canim benim bende cocuk istiyorum ama bakalim nasip ben cikiyorum canlar herkeze iyi aksamlar
Busrakuzum baristik ama ole baya bir zaman aldi o zaman icerisindede ben zaten buralara girmeye mecaim yoktu tabletten giriyorum canim o yzden uzun uzadiya anlatamiyorum bile rahat bir zamanimda her seyi yazicamvalla artık tlfndan giremiyorum o yüzden çok sık olmasa da arada yazıyorum işte bn d...
napıosun nerelerdeydin anlatmican mı daaa...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?