günaydın kuzum nber bizim kızlar ancak akşam saatlerinde topik te oluyorlar coguda ben yokken kaçmıslarGunaydin guzel bayanlar
saol dadlum benim bebişleri op benim yerime annesiGunaydin canlar hadi bize kolay gelain o zaman
günaydın kuzum nber bizim kızlar ancak akşam saatlerinde topik te oluyorlar coguda ben yokken kaçmıslar
dün aksam yazamadım sana üzüldümm şimdi muhasebedeyim canım sıkıldı bir buraya ugrayayım dedim
Gidersin insallah yaa tatilin yok mu yilbasidaNiye uzuldun kiz uzulunecek sey mi bu bir yere gitmiyorum burdayim daha
Hava cok yagmurlu bugun sicana dondum isten ciktim sirkete gidiyorum napayim :)
Ek: su yilbasi tatili uzuyo beni ya ailemin yanina gitmek istiyorum ozledim
Gidersin insallah yaa tatilin yok mu yilbasida
Ah be kuzum benim yaaa sen cok guclusun biliyodun ama demii bunca seyin ustunden nasil geldin cabucak helal olsun kix sana burdakilerin senden orenecek cok seyleri var balim benimNiye uzuldun kiz uzulunecek sey mi bu bir yere gitmiyorum burdayim daha
Hava cok yagmurlu bugun sicana dondum isten ciktim sirkete gidiyorum napayim :)
Ek: su yilbasi tatili uzuyo beni ya ailemin yanina gitmek istiyorum ozledim
Okadar cocuk var kaynanan sana accik yardim etse ne olur gorumcen eltin yokmu sana kalicak isler kuzumCocuk olunca bir yere gidilmiyor guzelim ya evde olacaz ya kaynanamgilde. Ama ben evde olmak istiyorum esim markette olacak zaten onbir bucuga kadar. Uykum gelince de uyumak istiyorumkaynanamlar kalabalik oraya gidersem cok yorulacam ve esim olmayacak. keske haftasonuna denk gelseydi de sen de ailene gidebilseydin.
Bir gorumcem var lise aon ogrencisi cok nazli mizmiz yetismis is yapmaz eltim yok daha ben ilkim o yuzden tum nazlari bana canim kaynnm desen tum gun gezer dolanir gun mu dersin yemekler mi tatlilar mi restoranlar mi.... aksam eve gelince de ahh suram agiriyo ah basim ah boynum... hastalik hastasii.... cocuklarima bakiyor gibi gorunurler isleri bana yikarlar kuzum...Okadar cocuk var kaynanan sana accik yardim etse ne olur gorumcen eltin yokmu sana kalicak isler kuzum
Ayy ne zor ya valla rahatsin kaynna konusunda, ucbucuk yillik evliyim canim benum kocam firsat bulmuyo intrrnete girmeye cok sukurkac senelik evlisin sen kuzumm benim yaaaa iyiki uzagim kv gilllerden valla kocamla sorunlari iz vardi bizim ama brnim salakligimdan o yuzden erkegin poposunu kaldirirsan her halti yer birde benim sucummus gibi ustune atar internnetten yazisiyomus ole hoppa kizlarla ama 2013 yilinda benim en kotu kavga ettigimiz zamanlarda
Cocuk olunca bir yere gidilmiyor guzelim ya evde olacaz ya kaynanamgilde. Ama ben evde olmak istiyorum esim markette olacak zaten onbir bucuga kadar. Uykum gelince de uyumak istiyorumkaynanamlar kalabalik oraya gidersem cok yorulacam ve esim olmayacak. keske haftasonuna denk gelseydi de sen de ailene gidebilseydin.
Ah be kuzum benim yaaa sen cok guclusun biliyodun ama demii bunca seyin ustunden nasil geldin cabucak helal olsun kix sana burdakilerin senden orenecek cok seyleri var balim benim
Bebisin mi var kiz kac yasinda ufaklikkardesimin somestr tatilinde giderim bir hafta artik napalim
Ben kendimi hic guclu hissetmiyordum ama o zamanlar hatta zayif oldugumu dusunuyordum simdi geriye donup bakinca kendime tesekkur ediyorum ve eski esime de tesekkur edecek kadar mutluyum tabi seytan gorsun yuzunu o pisliginkafam nasil rahat iyi ki kurtulmusum bosamisim onu
Ay tabi ki ne zaman bir sikintiniz olursa paylasabilirsiniz tecrubelerimden bildigim kadar elimden geldigince yardimci olmaya calisirim ben cok toydum cok yol gostericim de olmadi duse kalka ogrendim
Bende cok dustum hatta en son dususum kocamin beni aldatmasi oldu uzun zamandir bunu kendime yediremedim kendimi her seyden soyutladim her sey o kadar kotuydiki anlatamam sana just ama benim salakligim olsu her zaman burdaki insalar beni cok uyarsi yapma kensine bunu birak biraz soeumluluklari o alsin diye sinlememdim sozde yardi ci okucam diye gecen donemlerde bizim az buz deil tamm ikiyuz bin borcumuz vardi bu sene onu yirmi bin yaprik bu tabi benim destegimlede o,du amaBebisin mi var kiz kac yasinda ufaklikkardesimin somestr tatilinde giderim bir hafta artik napalim
Ben kendimi hic guclu hissetmiyordum ama o zamanlar hatta zayif oldugumu dusunuyordum simdi geriye donup bakinca kendime tesekkur ediyorum ve eski esime de tesekkur edecek kadar mutluyum tabi seytan gorsun yuzunu o pisliginkafam nasil rahat iyi ki kurtulmusum bosamisim onu
Ay tabi ki ne zaman bir sikintiniz olursa paylasabilirsiniz tecrubelerimden bildigim kadar elimden geldigince yardimci olmaya calisirim ben cok toydum cok yol gostericim de olmadi duse kalka ogrendim
Bende cok dustum hatta en son dususum kocamin beni aldatmasi oldu uzun zamandir bunu kendime yediremedim kendimi her seyden soyutladim her sey o kadar kotuydiki anlatamam sana just ama benim salakligim olsu her zaman burdaki insalar beni cok uyarsi yapma kensine bunu birak biraz soeumluluklari o alsin diye sinlememdim sozde yardi ci okucam diye gecen donemlerde bizim az buz deil tamm ikiyuz bin borcumuz vardi bu sene onu yirmi bin yaprik bu tabi benim destegimlede o,du ama
Evliligim gitti o donem
Kendime bakma kadinlik yapamadim hep kavga esimi malasef disariya ben ittim o okuzunde isine geldi
Ayrildim dedim babamlara gittim bir suru tantana simdi son bir sans verdim ama si di farkinda bir daha gole bisey oldumu benim olmicamin farkinda
Internetten konusmus bulusmamis ama aldatmak aldatmaktir onun uzuntusunun yuzunden bir dusuk yaptim olan bana simdi sagligima oldu kendime yazik etti kimseye hic bisey olmadi esim duzeldimi duzeldi simdilik ama okadar kotu gunler gecirdimki anlatamam
Kac gun evimde elektiriksiz kaldim yiyek ekmegimiz yoktu gercekten ben bunlarin hepsi i yasadim kv deden neler gordum gik demedim keske ozamanlar simdiki gibi sesimi cikartsaydim ama iste yasanmadan bilinemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?