evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
günaydın kuzum nber bizim kızlar ancak akşam saatlerinde topik te oluyorlar coguda ben yokken kaçmıslar
dün aksam yazamadım sana üzüldümm şimdi muhasebedeyim canım sıkıldı bir buraya ugrayayım dedim

Niye uzuldun kiz uzulunecek sey mi bu bir yere gitmiyorum burdayim daha

Hava cok yagmurlu bugun sicana dondum isten ciktim sirkete gidiyorum napayim :)

Ek: su yilbasi tatili uzuyo beni ya ailemin yanina gitmek istiyorum ozledim

Cocuk olunca bir yere gidilmiyor guzelim ya evde olacaz ya kaynanamgilde. Ama ben evde olmak istiyorum esim markette olacak zaten onbir bucuga kadar. Uykum gelince de uyumak istiyorum kaynanamlar kalabalik oraya gidersem cok yorulacam ve esim olmayacak. keske haftasonuna denk gelseydi de sen de ailene gidebilseydin.

Niye uzuldun kiz uzulunecek sey mi bu bir yere gitmiyorum burdayim daha

Hava cok yagmurlu bugun sicana dondum isten ciktim sirkete gidiyorum napayim :)

Ek: su yilbasi tatili uzuyo beni ya ailemin yanina gitmek istiyorum ozledim
Ah be kuzum benim yaaa sen cok guclusun biliyodun ama demii bunca seyin ustunden nasil geldin cabucak helal olsun kix sana burdakilerin senden orenecek cok seyleri var balim benim

Okadar cocuk var kaynanan sana accik yardim etse ne olur gorumcen eltin yokmu sana kalicak isler kuzum

Okadar cocuk var kaynanan sana accik yardim etse ne olur gorumcen eltin yokmu sana kalicak isler kuzum
Bir gorumcem var lise aon ogrencisi cok nazli mizmiz yetismis is yapmaz eltim yok daha ben ilkim o yuzden tum nazlari bana canim kaynnm desen tum gun gezer dolanir gun mu dersin yemekler mi tatlilar mi restoranlar mi.... aksam eve gelince de ahh suram agiriyo ah basim ah boynum... hastalik hastasii.... cocuklarima bakiyor gibi gorunurler isleri bana yikarlar kuzum...

kac senelik evliydin sen kuzumm benim yaaaa iyiki uzagim kv gilllerden valla kocamla sorunlari iz vardi bizim ama brnim salakligimdan o yuzden erkegin poposunu kaldirirsan her halti yer birde benim sucummus gibi ustune atar internnetten yazisiyomus ole hoppa kizlarla ama 2013 yilinda benim en kotu kavga ettigimiz zamanlarda

Ayy ne zor ya valla rahatsin kaynna konusunda, ucbucuk yillik evliyim canim benum kocam firsat bulmuyo intrrnete girmeye cok sukur ama markete gelen kizlarla diyalogu nasil bilmiyorum yuzuk de takmiyo iki yildir calasirken rahatsiz ediyormus bi ara parmagi kolilerin altinda kalmis yuzuk ezilmis zor kurtarmis parmagini yuzukten. Ben de zorlamadim taksin diye umarim tilkilik yapmiyordur markette :-!

Bebisin mi var kiz kac yasinda ufaklik kardesimin somestr tatilinde giderim bir hafta artik napalim

Ah be kuzum benim yaaa sen cok guclusun biliyodun ama demii bunca seyin ustunden nasil geldin cabucak helal olsun kix sana burdakilerin senden orenecek cok seyleri var balim benim

Ben kendimi hic guclu hissetmiyordum ama o zamanlar hatta zayif oldugumu dusunuyordum simdi geriye donup bakinca kendime tesekkur ediyorum ve eski esime de tesekkur edecek kadar mutluyum tabi seytan gorsun yuzunu o pisligin kafam nasil rahat iyi ki kurtulmusum bosamisim onu

Ay tabi ki ne zaman bir sikintiniz olursa paylasabilirsiniz tecrubelerimden bildigim kadar elimden geldigince yardimci olmaya calisirim ben cok toydum cok yol gostericim de olmadi duse kalka ogrendim

Allah kolaylik versin sana canim yaa ne umutlarla askla sevgiyle evleniyor insan bitmeyecekmis gibi. Bir gun tum yasananlari birliktelikleri silip atmak ne zor bunu atlatabilmek hic yasanmsmis gibi hayata devam edebilmek icin yurek lazim. Yuregini tebrik ediyorum arkadasim helal olsn sana. 24 yasindayim ben 7yil once nisanlanip ucbucuk yil once de evlendim allah bozmasin insallah sevgimizi.. iki kizim var buyugu iki bucuk yasinda kucugu ucbucuk aylik..

Bende cok dustum hatta en son dususum kocamin beni aldatmasi oldu uzun zamandir bunu kendime yediremedim kendimi her seyden soyutladim her sey o kadar kotuydiki anlatamam sana just ama benim salakligim olsu her zaman burdaki insalar beni cok uyarsi yapma kensine bunu birak biraz soeumluluklari o alsin diye sinlememdim sozde yardi ci okucam diye gecen donemlerde bizim az buz deil tamm ikiyuz bin borcumuz vardi bu sene onu yirmi bin yaprik bu tabi benim destegimlede o,du ama
Evliligim gitti o donem
Kendime bakma kadinlik yapamadim hep kavga esimi malasef disariya ben ittim o okuzunde isine geldi
Ayrildim dedim babamlara gittim bir suru tantana simdi son bir sans verdim ama si di farkinda bir daha gole bisey oldumu benim olmicamin farkinda
Internetten konusmus bulusmamis ama aldatmak aldatmaktir onun uzuntusunun yuzunden bir dusuk yaptim olan bana simdi sagligima oldu kendime yazik etti kimseye hic bisey olmadi esim duzeldimi duzeldi simdilik ama okadar kotu gunler gecirdimki anlatamam
Kac gun evimde elektiriksiz kaldim yiyek ekmegimiz yoktu gercekten ben bunlarin hepsi i yasadim kv deden neler gordum gik demedim keske ozamanlar simdiki gibi sesimi cikartsaydim ama iste yasanmadan bilinemiyor

Canimsin yaa boyle erkeklerin topuna kezzap suyuuu.... yazik olan bize oluyo bebegini kaybetmene cok uzuldum inan, hayat bazen siniyo bizi bir yerden alirken baska yerden vermiyo onu da aliyo bazen. Ilk basta konusup sesini cikarsaydin keske ama olmuyo anliyorum seni ben bu dyrumdayim simdi ilerde pisman olmamak icin konusup sesimi duyurmm lazim aslinda ama kahretsin ki olmuyor...

sakin sakin valla ne yasadysan aninda trpki ver sonunda daha kotu oluyo ben onca sene cenemi kapadimda ne oldu canim ve simdi sagligimda boxuldu bir cok bakimdan bebegim olmazsa ben kime hesap sorucam benim hatamda var bastan sesimi cikaracaktim iste burda bir cok arkadasimiz maddi ve manevi anlamda siset goruyolar kimisi calismadigi icin psikolojik baski goruyor kimisi tokat bile olsa yiyor neler oluyor ama bunda bizim de hata payimiz var kendimizi cok faala ezdiririyoruz

Benim esimle sorunum yok aslinda ta ki annesi karisana kadar hayatımıza mudahale ediyor bana hakim olmaya calisiyo ben yapmayınca esimi dolduruyo oyle basliyo kavgalarmiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…