Gunaydin canim niye sizin pazar gunudem tatil deil vardiyali yapsalar ya hic tatilsiz insan deprasyona girerValla oyle ama birsey degismiyo bizim icin ayni bu arada kizlar gunaydin
Ya bu is yeri iyi satis yapiyorsa o kadar kardesler koysun basina birini diyer ise atilsalar maddi durumlari yetmez sanirim demi ama kp ve kocanla mi hep bu tekne yuruyor kuzum kardeslerinin abilerinin hic katkilari yokmu yoksada bu nereye kadar bole gidicekKuru baklagillerin hepsini satar firincilara un satar hayvanlar icin yem satar yem dediysem saman degil ha küspe kepek falan oyle birsey iste. Kayibabamn eski isi bu.
Valla bende kaynim icin aslinda ayni dusunceleri besliyorum biliyomusun bazen abisine ole saygisizlik yapiyoki bir eli balda yedigi ictiginin hesabi yok gelip bize artislik tasliyinca evlende gorelim bakalim gecim nasilmis diyorum cok zor gunler gecirdik biz kuzu, neler yasadik nasil yiprandik bir bilsen gecmise baktigimda o iki bucuk sene oyle biri yaptiki beni onceden merhametli olan ben okadar gaddar oluyorumki bazen kendimi taniyamiyorumAynen oyle idare ediyoruz artik ne yapalim insallah kayinlarim kiz bulur evlenir de görsünler sorumluluk nasil birseymis.
Ben atlaticaniza inanaiyorum canim benim cunku sen esine fark etmeden destek veriyorsun fazlasiylaCok dogru diyorsun her ne kadar yipranmis olsaniz da bazi seylerin üstesinden gelmeniz, onca seyi geride birakmis olmaniz cok guzel darisi bize. Insallah birbirimizi incitmeden atlatabiliriz bu gunleei.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?