evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bizim kocisle kavga edip duruyoruz takmis gidicemde ben gidicem isyanlardaydim az once dedim bir yere gidemezsin temixlik yapcaz hos temizlik yapilcakta bisey yokta beni evde birakip pazarlari gezneye gitmesi beni okadar sinir ediypki anlatamam her pazar ayni

Bence evlilik te tilkik değil de siyaset önemli. Kadınların mutlu olduğu yuvalar güzeldir. Kadının mutu olması da körü körüne aşık olması ayılması, bayılması ,kendini hiç etmesi, hem eşine hem evladına bir duruş sağlayamaması ile olabilecek şeyler değil. Bir kadının hayatta hayatın kendisine göre , hayatındaki erkeğe karşı evladına karşı bir duruşu OLMALI! Bu nasıl olacak bu da siyasi bir duruştur kendini kontrol edemeyen kimseyi yönetemez. Kadın kendi mutlu olmayı ayakta durmayı bilmeli, kocasına karşı dik bir duruşu olmalı evladına karşı tabii elbette sevgisi şefkati olmalı. Ayakta durmayı beceremeyen, kocasına bağımlı, dünyadan bi haber kadın evladına nasıl anne olacak. Bunun tilkilikle kurtllukla vs ilgisi yok. Doğru okuyalım mutlu kadın olmayı. Yoksa çook yanılırız ve yanıltırız. Başta kendimizi kandırırız.

hos geldin zaten evlilikte tilki olunmasi geregi konusulmuyorki burda tabiki bizde bunlsrin farkindsyix burda bir cok kadin derdini tasasi i paylasir kimseyi kontrol etme gibi bir durumuzda yok
Ama dediklerinin coguna katiliyorum kesinlikle kadinin bir durusu olmali guncel haberlerden haberdar omali bilgili olmali... Ama ayni vasiflar bence erkeklerdede olmali

Evet satmayi dusunuyorlar eger alici cikar da anlasirlarsa...... Konustuk tabi canim zahirecilik dusunuyorlar babasiyla yine tabi. Oylesi daha iyi gibi geliyo bana. Hic olmazsa pazar calismayacak ve hafta ici 7gibi evde olacak. Bir yandan da istemiyorum. Babasindan ayri olsn kendine bir is kursun otursun isini yapsin istiyorum. Bilmiyorum ne olacak boyle nasil olacak.

zahirecilik ne ki cahilligime ver valla bilmiyorum o ne demek
Ayrica babasiyla calismasinda sorun yoksa birak babasiyla calissin ben onda skndti olucani zannetmiyorum yalniz aksam eve zamaninda gelicek se bence sizin icin iyi olur hic deilse babalari zamaninda cocuklarini seni gorur

Kuru baklagillerin hepsini satar firincilara un satar hayvanlar icin yem satar yem dediysem saman degil ha küspe kepek falan oyle birsey iste. Kayibabamn eski isi bu.

Kuru baklagillerin hepsini satar firincilara un satar hayvanlar icin yem satar yem dediysem saman degil ha küspe kepek falan oyle birsey iste. Kayibabamn eski isi bu.
Ya bu is yeri iyi satis yapiyorsa o kadar kardesler koysun basina birini diyer ise atilsalar maddi durumlari yetmez sanirim demi ama kp ve kocanla mi hep bu tekne yuruyor kuzum kardeslerinin abilerinin hic katkilari yokmu yoksada bu nereye kadar bole gidicek

Ortanca erkek biyokimyaci hatayda bir hastanede calisiyo bu daha ilk ayi. Borcu da cok, simdi marketten para alip araba alacakmis kendine gidis gelis icin. En kucuk kaynim 26 yasinda sozdw markette calisiyo ama sadece sozde. Butun gun bos gezip duruyo cani ister markete gelir calisir cani ister birakip gider ama ay sonu geldi mi söke söke alir ayligini. Hep yuk benim kocanin sirtinda. Kayinpederim de kanser hastasi oldugu icin esim herşeyi gormzden geliyo.

kiyamam yaa bole bir durumda tabi sende ses cikartamiyosun cunku kocanda hakli kendince bende olsam rsin gibi davranirdim ortanci kaynin bekar sanirim demi ondan boyle haytalik yapiyor canim benim yaaa yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal yani
Soylensen esin hakli soylenmezsen bu boyle cok can skci yani en cokta aslinda esine uxuldum ben kuzucum kardeslerinden yardim gormesimi babasi in kanser olusu birde ailesine yeteri kadar zaman ayiramayip cocuklarini yeterince opup koklayamisi sorumluluk sahibi olusunun baskisi ister istemez adamda resmen kafa birakmaz adam sinir kupu olur bir yandan da sanada yazik

Aynen oyle idare ediyoruz artik ne yapalim insallah kayinlarim kiz bulur evlenir de görsünler sorumluluk nasil birseymis.

Aynen oyle idare ediyoruz artik ne yapalim insallah kayinlarim kiz bulur evlenir de görsünler sorumluluk nasil birseymis.
Valla bende kaynim icin aslinda ayni dusunceleri besliyorum biliyomusun bazen abisine ole saygisizlik yapiyoki bir eli balda yedigi ictiginin hesabi yok gelip bize artislik tasliyinca evlende gorelim bakalim gecim nasilmis diyorum cok zor gunler gecirdik biz kuzu, neler yasadik nasil yiprandik bir bilsen gecmise baktigimda o iki bucuk sene oyle biri yaptiki beni onceden merhametli olan ben okadar gaddar oluyorumki bazen kendimi taniyamiyorum

Cok dogru diyorsun her ne kadar yipranmis olsaniz da bazi seylerin üstesinden gelmeniz, onca seyi geride birakmis olmaniz cok guzel darisi bize. Insallah birbirimizi incitmeden atlatabiliriz bu gunleei.

Cok dogru diyorsun her ne kadar yipranmis olsaniz da bazi seylerin üstesinden gelmeniz, onca seyi geride birakmis olmaniz cok guzel darisi bize. Insallah birbirimizi incitmeden atlatabiliriz bu gunleei.
Ben atlaticaniza inanaiyorum canim benim cunku sen esine fark etmeden destek veriyorsun fazlasiyla
Kavga da etseniz her evlilikte olur benim esimle gun be gun ne kavgalar ediyoruz bir bilsen
Evlilikte tabiki her kavga mubah saygiyi cok fazla asmasikca
Zamanla bir cok sey duzene girecektir iyice cunku konusmalarindan belli evliliginde bunun disinda can skci bir sey yok normal sartlarda iyi gecinen bir ciftsiniz

Evet cok sukur ki ikimiz cok iyi anlasiyoruz belki de benim sayemde cunku isten gelince dirdir etmiyorum kizlarimla kapida karsiliyoruz onu her gun. Izin gununde rahatsiz etmiyoruz ses edip uyandirmiyoruz gece kizlar uyaninca jet hiziyla firliyorum yataktan babalari uyanmadan susturabilmem icin. Bize zaman ayirmadigi icin gezmelere almadigi icin kavga etmiyorum onunla cunku o da gitmiyor hicbir yere, kendine hic zaman ayiramiyor bile. Istedigi herseyi yapiyorum elimden geldigince daha ne yapayim ki isterse memnun olmasin bakalim

kizz valla ben senin ceyreginin ceyreginim valla
Helal sana super kadin
Esim senin bu yazdiklarini okusa bana geri donusu tsunami olur valla
Arada zaten burada yazdiklarimi merak ediyormus bigun bakacskmis baksa sanki bulabilecekmis gibide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…