Yasa bakmicen yavruuuu kafaya bakican kafaya abllaaaaa naberrrAnaaaa kiz benden kucukmussun vallahaa uc bes yas buyukaun sanmistim seni
Öyle davet edip hazırlık yapmamak olur mu, çok ayıp
Ben anlamam yine içcez
Sende haklısınKiz dur daha slm yok mu hemen bas azari bas azariii yaziktir yavv dur cayi demlimde gelim garii
O avatar'ındaki ne tatlı öyle tam yemelikSiz icin kuzucuklar benim kardasim gelecek yemek yiyecez cok aciktim caykesmez beni
Oooooo ole bir salliyorumki arkasindan sormaaa daha cok kocami cekistiriyorum baktim olmicsk bende evlilik topigi acayimda dedikodudan gunaha boylayalim dedimmm bixi bu durumlara dusurenler utansin bacimmmSende haklısın
Napıyorsunuz burda kavınvalidelerin günahını mı alıyorsunuz
Valla bugun dolmam varr onu oturcez yicez bizde herifimlee makine tutmadi kacmadibari zamaninda gelse hergeleSiz icin kuzucuklar benim kardasim gelecek yemek yiyecez cok aciktim caykesmez beni
Sakin sakin yap dedikodunu yarın sen kv olunca, gelinini dinleriz burda, yoksaOooooo ole bir salliyorumki arkasindan sormaaa daha cok kocami cekistiriyorum baktim olmicsk bende evlilik topigi acayimda dedikodudan gunaha boylayalim dedimmm bixi bu durumlara dusurenler utansin bacimmm
Hemde hic bilmiyorlar yaaa benim koca bugun eve makine tutacakti dur bir sigara alayim geleyim dedi adam bir kacis o kaciss vallaSakin sakin yap dedikodunu yarın sen kv olunca, gelinini dinleriz burda, yoksa
Hiç kıymet bilmiyor demi bu erkekler
Aldım, elimden düşmüyor ki zatenal kiz cayini bende alim kendimeeee hadeeee
Niye yapsın, kvdeyi iyice izle, onun yaptıklarını yapma :))Giiiiiizzzz daha oglum yok dur oglum olacakta buyuyp evlenecekte gelin oturup dedikodumu yapacak yapsin amaaaannn dert degil bosver
Iş yaptırırsan kaçar tabi, bana desen bende KaçarımHemde hic bilmiyorlar yaaa benim koca bugun eve makine tutacakti dur bir sigara alayim geleyim dedi adam bir kacis o kaciss valla
Bizimkini yaptırın o zamanaman zati kim kv dort dortluk anlasmiski analayasan varsa bal mumumdan mumyalari yaptirakta millete ornek gosteririz
Bananee ben ona iste yardim ediyorum ona oda bana soz verdii yardim edicem diye bir kacti vinnnnnn turuzimm arkasindan el bile sallayamsdimAldım, elimden düşmüyor ki zaten
Niye yapsın, kvdeyi iyice izle, onun yaptıklarını yapma :))
Iş yaptırırsan kaçar tabi, bana desen bende Kaçarım
1 yıl 1 aylık hemdeAneeee sendemi evlisin
Aneeeeemasallah yaaa ozaman sende tilkilik kervanimiza hos geldinn bes gittinnn1 yıl 1 aylık hemde
Ben baktım anket soruların benlik değil, kocam işaretlese hepsi der geçerdiAneeeeemasallah yaaa ozaman sende tilkilik kervanimiza hos geldinn bes gittinnn
Gerci ben sansliyim kv teee ankaralarda biz izmirdeyizz o yuzden cok fazla goz onunde olmuyoruz
Orası öyle tabi bazen göre göre inatla yaptığımız yanlış seçimler, yada hayatın mecburen bize sunduğu yön, bütün hayatımıza mal oluyor.Zaten ilk konu acilmasinin sebebi baska bir konudan yaptigim yorumu arkadaslarimin istegi uzerine acildi bir cok anlamdan hsksizliga urayan kadinlsrimiz var o yuzden bu gibi ankette bulu dum hayat iste keske her kezin evlili gulluk gulustanliktan gecse ama malasef hayat zor be kuzum hele birde aile fertleri anlayissiz olursa dahada kotu o yuzden burda girgir olsada daha cok dertlesiyoruz canim benim
Burda bir cok arkasimdan ogrendigim cok sey var zaten bir cok turk kadinimiz gercekten mukemmel birde hak ettiklerini yasasalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?