evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
utanma kiz doruya dogruu sen beni sollarsin kuzum benim
Bu arada bebek calismalarina basladik ocaktan sonra doktora gidicem bakalim kismet

utanma kiz doruya dogruu sen beni sollarsin kuzum benim
Bu arada bebek calismalarina basladik ocaktan sonra doktora gidicem bakalim kismet

Ayyy cok guzel hadi hayirlisi insallah ilk ayda olur cok sevimdim canisi ya bebekler cok guzel cok farkli yasanilmasi mukemmel bir an. Allaha herkese nasip etsin insallah.

Ayyy cok guzel hadi hayirlisi insallah ilk ayda olur cok sevimdim canisi ya bebekler cok guzel cok farkli yasanilmasi mukemmel bir an. Allaha herkese nasip etsin insallah.
Cok kotu donemlerden gectik diye bazen beklesemmi diyorum ama onunda artik baba olmaya hakki var yoldan gecen cocuklara oyle uxulerek bakiyoi icim kan agliyo

ins kuzum yaaa bizim kocaya eve bugun makine tut desim nasil kactysa bir sigara almaya gitti hala ses seda yok yeminle firar etti adam makine tutmamak icin

Ay bu erkekler ne komik valla kadin disarda calisiyorsa erkekte yeri geldi mi ev islerinde ysrdim edecek bence onu ara kaytarmasin gelip isini yaparsa ona ödül verecegini soyle

iste ben orda hta yaptim odulunu daha once verdimmm yaaa adamda sevk kalmadi hata bende anacim saflik yaptim kocam tarafindan gafil avlandi yazik bana bee

anneeeeeeeee kizyakalandim gelceni tahmin etmedim gariiiii dur anam caysiz sohbetmi gecerr tabletten yaziyorum su bardak icme vardi yaa onun smileni yaptim say gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…