- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 73
- 35
utanma kiz doruya dogruu sen beni sollarsin kuzum benim
Bu arada bebek calismalarina basladik ocaktan sonra doktora gidicem bakalim kismet
Cok kotu donemlerden gectik diye bazen beklesemmi diyorum ama onunda artik baba olmaya hakki var yoldan gecen cocuklara oyle uxulerek bakiyoi icim kan agliyoAyyy cok guzel hadi hayirlisi insallah ilk ayda olur cok sevimdim canisi ya bebekler cok guzel cok farkli yasanilmasi mukemmel bir an. Allaha herkese nasip etsin insallah.
Hee yaaazatii bu adam safligimdannn yakaladida evlenmeye ikna etti abla ben masumum yoksaaAcemisin yavrum daha sen
Hee yaaazatii bu adam safligimdannn yakaladida evlenmeye ikna etti abla ben masumum yoksaa
Cayi 5te ictik kuzumHani çay kahve nerde? kandırıldım mı yoksa
24 olucam canoo 3sene olucak nerdeyse evleneli erken gittimmm beeee korpecikken kandirdi beni hasbammKac yasindasiniz siz kac yildir evlisiniz
Kiz misafirdir ooosen ver cayi garii rezil olmayalimCayi 5te ictik kuzum
Öyle davet edip hazırlık yapmamak olur mu, çok ayıpanneeeeeeeee kizyakalandim gelceni tahmin etmedim gariiiii dur anam caysiz sohbetmi gecerr tabletten yaziyorum su bardak icme vardi yaa onun smileni yaptim say gariii
Ben anlamam yine içcezCayi 5te ictik kuzum
Anaaaa kiz benden kucukmussun vallahaa uc bes yas buyukaun sanmistim seni24 olucam canoo 3sene olucak nerdeyse evleneli erken gittimmm beeee korpecikken kandirdi beni hasbamm
Kiz dur daha slm yok mu hemen bas azari bas azariii yaziktir yavv dur cayi demlimde gelim gariiÖyle davet edip hazırlık yapmamak olur mu, çok ayıp
Ben anlamam yine içcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?