evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Sorma zaten kp hastalandiktan sonraadina olan hersey esimin adina yaptilar simdi herseyin hesabini ondan soruyorlar tum yuk eaimde. Kimin neye ihtiyaci varsa eşimi ariyo. Zihinsel engelli bir gorumcem var 24 yasinda kaynanam her firsatta onu bize verecegini benim ona bakmakli yukumlu oldugumu soyluyo. Ben daha kendime kizlarima esime evime yetemezken cok buyuk bir sorumluluk bu nasil kaldiracam bilmiyorum.

kuzum sen nasil altindan kalkicaksin iki cocukla nasil olucak bu is esin ne diyor canim bu duruma peki hic ses cikarmiyormu

Ne desin kardesi sonucta, o gune kadar bakariz diyor uykularim kaciyor dusundukce, ben mi dedim ona malvarligini esimin adina yaomasini. kuklasi saniyo bizi istedigi gibi kullanabilecegini saniyo. Kendisi oysa genc daha 48 yasinda kizina bakmaktan acizzzzz. Kafayi yiyecm valla.

esinle konussan cocuklar cok kucuk nasil bas edicem desen ki hakikaten bakamazsin kuzum benim yaaa bu u nasil anlamiyorlar anlamadim ozurlu o ne cocuktan anlar ne bebekten zararda verebilir buyuk insanda seilki laf dinletesin

Ahhh canim nelerle ugrasiyorum bilsen, kp hastaligini ilk duydugu zaman kv o kadar kotu oldu ki her isini her yemeguni ben yaptim evlwri tika basa misafir doluyordu her gun gecmis olsuna hamileydim o zaman her ikrami ben yaptim anami aglatti kv hic acimadi bana. Simdi girsen hic birsey yasanmamis gibi hayata devam ediyo gunlere gidiyo geziyo. Kp hic ilgilnmiyo ozel yemek yaomiyo temizlige onem vermiyo evin o halini gorunce sok oluyorum her seferinde. Kp hic anlasamaz kv. Hep cevap veriyo tersliyo birilerinin yaninda cok iyi davraniyo. Hasta kocasina oyleyse bana neler yapio bi dusun. Kocama desem idare et diyo ama ben hic ona tahammul edemiyorum hele cok bilmis halleri yok mu!!

her seyi bil islik taslamalari zaten beni verem ediyor ya yeminle kv huylari ay i yal iz arada tek fark ben bagira cagira kavga ettim bir lere si ir koydum bitti dedim bitti bu kadar uzulmedimde icim yanmadi hic simdi yeminle umrumda deil bana okadar kotu gunler yassttiki

esim beni zamaninda savunamayinca ben kendimi savundum ne olucaksa olsun dedim artik nefrt ettim

Bende bir kere kavga ettim beni evinden kovdu ben tamam dedim heraey bitti. Kavga ettigimiz gun aninda eaimi aramis karin bana bagirdi saygisizlik etti ben de sinirimden onu kovdum demis aksaminda hastaneye aldilar kv apar topar neymis benim yuzumdenmis ben oglunu torunlarini ona gostermiyormusun uzuntusunden bu haldeymis. Oyunu yazar cizer oynar beni sorumlu tutar ve benim hicbirseyden haberim olmaz. Ne olursa aninda arar eaimi kendimi savunacak firsat birakmiyor ki hep o hakli! Esimde annesine biraz duskun kaynanam da bunu kullaniyo iste...

bende bendee takipteyim.Benide alınnnnn:KK55::KK55::KK55::KK55: süper bi konu olmuş ve ben daha yeni görüyorum. OO erkeklerle ilgili sıkıntı bitermi ki biz kadınız güçlü olmalıyız. Biz kadınlar hayatın bence anlamıyız. Evi ev yapan yani yuvayı yuva yapan bizleriz. Evin içinde olmamız bile anlamlı. Eşlerimizi evde iki gün yanlız bırakınca ne olduğunu evli bayanlar bilir. Evin düzeni bozulur savaş alanı gibi olur. Ama birde o eve kadın eli değince :KK73::KK73: Annelikten bahsetmiyorum bile. Nasıl bir mucizevi bişey tartışılamaz. .En Büyük KKEn Büyük KK

Ahhh canim nelerle ugrasiyorum bilsen, kp hastaligini ilk duydugu zaman kv o kadar kotu oldu ki her isini her yemeguni ben yaptim evlwri tika basa misafir doluyordu her gun gecmis olsuna hamileydim o zaman her ikrami ben yaptim anami aglatti kv hic acimadi bana. Simdi girsen hic birsey yasanmamis gibi hayata devam ediyo gunlere gidiyo geziyo. Kp hic ilgilnmiyo ozel yemek yaomiyo temizlige onem vermiyo evin o halini gorunce sok oluyorum her seferinde. Kp hic anlasamaz kv. Hep cevap veriyo tersliyo birilerinin yaninda cok iyi davraniyo. Hasta kocasina oyleyse bana neler yapio bi dusun. Kocama desem idare et diyo ama ben hic ona tahammul edemiyorum hele cok bilmis halleri yok mu!!
Ayy Allah korusun canım seni, herkesde var bi illet

Bende bir kere kavga ettim beni evinden kovdu ben tamam dedim heraey bitti. Kavga ettigimiz gun aninda eaimi aramis karin bana bagirdi saygisizlik etti ben de sinirimden onu kovdum demis aksaminda hastaneye aldilar kv apar topar neymis benim yuzumdenmis ben oglunu torunlarini ona gostermiyormusun uzuntusunden bu haldeymis. Oyunu yazar cizer oynar beni sorumlu tutar ve benim hicbirseyden haberim olmaz. Ne olursa aninda arar eaimi kendimi savunacak firsat birakmiyor ki hep o hakli! Esimde annesine biraz duskun kaynanam da bunu kullaniyo iste...
Canım sen haber ver annesinden önce herşeyi , kötüleme ailesini hiç kendi silahıyla vur onu alttan alttan yapıştır kocana, bndede var bilmiş, ben Haftasonu kendi silahı ile vurdum onu :KK45:

bende bendee takipteyim.Benide alınnnnn:KK55::KK55::KK55::KK55: süper bi konu olmuş ve ben daha yeni görüyorum. OO erkeklerle ilgili sıkıntı bitermi ki biz kadınız güçlü olmalıyız. Biz kadınlar hayatın bence anlamıyız. Evi ev yapan yani yuvayı yuva yapan bizleriz. Evin içinde olmamız bile anlamlı. Eşlerimizi evde iki gün yanlız bırakınca ne olduğunu evli bayanlar bilir. Evin düzeni bozulur savaş alanı gibi olur. Ama birde o eve kadın eli değince :KK73::KK73: Annelikten bahsetmiyorum bile. Nasıl bir mucizevi bişey tartışılamaz. .En Büyük KKEn Büyük KK
ozaman hoj geldin beya :-):-):-)
Ne kadanlik evlisin amannn beee kendimize yirtsakta anlayan olmadiktan sonra

Yazilanlari okuduktan sonra evlilikten sogudum yeminlen. Oysa ki evlendigimde daha rahat daha mutlu olacagimi saniyordum

Kolay elde edilen mutluluk yok. Ya uğruna savaşacaksın yada yada bu benim kaderim diyip boyun eğeceksin mutsuzluğa. Ama şu bir gerçekki dört dörtlük evlilik vardır diyen yalan söylemiştir bence. Muhakak her evlilikte pürüzler olur önemli olan aradaki saygının bozulmaması ve tabikide sevginin bitmemesi.

Back
X