- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
yubbiiii çok seviniyorum böyle yazıları görünce sendemi yoksa izmirdensinVay bi İzmirli daha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yubbiiii çok seviniyorum böyle yazıları görünce sendemi yoksa izmirdensinVay bi İzmirli daha![]()
Bicir deyip gecmemek gerek zati ummadik tas bas yararmis
Iki cay veremde buraya kendine gel sende kuzucan
hade ozaman iyi dinlenmeler sana bekleriz her zaman hemserimByraklıdayım bende. Şimdide işteyim paydos saatim geldi yarın sohbetimize devam edelim. Hepinizee selamlar bu arada.
Heya oda bizdenyubbiiii çok seviniyorum böyle yazıları görünce sendemi yoksa izmirdensin
hele buna catlakmis ben cok akilliyim bi keremÇatlak yawhimenn goyemmm
ben seni kendine getiririm birazdanEline sağlık bebek..
Serildim koltuğa. Bir kaç saate düzelirim inşallah :)
Aynen öyle , krizantem ile izmirliyikyubbiiii çok seviniyorum böyle yazıları görünce sendemi yoksa izmirdensin
Çaylar yarın artık kızçe , mesai bitti benimde , eve gidemhele buna catlakmis ben cok akilliyim bi kerem![]()
ben seni kendine getiririm birazdan![]()
Kiz sana iyi bakmayakta kime bakak az sana cay vermedimKizzzlarr hepinizin memleketi ayni ben misafirim o zamn bana iyi bakinsonra dedikonuzu yaparim bana iyi bakmadikar derim haa
Tamam kuzum sen yerine ben veririm hade yarin gorusurukÇaylar yarın artık kızçe , mesai bitti benimde , eve gidem![]()
Basrumu yaptim kuzum haber bekliyorum iste ins olur yaaNe yaptın iş konusunu canım? :)
Hepinize cay veremde ole gidin mademyubbiiii çok seviniyorum böyle yazıları görünce sendemi yoksa izmirdensin
Basrumu yaptim kuzum haber bekliyorum iste ins olur yaa
Yaaa oh valla iki dak gel ugra cik hemen kriz haber ver de sen benlen neden ilgilenmiyosu ogretmen hanim heeee cevap ver bana nedennnnnİnşallah canım yaz buraya mutlaka.
Yaaa oh valla iki dak gel ugra cik hemen kriz haber ver de sen benlen neden ilgilenmiyosu ogretmen hanim heeee cevap ver bana nedennnnn