evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Herkez mutlu olmak icin evlenir kimisi guler kimisi aglsr napcen hayat
Cevremde ne kadar evli varsa gencligini yasa diyor. Ailemin yaninda hic mutlu degilim en basiti ev huzur evi gibi.sarki soylerim illa biri susturur . Mutlu oldugumda hayat sana guzel derler. Senelerdir neyin yasını tutuyoruz anlamadim. Sevgilimde tam benim kafadadir bu yuzden umutluyum evlilikten

Kolay elde edilen mutluluk yok. Ya uğruna savaşacaksın yada yada bu benim kaderim diyip boyun eğeceksin mutsuzluğa. Ama şu bir gerçekki dört dörtlük evlilik vardır diyen yalan söylemiştir bence. Muhakak her evlilikte pürüzler olur önemli olan aradaki saygının bozulmaması ve tabikide sevginin bitmemesi.

Evet arkadasim haklisin saygi bozulmasin da aradaki sevgi de oldugu surece onemli deil her sorunla mucadele etmeye cabaliyoruz işte! !

Kolay elde edilen mutluluk yok. Ya uğruna savaşacaksın yada yada bu benim kaderim diyip boyun eğeceksin mutsuzluğa. Ama şu bir gerçekki dört dörtlük evlilik vardır diyen yalan söylemiştir bence. Muhakak her evlilikte pürüzler olur önemli olan aradaki saygının bozulmaması ve tabikide sevginin bitmemesi.
kesinlikle oyle. Farkettigim bi durum var bana evlenme diyenlerin cogu genc yasta evlenmis kisiler. Acaba yapmak istediklerini yapmaya imkanlari olmadigi icin mi boyle soyluyolar anlamadim

kesinlikle oyle. Farkettigim bi durum var bana evlenme diyenlerin cogu genc yasta evlenmis kisiler. Acaba yapmak istediklerini yapmaya imkanlari olmadigi icin mi boyle soyluyolar anlamadim

26' ımda evlendim. Yaşla ilgisi yok.
Umduğunu bulamamak asıl sıkıntı.

Ben de çok sıkıntılar yaşadım, hayal kırıklığı yaşadım.
Bin pişman oldum.

Şimdi nasılsın dersen, gayet iyiyiz eşimle ama.

O ilk 1 yıl yaşananların etkisiyle hala şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyorum.

Back
X