Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum tam tamına Dört buçuk yıldır evliyim canım izmirdenim senozaman hoj geldin beya
Ne kadanlik evlisin amannn beee kendimize yirtsakta anlayan olmadiktan sonra
Cevremde ne kadar evli varsa gencligini yasa diyor. Ailemin yaninda hic mutlu degilim en basiti ev huzur evi gibi.sarki soylerim illa biri susturur . Mutlu oldugumda hayat sana guzel derler. Senelerdir neyin yasını tutuyoruz anlamadim. Sevgilimde tam benim kafadadir bu yuzden umutluyum evliliktenHerkez mutlu olmak icin evlenir kimisi guler kimisi aglsr napcen hayat
Cevabini ver sen hele yaAbovvv korkuyorum kız ne diyosun
![]()
Ahaa vallaha hemseri ciktikhoşbuldum tam tamına Dört buçuk yıldır evliyim canım izmirdenim sen
Kolay elde edilen mutluluk yok. Ya uğruna savaşacaksın yada yada bu benim kaderim diyip boyun eğeceksin mutsuzluğa. Ama şu bir gerçekki dört dörtlük evlilik vardır diyen yalan söylemiştir bence. Muhakak her evlilikte pürüzler olur önemli olan aradaki saygının bozulmaması ve tabikide sevginin bitmemesi.
ahahah hakket mi kan çekti deseneee neresindensinAhaa vallaha hemseri ciktik![]()
Iyiyiz efemmm sizi sormali![]()
kesinlikle oyle. Farkettigim bi durum var bana evlenme diyenlerin cogu genc yasta evlenmis kisiler. Acaba yapmak istediklerini yapmaya imkanlari olmadigi icin mi boyle soyluyolar anlamadimKolay elde edilen mutluluk yok. Ya uğruna savaşacaksın yada yada bu benim kaderim diyip boyun eğeceksin mutsuzluğa. Ama şu bir gerçekki dört dörtlük evlilik vardır diyen yalan söylemiştir bence. Muhakak her evlilikte pürüzler olur önemli olan aradaki saygının bozulmaması ve tabikide sevginin bitmemesi.
Kızçe ben duygularımı belli etmemCevabini ver sen hele ya![]()
Bornova kuzucan sen sole hele bakemsen nerdensinahahah hakket mi kan çekti deseneee neresindensin![]()
Evet arkadasim haklisin saygi bozulmasin da aradaki sevgi de oldugu surece onemli deil her sorunla mucadele etmeye cabaliyoruz işte! !
Yani beni seyviysen olemiiiiiKızçe ben duygularımı belli etmemçatla
![]()
Vay bi İzmirli dahahoşbuldum tam tamına Dört buçuk yıldır evliyim canım izmirdenim sen
Bornova kuzucan sen sole hele bakemsen nerdensin![]()
kesinlikle oyle. Farkettigim bi durum var bana evlenme diyenlerin cogu genc yasta evlenmis kisiler. Acaba yapmak istediklerini yapmaya imkanlari olmadigi icin mi boyle soyluyolar anlamadim
Bicir deyip gecmemek gerek zati ummadik tas bas yararmisHeheh çok enerjiksin bebek maşallah..
Ben çok yorgunum ya pazartesileri canıma okuyor benim bıcırlar..![]()
Çatlak yawYani beni seyviysen olemiiiii
Seviysen hayrina bir cay demle de icek dicektim![]()