- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
Caktirmasana kizim alla alla o kara biyikli bi oglan vardi ya kara dayi miydi amcamiydi onu izliyo csnm skliyy napim simdi he sole napimkız burada takılacağına kocanla ilgilen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caktirmasana kizim alla alla o kara biyikli bi oglan vardi ya kara dayi miydi amcamiydi onu izliyo csnm skliyy napim simdi he sole napimkız burada takılacağına kocanla ilgilen![]()
bazen gizli takilmak iyidir. Istanbul dami tatil yapacaksin. Benim asil memleketim istanbul.Canım tabi ki zor..:)
Ama kendi de paylaşımcıdır, benle her şeyi paylaşır.
Benden de onu bekler.
Bir de o kadar ağır şeyler yazıyorum ki ailesi hakkında falan kim olsa bilmek ister ve
bilse sorun çıkarır yani. O yüzden en güzeli gizli takılmak
İyiyim ben de çok şükür. Huzurlu olduğum nadir günlerden birindeyim aynen:)
Gün sayıyorum yarı yıl tatiline İstanbul' a gitcem diye çok özledim yaaa.
Kizcee istanbula gittim hayatimda ben okadar guzel sehir gormedim yaaa hayran kaldim rsmenbazen gizli takilmak iyidir. Istanbul dami tatil yapacaksin. Benim asil memleketim istanbul.
Düşmeyiz mapusa falaneniştemiz bize kıyamaz
Valla bellimi.olur bi bakmisiz gazetelerin ucuncu sayfasinda yer almisiz kadinlar kulubu sitesinden üç deli bayan yakalandi puhahahaa![]()
bazen gizli takilmak iyidir. Istanbul dami tatil yapacaksin. Benim asil memleketim istanbul.
Ben ist. Gelin geldim yafffff avcilardan :)Kizcee istanbula gittim hayatimda ben okadar guzel sehir gormedim yaaa hayran kaldim rsmen
Benimdeee ben tekim izmirde butun ailem oradaBenim ailem orda tüm sevdiklerim orda canım ah ahhh![]()
Benimdeee ben tekim izmirde butun ailem orada.
Aynn koca sehirdw yanlizim ben.yafff ne kadar ortak yonumuz varmis bizim en kisa zamanda tanismak lazim asil caylari oyle icerizOfff Offff çok dertli olduğum bir konudur bu..
Aynn koca sehirdw yanlizim ben.yafff ne kadar ortak yonumuz varmis bizim en kisa zamanda tanismak lazim asil caylari oyle icerizkrizantem cay cay diye diye canimi cektirdin zaten simdi cay iciyorum ahahahahaa
Cay m dedi biriAynn koca sehirdw yanlizim ben.yafff ne kadar ortak yonumuz varmis bizim en kisa zamanda tanismak lazim asil caylari oyle icerizkrizantem cay cay diye diye canimi cektirdin zaten simdi cay iciyorum ahahahahaa
Sensiz cay mi burda icek ask olsun ogretmen hanimSiz krizantemle içersiniz o da İzmir'deydi diye hatırlıyorum :)
ewtt biz onlaa ayni sehirdeyiz sen hangi sehirdesin.Siz krizantemle içersiniz o da İzmir'deydi diye hatırlıyorum :)
ewtt biz onlaa ayni sehirdeyiz sen hangi sehirdesin.
abooo ne soguktur oralar gizz benim esimde ankara bebesi![]()