- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
Hahaa cok sansliyim evimr geldim ki kayinvalide balkondan seslendi gel yemek yapma hava buz gibi dedi bugun yemrkler kayinvalideden. Altli ustlu oturuyoruZdaBen yemek yapiyorum su an aksam da tavuk pilav var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaa cok sansliyim evimr geldim ki kayinvalide balkondan seslendi gel yemek yapma hava buz gibi dedi bugun yemrkler kayinvalideden. Altli ustlu oturuyoruZdaBen yemek yapiyorum su an aksam da tavuk pilav var![]()
Hee ablanla fena kavga etmişsin okudum gerçi kk hatunlarının bir kısmı seni suçlu bulmuş ama boşver valla bacım en iyisini yapıyorsunEtme canım etme
Ben eşim evdeyken kesinlikle girmem ille çıkacak öyle.
Sonra ilk işim geçmişi tertemiz yapmak.
Anacım her haltı anlatıyorum burda ben bilse deli olur :)
Ellerine sağlık ayrıca afiyet bal şeker olsunBen yemek yapiyorum su an aksam da tavuk pilav var![]()
Özele saygı lütfen çok rica ediciimYok okadar olaydan sonra accik disimixi gecirtir olduk gari![]()
Oy kuzummmmohooooo kimler gelmis kimler hani bana opucuk![]()
Benim ki gozunun ucuyla bi bakar napiyorum diye okadar:)))) senin ki niye oyle ki cnm. Gecmisi bilemedigim icin bisi diyemiyorum bana hele bi ozet gec bakayim:))))
kocasi polis canim sus caktrma yakalarsa hepimizi mapusa atarBenim ki gozunun ucuyla bi bakar napiyorum diye okadar:)))) senin ki niye oyle ki cnm. Gecmisi bilemedigim icin bisi diyemiyorum bana hele bi ozet gec bakayim:))))
Hee ablanla fena kavga etmişsin okudum gerçi kk hatunlarının bir kısmı seni suçlu bulmuş ama boşver valla bacım en iyisini yapıyorsun
Ellerine sağlık ayrıca afiyet bal şeker olsunBen de domates soslu makarna yaptım accık italyano takıldım
Özele saygı lütfen çok rica ediciim
Oy kuzummmm![]()
Dezavantajın avantaja dönüşme durumu yaniHahaa cok sansliyim evimr geldim ki kayinvalide balkondan seslendi gel yemek yapma hava buz gibi dedi bugun yemrkler kayinvalideden. Altli ustlu oturuyoruZda
Eşinin yazdıklarına saygı duyup bakmaması da güzel - kendisine yapılmasını istemediğini sana yapmıyor yaniBenim eşim yaşadıklarımızın özel ve mahrem olduğunu düşünür.
Erkekler paylaşmazlar biliyorsun içine atarlar canım.
O benim de kendisi gibi paylaşmamamı tercih eder.
Çünkü ben basit bir paylaşım yapmıyorum.
Tüm detaylarıyla ve içimdeki tüm kötü sözlerle paylaşım yaparım bunu bilir :)
Haliyle burda onu ve ailesini kötülemem bizim için büyük bir kavga sebebidir.
Benim eşim diğer erkeklerden farklı olarak detaycı, meraklı ve savaşçıdır :)
kocasi polis canim sus caktrma yakalarsa hepimizi mapusa atar![]()
İyiyim canım çok şükür zor bela eve geldim şükür evimde huzurla oturuyorumAmannnn tabi boşverdim canım.
O kavga değildi aslında bizim için rutin bir tartışmaydı
Sen nasılsın canım?
Ahahahahha delusunn yafffkocasi polis canim sus caktrma yakalarsa hepimizi mapusa atar![]()
Dezavantajın avantaja dönüşme durumu yani
Eşinin yazdıklarına saygı duyup bakmaması da güzel - kendisine yapılmasını istemediğini sana yapmıyor yani![]()
Fazla meraklı adamla hayat zor değil mi bacım ya?
İyiyim canım çok şükür zor bela eve geldim şükür evimde huzurla oturuyorumsen nasılsın nasıl geçiyor hayat?
Düşmeyiz mapusa falanAhahahahha delusunn yafffmapushanee diyr baslayan turku varmiydi eget mapusa duşersek soyleriz bol bol
![]()
Hep huzurlu ol inşallah canım benimCanım tabi ki zor..:)
Ama kendi de paylaşımcıdır, benle her şeyi paylaşır.
Benden de onu bekler.
Bir de o kadar ağır şeyler yazıyorum ki ailesi hakkında falan kim olsa bilmek ister ve
bilse sorun çıkarır yani. O yüzden en güzeli gizli takılmak
İyiyim ben de çok şükür. Huzurlu olduğum nadir günlerden birindeyim aynen:)
Gün sayıyorum yarı yıl tatiline İstanbul' a gitcem diye çok özledim yaaa.
Valla turku bilmem de kim disarsa kalirsa bize don atlet neyin yollasin dostlar ne gun icinAhahahahha delusunn yafffmapushanee diyr baslayan turku varmiydi eget mapusa duşersek soyleriz bol bol
![]()
Allah iyiliğini versin mapusa düştük de don atleti kaldıValla turku bilmem de kim disarsa kalirsa bize don atlet neyin yollasin dostlar ne gun icin![]()
Yemek isi bitmistirHee ablanla fena kavga etmişsin okudum gerçi kk hatunlarının bir kısmı seni suçlu bulmuş ama boşver valla bacım en iyisini yapıyorsun
Ellerine sağlık ayrıca afiyet bal şeker olsunBen de domates soslu makarna yaptım accık italyano takıldım
Özele saygı lütfen çok rica ediciim
Oy kuzummmm![]()
Gizli heyecanli oliyCanım tabi ki zor..:)
Ama kendi de paylaşımcıdır, benle her şeyi paylaşır.
Benden de onu bekler.
Bir de o kadar ağır şeyler yazıyorum ki ailesi hakkında falan kim olsa bilmek ister ve
bilse sorun çıkarır yani. O yüzden en güzeli gizli takılmak
İyiyim ben de çok şükür. Huzurlu olduğum nadir günlerden birindeyim aynen:)
Gün sayıyorum yarı yıl tatiline İstanbul' a gitcem diye çok özledim yaaa.
Gulmesene kizimm ben gurbagali don isterim ona goreAllah iyiliğini versin mapusa düştük de don atleti kaldı![]()
aman dikkat ilk kendi yesin sonra sen yiHahaa cok sansliyim evimr geldim ki kayinvalide balkondan seslendi gel yemek yapma hava buz gibi dedi bugun yemrkler kayinvalideden. Altli ustlu oturuyoruZda
Düşmeyiz mapusa falaneniştemiz bize kıyamaz
Hep huzurlu ol inşallah canım benimAz kaldı dimi tatile?
Gulmesene kizimm ben gurbagali don isterim ona gore![]()
Amin sende dahil nesemiz hep bol olsuAllah neşenizi bol etsin e mi?
İki haftacık kaldı lilycimm :)