evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Kız :)
İyi fırça attın hee.
Yakalayamayabilirim ben eşim yokken giriyorum biliyorsun.
Yarın hiç giremem mesela.
Sen girdikçe yaz. Ben girdikçe yazayım derken iletişimi koparmayalım yavru:KK30:
Amann bee esine sole iste rahatlayalim canim hayatimda kriz var engel olamadim napim bir anda hoslandim de ondan kopamiyorum de :-):-):-)accik anlayis gostersin yavv acci saygi lutfen saygi ama

Amann bee esine sole iste rahatlayalim canim hayatimda kriz var engel olamadim napim bir anda hoslandim de ondan kopamiyorum de :-):-):-)accik anlayis gostersin yavv acci saygi lutfen saygi ama

Canım buraya girdiğimi bile söylemiyorum bee.
Gizli giriyorum :)
Açtığım konuları görse:KK17::KK17::KK17:

Meraklıdır benimki didik didik eder her mesajımı bulur hesap sorar.
Yoktan yere kavga mı çıkarayım yahu :)

Bu yorgunlukta bide ne guzel gidrrr.:KK53:

Bende 26 bucukkkk bucuguda var:KK48:
ahaaa bucuk beki gi :-):-):-):-):-)
Burda herkez bilir caysiz gitmiyy anacim sohbet evettttt caylarrrr
index(2).webp

Hadi gari afet olsun guzu :-):-):-)

Canım buraya girdiğimi bile söylemiyorum bee.
Gizli giriyorum :)
Açtığım konuları görse:KK17::KK17::KK17:

Meraklıdır benimki didik didik eder her mesajımı bulur hesap sorar.
Yoktan yere kavga mı çıkarayım yahu :)
Evet millet duydunuz bu sahis bana sen yoktan yere sin dedi tamam faat hanim tamam :-):-):-):-)

Evet millet duydunuz bu sahis bana sen yoktan yere sin dedi tamam faat hanim tamam :-):-):-):-)

Hahahahah o nasıl bir anlayıştır beeeee :KK53::KK53::KK53:
Çatlak seniii.
Kendi ellerimle kavga çıkarmak yoktan yere bacım.
Gizliden yürütüyorum işimi böyle tatlı oluyor hahah :D

Hahahahah o nasıl bir anlayıştır beeeee :KK53::KK53::KK53:
Çatlak seniii.
Kendi ellerimle kavga çıkarmak yoktan yere bacım.
Gizliden yürütüyorum işimi böyle tatlı oluyor hahah :D
Heee biliymmm insani bir heyecan basiyy daha tatli oliyyy bende gizliden yaziyorum ondan :-):-):-) okadar arkasinda sovuyom burda ogrense yeminlen beni kitir kitir dograr sende bensiz kalirsin ama ben seni kendimden hic mahrum edermiyim :-):-):-)

Heee biliymmm insani bir heyecan basiyy daha tatli oliyyy bende gizliden yaziyorum ondan :-):-):-) okadar arkasinda sovuyom burda ogrense yeminlen beni kitir kitir dograr sende bensiz kalirsin ama ben seni kendimden hic mahrum edermiyim :-):-):-)

Etme canım etme :KK19:
Ben eşim evdeyken kesinlikle girmem ille çıkacak öyle.
Sonra ilk işim geçmişi tertemiz yapmak.
Anacım her haltı anlatıyorum burda ben bilse deli olur :)

Bazen diyo ne diyosun sen orda ne konusuyosun hepsi kadin mi sanki ama benim ne kullanici adimi bilir nede burasinin neresi oldugunu ben tel birde tabletten giriyorum ya o yuzden bakamiyo :-):-):-)
Gecmisi zaten aliskanlik her zaman silerim o yuzden kendini yirtsa bulamaz :-):-):-)

Bazen diyo ne diyosun sen orda ne konusuyosun hepsi kadin mi sanki ama benim ne kullanici adimi bilir nede burasinin neresi oldugunu ben tel birde tabletten giriyorum ya o yuzden bakamiyo :-):-):-)
Gecmisi zaten aliskanlik her zaman silerim o yuzden kendini yirtsa bulamaz :-):-):-)

Kız benimki bilse zorla elimden alır, ne yapar eder öğrenir.
Ne yazdığımı okumadan da bırakmaz.
Seninki iyiymiş :)

Selam kızlar :KK54:
Bir baktım ki en son girdiğimden bu yana 70 sayfa ilerlemişo_O halbuki ben de topiğe giren yok herhalde diyordum konu takip listemde olmasına rağmen bildirim gelmiyor da... :KK43: (Bir yandan ne konuştunuz onları da okuyorum tabii ;) )
En sonki konuşmalardan bugüne :
- Yılbaşında annemle kardeşim bendeydi
- Çok kar yağdı işe gidip gelirken çok zorlandım dün biraz erimişti ama akşam iş dönüşü yine çok zor geldim eve kardan kadın oldum :KK23::KK23::KK23:
- Dişim apse yapmıştı tedaviye başladık ay apse devam ediyor diye dr anestezi de yapmadı oydu içini:mad::mad: neyse ki dayanabildim
- Hayatım bunların haricinde son derece monoton geçmekte...
Neyse Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil:KK68::KK68::KK68:
Siz nasılsınız bacılar?:KK19:

Selam kızlar :KK54:
Bir baktım ki en son girdiğimden bu yana 70 sayfa ilerlemişo_O halbuki ben de topiğe giren yok herhalde diyordum konu takip listemde olmasına rağmen bildirim gelmiyor da... :KK43: (Bir yandan ne konuştunuz onları da okuyorum tabii ;) )
En sonki konuşmalardan bugüne :
- Yılbaşında annemle kardeşim bendeydi
- Çok kar yağdı işe gidip gelirken çok zorlandım dün biraz erimişti ama akşam iş dönüşü yine çok zor geldim eve kardan kadın oldum :KK23::KK23::KK23:
- Dişim apse yapmıştı tedaviye başladık ay apse devam ediyor diye dr anestezi de yapmadı oydu içini:mad::mad: neyse ki dayanabildim
- Hayatım bunların haricinde son derece monoton geçmekte...
Neyse Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil:KK68::KK68::KK68:
Siz nasılsınız bacılar?:KK19:
ohooooo kimler gelmis kimler hani bana opucuk :-):-):-)

Benim ki gozunun ucuyla bi bakar napiyorum diye okadar:)))) senin ki niye oyle ki cnm. Gecmisi bilemedigim icin bisi diyemiyorum bana hele bi ozet gec bakayim:))))

Back
X