- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
Insaniz hepimiz bende cok kendimi gucsuz hissettigim zamanlar olnusturben zaman zaman guclu olamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaniz hepimiz bende cok kendimi gucsuz hissettigim zamanlar olnusturben zaman zaman guclu olamıyorum
Katilmam mi yas araligi kac bu arada krizantem sorum sanada:)Aynen öyle , krizantem ile izmirliyikyakında buluşçaz kızçe ile sende bize katılırsın gari
![]()
Amann bee esine sole iste rahatlayalim canim hayatimda kriz var engel olamadim napim bir anda hoslandim de ondan kopamiyorum deKız :)
İyi fırça attın hee.
Yakalayamayabilirim ben eşim yokken giriyorum biliyorsun.
Yarın hiç giremem mesela.
Sen girdikçe yaz. Ben girdikçe yazayım derken iletişimi koparmayalım yavru![]()
Hangi yas araligi valla yas mas bilmem benim yasim yirmi dortKatilmam mi yas araligi kac bu arada krizantem sorum sanada:)
Bu yorgunlukta bide ne guzel gidrrr.Hepinize cay veremde ole gidin madem![]()
Bende 26 bucukkkk bucuguda varHangi yas araligi valla yas mas bilmem benim yasim yirmi dortburda sinir yokk
![]()
Amann bee esine sole iste rahatlayalim canim hayatimda kriz var engel olamadim napim bir anda hoslandim de ondan kopamiyorum deaccik anlayis gostersin yavv acci saygi lutfen saygi ama
Bu yorgunlukta bide ne guzel gidrrr.![]()
ahaaa bucuk beki giBende 26 bucukkkk bucuguda var![]()
Evet millet duydunuz bu sahis bana sen yoktan yere sin dedi tamam faat hanim tamamCanım buraya girdiğimi bile söylemiyorum bee.
Gizli giriyorum :)
Açtığım konuları görse
Meraklıdır benimki didik didik eder her mesajımı bulur hesap sorar.
Yoktan yere kavga mı çıkarayım yahu :)
Evet millet duydunuz bu sahis bana sen yoktan yere sin dedi tamam faat hanim tamam![]()
Heee biliymmm insani bir heyecan basiyy daha tatli oliyyy bende gizliden yaziyorum ondanHahahahah o nasıl bir anlayıştır beeeee
Çatlak seniii.
Kendi ellerimle kavga çıkarmak yoktan yere bacım.
Gizliden yürütüyorum işimi böyle tatlı oluyor hahah![]()
Heee biliymmm insani bir heyecan basiyy daha tatli oliyyy bende gizliden yaziyorum ondanokadar arkasinda sovuyom burda ogrense yeminlen beni kitir kitir dograr sende bensiz kalirsin ama ben seni kendimden hic mahrum edermiyim
![]()
Ben yemek yapiyorum su an aksam da tavuk pilav varBen eve gidip birdr aksam yemegini yapacagim hakkat kadin olmak zor![]()
Bazen diyo ne diyosun sen orda ne konusuyosun hepsi kadin mi sanki ama benim ne kullanici adimi bilir nede burasinin neresi oldugunu ben tel birde tabletten giriyorum ya o yuzden bakamiyoEtme canım etme
Ben eşim evdeyken kesinlikle girmem ille çıkacak öyle.
Sonra ilk işim geçmişi tertemiz yapmak.
Anacım her haltı anlatıyorum burda ben bilse deli olur :)
Bazen diyo ne diyosun sen orda ne konusuyosun hepsi kadin mi sanki ama benim ne kullanici adimi bilir nede burasinin neresi oldugunu ben tel birde tabletten giriyorum ya o yuzden bakamiyo
Gecmisi zaten aliskanlik her zaman silerim o yuzden kendini yirtsa bulamaz![]()
Yok okadar olaydan sonra accik disimixi gecirtir olduk gariKız benimki bilse zorla elimden alır, ne yapar eder öğrenir.
Ne yazdığımı okumadan da bırakmaz.
Seninki iyiymiş :)
ohooooo kimler gelmis kimler hani bana opucukSelam kızlar
Bir baktım ki en son girdiğimden bu yana 70 sayfa ilerlemişhalbuki ben de topiğe giren yok herhalde diyordum konu takip listemde olmasına rağmen bildirim gelmiyor da...
(Bir yandan ne konuştunuz onları da okuyorum tabii
)
En sonki konuşmalardan bugüne :
- Yılbaşında annemle kardeşim bendeydi
- Çok kar yağdı işe gidip gelirken çok zorlandım dün biraz erimişti ama akşam iş dönüşü yine çok zor geldim eve kardan kadın oldum
- Dişim apse yapmıştı tedaviye başladık ay apse devam ediyor diye dr anestezi de yapmadı oydu içinineyse ki dayanabildim
- Hayatım bunların haricinde son derece monoton geçmekte...
Neyse Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil
Siz nasılsınız bacılar?![]()
Benim ki gozunun ucuyla bi bakar napiyorum diye okadar:)))) senin ki niye oyle ki cnm. Gecmisi bilemedigim icin bisi diyemiyorum bana hele bi ozet gec bakayim:))))Etme canım etme
Ben eşim evdeyken kesinlikle girmem ille çıkacak öyle.
Sonra ilk işim geçmişi tertemiz yapmak.
Anacım her haltı anlatıyorum burda ben bilse deli olur :)