evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Kız o deja vu bence topik içi telepati
Sağol kuzum düşünüp çay ikram ediyorsun ay kış olmasaydı karşılıklı içerdik valla hafta sonu orada olacaktım
hee yaaaa neyse kiscem hesret olsun sonunda kavusmak varsa cekilir dert dert deil

Allah kabul etsin canım benim inşallah kabul olur duaların
kiz sen dua okucam diye ciddilestin mii iki gdiklayimda seni kiscem ozune gel ac cay ic

şimdi ben hangi birine ccevap vereyim yaff sana maşallah diyorum canım tek tek okuyup yorumladın ben olsam yorulurdum heralde. hoşbulduk cnm dün tanışmıştık zaten sanırm yanlış hatırlamıyorsam. Bakırköyy özellikle o meydanı yokmu meydanı. c.tesi pazarının olduğu yer vazgeçilmezimdi sosyete pazarı sağolsun

Yok kız ciddileşmedim de bugün enerjim düşük kuzum ya neden bilmiyorum
Karadenizde hoca camide vaaz veriyormuş:
-Kızlarımıza sahip çıkalım, çok açık giyiniyorlar, boya sürünüyorlar, zincir takıyorlar, kısa giyiniyorlar... derken cemaatten biri seslenmiş:
-İyi de hoca senin kızda bunları yapıyor.
Hoca cevabı verir:
-Şimdi Allah var, bizim kıza yakışıyor :)
Alll yavru benden sana fikraaa accik kendine gel beaaa sen benleurasmayinca ben kendimmi
Karada yasayan fok baligi gibi hissediyorum

utancak ne var canım benim ya takılıyorum ben sana
Sen bana takil ama sadece sen takil tamammi
utancak ne var canım benim ya takılıyorum ben sana

Yavremmmmmm onun cenesi dusuk ondsn bu ksdar yaziyoki biz cevap veremeyelim o bize saydirsin diye

haha Allah iyiliğini versin
Ben formdan düştüm canım eskiden 100 sayfayı bile tek tek alıntılardım
Ben Bakırköy'e gitmeyeli en az 11 sene oldu

lily86 cım devaju derken anılarını tekrar yaşattık sana soryy ama napalım bu konular kapanmaz ki hep aynııı

Atti gene havasi hssbam yuz sayfaya bakiyomsuss bak heleee sen sadece bana bak saga soka bakma alla alla
haha Allah iyiliğini versin
Ben formdan düştüm canım eskiden 100 sayfayı bile tek tek alıntılardım
Ben Bakırköy'e gitmeyeli en az 11 sene oldu

lily86 cım devaju derken anılarını tekrar yaşattık sana soryy ama napalım bu konular kapanmaz ki hep aynııı
Yok kuzum burda yokken biz lily le telefonda gorusuyorduk senin yazdigin ayni konudan ko ustuk bizde dert yandik sonra sende ayni seyden bahsedince accik sok oldukkk bam tekimize bastin yani

kızlar bende mesajlarınız okunmuo , siteden mi ? sizde de aynı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…