Oy kuzum insanlar için namaz da kılarmış Rabbim kabul etsin inşallahValla ben bir ara okurken gozlerim bozuldu bir sure sonra ezberlemisimher ne yaparken okudum okudum baya okudum canim
Bitti namazimida kildim yarin sabahtan herkez icin gene namaz kilicam ama ben kimseye solemede
Ojbulduk
Kimse duymadı dimi amaOy kuzum insanlar için namaz da kılarmış Rabbim kabul etsin inşallah
hee yaaaa neyse kiscem hesret olsun sonunda kavusmak varsaKız o deja vu bence topik içi telepati
Sağol kuzum düşünüp çay ikram ediyorsun ay kış olmasaydı karşılıklı içerdik valla hafta sonu orada olacaktım
Ojbulduk
kiz sen dua okucam diye ciddilestin mii iki gdiklayimda seni kiscem ozune gel ac cay icAllah kabul etsin canım benim inşallah kabul olur duaların
Offff yani ordakiler bilmesin kiscem simdi herkez yapmak zorunda hissetmesin kendini solemesemeseydim utandimKimse duymadı dimi ama
hee yaaaa neyse kiscem hesret olsun sonunda kavusmak varsacekilir dert dert deil
kiz sen dua okucam diye ciddilestin mii iki gdiklayimda seni kiscem ozune gel ac cay icEki Görüntüle 1373177
Offff yani ordakiler bilmesin kiscem simdi herkez yapmak zorunda hissetmesin kendini solemesemeseydim utandim
Kenan İmirzalıoğlu mu?Adam pek yakışıklı yaa yaşlandı ama yine de yakışıklı yani
İstanbul güzeldir yaaa doğup büyüdüğüm şehir
İzmirliler tanışın yaa bence
İstanbul ve İzmir'de yaşadım severim de oraları ama Ankara'ya hiç gitmedim hayalim Anıtkabir'i görmektir
Bizim buralar da -7leri gördü Eskişehir'e gittim -11ay nasıl hayatta kalmışım
kız yanlış etiketlemişsin lily86 olcekti
Ay ben de anlamamıştım okurken Manisa ne alaka dedim
Aynen valla Bakırköy dese anlardık dimi
Bakırköy'ü de özledim kız valla çocukluğumda alışverişe oralara giderdik
Çiğdem= Çekirdek (İzmir ağzı) Bir de gevreği meşhurdur
Tanıştığımıza memnun olduk
Ay bu yazdığını teli kapadıktan sonra okudum koptum kız ahahahahahKarşıyaka Denizli'de de varmış ama böyle varoş bir mahalleymiş ben de aynı senin gibi hayal ediyordum Karşıyaka'nın adı var bacımmmmmmm
Ben de 28
Değilsin canım ben de 28,5 29a doğru yol almaktayım
Benim yaşım 89 çıktı faceteki testteUnunu elemiş eleğini asmış diyordu
Karadenizde hoca camide vaaz veriyormuş:Yok kız ciddileşmedim de bugün enerjim düşük kuzum ya neden bilmiyorum
Olsun biz yabancı dğilizKimse duymadı dimi ama
inşallah canım Allah sağlık versn de mesafeler önemli değil gönüllerimiz birhee yaaaa neyse kiscem hesret olsun sonunda kavusmak varsacekilir dert dert deil
kiz sen dua okucam diye ciddilestin mii iki gdiklayimda seni kiscem ozune gel ac cay icEki Görüntüle 1373177
10 dakika kayboldum sayfalar dolmuş napim okumaya çalışıyorum. bune hızzz hemde iş yerindeyim arada işte yapalım demiii
Sen bana takil ama sadece sen takil tamammiutancak ne var canım benim ya takılıyorum ben sana
şimdi ben hangi birine ccevap vereyim yaff sana maşallah diyorum canım tek tek okuyup yorumladın ben olsam yorulurdum heralde. hoşbulduk cnm dün tanışmıştık zaten sanırm yanlış hatırlamıyorsam. Bakırköyy özellikle o meydanı yokmu meydanı. c.tesi pazarının olduğu yer vazgeçilmezimdi sosyete pazarı sağolsun
utancak ne var canım benim ya takılıyorum ben sana
Yavremmmmmm onun cenesi dusuk ondsn bu ksdar yaziyoki biz cevap veremeyelim o bize saydirsin diyeşimdi ben hangi birine ccevap vereyim yaff sana maşallah diyorum canım tek tek okuyup yorumladın ben olsam yorulurdum heralde. hoşbulduk cnm dün tanışmıştık zaten sanırm yanlış hatırlamıyorsam. Bakırköyy özellikle o meydanı yokmu meydanı. c.tesi pazarının olduğu yer vazgeçilmezimdi sosyete pazarı sağolsun
Okadar dua senin bunyene yabsnci gelmistiii bazim ondan dirAy benim bugün canım sıkıldı yahuu
haha Allah iyiliğini versinKaradenizde hoca camide vaaz veriyormuş:
-Kızlarımıza sahip çıkalım, çok açık giyiniyorlar, boya sürünüyorlar, zincir takıyorlar, kısa giyiniyorlar... derken cemaatten biri seslenmiş:
-İyi de hoca senin kızda bunları yapıyor.
Hoca cevabı verir:
-Şimdi Allah var, bizim kıza yakışıyor :)
Alll yavru benden sana fikraaa accik kendine gel beaaa sen benleurasmayinca ben kendimmi
Karada yasayan fok baligi gibi hissediyorum
Ben formdan düştüm canım eskiden 100 sayfayı bile tek tek alıntılardımşimdi ben hangi birine ccevap vereyim yaff sana maşallah diyorum canım tek tek okuyup yorumladın ben olsam yorulurdum heralde. hoşbulduk cnm dün tanışmıştık zaten sanırm yanlış hatırlamıyorsam. Bakırköyy özellikle o meydanı yokmu meydanı. c.tesi pazarının olduğu yer vazgeçilmezimdi sosyete pazarı sağolsun
haha Allah iyiliğini versin
Ben formdan düştüm canım eskiden 100 sayfayı bile tek tek alıntılardım
Ben Bakırköy'e gitmeyeli en az 11 sene oldu
Yok kuzum burda yokken biz lily le telefonda gorusuyorduk senin yazdigin ayni konudan ko ustuk bizde dert yandik sonra sende ayni seyden bahsedince accik sok oldukkk bam tekimize bastin yanilily86 cım devaju derken anılarını tekrar yaşattık sana soryy ama napalım bu konular kapanmaz ki hep aynııı
Siteyi kapat tekrar dan ac canimkızlar bende mesajlarınız okunmuo , siteden mi ? sizde de aynı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?