nasıl oldun kız bir girip bir çıkıyosun konusaşamıyoruz bile
Napam krizantem mim ha bire tikiniyorum ole bi yuruyuse cikayim dedim pistim valla yaz gelmis
tamam da hamileyken gelsem halay nasıl cekicem kızım yaaa hamileyken gelim tamam pus pus oturayım
Napam krizantem mim ha bire tikiniyorum ole bi yuruyuse cikayim dedim pistim valla yaz gelmis
hamileliğin ilk zamanları olursa zorlanmazsın veya benim düğümden sonra hamile kalıver ne olcak sanki
yine halayını çekersin zaten ben hiç beceremem şıkıdım şıkıdım oynamayı durumu sen kurtarırrsın
heee benim kocam cok kıskanccc kızım hayatta oynatmaz kimseyi tanımıyorum diyee anca oturdugum yerden seni seyrederim ben
kokteyl olacak buyur bakalım oturacak yer nerede bulacan bakalım
inat değilmiii kızım hamileyim diye ayakta duramam cok diye sandalye isterim alla alla ben istemesemde kocam zaten bulurr kokteyl olucak mıs bababa asortiklere bak hele normal türk düğünü gibi yapın tey tey yapak yavv onedir öle
ayy bende öleydim evet evde can sıkıntısından tıkınır dururdum şimdi dorugunannesiyle diyet kararı aldık tutuyorum kendimi aksamları yemiyorum abur cubur yeme kuzum yaaa kolada bak sakın içme hee kızını düşün baktın mı suda dogumu arastırdın mı[/QUO
Ay hic kola deme bana gunde 7.5 lt iciyodum hamilelikten biraktim iykide birakmisim. Bebegim 6.5 mlyar mis konustum kocamida ikna edersem ole olcak insallah :))
oturmaya gelene ancak bu söylenir yürü git sandalye yok özel talimat verecen artık masalara mı tutunursun yere mi oturursun bilemem
yada bulduğunuz ilk ağaca mı oturursunuz bilemem
ama düğününe gelirim oynarım sana kol kanat açarım (bu cümle böylemiydi) desen durum farklı olabilirdi
ayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canım
canım saol evet arkadaşı itmiş.buna şükür kaşı tam.Allah gözünü korumuş.
Kız özelden adresini alayım bari - İzmir'e sık gitmesem de zamanım olursa tanışmak isterim
Bende belli bir tarif yoktur ya kafama göre takılırım
çok çok çok geçmiş olsun kızına yaa kıyamam - hem kız hem olan derken maşallahın var
sen yeni doğum yaptın hem doğumda zaten yeterince yıpranıyorsun eee sonrası da dinlenme fırsatın olmuyor hem çocuğa bak hem evi çekip çevir hal kalmaz bir de uyku düzenin de yok - eskiler herşeye koştururmuş ama şimdi devir değişti biz ev kızı olmak için yetişmedik yani onların bizi kendileriyle bir görmemesi lazım
rica ederim ben ciddiyim gönderirim ama aklıma şey geldi - kargo firmaları yiyecek paketlerini alıyorlar mı? :44:
Ben de aynen...
Ben de ilk işe başladığımda ismimle hitap etmeyin hanım bey şeklinde konuşalım dedim ki iyi ki de öyle yapmışım yoksa işler iyice cıvıyacaktı biliyorum işin içine abla abi muhabbeti girince istemesen de yüz göz olunuyr
evet İzmir'i çok severimilk atamalarda yerleşemeyince ikincisinde hiç yazmadım büyük şehirleri, aslında orada yaşamayı isterdim de akrabalar var ve ben akraba olduğunda kendimi özgür hissetmiyorum illa boş vakitleri birlikte geçirmek isterler birşey desen arkandan lafını ederler bi de aileme şikayet ederler biliyorum o yüzden uzak olsun kafam rahat olsun diyorum - yoksa İzmir tam yaşanacak bir şehir...
Biz eskiden sırf zeytinyağlı hatta içine kuş üzümü koyarak yapardık ama memlekette bulgurlusundan tutun salçalısına kadar her çeşidini öğrendik ama işte yapsan da yiyecek insan yok geçen hafta yaprak aldım hala dolapta sarasım gelmyor
valla ya mezun olalı 4 sene olmuş zaman ne çabuk geçiyor
Ben de önceleri çok kitap okurdum şimdi pek okuyamıyorum aslında kafa yorgunluğu olmasa okurum yine - hafta içi iş hafta sonu temizlik derken halim kalmıyor
cnm saol rabbim olmayanada versin.
ayyy öle burnu diklerden bende nefret ederim sen hiç sesini çıkarma boşver kocanla takıl yada halay cek ben olsam coktan coşmuştum tey tey teyyyyyyyyy
Ayy geçmiş olsun canım yaa nefret ediyorum öyle insanlardan kiyafetti takiydi suydu buydu kına düğün çok sevmem zaten bi de bu tiplerle vicik vicik... bi bahane bulsan düğünde tebrik etseniz esinle olmz mi..
ßůr@
anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelir
:
ayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canım
canım saol evet arkadaşı itmiş.buna şükür kaşı tam.Allah gözünü korumuş.
kınaya kuzum erkekler yok arkadaslar olsaydı orda bence çoktan çosmustum ama bakllm nasıl gececek
ana düşündüğümden den daha iyimiş aslında ne güzel kola cok zararlı kuzum ya dogumdan sornada sen gene içmeayy bende öleydim evet evde can sıkıntısından tıkınır dururdum şimdi dorugunannesiyle diyet kararı aldık tutuyorum kendimi aksamları yemiyorum abur cubur yeme kuzum yaaa kolada bak sakın içme hee kızını düşün baktın mı suda dogumu arastırdın mı[/QUO
Ay hic kola deme bana gunde 7.5 lt iciyodum hamilelikten biraktim iykide birakmisim. Bebegim 6.5 mlyar mis konustum kocamida ikna edersem ole olcak insallah :))
oturmaya gelene ancak bu söylenir yürü git sandalye yok özel talimat verecen artık masalara mı tutunursun yere mi oturursun bilemem
yada bulduğunuz ilk ağaca mı oturursunuz bilemem
ama düğününe gelirim oynarım sana kol kanat açarım (bu cümle böylemiydi) desen durum farklı olabilirdi
abovvv ozaman yandnki ne yandın vallakız saglam gel geeee sinirden kendin parcalama ben tam tamına arkadaş isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?