evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
tamam da hamileyken gelsem halay nasıl cekicem kızım yaaa hamileyken gelim tamam pus pus oturayım

hamileliğin ilk zamanları olursa zorlanmazsın veya benim düğümden sonra hamile kalıver ne olcak sanki
yine halayını çekersin zaten ben hiç beceremem şıkıdım şıkıdım oynamayı durumu sen kurtarırrsın

Napam krizantem mim ha bire tikiniyorum ole bi yuruyuse cikayim dedim pistim valla yaz gelmis

ayy bende öleydim evet evde can sıkıntısından tıkınır dururdum şimdi dorugunannesiyle diyet kararı aldık tutuyorum kendimi aksamları yemiyorum abur cubur yeme kuzum yaaa kolada bak sakın içme hee kızını düşün baktın mı suda dogumu arastırdın mı

heee benim kocam cok kıskanccc kızım hayatta oynatmaz kimseyi tanımıyorum diyee anca oturdugum yerden seni seyrederim ben

kokteyl olacak buyur bakalım oturacak yer nerede bulacan bakalım

inat değilmiii kızım hamileyim diye ayakta duramam cok diye sandalye isterim alla alla ben istemesemde kocam zaten bulurr kokteyl olucak mıs bababa asortiklere bak hele normal türk düğünü gibi yapın tey tey yapak yavv onedir öle

oturmaya gelene ancak bu söylenir yürü git sandalye yok özel talimat verecen artık masalara mı tutunursun yere mi oturursun bilemem
yada bulduğunuz ilk ağaca mı oturursunuz bilemem
ama düğününe gelirim oynarım sana kol kanat açarım (bu cümle böylemiydi) desen durum farklı olabilirdi

yavrum acilen cıkmam lazım öpüldün

ayyy öle burnu diklerden bende nefret ederim sen hiç sesini çıkarma boşver kocanla takıl yada halay cek ben olsam coktan coşmuştum tey tey teyyyyyyyyy

kınaya kuzum erkekler yok arkadaslar olsaydı orda bence çoktan çosmustum ama bakllm nasıl gececek

Son düzenleme:

al bendende okadar işte ama eşimin çokyakın arkadası olduğu için canım illede gidicen diyo bide ogececi işe gittibile çoktan ben yalnız kaldım aralarında akşama bana bol şansssss

anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelir

:

ah kuzum eşim olsa daha iyi olacakda kına bayanlara sizi dinleyip hehe deyip geçicem artık bi gün elti kaynana katliamı yapıcammmm:98:

ayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canım

canım saol evet arkadaşı itmiş.buna şükür kaşı tam.Allah gözünü korumuş.

ayy içim sızladı yaaa oda kücük cocuk ögretmenler biraz daha dikkatli olması gerekti

Son düzenleme:
ana düşündüğümden den daha iyimiş aslında ne güzel kola cok zararlı kuzum ya dogumdan sornada sen gene içme

hele buna izmirden taaa düğüne gidicem de hanımefendi bana laf sölicek hıhh daha ne istiyon kızım alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…