evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
zeytinyağlısı mı etlisini mi tercih edersin
Annem bide pirinç yerine bulgurlu deniyor güzel değişik oluyor hele bide annemin meşhuuur soğan dolması varkiiii

Et pek yiyemiyorum kuzum ya ama her turlusune bayilirim valla soğan da müthiş olur bi de ben kbak ciceginin dolmasina da bayılırım yaa salya akitmadan kaciyim ben....

ßůšr@

et pek yiyemiyorum kuzum ya ama her turlusune bayilirim valla soğan da müthiş olur bi de ben kbak ciceginin dolmasina da bayılırım yaa salya akitmadan kaciyim ben....

ßůšr@

benimde tercih ettiğim zeytinyağlısı
Annen yapıyomuş işte iyisin yine
Amaaan ne yaptın büşra ya buralar hep salya olmuşşş batırdın topiği

Kız özelden adresini alayım bari - İzmir'e sık gitmesem de zamanım olursa tanışmak isterim

eee bir kaç tarif isterim ama ben ozaman
Bende belli bir tarif yoktur ya kafama göre takılırım

çok çok çok geçmiş olsun kızına yaa kıyamam - hem kız hem olan derken maşallahın var

NİSANIDA NİŞAN DİYE OKUYORUM YA ALLAH SONUMU HAYIR EDE
BENDE KİTAP OKUMAYA BAYILIRIM ESKİDEN DAHA ÇOK OKURDUM ŞİMDİ ARA ARA OKUYORUM
HEDİYELER AHHHHHH
bak sana uçurtma avcısı diye bir kitap var muhteşemmm ötesi ismine takılma okuu okadar güzelki anlatamam ben sonunda aglamıstım ne romantik nede dram tam hayatın içinden
ayy ben daha yeni kestirdim saçlarım belimdeydi şimdi sütyen boyda rahat ettim oh be
inş yaa bu zamanda cocukların işi bizden daha zor yeminle
Ağlayan kek yapiiim ben de :sly:

ßůšr@
ayyy onun ben methini çok duydum nolur bana tarifine ver nolu nolur nolur nolurrrr
tam güzel oldu bu kek cuk diye oturdu yani

Et pek yiyemiyorum kuzum ya ama her turlusune bayilirim valla soğan da müthiş olur bi de ben kbak ciceginin dolmasina da bayılırım yaa salya akitmadan kaciyim ben....

ßůšr@

kaçma kız daha dur karpuz kescezzz

Şimdikiler fena ya biz çok saf büyümüşüz
hahahahha ütü deyince benim küçük odada ütünün alası var da kapısını kilitliyorum görmemek için

Ağlayan kek yapiiim ben de :sly:

ßůšr@

tam güzel oldu bu kek cuk diye oturdu yani
Bence de

ne kadar becerikliymişssin yaaa
ama ben hala doru düzgün kumaş pantolon ütüleyemem eşim kendisi ütülüyor valla napim hep yamuk oluyo

nereye kayboldun sen
Tamam uçutma avcısı bi bakıyım yazarı
Burada şimşekler yağmurlar hiiç sorma ya bende bu havada saç yaptıracam güya
Ammada heveslenmiştim artık kalsın çünkü cum filanda yağmurlu görünüyor

hemde ne saf büyümüşüz lilly cim ben çocuklugumu hep top peşinde hatılıyorum ip atlardık saklanbaçç oynardık neler neler körebe furbol voleybol ama şimdikiler bizim kadar eglenceli bir çocukluk yaşayamıyorlar ne yazıkki

Son düzenleme:

izmir yanmaya başladıki sonra patır patır terler dökülüyor valla benden ama şimdi iyi akşam olunca serinliyor saçların cok mu uzun canım face yok mu senin eklim seni ben
ama namahrem di demi göstermiyordun kendini Ankara ya gelince seni nasıl tanıcam ben karanfilden mi

saolasın şekerim yetenek meselesi işte herkes yapamaz işte
Darısı senin başına diyeyim

eeeee bir fark meselesi yavrum ilerde evlenince napcan bakim kocacımmm kusura bakma 5 dikiş olmus bir dikiş ekleyemedimmi dicenn aman olmazsa benim ki gibi kendi kendine ütülesin

saçım sırtımda neredeyse fakat kıvırcık olduğundan çok uzun görünmüyor fön çekilince bayağı bi uzun olabiliyor
burada sullar seller gidiyor
yok karanfilden değil kakatüsle gelecem

saçım sırtımda neredeyse fakat kıvırcık olduğundan çok uzun görünmüyor fön çekilince bayağı bi uzun olabiliyor
burada sullar seller gidiyor
yok karanfilden değil kakatüsle gelecem

ozaman sarılmayalım buluştumuzda biyerlerime batmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…