- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
krizantem ve senden geldi bu teklif saolun varolun arkadaşlar sizde olmasanız
ağlayan kek yapiiim ben de :sly:
ßůr@
zeytinyağlısı mı etlisini mi tercih edersin
Annem bide pirinç yerine bulgurlu deniyor güzel değişik oluyor hele bide annemin meşhuuur soğan dolması varkiiii
et pek yiyemiyorum kuzum ya ama her turlusune bayilirim valla soğan da müthiş olur bi de ben kbak ciceginin dolmasina da bayılırım yaa salya akitmadan kaciyim ben....
ßůr@
Kız özelden adresini alayım bari - İzmir'e sık gitmesem de zamanım olursa tanışmak isterimevet canım daha ayın ortasındayız ayy inş hem inş hep böle artarda canım benim borclarımız artık kapanır cok temiz yıkıyoruz ama müşteri topluyoruz ondan halıların kontrolünü ben yapıyorum ondan begenmediklerimi müşterileri ara begenmedim için tekrar yıkamaya vverdim derim onlarında bu hosuna gidiyo
elemanlar kocamı görünce korkmuyor beni görünce asker durusuna geliyorlar
amin canım şükür
Bende belli bir tarif yoktur ya kafama göre takılırımeee bir kaç tarif isterim ama ben ozaman
çok çok çok geçmiş olsun kızına yaa kıyamam - hem kız hem olan derken maşallahın varbu gün berbat bi gündü:2: kızın öğretmeni aradı.düşmüş kaşı açılmış.acilatladım arabaya okula oğlan durmuyor zaten. eşim işi bırakamadığı için tek gittim mecburen. neyseki çok büyük deil ama 2 dikiş atıldı. onu eve getirdim.oğlan zaten arabada uyukluyordu onu uyuttum. kız aç onu doyurdum yatrdım. ev topla oğlan uyandı pişiğiyle uraş saat bu oldu hala açım. en azından diyet bozulmadıbu gün bitse artık çok yorgunum. inşşlh sizin gününüz güzei geçmişdir kızlar.
sen yeni doğum yaptın hem doğumda zaten yeterince yıpranıyorsun eee sonrası da dinlenme fırsatın olmuyor hem çocuğa bak hem evi çekip çevir hal kalmaz bir de uyku düzenin de yok - eskiler herşeye koştururmuş ama şimdi devir değişti biz ev kızı olmak için yetişmedik yani onların bizi kendileriyle bir görmemesi lazımkarşına alıp anlatsan eminim anlayış gösterir - tabii diyebilirsin ki söylemesi kolay ama anneler yavrularına kıyamaz bence
annen mi kv mi?
Annelerimiz ahh ahh kiyamiyo da zaten...ama başlar kızım sen artık anne oldun bebegni de sevicen ona da bakcan bi ayaginla kırk iş birden gorcen ben gece yatmz gene de toplardim evimi camasirimi bulasigmi vs.......boooleee uzayıp gidiyo istee....ben de bi tembel bi miskin ruh hali var anlatamam zaten emziriyorum vitamin faln alıyorum arada vücut direncim yok sürekli enerji kaybediyosun bebekle ugras oyna tüm zamanim geçiyo gece de çamaşır yıkayıp seriyorum bulasik makinesini boşaltmaya bile useniyorum yanii hale bak... e tabi böyle olnca annem de susmuyo... kv.ye fırsat vermem cagirmam öyle işime gucume...
ßůr@
rica ederim ben ciddiyim gönderirim ama aklıma şey geldi - kargo firmaları yiyecek paketlerini alıyorlar mı? :44:krizantem ve senden geldi bu teklif saolun varolun arkadaşlar sizde olmasanız
Ben de aynen...Valla asla doymadigim şeydir benim yaa dolapta oldugunu biliyim gece uykudan kalkar yine yerim
ßůr@
Ben de ilk işe başladığımda ismimle hitap etmeyin hanım bey şeklinde konuşalım dedim ki iyi ki de öyle yapmışım yoksa işler iyice cıvıyacaktı biliyorum işin içine abla abi muhabbeti girince istemesen de yüz göz olunuyrayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canım
aynen ilk geldiğimde bayanım işten anlamıyorum diye tınlamıyorlardı ama şimdi hem işi biliyorum hemde acayip sinirliyimdir işte işim aksadımı eşimde olsa gözüm görmez ondan bilirlerönceden abla derken şimdi korkularından duygu hanım diyorlar ama aile gibiyiz iş dısında kakara kikiri gecer senin günün nasıl gecti bakam anlat bakalım
evet İzmir'i çok severimbende haziran gibi hatırlıyorum hediyelik eşyalar filan oluyordu ne güzellerdi
Ama doğru zamanı krizcim bilir
En güzel şehirde okumuşssun :13:ilk atamalarda yerleşemeyince ikincisinde hiç yazmadım büyük şehirleri, aslında orada yaşamayı isterdim de akrabalar var ve ben akraba olduğunda kendimi özgür hissetmiyorum illa boş vakitleri birlikte geçirmek isterler birşey desen arkandan lafını ederler bi de aileme şikayet ederler biliyorum o yüzden uzak olsun kafam rahat olsun diyorum - yoksa İzmir tam yaşanacak bir şehir...
Biz eskiden sırf zeytinyağlı hatta içine kuş üzümü koyarak yapardık ama memlekette bulgurlusundan tutun salçalısına kadar her çeşidini öğrendik ama işte yapsan da yiyecek insan yok geçen hafta yaprak aldım hala dolapta sarasım gelmyorzeytinyağlısı mı etlisini mi tercih edersin
Annem bide pirinç yerine bulgurlu deniyor güzel değişik oluyor hele bide annemin meşhuuur soğan dolması varkiiii
valla ya mezun olalı 4 sene olmuş zaman ne çabuk geçiyorsorma canım ya özelden de yazdım sabah günaydın demişti eskiden calısıyorum diye yazamadım sonra cıktı bir daha da gelmedi sonradan yazdım ama sonra özelden yazdım meraklandım kaç gün gecti deniz burayı boş bırakmazdı vayy be baya olmus yavv 5 sene az değil
Ben de önceleri çok kitap okurdum şimdi pek okuyamıyorum aslında kafa yorgunluğu olmasa okurum yine - hafta içi iş hafta sonu temizlik derken halim kalmıyorNİSANIDA NİŞAN DİYE OKUYORUM YA ALLAH SONUMU HAYIR EDE
BENDE KİTAP OKUMAYA BAYILIRIM ESKİDEN DAHA ÇOK OKURDUM ŞİMDİ ARA ARA OKUYORUM
HEDİYELER AHHHHHH
Kız özelden adresini alayım bari - İzmir'e sık gitmesem de zamanım olursa tanışmak isterim
Bende belli bir tarif yoktur ya kafama göre takılırım
çok çok çok geçmiş olsun kızına yaa kıyamam - hem kız hem olan derken maşallahın var
sen yeni doğum yaptın hem doğumda zaten yeterince yıpranıyorsun eee sonrası da dinlenme fırsatın olmuyor hem çocuğa bak hem evi çekip çevir hal kalmaz bir de uyku düzenin de yok - eskiler herşeye koştururmuş ama şimdi devir değişti biz ev kızı olmak için yetişmedik yani onların bizi kendileriyle bir görmemesi lazım
rica ederim ben ciddiyim gönderirim ama aklıma şey geldi - kargo firmaları yiyecek paketlerini alıyorlar mı? :44:
Ben de aynen...
Ben de ilk işe başladığımda ismimle hitap etmeyin hanım bey şeklinde konuşalım dedim ki iyi ki de öyle yapmışım yoksa işler iyice cıvıyacaktı biliyorum işin içine abla abi muhabbeti girince istemesen de yüz göz olunuyr
evet İzmir'i çok severimilk atamalarda yerleşemeyince ikincisinde hiç yazmadım büyük şehirleri, aslında orada yaşamayı isterdim de akrabalar var ve ben akraba olduğunda kendimi özgür hissetmiyorum illa boş vakitleri birlikte geçirmek isterler birşey desen arkandan lafını ederler bi de aileme şikayet ederler biliyorum o yüzden uzak olsun kafam rahat olsun diyorum - yoksa İzmir tam yaşanacak bir şehir...
Biz eskiden sırf zeytinyağlı hatta içine kuş üzümü koyarak yapardık ama memlekette bulgurlusundan tutun salçalısına kadar her çeşidini öğrendik ama işte yapsan da yiyecek insan yok geçen hafta yaprak aldım hala dolapta sarasım gelmyor
valla ya mezun olalı 4 sene olmuş zaman ne çabuk geçiyor
Ben de önceleri çok kitap okurdum şimdi pek okuyamıyorum aslında kafa yorgunluğu olmasa okurum yine - hafta içi iş hafta sonu temizlik derken halim kalmıyor
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM YEMİŞ KADAR OLDUM ÇOK İNCESİN
HANGİ ŞEHİRDESİN
EVET İNSAN TEK OLUNCA PEK YEME İŞTAHIDA OLMUYOR O ZMAN SEN SARMALARI YAPA DUR BİZ TOPLAŞIP GELELİM
KUŞ ÜZÜMLÜ OLANI PEK SEVMİYORUM TADI PEK HOŞUMA GİTMİYOR O ÜZÜMÜN TATLILIĞI DOLMAYI SARMAYI BOZUYOR BANA GÖRE TABİKİ..
ÇOK ÇEŞİT VAR İNANKİ AMA BULGURLU TAVSİYE EDEBİLİRİM GÜZEL Bİ TAD OLUYOR VE SOĞAN DOLMASIDA ÖYLE ÇOK DEĞİŞİK VE LEZİZ
bak sana uçurtma avcısı diye bir kitap var muhteşemmm ötesi ismine takılma okuu okadar güzelki anlatamam ben sonunda aglamıstım ne romantik nede dram tam hayatın içindenNİSANIDA NİŞAN DİYE OKUYORUM YA ALLAH SONUMU HAYIR EDE
BENDE KİTAP OKUMAYA BAYILIRIM ESKİDEN DAHA ÇOK OKURDUM ŞİMDİ ARA ARA OKUYORUM
HEDİYELER AHHHHHH
ayy ben daha yeni kestirdim saçlarım belimdeydi şimdi sütyen boyda rahat ettim oh be
ütümü benim hiç yapamayacağım şey fi tarihinde allah mekanını cennet etsinBabamın pantolunu ütüliyim dedimde 5 çizgi li yapmıştım
Yarın benimde çok işim var saçımı kestirecem inşallah
inş yaa bu zamanda cocukların işi bizden daha zor yeminlebenim yeğenim 13 14 yaşına gidiyor gözü el fecri okuyor kızlarda gözü annesinde yüz bulsa bi kız arkadaş yapacakta ablamda öyle bi disiplin içine sokmuşki ilk önce ders diyor haklıda lise giriş sınavları var iyi bi lise tutturur inşallah
ayyy onun ben methini çok duydum nolur bana tarifine ver nolu nolur nolur nolurrrrAğlayan kek yapiiim ben de :sly:
ßůr@
tam güzel oldu bu kek cuk diye oturdu yani
Et pek yiyemiyorum kuzum ya ama her turlusune bayilirim valla soğan da müthiş olur bi de ben kbak ciceginin dolmasina da bayılırım yaa salya akitmadan kaciyim ben....
ßůr@
Şimdikiler fena ya biz çok saf büyümüşüzhe yaaa şimdiki cocuklar valla bizi suya götürür susuz getirir anam her dogan cin gibi doguyor biz saf saf büyüdük yaa
erkek kız yan gözle bakmadan dün annemlerin kapısının önüne oturduk kocamla daha yeminle 6 veya 7 yaş fazla yok o bana cıkma teklifi etti aman bırak o salak napıcan ben bunla cıkıcam ayakkabıların hangi marka falan agzım acıkta kaldı kocamla seyrettik valla bizim baktımızı anlayınca tip tip bakarak gittiler
hahahahha
ütümü benim hiç yapamayacağım şey fi tarihinde allah mekanını cennet etsinBabamın pantolunu ütüliyim dedimde 5 çizgi li yapmıştım
Ağlayan kek yapiiim ben de :sly:
ßůr@
Bence detam güzel oldu bu kek cuk diye oturdu yani
bak sana uçurtma avcısı diye bir kitap var muhteşemmm ötesi ismine takılma okuu okadar güzelki anlatamam ben sonunda aglamıstım ne romantik nede dram tam hayatın içinden
ayy ben daha yeni kestirdim saçlarım belimdeydi şimdi sütyen boyda rahat ettim oh be
inş yaa bu zamanda cocukların işi bizden daha zor yeminle
ayyy onun ben methini çok duydum nolur bana tarifine ver nolu nolur nolur nolurrrr
Kaçma kız daha dur karpuz kescezzz
şimdikiler fena ya biz çok saf büyümüşüz
Hahahahhaütü deyince benim küçük odada ütünün alası var da kapısını kilitliyorum görmemek için
Bence de
Kız özelden adresini alayım bari - İzmir'e sık gitmesem de zamanım olursa tanışmak isterim
Bende belli bir tarif yoktur ya kafama göre takılırım
çok çok çok geçmiş olsun kızına yaa kıyamam - hem kız hem olan derken maşallahın var
aaaa bulurum tabi bulusmamm mı ı ya sen gel yeterkii face den ekle beni çabuk bulayım ne zaman gelmek istersen gel başım gözüm üstünesen yeni doğum yaptın hem doğumda zaten yeterince yıpranıyorsun eee sonrası da dinlenme fırsatın olmuyor hem çocuğa bak hem evi çekip çevir hal kalmaz bir de uyku düzenin de yok - eskiler herşeye koştururmuş ama şimdi devir değişti biz ev kızı olmak için yetişmedik yani onların bizi kendileriyle bir görmemesi lazım
rica ederim ben ciddiyim gönderirim ama aklıma şey geldi - kargo firmaları yiyecek paketlerini alıyorlar mı? :44:
Ben de aynen...
Ben de ilk işe başladığımda ismimle hitap etmeyin hanım bey şeklinde konuşalım dedim ki iyi ki de öyle yapmışım yoksa işler iyice cıvıyacaktı biliyorum işin içine abla abi muhabbeti girince istemesen de yüz göz olunuyr
evet İzmir'i çok severimilk atamalarda yerleşemeyince ikincisinde hiç yazmadım büyük şehirleri, aslında orada yaşamayı isterdim de akrabalar var ve ben akraba olduğunda kendimi özgür hissetmiyorum illa boş vakitleri birlikte geçirmek isterler birşey desen arkandan lafını ederler bi de aileme şikayet ederler biliyorum o yüzden uzak olsun kafam rahat olsun diyorum - yoksa İzmir tam yaşanacak bir şehir...
Biz eskiden sırf zeytinyağlı hatta içine kuş üzümü koyarak yapardık ama memlekette bulgurlusundan tutun salçalısına kadar her çeşidini öğrendik ama işte yapsan da yiyecek insan yok geçen hafta yaprak aldım hala dolapta sarasım gelmyor
valla ya mezun olalı 4 sene olmuş zaman ne çabuk geçiyor
Ben de önceleri çok kitap okurdum şimdi pek okuyamıyorum aslında kafa yorgunluğu olmasa okurum yine - hafta içi iş hafta sonu temizlik derken halim kalmıyor
ne kadar becerikliymişssin yaaa
Ama ben hala doru düzgün kumaş pantolon ütüleyemem eşim kendisi ütülüyor valla napim hep yamuk oluyo
nereye kayboldun sen
Tamam uçutma avcısı bi bakıyım yazarı
Burada şimşekler yağmurlar hiiç sorma ya bende bu havada saç yaptıracam güya
Ammada heveslenmiştim artık kalsın çünkü cum filanda yağmurlu görünüyor
saolasın şekerim yetenek meselesi işte herkes yapamaz işte
Darısı senin başına diyeyim
izmir yanmaya başladıki sonra patır patır terler dökülüyor valla benden ama şimdi iyi akşam olunca serinliyor saçların cok mu uzun canım face yok mu senin eklim seni ben
ama namahrem di demi göstermiyordun kendini Ankara ya gelince seni nasıl tanıcam ben karanfilden mi
benimde tercih ettiğim zeytinyağlısı
Annen yapıyomuş işte iyisin yine
Amaaan ne yaptın büşra ya buralar hep salya olmuşşş batırdın topiği
saçım sırtımda neredeyse fakat kıvırcık olduğundan çok uzun görünmüyor fön çekilince bayağı bi uzun olabiliyor
burada sullar seller gidiyor
yok karanfilden değil kakatüsle gelecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?