Yada sen kacamazsin o direk yakalar gerisini bilemem artik
kaç kaççç ama sonunda yakalarsa bırakmazz evlilik varmı sende yoksa nişanlı felanmısınAbovvv kedinin fare ile oynadığı gibi oynar benimle artık ben kaçarım o kovalar
Amman her erkek aynı çocuk gibiler yayok ya benimki o konularda düşünceli ben çok aşeren birisiyim mesela canım bişi çekse hep alır çok nadirdir ikilettiği. akşam geç saatlerde bile olsa gidiyim alim aşkım der. Ama düşüncesiz tarafıda çok
yapta yiyelim anacımm anca çayy veriyorsun kuru kuru çay nereye kadar midemizi bulandırcanTatli tatli dediniz canimi cektirdiniz beaaa
Bırakmak zorundakaç kaççç ama sonunda yakalarsa bırakmazz evlilik varmı sende yoksa nişanlı felanmısın
Uffffff varya surda bir iyi bir bsklava olsaa abooooBenimde canım çekti
Tabiii okuzlukkkk olmasa erkek olmazzlar sen bilmiyornusun erkeklerin dna sinda odun tozu bulmuslarher erkeğin içinde bi öküzlük vardır şimdi yaniii
nişanlıyız uleynnn diye gözüne bi yumruk
anlamam ben asker falan önce belediye nikahı
nisanli tehlikeli sulsr yanikaç kaççç ama sonunda yakalarsa bırakmazz evlilik varmı sende yoksa nişanlı felanmısın
geliriz valla yeri nerde yakın yerlerdemi tutacaksınız salonu ben gelirim seve seve iki oynarıkBırakmak zorunda
Nişanlıyım canım ben, artık düğünüme gelirsiniz krizantemle
Gecen kurabiye yaptim sen kacirdin bacim ne yapimyapta yiyelim anacımm anca çayy veriyorsun kuru kuru çay nereye kadar midemizi bulandırcan
Acimasizzzzz hainnn diyetteyim ulan benPastalar geldi hanımlar dalın
Uffffff varya surda bir iyi bir bsklava olsaa aboooo
Tabiii okuzlukkkk olmasa erkek olmazzlar sen bilmiyornusun erkeklerin dna sinda odun tozu bulmuslar
nisanli tehlikeli sulsr yani
geliriz valla yeri nerde yakın yerlerdemi tutacaksınız salonu ben gelirim seve seve iki oynarık
sen ne yaptin beyaz esya isini kiscemBırakmak zorunda
Nişanlıyım canım ben, artık düğünüme gelirsiniz krizantemle
uuuuvv çok uzakk kızım bide kır düğünü akşam çok zor valla. yakın yerlerde olsa şehir içi gelirim koşa koşaKınagecesi pnrbaşıda düğünü bilmiyorum canım ben ve nişanlımda pnrbşı istiyor ama vazgeçirtebilirler
Kız çikolatalı pasta varken baklava mı yenir
Tehlikeli valla
tehlikeli sulrds yuxuyoruz bacilarKınagecesi pnrbaşıda düğünü bilmiyorum canım ben ve nişanlımda pnrbşı istiyor ama vazgeçirtebilirler
Hele bir bu evlensinde bakariz cocuk kendini yakiyyy haberi yokuuuuvv çok uzakk kızım bide kır düğünü akşam çok zor valla. yakın yerlerde olsa şehir içi gelirim koşa koşa
Çamaşır makinesini aldım kuzum, bulaşık mmakinesinide sipariş edicem, sorma kızçe ya, nişanda kredi çektiydim bide kredi kart borcum var çok fena halde borç batağındayım bi süre çeyiz alamıcamsen ne yaptin beyaz esya isini kiscem
Belli değil canım ya, bayraklı Karşıyaka da olabilir henüz ne konuşuldu ne tarih belli asker yolu gözlüyorum işte bi gelsin bakıcaz ama nasıl etçez bilmiyoruz ailesinin desteği hiç yok birikmişinide aldılar, kredi ile olcak herşey olursa artıkuuuuvv çok uzakk kızım bide kır düğünü akşam çok zor valla. yakın yerlerde olsa şehir içi gelirim koşa koşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?