evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Bende fazlasyla migde bulantisi yapiyor kuzum
Ama bole seni etkilemesi cok normal canim bu senin elinde olan bisey degil sonucta
Benim kütükte anlasa çok iyi olacakta anlamıo herif, bende açık açık diyorum valla üstüme gelme regliyim iyi davran bana diye

Benim kütükte anlasa çok iyi olacakta anlamıo herif, bende açık açık diyorum valla üstüme gelme regliyim iyi davran bana diye

benimkide baktım ben dengesiz dengesiz davranıyorum bi mutlu bi mutsuz bi anda sinirli yada ağlamaklı senin dönemin gelmiş diyor ahahah. hemen eve tatlılar yağıyor

benimkide baktım ben dengesiz dengesiz davranıyorum bi mutlu bi mutsuz bi anda sinirli yada ağlamaklı senin dönemin gelmiş diyor ahahah. hemen eve tatlılar yağıyor
o dönemde ilgi müthiş bi doping oluyor, iilgilenmediklerinde artık sevmiyor etmiyor diye düşünüyoruz

ben dedim ben dedmm ımmm şimdi olsada yesek

heh kesinlikle allahtan benim ki bak bu konuda anlayışlı şimdi yiğidi öldür hakkını yeme istermisin bişiler diyede sorar
Ay bak bu çok güzel bişi ne istediğini soruoo , benim öküzcük sormuo çikolata aşeriyorum resmen o dönem insan bi getirir, nişanlanasaya kadarmış bonibonlar çikolatalar çiçekler

Ay bak bu çok güzel bişi ne istediğini soruoo , benim öküzcük sormuo çikolata aşeriyorum resmen o dönem insan bi getirir, nişanlanasaya kadarmış bonibonlar çikolatalar çiçekler

yok ya benimki o konularda düşünceli ben çok aşeren birisiyim mesela canım bişi çekse hep alır çok nadirdir ikilettiği. akşam geç saatlerde bile olsa gidiyim alim aşkım der. Ama düşüncesiz tarafıda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…