Benim kütükte anlasa çok iyi olacakta anlamıo herif, bende açık açık diyorum valla üstüme gelme regliyim iyi davran bana diyeBende fazlasyla migde bulantisi yapiyor kuzum
Ama bole seni etkilemesi cok normal canim bu senin elinde olan bisey degil sonucta
Benim kütükte anlasa çok iyi olacakta anlamıo herif, bende açık açık diyorum valla üstüme gelme regliyim iyi davran bana diye
Onlar yasamadiklari icin bu kadar bizi etkilediklerini farkinda olmuyorlar cogu zamanBenim kütükte anlasa çok iyi olacakta anlamıo herif, bende açık açık diyorum valla üstüme gelme regliyim iyi davran bana diye
benimkide baktım ben dengesiz dengesiz davranıyorum bi mutlu bi mutsuz bi anda sinirli yada ağlamaklı senin dönemin gelmiş diyor ahahah. hemen eve tatlılar yağıyor
O zaman farketsinlerOnlar yasamadiklari icin bu kadar bizi etkilediklerini farkinda olmuyorlar cogu zaman
Okadar ayrintiyi fark edicek kadar beyinleri calissa bix zaten bu topikte olmayixO zaman farketsinler
Bence tatlinin yerini bisey tutmiy ben le esim ilgilenince o donemde iteliyorum adami delimiyim neyimo dönemde ilgi müthiş bi doping oluyor, iilgilenmediklerinde artık sevmiyor etmiyor diye düşünüyoruz
Okadar ayrintiyi fark edicek kadar beyinleri calissa bix zaten bu topikte olmayix
Biri tatlimi dedi
o dönemde ilgi müthiş bi doping oluyor, iilgilenmediklerinde artık sevmiyor etmiyor diye düşünüyoruz
Ya evet canım öyle oluyor bazende her lafı batıyor sankiBence tatlinin yerini bisey tutmiy ben le esim ilgilenince o donemde iteliyorum adami delimiyim neyim
Cocugun askerlik basina vurmusbaanne ben süleycem yine askerden mi kaçar artık napar bilemem
Ay bak bu çok güzel bişi ne istediğini soruoo , benim öküzcük sormuoben dedim ben dedmm ımmm şimdi olsada yesek
heh kesinlikle allahtan benim ki bak bu konuda anlayışlı şimdi yiğidi öldür hakkını yeme istermisin bişiler diyede sorar
Ozaman esinin dusunceli yanlari varmis canim saf odun deilmis benim kocam gibiben dedim ben dedmm ımmm şimdi olsada yesek
heh kesinlikle allahtan benim ki bak bu konuda anlayışlı şimdi yiğidi öldür hakkını yeme istermisin bişiler diyede sorar
Cocugun askerlik basina vurmus
Gelince sanirim sanan beklemedinden daha fazla ilgi gosterecek
Tatli tatli dediniz canimi cektirdiniz beaaaAy bak bu çok güzel bişi ne istediğini soruoo , benim öküzcük sormuoçikolata aşeriyorum resmen o dönem insan bi getirir, nişanlanasaya kadarmış bonibonlar çikolatalar çiçekler
Yada sen kacamazsin o direk yakalar gerisini bilemem artikAbovvv kedinin fare ile oynadığı gibi oynar benimle artık ben kaçarım o kovalar
Ay bak bu çok güzel bişi ne istediğini soruoo , benim öküzcük sormuoçikolata aşeriyorum resmen o dönem insan bi getirir, nişanlanasaya kadarmış bonibonlar çikolatalar çiçekler
Benimde canım çektiTatli tatli dediniz canimi cektirdiniz beaaa
her erkeğin içinde bi öküzlük vardır şimdi yaniiiOzaman esinin dusunceli yanlari varmis canim saf odun deilmis benim kocam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?