Oh valla benim gun param bu ay gelicek ancak bir sene sonra alabildimKiyafet aldim canim cocuklara mont elbise corap falan. Esime esofman bana sutyendaha sevgililer gunune esime hediye alcam e elim degmisken kendime de alirim uc bes parca
Bende bin 500alcam aslinda ama bini esime vericem borcunu kapatmasi icinSorma kiz bu da benim gun paramdi. On ay bu gunu bekledim iki milyar aldim gun parami ama okuz kocam elimden aldi kredi karti odemesini yapti. Aslinda bu benim hakkimdi harcliklarmdan yani. Ne yapayim kiyamadim odun kocama, verdim bende.
Bende bin 500alcam aslinda ama bini esime vericem borcunu kapatmasi icin
Acep ne anladikiKeske bir de memnun kalsalaraksamustu cocuklari uyuttum gel birseyler yapalim zamanimiz varken dedim adam kacip ise gitti korktu herhalde
günaydın hatunlarrrr
Gunaydin canim hafta sonu nasil gectigünaydın hatunlarrrr
kiz firinda tavuk pisme suresi nedir yaGunaydin bacim
Canim eger tam kizarsin lokum gibi pissin diyorsan tam bir saat pisir. Nasil yapacan?Gunaydin canim hafta sonu nasil gecti
kiz firinda tavuk pisme suresi nedir ya
Canim zaten bir de gelip yemek yicekler ya bu yeni firina veriyosun ya sosluyup posetli falan ben tam tavuk vermisti annem dun fazla almis bende dedim tam bize buyuk is yerine yapayim cekmeceyi posetin icinde pisen paket varmi diye baktim ama yokmus baska soslu su var sadece yagli kagit koymuslar birde sos sosu yag doktum accik tavuga buladim sosu bir kac patates oda soslu bir kac biber attim firina 200 derecede en alta koydum ici pissin diye anca piser zati ufff ne yazdim haCanim eger tam kizarsin lokum gibi pissin diyorsan tam bir saat pisir. Nasil yapacan?
En alta koyma kiz suyu kurur dibi yanar. Posette pisireydin mukemmel olurdu vallaCanim zaten bir de gelip yemek yicekler ya bu yeni firina veriyosun ya sosluyup posetli falan ben tam tavuk vermisti annem dun fazla almis bende dedim tam bize buyuk is yerine yapayim cekmeceyi posetin icinde pisen paket varmi diye baktim ama yokmus baska soslu su var sadece yagli kagit koymuslar birde sos sosu yag doktum accik tavuga buladim sosu bir kac patates oda soslu bir kac biber attim firina 200 derecede en alta koydum ici pissin diye anca piser zati ufff ne yazdim ha
En alta koyunca daha mi kuruyorki anlamadimEn alta koyma kiz suyu kurur dibi yanar. Posette pisireydin mukemmel olurdu valla
Neden ki bacim yadaha yeni esime kizdim gene
biliyosun cok skntili gunler gecirdik biz simdi azcik bir borcumuz kaldi yok ben ne yapayim diye kendini yerden yere atiyorNeden ki bacim ya
Gunaydin bacim
Gunaydin canim hafta sonu nasil gecti
kiz firinda tavuk pisme suresi nedir ya
canım benim kıyamam sana ben üzülme desekte elde değil haklısın zor bir durum borç insanı çok huzursuz ediyor bizimde 9 bin tl borcumuz var kredi borçlarımız nasılda beni huzursuz ediyor anlatamam sana. neyseki şükür az kalmış bu günlerde geçecek elbet sabrın sonu selamettir.biliyosun cok skntili gunler gecirdik biz simdi azcik bir borcumuz kaldi yok ben ne yapayim diye kendini yerden yere atiyor
Yeter artik dedim yani kusura bakma her borcunda benide arayip durma ben dort duvar arasindayim sonra burda kafayi yiyorum dedim ben sen ordan burdan buluyorsun bisiler oduyorsun ama hala icim icimi yiyor sonra gecen makineyi sat dedim 12 milyara alicisida varmis vermemis 20 sinin 2500odedik bugunde bin i daha oder kalir 16 500 borc sat makinayi dedim diger borcuda rahatca odiyelim kutulalim artik yeter artik dedim millet bebek bebek diye diretiyor ama kimse borcta cocuga nasil bakican demiyor ben kendime alisveris yapamiyorum daha kaldi cocuk masrafini nasil kaldircam dedim bagardim artik her telde bunlardan bahsetmek icin ariyosun ya inan telini bile acmak istemiyorum dedim okadar gina geldi yaza zaten bisey kalmadi yani bunca kis sabrettin bundan sonrada sabret sus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?