evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

bende 7 8 gibi buralardayım zaten canım benim öpüyorum seni

kocanı pişpiş uyuyt gel. zorla kafamızı kırdırak gece gece kocalara

bizim evde net olsa zaten boş bırakırmıyım buraları malesef aksam mesayilerimizi cogaldı aksam gec saatlere kadar kalınca hem büroonun evraklarını hallediyorum hemde sizinle konusuyorum canım ayıptır sölemesi ben cok calıskanım biliyon mu

aferim kız.. benim gençliğim aynı iş olsunda çalış canım. senin sezon zaten işinin artığı zaman. bostan korkulugu gibi durmasın kocanıda çalıştır. bende net varda benimki bana zaman ayırmıyorsun die beni deli ediyor:2: kaça bölüneceksem.acaba kendime n kadar zaman ayırıyorum neyse işte benden ondan sebep gelemiyorum lily nerde yahu cırcırböceği yokda 2 yazı yazabildim o olsa sayfa sayfa analiz yapardı

merhaba kızlar. konuyu tam okuyamadım ama başlık ilgi çekmeyecek gibi değil. şöyle biraz gerilere bakimm ne kadar tilkiler var aramızda

ben kaçtııımm mcX
hee ya lilyy bu aralar gelmiyor cırcırböcegimizden yoksun kaldık tamam canım öpüyorum seni
merhaba kızlar. konuyu tam okuyamadım ama başlık ilgi çekmeyecek gibi değil. şöyle biraz gerilere bakimm ne kadar tilkiler var aramızda

evet canım malesef evliysen tilkilik yapamıyorsann yandın demektir hoş geldin aramıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…