akşam demişinde insan tam bi saatini söylerde ona göre gelebiliyomuz gelemiyormuyuz ona göre bi plan yapardık
yoksa ben gelmiyim diyemi tam saatini söylemedin
olmadı akşam cepten girerim zaten ben şimdi çıkıyorum akşam 8 gibi filan bakarım
aaaa buradamsın sen
hele bi kış gelsinde sanki çok varmış gibi
kızlar aksama giricem ne yapın edin burda olun hee hep beraber sohbet etmeyi özledim sizinle
yukyawwimgmgmgmgg misafirim var sende ben olmayınca geliyorsungece gel
kız ne cok öptün utandım yav
misafirin aramıza girdi demek gece ben uyucam yav yorgunluktan nasıl yazayım sana
sen zeytinyağlımısın etlimisaana bakınca acıkıyorum
bende 7 8 gibi buralardayım zaten canım benim öpüyorum seni
alallalaaala niye acaba.üstelik sana kırmızı çok yakışıyor ehuheuu
bende kendi adımı görünce acıkıyorum
zeytinyağlı oluyorum çünkü etlisiyle pek aram yok gibi
çok iyiyimiş o zaman canım benim ben çıkıyım o zaman 7 de burada olurum
bide fikir verin güneş gözlükleri konusunda iki resim gösterecem akşam gelince tabiki
hee yakısıyormus sen beni birde denize gidince gör tavuk gibi kıarıyorum kıp kırmızı oluyorum
kocanı pişpiş uyuyt gel. zorla kafamızı kırdırak gece gece kocalara
tavuk çevirme
Geldim geldim kocamla kavga etmkle mesguldum :-(
ßůr@
bizim evde net olsa zaten boş bırakırmıyım buraları malesef aksam mesayilerimizi cogaldı aksam gec saatlere kadar kalınca hem büroonun evraklarını hallediyorum hemde sizinle konusuyorum canım ayıptır sölemesi ben cok calıskanım biliyon mu
aferim kız.. benim gençliğim aynıiş olsunda çalış canım. senin sezon zaten işinin artığı zaman. bostan korkulugu gibi durmasın kocanıda çalıştır. bende net varda benimki bana zaman ayırmıyorsun die beni deli ediyor:2: kaça bölüneceksem.acaba kendime n kadar zaman ayırıyorum neyse işte benden ondan sebep gelemiyorum lily nerde yahu cırcırböceği yokda 2 yazı yazabildim o olsa sayfa sayfa analiz yapardı
hee ya lilyy bu aralar gelmiyor cırcırböcegimizden yoksun kaldık tamam canım öpüyorum seniben kaçtııımm mcX
merhaba kızlar. konuyu tam okuyamadım ama başlık ilgi çekmeyecek gibi değil. şöyle biraz gerilere bakimm ne kadar tilkiler var aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?