evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Haha dimi :) illaki butun evliliklerde sorun oluyo en basiti dun bile biz kavga ettik ama senin ki biraz sıkıntili gecti sanirim konusmalarina gore

Bizimki öyle basit kendi aramızda kavgalar değildi canım ailesi yüzündendi.
Onlar da hala var olduklarından bende de bu hafıza olduğundan yeni sorunlara gerek yok..:)

hakkında hayırlısı olsun zaten bizim millet çevreye göre hareket edyoruz haklısın ne derler falan die düünüyoruz ama takmıcn artık takarsan böyle de olmaz ailenden destek alıosan hiç durma canım çalışırsın güzelce annen de bebeğine bakar inş.devam edersin bu şekilde.allah senn kocanı da ıslah etsinn.

günaydın bayanlar hepimiz için güzel bir gün olsun inş.
ya bakıyorum da evlilik sorunlarının çoğunluğu aileler ya nedir bu ya ne isterler ben anlamıorum ki yeter artık çekisnler artık şu ellerini üzerimizden herkes kendi sorumluluklarını biliyor 2 si mutluysa neden uğraşıyolar ki.oğullarına çok mu düşkünler evlendirmeselermiş ozaman.eminim ki bekarken çok ilgilenmeyen analar evlenince evlatlara yavrum yavrum yemek yedin mi hastalansa aman başından ayrılmazlar vs rabbim görüyor kimsenin yaptığı kimseye kalmaz.

büyü yakalamadım ama %500 suphelıyım onlarıda suclamak ıstemıyorum ama zamanında babannelerıne yapmıslar kendı agızlarıyla anlatıyolardı
esımın bu degısımı normal bır degısım degıl asla yapmaz dedıgım herseyı bır anda yapmaya basladı şok ıcınde şoklar yasadım bır tek goz yasıma dunya yakan adam kastı sekılde neler yasattı bana tum oklar malesef bunu gosterıo

inanmıyorum ya bu insanlar birde dine cok eğilmiş insanlar mı Allah ım dünyada ne insanlar var yaa evlerden ırak ya rabbimm eee yokmudur bu büyünün bir caresi falan

inanmıyorum ya bu insanlar birde dine cok eğilmiş insanlar mı Allah ım dünyada ne insanlar var yaa evlerden ırak ya rabbimm eee yokmudur bu büyünün bir caresi falan
yaptılarsa allaha havale edıyorum hoca hoca dolasamıycam kuzum napayım ama bır es bu kadar kendı fıkrı zıkrıyle degısemez ınanmıyorum

heee ankara nın kısı kadar soguk değil burası ama genede insanı üşütüyor burda bolca yagmur var canım

bolca yağmur varsa fönlerde tutmaz işte
Burdada öyle bi yağmur yağıyorki kışın yağmadı şimdi yağıyor havalı puslu bi hava hiç mayıs geldi yaz geldi havası yok

konuyu baştan benim için özetlediğin için teşekkürler
Umursamadığını söylüyorsun fakat bi ömür geçireceğin biri bu..
Onun için bu işe bi çözüm bulmak gerek..
Hani derler ya iki günlük dünya gerçekten öyle biraz acıca olacak ama bir saniye önce gördüğümüz konuştuğumuz kişileri bi bakmışız yook..
Ve allah gecinden versin normal hayat koşullarına bakarsak herkes gidiyor bi tek eş kalıyor yanında ve biribirinize destek çıkıyosunuz o an insan pişmanlıklar yaşayabiliyor zamanında eşimi ihmal ettim yok ailemi tercih ettim diye ama pişman olmadan şu genç yaşlarda kıymetini bilmek gerekiyor çünkü eş demek herşey demek ya..
Onun için bu işe bi el at derim yuvayı dişi kuş yapar derler ya bizim üzerimizde esasında bayağı bi sorumlulk var sen yuvanı salma öyle üzerine düşen görevi yap ve daima bakımlı ol kendine güvenen biri ol ki karşındaki tırssın...
Gelişmeleride haber et bak merakta bırakma..
Bol bol şanslar allah yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…