Deme bole benide korkutuyosun :)
Sen evlisin ya korkmak için geç kaldın
Haha dimi :) illaki butun evliliklerde sorun oluyo en basiti dun bile biz kavga ettik ama senin ki biraz sıkıntili gecti sanirim konusmalarina gore
Bizimki öyle basit kendi aramızda kavgalar değildi canım ailesi yüzündendi.
Onlar da hala var olduklarından bende de bu hafıza olduğundan yeni sorunlara gerek yok..:)
Anliyorum canin sıkma canini
Ya sevgi bitince cok daha zor mutaasip bi ailem var Kayseri'de yaşıyorum burda herşey laf sözle ilerliyo arkamdan ne diceklerini düşünmek bile istemiyorum ben hepsinin üstesinden gelirim bi süre sonra da ailem işte belli bi çevreleri var... bi de üstüne bebeğim nolcak diyorum basaririm diyip de sefil etmek de var isin ucunda... bilmiyorum canım yaa inan dondu sanki beynim...
ßůr@
büyü yakalamadım ama %500 suphelıyım onlarıda suclamak ıstemıyorum ama zamanında babannelerıne yapmıslar kendı agızlarıyla anlatıyolardıbüyülerlemi urasıyorlar bide okadar kapanmıslar birde yazıklar olsun be büyü yapanın ahirette ve dünyada yeri yoktur canım benim sen mi yakaladın büyüleri falan
ben ozaman senin hamile oldugunu bilmeden öle bir haraket yaptını zannetmiştim canım benim kocan hamile oldugunu bile bile bunu nasıl yapar ben 7 aylık değil 7 haftalık hamile olup kocana hamile oldgunu sölemedin zannettim
burdayız canım benim
kendinizi ezdirmeyin kızlarhoş geldin canım
büyü yakalamadım ama %500 suphelıyım onlarıda suclamak ıstemıyorum ama zamanında babannelerıne yapmıslar kendı agızlarıyla anlatıyolardı
esımın bu degısımı normal bır degısım degıl asla yapmaz dedıgım herseyı bır anda yapmaya basladı şok ıcınde şoklar yasadım bır tek goz yasıma dunya yakan adam kastı sekılde neler yasattı bana tum oklar malesef bunu gosterıo
hoşbuldum canım
nasılsın bugün güne kalbim buruk başladım ben
nasılsın bugün güne kalbim buruk başladım ben
yaptılarsa allaha havale edıyorum hoca hoca dolasamıycam kuzum napayım ama bır es bu kadar kendı fıkrı zıkrıyle degısemez ınanmıyoruminanmıyorum ya bu insanlar birde dine cok eğilmiş insanlar mı Allah ım dünyada ne insanlar var yaa evlerden ırak ya rabbimm eee yokmudur bu büyünün bir caresi falan
canım bende üzüldüm kocası baya bir set cıkışmıs sinir oldum
ama yazık günah değilmi bebeme :44::44::44:
heee ankara nın kısı kadar soguk değil burası ama genede insanı üşütüyor burda bolca yagmur var canım
bu sinirle baştan yaziyim canım. Bir yıl öncesine kadar kavga gürültü de olsa birbirimizi seviyoduk idare ediyoduk hani biraz tilkilikle kendime yaklastrmistim tam düzeldi dedim is değiştirdi afedersin totosu kalktı... Her şey alt üst oldu 2hafta geçmeden hamile oldgmu öğrendim belki düzelir dedim daha beter oldu... Hamilelikte uzaklaştırdı iyice lohusalik tuzu biberi oldu gaz sancılı bi bebek tam tüy dikildi anlicagn...lohusaligmda beni bi kez anlamadı ailesinde kaldık 40cikana kadar bana ya da çocuğuna düşecekken ailesine daha çok düştü hala da öyle...ne syresten anladı ne sıkıntıdan iş toplantıları seminerler fuarlar hep bu dönemime denk geldi derken daha cok tartışma çıkar oldu huy etti alyansi çıkarıp takmayi önceden çok üzüldüm kızdım şimdi karışmıyorum ister talsin ister takmasin bişe demiyorum küsuyo çıkarıyo barisiyo takiyo ve bu insan 30 yaşında. ..
ßůr@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?