evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bende patladım hatta okadar sıkıldımki eşime gizli numaradan çağrı yapıp kapatsam çıldırtsammı diye bile düşünüyorum aklıma başka bişi de gelmiyor

bende patladım hatta okadar sıkıldımki eşime gizli numaradan çağrı yapıp kapatsam çıldırtsammı diye bile düşünüyorum aklıma başka bişi de gelmiyor
abuvvvv zamanında ben bunu niye düşünemedim acep :44::44::44: hoş geldin
kıyamammm bende işte gün gün gez çok yoruldummm

gez bacım gez benim yerimede gez
sonrada gel burda sıkıldım deee
en cok benim canım sıkılıyor bananeeeeeee

abuvvvv zamanında ben bunu niye düşünemedim acep :44::44::44: hoş geldin

gez bacım gez benim yerimede gez
sonrada gel burda sıkıldım deee
en cok benim canım sıkılıyor bananeeeeeee

hoş buldumm eşimi aramaya başladım arıyıp kapatıyorum bakalım sonuç ne olacak benim burda gün yapabileceğim kimsede yok zaten bende o kapasitede yok

kızzzz mecburen gidiyorum ya kaynanam zorla götürüyo yoksa hiç sevmiyorum

hoş buldumm eşimi aramaya başladım arıyıp kapatıyorum bakalım sonuç ne olacak benim burda gün yapabileceğim kimsede yok zaten bende o kapasitede yok
ne günü kız altın günü anlamadım :44:
kızzzz mecburen gidiyorum ya kaynanam zorla götürüyo yoksa hiç sevmiyorum

abovv kv gezileri yani Allah yardımcın olsun yavru

ne günü kız altın günü anlamadım :44:

abovv kv gezileri yani Allah yardımcın olsun yavru

sorma gelmicem diyom dırdırdırdır kafamın etini yiyo eşim kendin hallet diyo amaaaan amaaaaan ev alıp sunun yakınından gitsemde kurtulsam ne çektim beee

sorma gelmicem diyom dırdırdırdır kafamın etini yiyo eşim kendin hallet diyo amaaaan amaaaaan ev alıp sunun yakınından gitsemde kurtulsam ne çektim beee

ayy bir kere kv beni Ankaraday ken götürdüde bayıldım ya nasıl bunalmıstım ama o gün bu gün birdeha gitmem yani Ankarada olsam dahi
bu aralar okadar kocam la didişiyoruzki inan gerilim hattı gibi dolasıyorz

ayy bir kere kv beni Ankaraday ken götürdüde bayıldım ya nasıl bunalmıstım ama o gün bu gün birdeha gitmem yani Ankarada olsam dahi
bu aralar okadar kocam la didişiyoruzki inan gerilim hattı gibi dolasıyorz

niye kız kocacığınla iyi ol bize lazım onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…